|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI
27.4.2009 19:26:51   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Vem, da si hotla zadržat, sam pol ne bi mogl navijat zate user posted image
Jaz vem, da bo vse ok user posted image

mi vračaš, kaj??? to sem jaz tebi ves čas govorila user posted image
Ma saj maš prav, vse bo ok, ker mora biti.

Nč, bejbe grem večerjati, se oglasim še potem

Jasno, da ti vračam, vidiš, da se obrestuje user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
27.4.2009 19:31:10   
bit
 mismis datumsko ni daleč vleče se mi pa ...k ..ne bom napisalauser posted image ...
zelim ti da boš ta srečka nosečka..brez znakov....mene je skoraj razneslo dokler se nisem s kaplicami poštimala....
sem misnla da me bo odneslo v nebo kot balon s helijemuser posted image  

Lučka  pomoje bom tudi taka tako kot večina dokler te prvič ne brcne pod rebrauser posted image   potem ti je res verjetno lazje

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
27.4.2009 19:34:04   
lučka 25
Reby, midva sva že bila v Ikei in malo gledala za sobice. Sva pa rekla, da za enkrat sobice še ne bova kupovala. Posteljco dobiva, previjalna komoda pa ima predale, v katere lahko daš kar nekaj stvari. Sva rekla, da jo bova kupila kasneje, ker imava samo eno otroško sobo. Sva rekla,da bova kasneje v otroško sobo prestavila spalnico, kjer bova res malo stisnjena, ampak saj odrasli itak spalnico rabimo za spat (no pa še za kajuser posted image ), otroci p potrebujejo večjo sobo, še posebej če nama bo dano, da bova potem imela še kakšnega.user posted image

mismis, strah je bilo pa vse nas pred prvimi UZ, najprej dokler ne vidiš srčka, potem do nuhalne, pa spet morfologije,... Itak pa bo vse v redu.user posted image

bit, kot si rekla. Smo buile, smo še zdaj in še bomo vse iste.user posted image  Vedno bomo nekaj čakale, pa ugotavljale. Važno, da gre vse po planih, tako kot je treba.user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1853
27.4.2009 19:35:15   
Reby
bit - sej vleklo se ti bo skoz, ne samo sedaj do 1. UZ, vedno je nekaj, potem je nuhalna, pa spet še UZ-ji, morfologija itd. Ko pa po drugi strani pogledaš, pa se mi zdi, da nosečnost kar hitro mine, jaz ne morem verjet, da bom kmalu že 24. teden, zato je treba uživat vsak dan.
Super, da vama je uspelo v prvem, tudi nama je user posted image

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
27.4.2009 19:37:42   
Reby
Lučka - to je super, če kaj dobiš, že vidim pri cotkah. Kakšne so se ti pa zdele sobice v Ikei, so ok, ne da kr razpadejo :) Midva bova kupila previjalno komodo s predali, postlco in eno omaro. Drgač sva pa že zdej prestavila najino posteljo v manjšo sobo, tam imava zdej samo posteljo in omaro, otroška bo pa večja, pa imava še eno posteljo in bom prvi mesec ali dva jaz tam spala.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
27.4.2009 19:43:24   
jona3
Reby sej sem ti odpisala. a si kaj novega poslala

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
27.4.2009 19:46:52   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: jona3

Reby sej sem ti odpisala. a si kaj novega poslala

Ja, sem vidla, pa sem ti zdajle nazaj odpisala.
Super no, sem vesela, da si to ti user posted image

(odgovor članu jona3)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
27.4.2009 19:55:40   
Goldy
Ste se pa razpisale! Jaz sem malo dremala, drugače pa cel dan šlihtala papirje. Pa še nisem konec. user posted image  Oba z možem delujeva v kulturnem društvu in imam jaz ful papirjev doma (sem blagajničarka). Zdaj bi pa rada zadeve mal v red spravila preden grem v Rim.

Jutri se moram naročit na masažo za bodoče mamice (sem dobila bon) in da ne bo prepozno). user posted image

Naša je ful živahna danes (no, saj je skoraj vedno). Kar obrača se nekaj, pa tišči nogice pod rebre...user posted image

bit - tako kot so napisale punce, vedno čakaš, pa en pregled, pa drugi. Ko se začne brcanje je morda malo lažje. Jaz sem zadnjič kar pogledala, ko me je šele čez 3 tedne naročila (bom že v 35 tednu). Pa najbrž že vedo, ne?

Reby - a ti si tudi iz našega, celjskega konca???user posted image  Lep voziček!!!

kruce - se pridružujem navijanju za jutrišnji pregled.user posted image

lučka - res je ful polno. Itak sva mislila it kar na slov. obalo. Ker se nikoli ne ve.... Meni kar otrdeva trebuh, sam res pa da nimam krčev. Baje mi otrdeva tudi zato, ker je mala tako aktivna... Sem pa že naveličana železovih tablet, pa magnezija in C vitamina...Pa pred žel. tabletami ne smem jest, pa pol ne...Jaz pa kot kakšen hrček, ko kar nekaj meljem. Komaj natuhtam, kdaj jih naj vzamem, da imajo učinek...

mismis -ti kar lepo, v miru...vse bo ok.user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu jona3)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
27.4.2009 19:55:46   
bit
Reby super.za vajin uspeh.....praviš da gre hitro...prehitro....

Lučka ja vse smo iste...user posted image ....en sam firbec nas jeuser posted image

kdaj ste se naročile pri svoji ginekologinji

dajte mi povedat na podlagi česa ste se odločle da ostanete doma do porodniške...(tiste ki ste ostale doma)
sama ne vem kaj bi naredila..

< Sporočilo je popravil bit -- 27.4.2009 19:56:17 >

(odgovor članu jona3)
Neposredna povezava do sporočila: 1859
27.4.2009 20:00:05   
Goldy
bit - sploh nisem razmišljala o tem, ja ali ne. Predolgo smo se mučili za tega otročka. Preveč me je bilo strah, da ne bi šlo kaj narobe... Ko sem enkrat mojo G malo potipala, če misli, da bom skozi doma, je rekla, jaz ne bom tvegala, a boste vi? Kaj pa ji naj bi odgovorila????? Držala sem se pač tistega kar so rekli v Lj in potem moja G. Imam pa res krasno G in tudi os. zdravnico. Pa en čas sem bruhala, en čas me je križ bolel, pa zatekala... nič drastičnega, ampak... Trenutno sem na dopustu, čez 3 tedne pa začnem s porodniško.

Pa smo 4!!!

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 1860
27.4.2009 20:00:59   
bit
goldy kam pa grem na masažo

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1861
27.4.2009 20:02:29   
Goldy
bit - v Zdravilišče Laško.

Pa smo 4!!!

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 1862
27.4.2009 20:03:45   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

Reby - a ti si tudi iz našega, celjskega konca???user posted image  Lep voziček!!!

Jp, sem Celanka user posted image , ampak zdej živim že 3 leta v LJ. Drgač hodim pa še vedn k G v CE oz. v Šentjur, pa najbrž bom tud šla v CE rodit.

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1863
27.4.2009 20:05:21   
bit
goldy .....za enkrat še nisem bila pri svoji Gje zelo prijetna...nimam kaj rečt...ata Reš ni ravno navdušen nad bolniško...

počutim se dobro razen prebave ta je v podnuuser posted image

tut sama nočem reskirat.... samo a vam ni dolgčas?.... Kaj počnete?

< Sporočilo je popravil bit -- 27.4.2009 20:06:48 >

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 1864
27.4.2009 20:07:11   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: bit

goldy .....za enkrat še nisem bila pri svoji Gje zelo prijetna...nimam kaj rečt...ata Reš ni ravno navdušen nad bolniško...

tut sama nočem reskirat.... samo a vam ni dolgčas?.... Kaj počnete?

Ata Reš itak nikol ne piše bolniške user posted image  Drgač pa kar se tiče tega, da si v bolniški, od začetka je res da dolgčas, ampak se kr hitr navadiš. Men dan ful hitr mine, pa sploh ne vem, kaj delam cel dan user posted image

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 1865
27.4.2009 20:12:32   
lučka 25
Reby, ja midva mava kar srečo, da bova dosti stvari dobila podarjenih ali pa nama jih bodo posodili. Tako bova dobila posteljico, pa banjco, voziček so nama kupili moji starši, dobila sva polno oblačil, tudi bundice in pajace do 2 let (da ima otrok vsaj 2 kompleta če se en umaže ali je premočen), nekaj stvari pa nama bodo tudi posodili. kars e pa tiče sobic v Ikei pa je kakor vzameš. Nekatere so bolj malo kompaktne, ali pa res za bolj kratek čas, bolj ko je dojenček. Midva jih nti nisva toliko gledala. Nisva bila prav preveč pozorna.

Goldy, ko boš šla na masažo nam malo poročaj o vsem skupaj. Jaz bi tudi rada šla, ker prej sem kar pogosto hodila na masaže. ja, midva sva pa tudi urejala polno papirjel doma. No, jaz jih imam še kar v službi in če me bo v naslednjem šol.letu še vedno nadomešala ista sodelavka kot zdaj, bom lahko vse pustila njej v oskrbi, kar ji bo tudi prišlo zelo prav. Kaki novi pa itak ne zaupaš, ker je tu le polno priprav, načrtov,...
Ja, na morju je pa vse na Slov. obali kot blizu nje na Hrvaškem, vse polno. Ja, kam daleč pa vrjamem, da si ne upata, zdaj ko je samo še 1,5 do konca. Želez p vrjamem, da je zoprn. Svakinja ga je tudi morala jesti, še nekaj časa po porodu.

bit, jaz sem na bolniški od 6 tedna. Delam v vrtcu v sterjših jaslih. Sem šla samo informativno k osebnemu zdravniku kako je z boleznimi, na kaj moram biti pozorna, ker so bili ravno tisti čas v naši skupini otroci bolni za rota virusom, škrlatinko, virozo, noricami in še nečem (se ne spomnim več). Potem pa sem imela v 10 tednu ene manjše krvavitve, pa me je na podlagi tega nato na bolniško dal naprej še moj G, pa potem zaradi slabše krvi ker mi je bilo zelo slabo. Itak si prvi mesec na breme delodajalca, potem pa daje predlog za bolniško tvoj osebni zdravnik, s priporočilom G na komisijo, da ti jo podaljšujejo. Meni je nato moj G sam od sebe pisal bolniško, še posebej je rekel zaradi same zgodovine, kako težko sem zanosila. ja, ata Reš pa res ni pristaš bolniške, mora bit res nekaj fejst narobe, da jo predpiše. Meni jo je v 1. postopku po punkciji za dva dni (potem je bil itak vikend), ampak ne toliko zaradi fizičnih razlogov, kot zaradi moje psihe, ker je bilo tudi njemu vidno hudo, da nisem pridelala niti ene celice. Sem se mu zgleda toliko zasmilila, da mi jo napisal.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1866
27.4.2009 20:13:34   
bit
reby ti si bla pri Rešu...?
Kdaj si potem šla k svoji G... takoj ko si naredila test? Poprvem UZ..

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1867
27.4.2009 20:16:24   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: bit

reby ti si bla pri Rešu...?
Kdaj si potem šla k svoji G... takoj ko si naredila test? Poprvem UZ..

Jaz sem 14 dni po testu šla na UZ k Rešu, pa še ni blo videt srčka, pa me je naročil spet po 14 dneh, tako da sem spet šla k njemu, k svojemu G sem šla pa 3 dni pred nuhalno, v 12. tednu, ker je reku, da nima smisla prej, če sem bla pr Rešu. Drgač pa greš tam nekje od 8. do 10. tedna.

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
27.4.2009 20:18:50   
Goldy
Reby - no tole, čist blizu mene bila doma!!!user posted image

bit - sem se navadila biti doma. Dolgačas mi nikoli ni bilo. Pravzaprav mi dnevi vse prehitro minevajo. Pa ene in druge tegobe, ko tako nisem bila za nikamor. Pa nič resnega. Pa nekaj časa sem bila utrujena takooo. No, zdaj bi pa spet kr spala.user posted image  Nekaj sem jih v službi tudi pomagala....pa tako. Saj boš videla, kaj bo rekla tvoja G.

lučka - bom poročala o masaži, definitivno.

Pa smo 4!!!

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1869
27.4.2009 20:19:47   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

Reby - no tole, čist blizu mene bila doma!!!user posted image

Super! Se lahk zmeniva za kakšno kavico, ko grem na pregled user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1870
27.4.2009 20:20:22   
bit
Lučka delam v pisarni....in ko si zaprt in poln plinov je tako težko sedeti ....gor do reber me je vse bolelo..user posted image

rekla sem si da bom vidla kako bo za te praznike ker mi ni potrebno samo sedet...in če bom ugotovila da imam slabo prevavo samo zaradi sedenja... bom najverjetneje začela težit

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 1871
27.4.2009 20:30:40   
Goldy
Reby - super. Javi kdaj imaš spet pregled, pa se se nekje dobiva!user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 1872
27.4.2009 20:36:55   
bit
 Reby hvala  101 vprašanje imam v glavi....verjetno tako kot vse....user posted image

< Sporočilo je popravil bit -- 27.4.2009 20:37:20 >

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1873
27.4.2009 20:55:10   
bit
lepe sanje.....men se user posted image

nočko

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 1874
27.4.2009 21:06:53   
Goldy
bit - nočko, pol pa hitro v meževo. Čez par mesecev boš itak iskala položaj, kako bi se obnila, da bi lahko zaspala.user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.

ime fantka
pia86

Katero ime za fantka vam je najbolj všeč?

Erik (20%)

Jan (22%)

Anže (26%)

Luka (33%)

Število vseh glasov: 433

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!