|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI
26.4.2009 10:00:46   
Goldy
jona3 - aha, sem iz okolice Celja in to je moja 2 nosečnost (prva se je končala s ss).  IN tvoja budilka je tako točna? user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu jona3)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
26.4.2009 10:39:35   
Kruce Fiks

Pa ga dopolnimo - seznamček, s predlogi!

Dečki;

Ambrož
Anej
Aljaž
Blaž
Brin
Bernard-berni
Benjamin
Cene
Dominik
David  
Domen
Enej
Filip
Gabriel
Gašper
Izak
Jakob
Juš                               
Matevž
Matej
Mark
Miha
Klemen
Kristjan
Lucijan
Nejc
Nik
Lovro
Liam
Lukas
Svit
Taj
Tobija
Tilen
Vitan
Vanč
Viljem - Vili

Deklice;

Ana
Blažka
Ela
Iris
Izza
Brina
Hana
Hajdi
Neja
Neža
Mina
Manca
Iris
Julija
Jera
Lana
Lina
Neja
Nikol
Paulina
Zala
Zarja
Žanin
Živa

< Sporočilo je popravil Kruce Fiks -- 26.4.2009 10:40:24 >

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
26.4.2009 18:23:50   
jona3
Ja goldy moja budilka je točan drgač pa je to moja tretja nosečnost imam 11 let starega fanta 9 mesecev staro punčko in sedaj pričakujemo še tretjega. ti že veš spol

Neposredna povezava do sporočila: 1828
26.4.2009 18:26:40   
Kicsi
Ojla.
Da ne boste mislile,da sem danes full dolg spala.Ne,nisem user posted image .Sem zaspala tam okol 2.30 ure in ob 5.10 uri sem že bila spet pokonci user posted image .Ma to je za znort.In potem sem ob 5.30 uri šla pospravljat stanovanje in pol sem ob 8h mojega zbudila in sva šla h maši in pol na kosilo (je bil od njegove sestrične sin pri birmi).In kje mene popade zaspanost-med mašo seveda.In pol sva lepo sredi maše šla v en lokal na kavo,ker jaz tudi gledati nisem več mogla.Po maši smo šli na kosilo in po kosilu je bilo samo še slabše.Fajn sem se najedla,se vsedla zunaj na ležalnik,je malo sonce pripekalo in mene je valjda spet začelo kriviti.In pol mi je neroden bilo tam zaspat,ker kokr moj dragi pravi , že dva meseca smrčim user posted image ,pa sem lepo izkoristila mojo nosečnost (sem rekla,da pa res več ne morem lih sedet) in sva šla z mojim dragim domov. user posted image No,pa sva prišla domov ob ene treh popoldan,pa sem se vlegla in spala vse do zdaj user posted image .

Mojsonček.Ma men se zdi glede na moj velik trebuh in težo trebuha in na vse bolečine in tegobe ,ki jih prenašam,da sem že v visokem štartu user posted image .............,ampak jaz se še kar trudim in borim za mesec maj user posted image .

Dekleta jaz imam že tak trebuh,da popek ni več izbočen ,ampak čist raven.Mažem se kot blesava po trebuhu,pa se mi je en teden nazaj začela tako svetit koža,da čakam samo na POK in strije bodo tu user posted image .Tok pazim,da jih ne bi dobila,sam mi tudi moj pravi,da je skoraj ne mogoče,da se jih bom izognila,ker imam kožo na rebuhu nenormalno napeto.Me peče koža konstantno,če se je pa na določenih mestih dotaknem,me pa kar fajn zaboli..user posted image

Goldy,ma ja saj vem-tudi jaz malo pojamram,če ne za drugega pa zato,da si malo dušo olajšam user posted image .Mah klinc,saj smo krvave pod kožo.Saj je prec boljš ko pojamramo,a ne?user posted image

< Sporočilo je popravil Kicsi -- 26.4.2009 18:29:12 >

Neposredna povezava do sporočila: 1829
26.4.2009 21:19:49   
Goldy
jona - lepo, da pričakujete že tretjega. Mi pričakujemo prvo punčko. Po 4 letih truda nam je zdaj končno uspelo.user posted image

kicsi - jah, človek mora mal pojamrat, čeprav sem se tega uspešno odvadila. user posted image  Sam včasih mi pa v teh novih okoliščinah ne uspeva....user posted image  Jaz sem mislila, da sem edina, ki sem spet (že na začetku nosečnosti je bilo tako) takooo zaspana. Pa spim do cca 7, 8, ampak danes sem sem morala pred kosilom se malo uležit, popoldne sem spala 1,5 ure, prejle sva šla pa v kino gledat Stari, rad te imam, film fajn, jaz pa takooo zaspana vmes....user posted image  Jaz se tudi mažem ko zmešana, moj buši je tako spreten, sam se mi vseen zdi, da mi razteguje kožo, sploh okrog popka, me prav boli včasih.

Upam, da nama rata za 1. maj za 2 dni pobegnit na morje.

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Kicsi)
Neposredna povezava do sporočila: 1830
26.4.2009 23:51:05   
ledenka
samo javljam, da sem še tu user posted image  pri majčicah se je neki začelo dogajat. no, jaz računam po praznikih user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1831
27.4.2009 7:52:47   
Reby
Dobro jutro! user posted image

user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1832
27.4.2009 9:47:19   
mismis
Dobro jutro vsem skupaj

Ajsi, dobro to računaš po praznikih user posted image user posted image user posted image  Samo pazi, da te ne bo mali prehitel, ker ga bo firbec matral, kako zgleda kresuser posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1833
27.4.2009 10:16:42   
Goldy
Hello!

Smrrrrk. Sem hotela en hotel rezervirat na morju pa je vse polno. user posted image  Pa taka ugodna cena je bila. Eh. Zdej pa sicer še ne vem kaj bova naredila.....

ajsi - praviš, da še kar tu, lepo...je ravno včeraj ena junijka se javila, je že 16.4. rodila. Je imela rok na začetku junija, pa se je njihovi punci precej mudilo ... HB je vse ok.

reby - lepa kavica, čeprav je ne pijem....user posted image

mismis - si že dojela, al čakaš prvi UZ, da res vidiš, da je to to?

Pa smo 4!!!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1834
27.4.2009 13:05:26   
ledenka
mišmiš, nima še izhoda ven user posted image  mi je tud G rekla, da za naslednjih 14 dni še nič ne kaže, se mali dobro počuti noter.

goldy, pri majčicah se je tudi že začelo, en kup jih ma že boleče popadke, sicer neredne. meni zaenkrat samo trebuh otrdeva, ampak neboleče - običajno niti ne čutim user posted image  

moram danes malo pospravit, en kot mam pod stopnicami, ki je neverjetno nastlan...

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1835
27.4.2009 18:21:03   
Reby
Ajsi - sej ne morem verjet, da še samo 2 tedna do roka
Goldy - se bo še kaj našlo ziher, da bosta šla malo uživat user posted image
mismis - kdaj mas ti UZ?
Kicsi - ti pa si taka bogica s spanjem, zdej še spiš, potem boš pa še manj, če pogledam našo Hediko user posted image
jona - a nisi dobla mojega sporočila?
Sonček85 - sem vidla na drugi temi, da ste že doma, čakamo na slikico user posted image
Lučka - ko sem gledala tvoj voziček, sva mogla z mojim tud kr danes razpakirat vse in sestavit - tuki je z lupinico :)

user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1836
27.4.2009 18:29:02   
Reby
Navijam za jutri za našega Kruceka in Kruciko. Naglejta se svoje pikice user posted image  user posted image  user posted image
Torek, 28.04.
Kruce Fiks - pregled
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1837
27.4.2009 19:02:52   
bit
Pozdravljene punce,

pa nam je uspelo..

Reby
hvala za seznam...dopolni ga z 7.05. prvi UZ....kako se vleče

a se je tudi vam vleko iz datuma do datuma....
sama še sedaj resnično ne dojemam da nama je uspelo v prvem IVF.

Znaki:boleče prsi, krvaveče dlesni, napihnjenost, slaba prebava (to sem malo v red spravla).

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1838
27.4.2009 19:03:45   
bit
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Navijam za jutri za našega Kruceka in Kruciko. Naglejta se svoje pikice user posted image  user posted image  user posted image
Torek, 28.04.
Kruce Fiks - pregled
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1839
27.4.2009 19:05:42   
Kruce Fiks

Torek, 28.04.
Kruce Fiks - pregled

O hvala Reby! jutri bo pa šla Krucika sama na pregled. Kruce še vedno štima gnezdo. Pa en kup birokracije po raznih uradih. To pa bo preizkušnja zanjo! G. ima namreč izvid amiocinteze in gor napisan spol, ki ga jaz in tamala nočeva vedetuser posted image

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1840
27.4.2009 19:13:55   
lučka 25
Ojla, pa sem spet tu. Še vedno borbi z računačlnikom.

Drugače sem v redu, je pa tudi pri meni zadnje čase problem spanje. Ves čas me bolijo boki, pa križ, pa to lulanje, ampk se za enkrat še borim. Mam srečo, da lahko vedno zaspim nazaj. Vsaj za enkrat in naj tako tudi ostane. Me je pa včeraj enkrat tako zabolel trebuh, kot da bi me nekaj prav močno zvilo, kot kak krč in ne bi hotelo popustiti. Ampak po parih sekundah je bilo potem vse v redu. Saj to ni nič narobe, a ne? Upam, da ni še za paniko. Sem pa zadnje dva dni pozabila vzet tudi magnezij in so me ponoči takoj začeli grabit krči. Mogoče je pa tudi tisti krč v trebuhu kriv za to. No, kakor koli, upam, da je vse v redu.
Je pa danes 5 let, od kar z mojim živiva skupaj, čeprav se rada gledava user posted image  že 15 let in pol. Res sva bla še mlada, ko sva začela skupno pot, jaz sem bila komaj 17 let stara, moj pa še kar 16 let. Danes že cel dan razmišljam o tem, mi je kar prijetno pri srčku, še posebej, ko sedaj pričakujeva tudi najin zaklad, najino mavrico.user posted image

Reby, ja tudi tvoj voziček je lep. Je bil ta tudi v najinem ožjem izboru. user posted image  Vidim pa, da te še kar spanec daje.

ajsika, a ti pa še kar ne misliš it v Rim, no se je otroček tako odločil.user posted image

Goldy, ja škoda, da vama ni uspelo rezervirati nobenega hotela. Je pa res vse polno, so pravili, da že prejšnji teden nisi mogel nikjer več dobit dobrega hotela v Istri, za kam deleč je pa itak premalo časa, vsaj meni se tako zdi. Upam, da vama uspe najti kako drugo možnost.

mismis, kako kaj naša frišna nosečka. A zdaj kaj bolj na izi hodiš na sprehode s svojim kužonom. No, hodit moraš, še posebej v naravo, to samo koristi.

Kicsi, a tebe pa tako spanec daje, maš že ciso tak ritem kot potem, ko bodo otročki. Trebuh pa vrjamem, da je že velik in ti tako tudi strije grozijo. Jaz jih mam že od prej veliko, ene od prehitre rasti in ene od prehitrega pridobivanja teže. Zdaj pa upam, da ne bo kakih novih, se pridno mažem. Če pa bodo, pa nimam kaj.

jona, no ti pa veselo čakaš 3 otročka. Super!user posted image

kruce, vidim da si spet našel naš seznam z imeni. Lepo, da si ga prestavil malo bližje. Jutri pa dobro opravite na pregledu.

mojsonček, vidim da si tudi ti že kakšen dan že zelo zgodaj pokonci.

A ja še to. Saj to veste, da na socialni lahko iberete med tremi paketi za novorojenčka ali pa vzamete denar (je tudi tu na RR nekje napisano). Zastopnik za naročanje teh paketov je podjetje Racinko, kjer pa lahko same od sebe naročite kake izdelke. Npr. previjalna komoda od Lip Poljčane je na tej internetni strani 186€, v Baby Centru pa 232€. majo še par artiklov, kjer se vam splača pogledat, ker je cena veliko nižja. pač na socialni rečete za denar in tu potem same naročite izdelke, kjer nisi obremenjen z določeno vsoto. Mah, upam da nisem zakomplicirano napisala in je razumljivo. Sem se samo spomnila, pa pač omenila, če bo katero zanimalo.

Zdaj grem pa malo počivat. Lp.user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1841
27.4.2009 19:14:18   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

O hvala Reby! jutri bo pa šla Krucika sama na pregled. Kruce še vedno štima gnezdo. Pa en kup birokracije po raznih uradih. To pa bo preizkušnja zanjo! G. ima namreč izvid amiocinteze in gor napisan spol, ki ga jaz in tamala nočeva vedetuser posted image

Priden ati! Mi bomo pa rihtal tam proti koncu maja :) Sej spol ni važen, glavno da je dete zdravo. Čeprav sem si jaz res skoz želela fantka in sem ful vesela, da ga bomo meli, še posebej zato, ker ma sestra 4 pupe.

Neposredna povezava do sporočila: 1842
27.4.2009 19:18:16   
mismis
Goldy, čakam čakam prvi UZ- Še sploh, ker nimam čisto nobenih znakov,  mi je pa moja G delala v petek UZ in je rekla, da smo še čisto premajhni (4-5 tednov), da se še nič ne vidi. Če ne bi bila tako pozna vgnezditev, bi po moje že kakšno paniko naredila.

ajsi, a potem ima mali že sedaj policijsko uro user posted image user posted image user posted image  Saj je itak bolje, da je čimdlje pri tebi, še sploh če se dobro počuti. Sicer bo pa 14 dni tik tak minilo.

Reby, jaz imam UZ pri moji G 5.5., na GK LJ pa 12.5. ker sem prosila za kasnejši datum zaradi pozne vgnezditve. Ne vem, zakaj se moji G tako mudi z UZ, da me želi že naslednji teden videti user posted image user posted image user posted image  spet...

Bit, ma sej 7.5. je že naslednji teden. Mene je kar strah teh datumov, ki se bližajo, bi jih kar malo preložila na kakšen kasnejši dan. Še sploh, ker nimam čisto nobenih znakov, že ne morem verjeti, da bi bila ravno jaz tista nosečka, ki bi imela lepo in lahko nosečnost. Ma pustimo se presenetiti.

Lučka, na sprehod gremo vsak dan. Če je naš doma, pelje on kužona, drugače ga pa jaz peljem po soncu (vem, da je hudo), ampak takrat me vsaj ne vleče. Kako sta pa vidve s pikico?

< Sporočilo je popravil mismis -- 27.4.2009 19:20:00 >

Važno je, da si zraven!"

Neposredna povezava do sporočila: 1843
27.4.2009 19:18:50   
Reby
Lučka - iiii, kako lepo zate in za tvojega user posted image  user posted image  
Mene tud spanje matra isto kot tebe, trebuh, križ, danes sem spala na sedežni v dnevni in mi je kr bolj pasal, ker sem se fajn obložla s povštri user posted image  Tole za Recinkota sem pa tud vidla, ker sma midva hotla najprej vzet tole sobico Lana od Lip Poljčane, zdej pa sva rekla, da greva čez cca. 2 tedna pogledat v Ikeo, so sobice kar pol ceneje, no, bova vidla, kakšna je kvaliteta. Sem pa že pogledala zavese, posteljnino, slikice, tepih, razne dodatke... Vse je ful lepo. Najbrž bo kaj v zeleni barvi, ker je men zelena ful všeč.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1844
27.4.2009 19:19:30   
lučka 25
bit, ja se na začetku res vse supaj vleče, od enega datuma do drugega. Potem pa kar gre, še posebej ko začneš čutiti otroka in si tako vsak dan pomirjena. user posted image  je pa res super, da vama je uspelo v 1., meni se je že to, da nama je uspelo v 2. (še posebej po poraznem 1.IVF) velik uspeh. 7.5. pa naj bo en lep pogled na UZ.

kruce, ja jutri bo pa za kruciko ena vleika izkušnja, skušnjava. Zdaj, ali ji bo podlegla ne veš, važno da vama s hčerko n pove rezultata.user posted image  pa dobro še naprej urejaj gnezdece, naju to še tudi čaka. Čeprav sobo sva že več ali manj sppraznila, prestavila računalnik v dnevno sobo, zdaj jo morava samo še prebarvat, pa kakšen kos pohištva dodati.

Reby, ja jaz si tudi nekako bolj želim fantka, lažje shajam z njimi tudi v službi. Vsaj tako pravijo starši in sodelavke. So taki, bolj nagajivi in hudomušni.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1845
27.4.2009 19:20:40   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Reby, jaz imam UZ pri moji G 5.5., na GK LJ pa 12.5. ker sem prosila za kasnejši datum zaradi pozne vgnezditve. Ne vem, zakaj se moji G tako mudi z UZ, da me želi že naslednji teden videti user posted image user posted image user posted image  spet...

No, no, tole je treba bolj ažurno javljat za seznamček, ti ti mismis user posted image  
Hm, a zdej te pa že tvoja G hoče kr naprej videvat user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1846
27.4.2009 19:21:15   
mismis

Torek, 28.04.
Kruce Fiks - pregled

še jaz, še jaz navijam. Dajmo Krucetovi user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1847
27.4.2009 19:22:39   
mismis

No, no, tole je treba bolj ažurno javljat za seznamček, ti ti mismis user posted image  
Hm, a zdej te pa že tvoja G hoče kr naprej videvat user posted image  user posted image  user posted image  

ma sem hotel tole malo zamolčati, da ne bi slučajno kaj za đinksala. Saj veš, strah pa to.
Jap, moja G me hoče pa kar nenehno videvat, mi je že v petek delala UZ, ma sploh ne vem, zakaj se ji mudi.user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1848
27.4.2009 19:23:56   
Reby

ma sem hotel tole malo zamolčati, da ne bi slučajno kaj za đinksala. Saj veš, strah pa to.
Jap, moja G me hoče pa kar nenehno videvat, mi je že v petek delala UZ, ma sploh ne vem, zakaj se ji mudi.user posted image

Vem, da si hotla zadržat, sam pol ne bi mogl navijat zate user posted image
Jaz vem, da bo vse ok user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1849
27.4.2009 19:25:34   
mismis

Vem, da si hotla zadržat, sam pol ne bi mogl navijat zate user posted image
Jaz vem, da bo vse ok user posted image

mi vračaš, kaj??? to sem jaz tebi ves čas govorila user posted image
Ma saj maš prav, vse bo ok, ker mora biti.

Nč, bejbe grem večerjati, se oglasim še potem

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
VIDEO: Zakaj je pomembno spremljati otroko...
video
Brce v trebuščku so dokaza, da se dete dobro razvija, je aktivno in da nosečnost poteka tako kot je treba. Zato je med n...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.