yania
|
OOOOO....tudi JJasna je že rodila?....ahhaha, kako mi je smešno, pa take marčevke,a?....ma mislim da bi tudi tiste majčke (pridem marca) malo preoblikovat, pa da bi pisalo gor pridem enkrat okrog marca ja lepo.... Super fotke...no ravno nalagam moje na računalnik, pa da jih prišpnem v album....ma je Timon tako priden, čisto nič ne joka, oz.le takrat ko se sam zbudi, malo godrnja....včeraj smo imeli že prve obiske, pa smo se imeli prav luštno...mali pa je šel itak od rok do rok, kar nisem ravno pristaš tega, samo so pa bili obiski res zdravi, vsaj kazalo je tako, tako da mu je bilo prav lepo v naročju,,,,,ko so pa šli, je pa malo pojokcal, ma prav čudno, kot bi mu bilo hudo ker grejo... no danes sem se pa prvič res naspala...na samo 4 urce...ob 22.30 sem samo padla v posteljo...potem se je zbudil ob 2.00 (malo z zamudo), pa sva jedla skoraj do 3.00, no drugič se je zbudil ob 6.30, pa sva bila pol urce pokonci, pa smo zaspali, no potem pa ob 9.30....danes je res ful pančkal, jaz pa trde ko ..... zdej pa spet aja.... je pa včeraj tako jedel ko smo imeli obiske, vlekel in vlekel...ma sej sem brala tule na netu, da ne poje vedno enako...enkrat več enkrat manj...upam da res sam ve, kdaj je dovolj...ker včasih nimam takega občutka..... in kako ste kaj ve?...PUPA vidim se že pripravljaš.... za dekliščino...smo mislili na tebe....