|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI
27.4.2009 21:32:55   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

kruce, ja jutri bo pa za kruciko ena vleika izkušnja, skušnjava. Zdaj, ali ji bo podlegla ne veš, važno da vama s hčerko n pove rezultata.user posted image  pa dobro še naprej urejaj gnezdece, naju to še tudi čaka. Čeprav sobo sva že več ali manj sppraznila, prestavila računalnik v dnevno sobo, zdaj jo morava samo še prebarvat, pa kakšen kos pohištva dodati.

Lučka, kakšno barvo sta si zamislila?  Naj ti  povem da imajo v Hoferju že zmešano pralno barvo in da je superca. Cena pa malenkostna (10€ = 5l = 35m2) napram kolkr so mi naraćunali v mešalnici. Žal sem aparat pozabil pri tašči sicer bi naložil kako slikco...

Hvala za lepe želje vsem!

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
27.4.2009 21:41:10   
ledenka
yes, ratalo mi je pospravit mojo "slabo vest" user posted image  kot pod stopnicami. očitno bo zdaj res kmalu, ker tega kota se nisem pritaknila od selitve sem - 3 leta user posted image  

krucika in kruce - navijam za lep pregled user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
27.4.2009 22:23:33   
Goldy
Tudi jaz se počasi odpravljam spat. Sem tolk user posted image . Groza. Pa vode ne smem pit - mi je pol slabo..., sem spila čaj za nosečnice pa spet mi ni dobr. Najboljš, da grem v meževo, pa bo...

Pa smo 4!!!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
27.4.2009 22:56:14   
Sempervivum
Nočko Goldy in ostali,
navijam za Kruciko jutri
pa lep pozdravček novim mamicam user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
28.4.2009 6:45:20   
Reby
Dobro jutro user posted image

user posted image

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
28.4.2009 6:59:14   
Bumo
Reby, hvala za kofetek!!!
Pa kako mate vse lepe tickerje!!!! MOram še jaz nekaj najt...
Kruce....vse lepo in dobro opravite danes na pregleduuser posted image

Jutro pupike!!!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
28.4.2009 9:39:37   
Goldy
Jutro!!!

semper* - pa kje se skrivaš?

bumo - ja, tickerčka si narihti!user posted image

Zdaj se pa res vidi, da sem že proti koncu. So me že začeli rahli krči lovit. Se je sicer umirilo, drugače bi že proti P šibali. user posted image  Pa pravim Alji, naj še kakšen mesec počaka. Upam, da ni preveč trmasto tole naše dete (po nama z očkom). Ker pripravljeno nimam še nič. Tudi za v P ne. Pa oprano še tudi ne, sem imela namen to po prvomajskih delat. Zdaj še to razmišljam, če ne bi mogoče midva čez praznike raje kar doma ostala....user posted image

Sem se malo preveč naprej nagnila, me je mala kar opozorila naj ji dam prostor.user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 1882
28.4.2009 9:53:54   
jona3
reby ti maš pa tak voziček kot jaz sam imam jaz rdečega. kakšne barve pa imaš ti.

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
28.4.2009 9:59:51   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: jona3

reby ti maš pa tak voziček kot jaz sam imam jaz rdečega. kakšne barve pa imaš ti.

Jaz imam vse v zeleni barvi user posted image

(odgovor članu jona3)
Neposredna povezava do sporočila: 1884
28.4.2009 10:08:54   
jona3
 reby a maš košaro tudi. jaz sem bla dans na ns in je reku da je vse ok sam je bil tko živahen da ni mogu videt spola.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1885
28.4.2009 10:11:06   
Reby

reby a maš košaro tudi. jaz sem bla dans na ns in je reku da je vse ok sam je bil tko živahen da ni mogu videt spola.

Ja, mam košaro tut, slučajno sem našla na bolhi eno iste barve, rabljeno 4 mesece, je kot nova. Sva včiri z možem vse sprobala in je res super voziček, vse je tako enostavno.  Super, da je blo na NS vse ok. Za spol pa kar počakaj do morfologije, men so na NS rekl, da je punčka, na morfologiji pa se je izkazal, da je fantek user posted image

(odgovor članu jona3)
Neposredna povezava do sporočila: 1886
28.4.2009 10:14:43   
jona3
reby si dobla moje  zs

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1887
28.4.2009 10:21:49   
Reby

reby si dobla moje  zs

Samo enega in sem ti včeraj odgovorila.

(odgovor članu jona3)
Neposredna povezava do sporočila: 1888
28.4.2009 10:39:10   
Reby
user posted image    

user posted image    NOSEČI SMO user posted image

pričakujemo presenečenje user posted image
Lsica (29.06.2009)
Lučka25 (22.07.2009)
Serendipity (18.08.2009)
tobika (25.08.2009)
KruceFiks (29.08.2009)
Oktavija (07.09.2009)
pupa-b (15.10.2009)
spelka12 (23.10.2009)
efika (25.10.2009)
jona3 (12.11.2009)

Ledenka (11.05.2009)
Jazzz27 (07.07.2009)
anci banci (16.07.2009)
Sempervivum (28.07.2009)
Reby (20.08.2009)
Obayifo (30.08.2009)

Mandreja (11.06.2009)
mojsonček (12.06.2009)
Sabsa
Goldy (17.06.2009)
Bumo (16.08.2009)

Stijan  user posted image user posted image (05.06.2009)
Kicsi user posted image user posted image  (15.06.2009) 
Kalina user posted image user posted image  (05.07.2009)
Mlinčkovi user posted image user posted image (16.07.2009)
Blanč user posted image  user posted image (10.08.2009)
Shadow user posted image user posted image (18.08.2009)
Rubin user posted image user posted image  (25.09.2009)
Miška73 user posted image user posted image  (10.11.2009)

user posted image   RODILI SMO:user posted image

sayuri user posted image Lovro&Zara , pf user posted image Lana , Gloria user posted image Nik , Amelia user posted image Kaja , Goldfish  user posted image Jaka , Anime  user posted image Uroš&Tjaša , Mijavček    user posted image Tristan&Ema , Konina  user posted image user posted image Gašper&Erazem , Hope2 user posted image Lovro , Abrauser posted image   ,  Pinky36user posted image   Sabina,  Sonček33user posted image   Lovro,  Nokes   user posted image Vitan&Ivana,  Zvezdica  user posted image    Patrik,  Hedviga user posted image    Miha&Špela,  Dakec  user posted image   Isabella,  Shuka   user posted image  Maj,  Jadrnica  user posted image    Katarina, Dobrovoljčica   user posted image Maj&Eva,    Sonček85  user posted image   Aleksander
LaraLight  user posted image Izak&Zarja

Objemčkometer:

user posted image user posted image  Naska user posted image user posted image

user posted image
PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V MAJU

Ponedeljek, 04.05.
Sempervivum - pregled 
Reby - pregled
ledenka - pregled

Torek, 05.05.
spelka12 - pregled
mismis - UZ

Sreda, 06.05.
Kicsi - pregled 
miska73 - pregled 

Četrtek, 07.05.
bit - UZ

Torek, 12.05.
mismis - UZ

Sreda, 13.05.
efika - pregled
Lsica - pregled
Goldy - pregled

Četrtek, 14.05.
mojsonček - pregled

Torek, 19.05.
Bumo - pregled
anci banci - pregled v porodnišnici

Sreda, 20.05.
Reby - 3D/4D pregled
Lučka25 - posvetovalnica

Torek, 26.05.
Goldy - CTG

Petek, 29.05.
Serendipity - pregled

user posted image user posted image  NAŠE NOVE NOSEČKE v APRILU: user posted image user posted image

user posted image  mismis (LJ)
user posted image  Bit (PO)
user posted image     ZVESTE NAVIJAČICE: user posted image  
Pija76, Gigi1, Stella Rossa, bbpikica,
Lana O8, gold fish, T1979, arneja, zvezdica, MBT1979
bambi75, zarja1, Sulfinija, marjetka cvetka, Womanpolice, BEBIII 

user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1889
28.4.2009 11:45:44   
Bumo
user posted image user posted image
rebyca, a ti tud na zeleno? user posted image user posted image
mi smo glih prejšnji teden poštrihali sobico - na zeleno...taka lepa nežna pastelna barva,
pa še bordurica pride naokoli, po vsej verjetnosti nezno rumena....če spet kaj drugega ne najdemuser posted image
in verjetno bo čez čas, ko bo še posteljčka, notri v njo prišlo tudi za spančkat še kaj v kombinaciji zeleno/rumeno...
voziček pa še ni na udaru, nekaj sicer že gledava ampak sedaj še prej pohištvo pa to....
bo pa verjetno kaj kamlu že stal v sobiciuser posted image

grem tickerčka iskatuser posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1890
28.4.2009 11:50:03   
Kruce Fiks
Ojla, da se javim...
Moje se je G. prav malce ustrašil! pravi da ima neobičajno velik trebuh za to obdobje. Sta potem kar morfologijo naredila in je tam not vse OK. Ena kost pa še ne vem katera zaostaja 2 dni v rasti, kar pa je menda normale. Če bi izračun kazal 3 tedne pa ne bi bilo OK. Nekak tako....
Zaradi krajšega materičnega vratu bo morala še bolj  počivati! To pomeni ležanje, čim manj sedenja in še manj sprehodov. Ajoj, pa že sedaj se je kar lepo poredila....
No sedaj pa ji grem naproti, pa še kaj izvem....
Ajdi se čujemo!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1891
28.4.2009 11:53:34   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: Bumo

user posted image user posted image
rebyca, a ti tud na zeleno? user posted image user posted image
mi smo glih prejšnji teden poštrihali sobico - na zeleno...taka lepa nežna pastelna barva

A tud vi zeleno?? Ja kaj pa je sedaj to? Vse strani na netu so kar na enkrat zelene, pa vse reklame na TVju, pa vse trgovine ja pa seveda naša otroška bo tud v zeleni s z dodatki roze...
Dej Bumo vrž gor eno slikco!

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 1892
28.4.2009 12:27:25   
Reby
Kruce - a vi ste že potem štrihali z zeleno - tisto, ki si jo kupil namešano? Ko boš lahko, daj prosim slikce. Pr nas bomo imeli najbrž kr belo pohištvo in bele stene, pa bom potem dekorirala za zavesami, slikicami, posteljnino, tepihom itd.  No, sej boma še vidla. Aja, super za pregled user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1893
28.4.2009 15:56:32   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Kruce - a vi ste že potem štrihali z zeleno - tisto, ki si jo kupil namešano? Ko boš lahko, daj prosim slikce. Pr nas bomo imeli najbrž kr belo pohištvo in bele stene, pa bom potem dekorirala za zavesami, slikicami, posteljnino, tepihom itd.  No, sej boma še vidla. Aja, super za pregled user posted image

Ja jaz sedaj štriham hčerkino sobico v zeleno, sčasoma si jo bo delila z prihajajočim navihančkom....

Čez kak mesec ali 2 pa bo navrsti najina spalnica kjer bo tamalo imelo svoj "plac" kake 2 leti. Tja do nedelje, če ne prej bo soba v grobem končana pa jo prilimam

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1894
28.4.2009 17:51:18   
mismis
mi imamo tudi otroške sobe pobarvane, pa to ne zaradi pričakovanja, ampak sva jih že v štartu, ko sva se preselila v novo hišo pobarvala tako, da se je vedelo, da so namenjene za pomladek.

Ena soba je pobarvana tako, da je vsaka stena drugačne barve: ena je oranžna, ena rumena, ena svetlo modra in ena bela. V drugi sobi sobi pa se barve ponovijo, razen svetlo modre ni, ampak je pastelno zelena.

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

Neposredna povezava do sporočila: 1895
28.4.2009 18:13:31   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

mi imamo tudi otroške sobe pobarvane, pa to ne zaradi pričakovanja, ampak sva jih že v štartu, ko sva se preselila v novo hišo pobarvala tako, da se je vedelo, da so namenjene za pomladek.

Ena soba je pobarvana tako, da je vsaka stena drugačne barve: ena je oranžna, ena rumena, ena svetlo modra in ena bela. V drugi sobi sobi pa se barve ponovijo, razen svetlo modre ni, ampak je pastelno zelena.

Torej najmanj še en transfer?user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1896
28.4.2009 18:18:51   
Kicsi
Hej,hej.
Punce in fant,jaz imam že dva dni ves čas trd trebuh.Zaenkrat sem imela nek krč ali bolečine v trebuhu samo enkrat v minuli noči,drgač me pa boli ne,je pa res non-stop trd user posted image .Upam,da bom zdržala do naslednjega tedna,ko imam pregled pri prim.Cerarju.Se pa fanta pridno premikata user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1897
28.4.2009 18:19:26   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Torej najmanj še en transfer?user posted image user posted image

ni nujno, lahko da sta se obe pikici prijeli, ali pa drugega naredimo na star način, ata na mamo user posted image user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

Neposredna povezava do sporočila: 1898
28.4.2009 18:20:13   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: Kicsi

Hej,hej.
Punce in fant,jaz imam že dva dni ves čas trd trebuh.Zaenkrat sem imela nek krč ali bolečine v trebuhu samo enkrat v minuli noči,drgač me pa boli ne,je pa res non-stop trd user posted image .Upam,da bom zdržala do naslednjega tedna,ko imam pregled pri prim.Cerarju.Se pa fanta pridno premikata user posted image .

Kicsi, držim pestke, da zdržiš do naslednjega tedna user posted image user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Kicsi)
Neposredna povezava do sporočila: 1899
28.4.2009 18:22:06   
Kruce Fiks
mišmiš jaz sem računal na 2+2user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

boleč spolni odnos po porodu
irendra

Ali ste po porodu imele bolečine ob spolnem odnosu?

DA (57%)

NE (43%)

Število vseh glasov: 81

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!