Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 22:25:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Aja...pa ena blondinka sprašuje kaj, kje, zakaj , kako je BAR bolš da Bojevita ne vidi tiste slike.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 22:26:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Aja...pa ena blondinka sprašuje kaj, kje, zakaj , kako je BAR bolš da Bojevita ne vidi tiste slike. hahahahahahaha Bar je obmorsko mestece v Črni Gori
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 22:26:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa mal prej sem vidla lunco na Majčicah Luncaaaaaaa
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 22:27:41
|
|
|
|
Tina 28
|
Sam tisto od tatiodnine...men je pa tko smešno, ko je v bistvu čist normalno vprašal, se nič kregal...pol pa plaz enih bedastoč subjektivne narave...in pol one njemu ne se po forumu ment...saj se ni...saj so oone vse zrecitirale. Ampak zgleda, da preveč držijo z uno, da bi lohk normalno odgovorile. No, men je blo res smešno...kot bi se plaz kokošk usul na enga petelina
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 22:28:21
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Pa mal prej sem vidla lunco na Majčicah Luncaaaaaaa Ja res je,sem te šla mal pogledat,kaj ti tam delaš............ampak si pa detektiv
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 22:30:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Sam tisto od tatiodnine...men je pa tko smešno, ko je v bistvu čist normalno vprašal, se nič kregal...pol pa plaz enih bedastoč subjektivne narave...in pol one njemu ne se po forumu ment...saj se ni...saj so oone vse zrecitirale. Ampak zgleda, da preveč držijo z uno, da bi lohk normalno odgovorile. No, men je blo res smešno...kot bi se plaz kokošk usul na enga petelina Ja, sej to je, ko se vse usujejo. Pa vse vedo.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 22:30:07
|
|
|
|
Tina 28
|
bojevita je zbolel...se je cel popoldan spraševal kaj ga zebe in ful kuril...mamo zdaj zelo toplo...bil ves siten, tečen...še sam se je napovedal, da je razdražjliv. Pol proti večeru je pa le začel dobivat take steklene oči in je blo jasno, da nekaj bo. Takrat je bil pa že bolj pohleven .
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 22:30:10
|
|
|
|
lunca14
|
.............pa pojma nimam o čem se zdej mente,nekaj o forumih..........
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 22:30:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Pa mal prej sem vidla lunco na Majčicah Luncaaaaaaa Čaki, kaj si pa ti tam delala ?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 22:31:56
|
|
|
|
Tina 28
|
Aha...hvala za BAr...uno slikco bi pa jaz vidla, če smem...kje je???? Ja...ena debato, ko je očka spraševal o stikih, pa so ga mamice mal ob steno prtisnile, ker izgleda poznajo drugo plat zgodbe. Nič takega...ta povzetek je bistvo
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 22:31:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 bojevita je zbolel...se je cel popoldan spraševal kaj ga zebe in ful kuril...mamo zdaj zelo toplo...bil ves siten, tečen...še sam se je napovedal, da je razdražjliv. Pol proti večeru je pa le začel dobivat take steklene oči in je blo jasno, da nekaj bo. Takrat je bil pa že bolj pohleven . Na čvek ga povabi, pa bo takoj boljše volje. Če ne druzga, bo pozabil na tegobe in bolezen.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 22:33:16
|
|
|
|
Tina 28
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 bojevita je zbolel...se je cel popoldan spraševal kaj ga zebe in ful kuril...mamo zdaj zelo toplo...bil ves siten, tečen...še sam se je napovedal, da je razdražjliv. Pol proti večeru je pa le začel dobivat take steklene oči in je blo jasno, da nekaj bo. Takrat je bil pa že bolj pohleven . Na čvek ga povabi, pa bo takoj boljše volje. Če ne druzga, bo pozabil na tegobe in bolezen. Spi že od 8-ih. Sem porihtala pol maledva in šla na aerobiko. Zdaj sem prišla nazaj in vidim, da je mala hotla mal družbe, ker je pri njemu v poslti zavita v štruco....sam podolgem
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 22:33:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 .............pa pojma nimam o čem se zdej mente,nekaj o forumih.......... Dej pust zdej to...povej kej lepega.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 22:33:40
|
|
|
|
lunca14
|
O tina,ga je zagrablo,ja tud mlade fante virus pohopsa,dej mu eno,pa bo bolje....................................hec,hec,hec,veš,da mu želim,da se čim prej pocarta
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 22:34:21
|
|
|
|
Tina 28
|
Didli...kaj praviš ...katera ideja bo meri bolj pomagala. Me prav zanima...a se gresta zdaj aviončka al štručko...navijam zase
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 22:34:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Nič takega...ta povzetek je bistvo Bi mogla napisat.......se strinjam z vsem napisanim.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 22:35:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Didli...kaj praviš ...katera ideja bo meri bolj pomagala. Me prav zanima...a se gresta zdaj aviončka al štručko...navijam zase Jaz navijam za avijončke.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 22:35:51
|
|
|
|
Tina 28
|
Ja Lunsca...itak je bil na otroškem oddelku. . .jaz tršica sem na te bacile že imuna...on pa zgleda ne
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 22:36:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Ja Lunsca...itak je bil na otroškem oddelku. . .jaz tršica sem na te bacile že imuna...on pa zgleda ne
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 22:36:38
|
|
|
|
Tina 28
|
Kolk greš stavit, da bo moje bolj pomagal
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 22:37:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Didli...kaj praviš ...katera ideja bo meri bolj pomagala. Me prav zanima...a se gresta zdaj aviončka al štručko...navijam zase Nic od tega,ker je sama zaspala ,juhuhu. Pa sliko se zame Nya.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 22:37:33
|
|
|
|
lunca14
|
didlina,kaj pa naj napipem lepega,nimam ideje.............pogrešam sonce,sem take ful turobne volje,brez energije,se premikam ,ko megla,veš,da znam sam slikce limat..............bom poiskala,kako lepo..................evo mi je ful simpatična
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 22:37:51
|
|
|
|
Tina 28
|
Zdej so šle vse na DIPO firbca past .
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 22:39:00
|
|
|
|
Tina 28
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Didli...kaj praviš ...katera ideja bo meri bolj pomagala. Me prav zanima...a se gresta zdaj aviončka al štručko...navijam zase Nic od tega,ker je sama zaspala ,juhuhu. Pa sliko se zame Nya. oooo....sem pa že upala na stavo...pa je mala zafrknila. No, sam da spi
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 22:39:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 didlina,kaj pa naj napipem lepega,nimam ideje.............pogrešam sonce,sem take ful turobne volje,brez energije,se premikam ,ko megla,veš,da znam sam slikce limat..............bom poiskala,kako lepo..................evo mi je ful simpatična Jaz tud komaj čakam sonce, jutr mam še pogreb, mala bo v varstvu eh, bo že. V soboto al nedeljo je napovedano menda zboljšanje. Pa itak komaj čakam, da skinemo te bunde.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?