Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 22:40:14
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Zdej so šle vse na DIPO firbca past . ...............kaj pa imajo danes znižanega............mize,postelje,garnise...........bukev al iverko?????????
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 22:40:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Didli...kaj praviš ...katera ideja bo meri bolj pomagala. Me prav zanima...a se gresta zdaj aviončka al štručko...navijam zase Nic od tega,ker je sama zaspala ,juhuhu. Pa sliko se zame Nya. oooo....sem pa že upala na stavo...pa je mala zafrknila. No, sam da spi Sva zviseli kot makaron.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 22:41:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Zdej so šle vse na DIPO firbca past . ...............kaj pa imajo danes znižanega............mize,postelje,garnise...........bukev al iverko?????????
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 22:41:55
|
|
|
|
lunca14
|
Jaz pa komaj čakam,da pade kaka kila z mene dol,ne bunda ,se kar bojim pomladi,ko bo treba kaj raskrit
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 22:42:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Pismo sploh ne vem kaj naj pisem,bo se tukaj kaksen provokator uletel pa bo . Samo,sem se nasmejala kaksne ima
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 22:42:46
|
|
|
|
Tina 28
|
Ah ne mi o vremenu...pri nas je čez noč zapadlo vsaj 15 cm snega...zdaj pa dež pada...taka plundra je povsod. Sory...sam tale latšnja zimska pravljica meni meji že na grozljivko
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 22:43:13
|
|
|
|
Anonimen
|
za 1 minutko - hit poglejte, pol brišem in je mimo
< Sporočilo je popravil nya -- 5.3.2009 22:44:15 >
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 22:44:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 Jaz pa komaj čakam,da pade kaka kila z mene dol,ne bunda ,se kar bojim pomladi,ko bo treba kaj raskrit Samo ne se o kg zdejle,ze tko sem bolj slabe volje...jaz jih ze zdaj ne morem zakrit,kaj sele poleti.Pa vsak teden si recem,v pon.pa res zacnem hujsat...samo,da tapravega pon.se ni
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 22:44:29
|
|
|
|
Anonimen
|
bojeviti, kje si??????????? joke joke. Ej, luštni sta, fuuuuuuuuuuuul.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 22:44:39
|
|
|
|
lunca14
|
Ženskice,jaz grem,moram jit spat,ponoč se bo trea še 2x vstat,pa zjutraj bo uzbuna ob 6,tak,da šibam,drnjohat
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 22:45:03
|
|
|
|
Anonimen
|
no, takele punce rasejo v Baru
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 22:45:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Sliko sem vidla in v cem je stos?To sta tvoji prijatelci al kaj? Sem mislila,da bo plaza in folk.BV
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 22:45:43
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Pismo sploh ne vem kaj naj pisem,bo se tukaj kaksen provokator uletel pa bo . Samo,sem se nasmejala kaksne ima ma o čem je to,spet nič ne vem,ko da živim za luno
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 22:45:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya no, takele punce rasejo v Baru Ej, to so prave lepotice. res lepe punce.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 22:46:41
|
|
|
|
Tina 28
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 Jaz pa komaj čakam,da pade kaka kila z mene dol,ne bunda ,se kar bojim pomladi,ko bo treba kaj raskrit No tega se pa jaz ne bojim. Čeprav je pol tzmeri tak čudn filing, ko se mena oblečeš. Sem pa brezbarvna. in zaradi skutastih nog se mi je zoprno slečt. Ponavad vzamem eno kuro solarija...sam zdaj je recesija...al kot kaže ne več. No pri nas je kar kritično...za ostali svet me pa trenutno ne zanima preveč Je bil prav hec v bolnici, ko je ena zdravnica vprašala, če sva velik zunaj, ko ma mala tako barvo...pol pa pogleda še mene (itak čist brez zdrave polti) in reče...al je velik pomaranč . Sem že hotla rečt v hecu, da se sama sprehaja . Ja glih tko je zgledal v ogledalu, ko sva se kukali...da sem jaz na infuziji ona pa z mano
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 22:46:41
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya za 1 minutko - hit poglejte, pol brišem in je mimo dej podaljšaj še za eno minuto,jaz bi tud vidla
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 22:46:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Pismo sploh ne vem kaj naj pisem,bo se tukaj kaksen provokator uletel pa bo . Samo,sem se nasmejala kaksne ima ma o čem je to,spet nič ne vem,ko da živim za luno Kako da ne,kaj si potem na majcicah pocela?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 22:47:14
|
|
|
|
Anonimen
|
lunca sam zate - in je minilo
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 22:47:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Pismo sploh ne vem kaj naj pisem,bo se tukaj kaksen provokator uletel pa bo . Samo,sem se nasmejala kaksne ima ma o čem je to,spet nič ne vem,ko da živim za luno Na Majčicah se je jeavila že dopoldan Lukrecija pa je **** majčice kako v smislu, vas je polno po forumu, sam njihovi posti. Pol pa še zvečer en z nickom Provokator in spet eno podjebavanje.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 22:47:43
|
|
|
|
Tina 28
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya za 1 minutko - hit poglejte, pol brišem in je mimo in takrat ko jaz pišem post...vse zamudim . No...bojeviti pa tud tolk časa en post piše, da bi tud zamudu
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 22:47:46
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: nya no, takele punce rasejo v Baru Ej, to so prave lepotice. res lepe punce. ma kje ve to gledate,dejte no,niste feeeeeeeeeeeeeer
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 22:48:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 Jaz pa komaj čakam,da pade kaka kila z mene dol,ne bunda ,se kar bojim pomladi,ko bo treba kaj raskrit No tega se pa jaz ne bojim. Čeprav je pol tzmeri tak čudn filing, ko se mena oblečeš. Sem pa brezbarvna. in zaradi skutastih nog se mi je zoprno slečt. Ponavad vzamem eno kuro solarija...sam zdaj je recesija...al kot kaže ne več. No pri nas je kar kritično...za ostali svet me pa trenutno ne zanima preveč Je bil prav hec v bolnici, ko je ena zdravnica vprašala, če sva velik zunaj, ko ma mala tako barvo...pol pa pogleda še mene (itak čist brez zdrave polti) in reče...al je velik pomaranč . Sem že hotla rečt v hecu, da se sama sprehaja . Ja glih tko je zgledal v ogledalu, ko sva se kukali...da sem jaz na infuziji ona pa z mano sem ze boljse volje.Tina seeeee
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 22:49:01
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: nya no, takele punce rasejo v Baru Ej, to so prave lepotice. res lepe punce. mi ne gremo sem,ziher ne,gremo v toplice,kjer so mamce
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 22:49:08
|
|
|
|
Anonimen
|
ste zdej vidle?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 22:49:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Pismo sploh ne vem kaj naj pisem,bo se tukaj kaksen provokator uletel pa bo . Samo,sem se nasmejala kaksne ima ma o čem je to,spet nič ne vem,ko da živim za luno Na Majčicah se je jeavila že dopoldan Lukrecija pa je **** majčice kako v smislu, vas je polno po forumu, sam njihovi posti. Pol pa še zvečer en z nickom Provokator in spet eno podjebavanje. A res,a Lukra...in kaj je tezila?
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?