lučka 25
|
Kruce, no samo da je z ženičko in otročkom vse v redu. Edino Krucika bo morala še bolj počivati, kaj ne. Si pa res priden s prenavljanjem in beljenjem. Naju to še čaka in hvala za informacijo glede barve. Bova šla res počasi v akcijo. No, midva se pa še odločava med nežno rumeno ali nežno zeleno, se bom tako zelo težko uprla modri barvi (saj če bi vedela, da bo fantek, bi takoj bilo vse modro, ker je to res moja najljubša barva ). Ampak po moje kar bolj rumena zmaguje. ajsika, vidim da si se res lotila pospravljanja delov gnezda, ki so sedaj kr malo počivala kar se tiče pospravljanja. No, pri nama je bilo tako le z otroško sobo, ker sva tja res samo nalaga stvari. Kar se pa tiče kleti in sedaj še drvarnice predelane v klet, pa je moj tako zelo priden in natančen, da sta bili ves čas tipi top pospravljeni. ma saj priznam, da je večinoma on pospravljal, jaz sem se samo lotila bolj natančnega pospravljanja in pomivanja kuhinje in kuhinjskih elementov (sem imela inventuro ). Ostalo pa je moj ali pa sva skupaj. No, pa saj stanovanje tudi ni tako zelo veliko. Zdaj p samo še čakamo, kdaj bomo lahko dihali za tebe. Goldy, Semprevivum, pa kako si nam kaj ti? Bumo, ja si moraš res tikerček naštimat. pa vidim da si ti še ena od ljubiteljic zelene barve. Reby, a ne je kar fin občutek, ko sestaviš voziček, ga sprobaš,... Midva sva čisto noter padla. Zdaj samo še počakava, da ga vidijo vsi domači, potem pa pospraviva nazaj v škatle. Pravi moj, da ni dobro, da se nanj nabira prah. A vajin je pa zelene barve. Vem kako zgleda, sem ga videla rastavljenega v BC. Tudi zelo lep. No tako kot si ti nora na zeleno, sem pa jaz na modro barvo, pa moj tudi. Goldy, a tebe pa že malo krči grabijo. Ma, da bosta bolj mirna je pa res bolje, da kar doma ostaneta za čez praznike. Pa kar malo si že spakiraj, ker potem se po mrfijevemu zakonu pupi ne bo več nikamor mudilo. jona, super da je bilo na NS vse v redu. To je dobro slišat. mismis, mogoče bo pa res tako, kot pravi Kruce. 2x2. še malo pa bo UZ, kjer boš videla koliko jih je sedaj. Kicsi, bosta pa ja tvoja fanta še malo počakala, na maj. A jih kaj slišiš kako pojeta "N ečakaj pomladi, ne čakaj na maj,...?" mal heca, ampak res naj še malo počakata. Saj itak ni panike, ampak bo tako vseeno bolje. Važno je, da se fanta pridno premikata. gloria, ohoj. ja super, da nas prideš malo pokukat. No, midva bova pa zdaj za par dni dala možgane na off, se pa zato konec tedna spet beremo in tipkamo.
|