lučka 25
|
Reby, ja midva mava kar srečo, da bova dosti stvari dobila podarjenih ali pa nama jih bodo posodili. Tako bova dobila posteljico, pa banjco, voziček so nama kupili moji starši, dobila sva polno oblačil, tudi bundice in pajace do 2 let (da ima otrok vsaj 2 kompleta če se en umaže ali je premočen), nekaj stvari pa nama bodo tudi posodili. kars e pa tiče sobic v Ikei pa je kakor vzameš. Nekatere so bolj malo kompaktne, ali pa res za bolj kratek čas, bolj ko je dojenček. Midva jih nti nisva toliko gledala. Nisva bila prav preveč pozorna. Goldy, ko boš šla na masažo nam malo poročaj o vsem skupaj. Jaz bi tudi rada šla, ker prej sem kar pogosto hodila na masaže. ja, midva sva pa tudi urejala polno papirjel doma. No, jaz jih imam še kar v službi in če me bo v naslednjem šol.letu še vedno nadomešala ista sodelavka kot zdaj, bom lahko vse pustila njej v oskrbi, kar ji bo tudi prišlo zelo prav. Kaki novi pa itak ne zaupaš, ker je tu le polno priprav, načrtov,... Ja, na morju je pa vse na Slov. obali kot blizu nje na Hrvaškem, vse polno. Ja, kam daleč pa vrjamem, da si ne upata, zdaj ko je samo še 1,5 do konca. Želez p vrjamem, da je zoprn. Svakinja ga je tudi morala jesti, še nekaj časa po porodu. bit, jaz sem na bolniški od 6 tedna. Delam v vrtcu v sterjših jaslih. Sem šla samo informativno k osebnemu zdravniku kako je z boleznimi, na kaj moram biti pozorna, ker so bili ravno tisti čas v naši skupini otroci bolni za rota virusom, škrlatinko, virozo, noricami in še nečem (se ne spomnim več). Potem pa sem imela v 10 tednu ene manjše krvavitve, pa me je na podlagi tega nato na bolniško dal naprej še moj G, pa potem zaradi slabše krvi ker mi je bilo zelo slabo. Itak si prvi mesec na breme delodajalca, potem pa daje predlog za bolniško tvoj osebni zdravnik, s priporočilom G na komisijo, da ti jo podaljšujejo. Meni je nato moj G sam od sebe pisal bolniško, še posebej je rekel zaradi same zgodovine, kako težko sem zanosila. ja, ata Reš pa res ni pristaš bolniške, mora bit res nekaj fejst narobe, da jo predpiše. Meni jo je v 1. postopku po punkciji za dva dni (potem je bil itak vikend), ampak ne toliko zaradi fizičnih razlogov, kot zaradi moje psihe, ker je bilo tudi njemu vidno hudo, da nisem pridelala niti ene celice. Sem se mu zgleda toliko zasmilila, da mi jo napisal.
|