Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 22:50:24
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Pismo sploh ne vem kaj naj pisem,bo se tukaj kaksen provokator uletel pa bo . Samo,sem se nasmejala kaksne ima ma o čem je to,spet nič ne vem,ko da živim za luno Kako da ne,kaj si potem na majcicah pocela? samo sem pofirbcala za didlino,pa sem šla stran,ker itak nobene ne poznam,tako,da nisem nič brala
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 22:50:31
|
|
|
|
Tina 28
|
Aha...sem zdaj vidla to k je blo še enkrat za Lunco...ona pa še kar ni vidla...sam si mal blond ...in glih našemu bi bla všeč . Me že ni več strah...čedne zlo...kože sem jima res fouš...ampak našega ne bi premamile, ker prisega na blondinke..kaj čmo
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 22:50:51
|
|
|
|
Anonimen
|
kleo - tele fotke so odgovor na slovenkin post: IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Je pa ena najbolj seksi ljudi, kar sem jih kdaj videla, tako da moram vzeti še verigo, da si ponoči priklenem mojega okrog pasu, če bomo pri njej stanovali
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 22:50:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj pomeni da imaš SKUTASTE NOGE????????
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 22:52:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Kaj pomeni da imaš SKUTASTE NOGE???????? celulitične
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 22:52:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya ste zdej vidle? Po moje da ne Dobri sta,samo nista ravn po mojem okusu...men so vsec zenske v stilu Nicole Kidman,rdecke v glavnem. Se dobr,da z descem nisva sla nikol dol...to bi blo pestro
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 22:52:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya kleo - tele fotke so odgovor na slovenkin post: IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Je pa ena najbolj seksi ljudi, kar sem jih kdaj videla, tako da moram vzeti še verigo, da si ponoči priklenem mojega okrog pasu, če bomo pri njej stanovali spet se smejim tem besedam. Kakšen dopust je to, da maš svojga priklenjenega na verigo. Puza za tabo kot en cucek.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 22:52:40
|
|
|
|
Tina 28
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Kaj pomeni da imaš SKUTASTE NOGE???????? leeeeepeeee ko hudič, pa dobreeee, pa sooočne...sam na žalost beeeeleeee
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 22:53:14
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Aha...sem zdaj vidla to k je blo še enkrat za Lunco...ona pa še kar ni vidla...sam si mal blond ...in glih našemu bi bla všeč . Me že ni več strah...čedne zlo...kože sem jima res fouš...ampak našega ne bi premamile, ker prisega na blondinke..kaj čmo .........ne bom nič rekla,sam spat grem
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 22:53:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Kaj pomeni da imaš SKUTASTE NOGE???????? leeeeepeeee ko hudič, pa dobreeee, pa sooočne...sam na žalost beeeeleeee bolj verjamem nyi.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 22:54:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Kaj pomeni da imaš SKUTASTE NOGE???????? celulitične Vidve pa sta,tko BELE!!!
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 22:54:33
|
|
|
|
Tina 28
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Kaj pomeni da imaš SKUTASTE NOGE???????? celulitične Ne...moram povedat, da je mene celulit na daleč zaobšel...nimam ga, če verjamete al ne... . Še če sem bolj konkretna, ga ni videt..sam bolj baročna sem ...ker gre se v joške in trebuh...pa nič v rit in noge
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 22:55:29
|
|
|
|
Tina 28
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Aha...sem zdaj vidla to k je blo še enkrat za Lunco...ona pa še kar ni vidla...sam si mal blond ...in glih našemu bi bla všeč . Me že ni več strah...čedne zlo...kože sem jima res fouš...ampak našega ne bi premamile, ker prisega na blondinke..kaj čmo .........ne bom nič rekla,sam spat grem a zdej boš pa huda
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 22:56:17
|
|
|
|
Tina 28
|
Ne...celulitične so pa pomarančne
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 22:56:20
|
|
|
|
lunca14
|
tina samo zate,ti bom že pokazala............malo blondna
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 22:57:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Lunca, dej no....si za hece porko dijo al nisi? Tina kaj zdej. Je to izraz vredu al pač zaničevalen...skutaste noge?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 22:57:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Tina si me prhitela,itak sem imela prav . To kar si za Lunco napisala pa ne stekam,enkrat bi tvojmu ble vsec,drugic ne,ker na blont pada...daj ti to mal razloz. Didlinaa,kaj je pol lukra lapala,sem te ze vprasala.. Nya,aja,to je blo to.Ja fuuuul sta dobre
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 22:57:24
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Aha...sem zdaj vidla to k je blo še enkrat za Lunco...ona pa še kar ni vidla...sam si mal blond ...in glih našemu bi bla všeč . Me že ni več strah...čedne zlo...kože sem jima res fouš...ampak našega ne bi premamile, ker prisega na blondinke..kaj čmo .........ne bom nič rekla,sam spat grem a zdej boš pa huda ........pa še kaku ............pa sploh se še nisem pobarvala,sem blondna z narastkom
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 22:57:28
|
|
|
|
Tina 28
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 tina samo zate,ti bom že pokazala............malo blondna aja sorry...ti si zelena (a zato k nimam celulitisa )
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 22:58:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Kleo, nakladala je ..............kako vse zmorete, kaj se vse pogovarjate, kje mate otroke, 24 ur na dan ste na RR....očitno je tud ona, če jim pridno sledi.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 22:58:50
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Lunca, dej no....si za hece porko dijo al nisi? ne,ker se z ničemer več ne strinjam......................... Tina kaj zdej. Je to izraz vredu al pač zaničevalen...skutaste noge?
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 22:59:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Lunca, dej no....si za hece porko dijo al nisi? ne,ker se z ničemer več ne strinjam......................... Tina kaj zdej. Je to izraz vredu al pač zaničevalen...skutaste noge? pa nič. Jaz pa se.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 23:00:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Kleo, nakladala je ..............kako vse zmorete, kaj se vse pogovarjate, kje mate otroke, 24 ur na dan ste na RR....očitno je tud ona, če jim pridno sledi. Saj tale je prav tko od tam....saj ves.Lukra mislim.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 23:00:19
|
|
|
|
Tina 28
|
Meni sta čedne...so mi pa vše črnolase z rjavo kožo...čeprav si sebe ne predstavljam z njo. Sam med ženskami nasploh se mi zdejo bolj skrivnostno lepe...blondinke pa stereotipno. V bisvtu je čist vseen...odtehta simpatičnost, ko nekdo usta odpre
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 23:00:28
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 tina samo zate,ti bom že pokazala............malo blondna aja sorry...ti si zelena (a zato k nimam celulitisa ) ..............ne zato,ker ga mam jaz za izvoz ............pa neče noben davka plačat,pol,ga pa ne morem izvozit
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?