|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del
5.3.2009 22:25:20   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

Aja...pa ena blondinka sprašuje kaj, kje, zakaj , kako je BARuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bolš da Bojevita ne vidi tiste slike.user posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 2526
5.3.2009 22:26:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Aja...pa ena blondinka sprašuje kaj, kje, zakaj , kako je BARuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bolš da Bojevita ne vidi tiste slike.user posted image

hahahahahahahauser posted image user posted image user posted image

Bar je obmorsko mestece v Črni Gori

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2527
5.3.2009 22:26:59   
Anonimen
Pa mal prej sem vidla lunco na Majčicah user posted image    Luncaaaaaaauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2528
5.3.2009 22:27:41   
Tina 28
Sam tisto od tatiodnine...men je pa tko smešno, ko je v bistvu čist normalno vprašal, se nič kregal...pol pa plaz enih bedastoč subjektivne narave...in pol one njemu ne se po forumu ment...saj se ni...saj so oone vse zrecitirale. Ampak zgleda, da preveč držijo z uno, da bi lohk normalno odgovorile. No, men je blo res smešno...kot bi se plaz kokošk usul na enga petelinauser posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2529
5.3.2009 22:28:21   
lunca14

Pa mal prej sem vidla lunco na Majčicah user posted image    Luncaaaaaaauser posted image

Ja res je,sem te šla mal pogledat,kaj ti tam delaš............ampak si pa detektivuser posted image user posted image user posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2530
5.3.2009 22:30:04   
Anonimen

Sam tisto od tatiodnine...men je pa tko smešno, ko je v bistvu čist normalno vprašal, se nič kregal...pol pa plaz enih bedastoč subjektivne narave...in pol one njemu ne se po forumu ment...saj se ni...saj so oone vse zrecitirale. Ampak zgleda, da preveč držijo z uno, da bi lohk normalno odgovorile. No, men je blo res smešno...kot bi se plaz kokošk usul na enga petelinauser posted image

Ja, sej to je, ko se vse usujejo.user posted image Pa vse vedo.user posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 2531
5.3.2009 22:30:07   
Tina 28
bojevita je zbolel...se je cel popoldan spraševal kaj ga zebe in ful kuril...mamo zdaj zelo toplo...bil ves siten, tečen...še sam se je napovedal, da je razdražjliv. Pol proti večeru je pa le začel dobivat take steklene oči in je blo jasno, da nekaj bo. Takrat je bil pa že bolj pohlevenuser posted image .

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2532
5.3.2009 22:30:10   
lunca14
.............pa pojma nimam o čem se zdej mente,nekaj o forumih..........
user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2533
5.3.2009 22:30:39   
Anonimen

Čaki, kaj si pa ti tam delalauser posted image user posted image user posted image ?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2534
5.3.2009 22:31:56   
Tina 28
Aha...hvala za BAr...uno slikco bi pa jaz vidla, če smem...kje je????user posted image

Ja...ena debato, ko je očka spraševal o stikih, pa so ga mamice mal ob steno prtisnile, ker izgleda poznajo drugo plat zgodbe. Nič takega...ta povzetek je bistvouser posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2535
5.3.2009 22:31:57   
Anonimen

bojevita je zbolel...se je cel popoldan spraševal kaj ga zebe in ful kuril...mamo zdaj zelo toplo...bil ves siten, tečen...še sam se je napovedal, da je razdražjliv. Pol proti večeru je pa le začel dobivat take steklene oči in je blo jasno, da nekaj bo. Takrat je bil pa že bolj pohlevenuser posted image .

Na čvek ga povabi, pa bo takoj boljše volje. Če ne druzga, bo pozabil na tegobe in bolezen.user posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 2536
5.3.2009 22:33:16   
Tina 28

Na čvek ga povabi, pa bo takoj boljše volje. Če ne druzga, bo pozabil na tegobe in bolezen.user posted image

Spi že od 8-ih. Sem porihtala pol maledva in šla na aerobiko. Zdaj sem prišla nazaj in vidim, da je mala hotla mal družbe, ker je pri njemu v poslti zavita v štruco....sam podolgemuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2537
5.3.2009 22:33:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

.............pa pojma nimam o čem se zdej mente,nekaj o forumih..........
user posted image

Dej pust zdej to...povej kej lepega. user posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 2538
5.3.2009 22:33:40   
lunca14
O tina,ga je zagrablo,ja tud mlade fante virus pohopsa,dej mu eno,pa bouser posted image bolje....................................hec,hec,hec,veš,da mu želim,da se čim prej pocartauser posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2539
5.3.2009 22:34:21   
Tina 28
Didli...kaj praviš ...katera ideja bo meri bolj pomagala. Me prav zanima...a se gresta zdaj aviončka al štručko...navijam zaseuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2540
5.3.2009 22:34:53   
Anonimen

Nič takega...ta povzetek je bistvouser posted image

Bi mogla napisat.......se strinjam z vsem napisanim.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 2541
5.3.2009 22:35:43   
Anonimen

Didli...kaj praviš ...katera ideja bo meri bolj pomagala. Me prav zanima...a se gresta zdaj aviončka al štručko...navijam zaseuser posted image user posted image user posted image

Jaz navijam za avijončke.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 2542
5.3.2009 22:35:51   
Tina 28
Ja Lunsca...itak je bil na otroškem oddelku.user posted image .user posted image .jaz tršica sem na te bacile že imuna...on pa zgleda neuser posted image user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2543
5.3.2009 22:36:26   
Anonimen

Ja Lunsca...itak je bil na otroškem oddelku.user posted image .user posted image .jaz tršica sem na te bacile že imuna...on pa zgleda neuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 2544
5.3.2009 22:36:38   
Tina 28
Kolk greš stavit, da bo moje bolj pomagaluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2545
5.3.2009 22:37:33   
Anonimen

Nic od tega,ker je sama zaspalauser posted image ,juhuhu.
Pa sliko se zame Nya.

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 2546
5.3.2009 22:37:33   
lunca14
didlina,kaj pa naj napipem lepega,nimam ideje.............pogrešam sonce,sem take ful turobne volje,brez energije,se premikam ,ko megla,veš,da znam sam slikce limat..............bom poiskala,kako lepo..................evouser posted image mi je ful simpatičnauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2547
5.3.2009 22:37:51   
Tina 28
Zdej so šle vse na DIPO firbca pastuser posted image user posted image .

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2548
5.3.2009 22:39:00   
Tina 28
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Nic od tega,ker je sama zaspalauser posted image ,juhuhu.
Pa sliko se zame Nya.

oooo....sem pa že upala na stavo...pa je mala zafrknila.

No, sam da spiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2549
5.3.2009 22:39:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

didlina,kaj pa naj napipem lepega,nimam ideje.............pogrešam sonce,sem take ful turobne volje,brez energije,se premikam ,ko megla,veš,da znam sam slikce limat..............bom poiskala,kako lepo..................evouser posted image mi je ful simpatičnauser posted image

Jaz tud komaj čakam sonce, jutr mam še pogreb, mala bo v varstvu user posted image eh, bo že. V soboto al nedeljo je napovedano menda zboljšanje.user posted image Pa itak komaj čakam, da skinemo te bunde.user posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?