Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 22.2.2009 21:45:25
|
|
|
|
čebeica maja
|
IZVIRNO SPOROČILO: julam uf, zdele me je pa začell ornk zvijat .... sem mogla povedat kaj te zvija
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 22.2.2009 21:46:36
|
|
|
|
julam
|
IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja IZVIRNO SPOROČILO: julam uf, zdele me je pa začell ornk zvijat .... sem mogla povedat kaj te zvija popadki lažni, predvidevam
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 22.2.2009 21:51:21
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: julam sem brala, ja in bravo ti si jim dobr napisala upam da si jih ušuškala... ja, me je razdražilo, da se spotikajo ob naše "interne" zadeve za naše punce se je pa treba potegnit
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 22.2.2009 21:52:36
|
|
|
|
julam
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: julam sem brala, ja in bravo ti si jim dobr napisala upam da si jih ušuškala... ja, me je razdražilo, da se spotikajo ob naše "interne" zadeve za naše punce se je pa treba potegnit
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 22.2.2009 21:52:50
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: julam uf, zdele me je pa začell ornk zvijat .... sem mogla povedat uf, če boš kam šla, nam pa le sms pošlji iz porodne, mislim
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 22.2.2009 21:56:05
|
|
|
|
julam
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: julam uf, zdele me je pa začell ornk zvijat .... sem mogla povedat uf, če boš kam šla, nam pa le sms pošlji iz porodne, mislim še med pritiskanjem, obljubim... pa kar novoo temo odprite "julam pritiska"
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 22.2.2009 21:56:43
|
|
|
|
čebeica maja
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: julam sem brala, ja in bravo ti si jim dobr napisala upam da si jih ušuškala... ja, me je razdražilo, da se spotikajo ob naše "interne" zadeve za naše punce se je pa treba potegnit TAKO JE
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 22.2.2009 21:58:09
|
|
|
|
čebeica maja
|
IZVIRNO SPOROČILO: julam IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: julam uf, zdele me je pa začell ornk zvijat .... sem mogla povedat uf, če boš kam šla, nam pa le sms pošlji iz porodne, mislim še med pritiskanjem, obljubim... pa kar novoo temo odprite "julam pritiska" Dda bojo mele spet kej za komenterat
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 22.2.2009 22:00:26
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: julam sem brala, ja in bravo ti si jim dobr napisala upam da si jih ušuškala... ja, me je razdražilo, da se spotikajo ob naše "interne" zadeve za naše punce se je pa treba potegnit TAKO JE js pa ne najdem več te teme,.da bi prebrala kaj je felix napisala...prej sm zasledila na "zadnje s foruma" zdej pa ni več... mi lahko kira link prlima? prosim, hvala
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 22.2.2009 22:01:41
|
|
|
|
julam
|
nobady, pod nosečnost in porod pejt, je čist na vrh...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 22.2.2009 22:11:39
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: julam nobady, pod nosečnost in porod pejt, je čist na vrh... hvala... nč čudnga da nism najdla, če sm pa iskala pod " čvekanje v pričakovanju"
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 22.2.2009 22:14:08
|
|
|
|
mama_milchy
|
olla, evo še mene; cel dan smo imeli danes obiske; jaz sem že čisto gotova že tako nisem ponoči nič spala ker me je nekaj prijelo in sem samo moj me je miril ampak ni pomagalo....med obiski sem tudi šla v sobo in se spet .....prejle sem Žigca umivala in kopala ter rihtala za spat in revček mi je nekaj rekel in jaz spet v ,......mislim, da je skrajni čas da grem v P tudi jaz.... Kako ste ve, drage so ? grem malo komentirat za nazaj, da vidim kaj je pametnega napisano
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 22.2.2009 22:15:40
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady a kera ve kko je kej z Najaa? sem še enkrat slikice gledala, pa sm opazla da od Naje pa od dushke ni še nobene slikce ? Naja je OK, že 3dni lepo carta svojo Niko, jo ima pri sebi; včeraj pa naj bi malo Niko obiskala tudi sestricva Tija; zaenkrat sta obe OK;
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 22.2.2009 22:18:45
|
|
|
|
čebeica maja
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy olla, evo še mene; cel dan smo imeli danes obiske; jaz sem že čisto gotova že tako nisem ponoči nič spala ker me je nekaj prijelo in sem samo moj me je miril ampak ni pomagalo....med obiski sem tudi šla v sobo in se spet .....prejle sem Žigca umivala in kopala ter rihtala za spat in revček mi je nekaj rekel in jaz spet v ,......mislim, da je skrajni čas da grem v P tudi jaz.... Kako ste ve, drage so ? grem malo komentirat za nazaj, da vidim kaj je pametnega napisano ubogic, jaz sem pa v prvi nosečnosti , zdej pa glih kontra
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 22.2.2009 22:18:58
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: pocka A ve katera kako je kaj z jasno, je prišla k sebi, boga revica? ...na eni temi sem videla,da se ene malo norca delajo,ker je sms-e pisala iz porodne men je pa jjasna prav faca, da nas je obveščala. sicer pa... bila je sama, nič se ni dogajal, ja, kaj češ pa počet jaz bom pa sudoku reševala na kateri temi je pa to bilo? ma svaka ji čast; ob 6-ih je revca šla v P in do 19:30 je dooolgaaaa; v porodni do pravega začetka je bila skozi sama; sestre in babice so bile tam v sobi zraven in kaj naj bi ona počela; mislim so pa ene ženske tle na forumu malo čudne....si grem poiskat to temo da vidim kaj so pisale... aja, jaz sem tudi kolegici pisarla sms-e dokler se ni začelo zaprav pa kaj potem, a sem zato čudna al kaj???
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 22.2.2009 22:19:36
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: julam ampak tisto debato je odprla ena anonimna marčevka... a ja? to mi pa ni potegnilo... pa ne da še lepo veselo čveka z nami na eni temi, na drugi pa ogovarja al kaj...pa kako veste da je marčevka?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 22.2.2009 22:19:43
|
|
|
|
čebeica maja
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: NoBady a kera ve kko je kej z Najaa? sem še enkrat slikice gledala, pa sm opazla da od Naje pa od dushke ni še nobene slikce ? Naja je OK, že 3dni lepo carta svojo Niko, jo ima pri sebi; včeraj pa naj bi malo Niko obiskala tudi sestricva Tija; zaenkrat sta obe OK; ooo lepo
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 22.2.2009 22:22:19
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy olla, evo še mene; cel dan smo imeli danes obiske; jaz sem že čisto gotova že tako nisem ponoči nič spala ker me je nekaj prijelo in sem samo moj me je miril ampak ni pomagalo....med obiski sem tudi šla v sobo in se spet .....prejle sem Žigca umivala in kopala ter rihtala za spat in revček mi je nekaj rekel in jaz spet v ,......mislim, da je skrajni čas da grem v P tudi jaz.... Kako ste ve, drage so ? grem malo komentirat za nazaj, da vidim kaj je pametnega napisano ubogic, jaz sem pa v prvi nosečnosti , zdej pa glih kontra ma niti ne komentiram; ko sem čisto sama, mi je OK, no tudi ko sva z Žigcem sama in da se igrava la da sva zunaj mi je kull; ko pa so vsi doma, mi je prava muka; včeraj sem rekla mojmu, da naj reče delvcem da naj pohitijo z delom in do maja končajo, magari samo dnevno da se namestimo gor; ne vem kaj mi je; moj mi je danes rekel, da se začnem za vsako malenkost kr piz in če mi kdo kaj reče pa takoj v ....najhuje pa je to da kr in in in se ne morem ustavit....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 22.2.2009 22:25:44
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: NoBady a kera ve kko je kej z Najaa? sem še enkrat slikice gledala, pa sm opazla da od Naje pa od dushke ni še nobene slikce ? Naja je OK, že 3dni lepo carta svojo Niko, jo ima pri sebi; včeraj pa naj bi malo Niko obiskala tudi sestricva Tija; zaenkrat sta obe OK; koliko časa pa še bodo notri?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 22.2.2009 22:34:37
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: julam ampak tisto debato je odprla ena anonimna marčevka... a ja? to mi pa ni potegnilo... pa ne da še lepo veselo čveka z nami na eni temi, na drugi pa ogovarja al kaj...pa kako veste da je marčevka? ma ne, ni bil problem v njej, ampak v drugih, ki so bile "pametne" in se niso drzale bistva teme. Njeno vprašanje je bilo čisto na mestu.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 22.2.2009 22:34:59
|
|
|
|
jadrnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: yania http://album.ringaraja.net/index.php?page=album&ID=13068&page_number=1 slikice... nekaj jih še bo... kakpen luškan fantina KAKO mega lepe dojenček, pa vsi ostali na slikah tud...joj pravi cukerček je sem mal odzadaj pa sem šele sedaj vida te lepe slikice .......čudovito
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 22.2.2009 22:36:44
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: NoBady a kera ve kko je kej z Najaa? sem še enkrat slikice gledala, pa sm opazla da od Naje pa od dushke ni še nobene slikce ? Naja je OK, že 3dni lepo carta svojo Niko, jo ima pri sebi; včeraj pa naj bi malo Niko obiskala tudi sestrica Tija; zaenkrat sta obe OK; koliko časa pa še bodo notri? ne vem, jo nisem nič spraševala; vem le to da se Nika pridno doji in da je z Najo v sobi ter da počasi pridobiva na teži; včeraj pa jo je tudi Tija prišla obiskat, kako je pa reagirala mi ni sporočila; aja, obiski so pa dovoljeni samo očetom in sestrici/bratcu; sej jutri se itak slišiva oziroma sms-ava (ker jo to pri marčevkah normalno-tudi iz porodne) pa jo bom kaj več povprašala....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 22.2.2009 22:37:20
|
|
|
|
felix7
|
go mamaM si še ti povedala svoje zdaj se bodo pa vse ta pametne na naju spravle
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 22.2.2009 22:37:47
|
|
|
|
čebeica maja
|
ZA PUPO ČE BOŠ JUTRI KEJ BRALA, TI ŽELIM VSE NAJLEPŠ Z RIŽEM TE BOMO PA TAKO OBSIPALE
< Sporočilo je popravil čebeica maja -- 22.2.2009 22:39:34 >
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?