lučka 25
|
Ojla, pa sem spet tu. Še vedno borbi z računačlnikom. Drugače sem v redu, je pa tudi pri meni zadnje čase problem spanje. Ves čas me bolijo boki, pa križ, pa to lulanje, ampk se za enkrat še borim. Mam srečo, da lahko vedno zaspim nazaj. Vsaj za enkrat in naj tako tudi ostane. Me je pa včeraj enkrat tako zabolel trebuh, kot da bi me nekaj prav močno zvilo, kot kak krč in ne bi hotelo popustiti. Ampak po parih sekundah je bilo potem vse v redu. Saj to ni nič narobe, a ne? Upam, da ni še za paniko. Sem pa zadnje dva dni pozabila vzet tudi magnezij in so me ponoči takoj začeli grabit krči. Mogoče je pa tudi tisti krč v trebuhu kriv za to. No, kakor koli, upam, da je vse v redu. Je pa danes 5 let, od kar z mojim živiva skupaj, čeprav se rada gledava že 15 let in pol. Res sva bla še mlada, ko sva začela skupno pot, jaz sem bila komaj 17 let stara, moj pa še kar 16 let. Danes že cel dan razmišljam o tem, mi je kar prijetno pri srčku, še posebej, ko sedaj pričakujeva tudi najin zaklad, najino mavrico. Reby, ja tudi tvoj voziček je lep. Je bil ta tudi v najinem ožjem izboru. Vidim pa, da te še kar spanec daje. ajsika, a ti pa še kar ne misliš it v Rim, no se je otroček tako odločil. Goldy, ja škoda, da vama ni uspelo rezervirati nobenega hotela. Je pa res vse polno, so pravili, da že prejšnji teden nisi mogel nikjer več dobit dobrega hotela v Istri, za kam deleč je pa itak premalo časa, vsaj meni se tako zdi. Upam, da vama uspe najti kako drugo možnost. mismis, kako kaj naša frišna nosečka. A zdaj kaj bolj na izi hodiš na sprehode s svojim kužonom. No, hodit moraš, še posebej v naravo, to samo koristi. Kicsi, a tebe pa tako spanec daje, maš že ciso tak ritem kot potem, ko bodo otročki. Trebuh pa vrjamem, da je že velik in ti tako tudi strije grozijo. Jaz jih mam že od prej veliko, ene od prehitre rasti in ene od prehitrega pridobivanja teže. Zdaj pa upam, da ne bo kakih novih, se pridno mažem. Če pa bodo, pa nimam kaj. jona, no ti pa veselo čakaš 3 otročka. Super! kruce, vidim da si spet našel naš seznam z imeni. Lepo, da si ga prestavil malo bližje. Jutri pa dobro opravite na pregledu. mojsonček, vidim da si tudi ti že kakšen dan že zelo zgodaj pokonci. A ja še to. Saj to veste, da na socialni lahko iberete med tremi paketi za novorojenčka ali pa vzamete denar (je tudi tu na RR nekje napisano). Zastopnik za naročanje teh paketov je podjetje Racinko, kjer pa lahko same od sebe naročite kake izdelke. Npr. previjalna komoda od Lip Poljčane je na tej internetni strani 186€, v Baby Centru pa 232€. majo še par artiklov, kjer se vam splača pogledat, ker je cena veliko nižja. pač na socialni rečete za denar in tu potem same naročite izdelke, kjer nisi obremenjen z določeno vsoto. Mah, upam da nisem zakomplicirano napisala in je razumljivo. Sem se samo spomnila, pa pač omenila, če bo katero zanimalo. Zdaj grem pa malo počivat. Lp.
|