|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 7. del :)
22.2.2009 14:27:52   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: yania

http://album.ringaraja.net/index.php?page=album&ID=13068&page_number=1

slikice...
nekaj jih še bo...

Tvoj mali je res luštenuser posted image user posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 2876
22.2.2009 14:47:13   
čebeica maja
Sem hotla sem kopirat slike pa verjetno sem edina ki neznamuser posted image user posted image , v mojem albumu so slike od trebuščka ki je v 36tednu, in maškura NODI

Lepo prosil tisto ki to obvlada-hvala

< Sporočilo je popravil čebeica maja -- 22.2.2009 14:50:49 >

11.2.2007-Miha
16.3.2009-Maks

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2877
22.2.2009 14:50:20   
yania
http://album.ringaraja.net/index.php?page=album&ID=13068

evo, dodane še ene slikice iz drugega fotkiča.....ja hvala, luškan je res...itak je za vsako mamico njen najlepši....tudi vaši bojo...user posted image

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu čebeica maja)
Neposredna povezava do sporočila: 2878
22.2.2009 14:53:07   
trinity22
yanija tvoj sinek je res pravi korenjak, pa še priden povrhu kot pravišuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala vsem za pozitivne komentarje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  se strinjam s tem, da so vsi ti kotički tako lepi in prisrčni in komaj čakajo na naše bebiceuser posted image user posted image user posted image

kako zgleda čep, popadki, odtekanje vode in vse v zvezi s porodom ... nimam pojma, ker me to čaka prvič ... bomo vidliuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu čebeica maja)
Neposredna povezava do sporočila: 2879
22.2.2009 15:02:36   
yania
Glede čepa, mislim da sem tudi jaz imela zdaj en čuden izcedek, samo po mojem mi je G v P, ko sem šla na pregled v sprejemni  preveč šarila noter popoldan, zvečer je bila čudna rjavkasto rdeča sluz , no in zjutraj je prijokal Timon....

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 2880
22.2.2009 15:12:58   
čebeica maja
yanija oba otročička imaš taka cukerčka

< Sporočilo je popravil čebeica maja -- 22.2.2009 15:14:01 >

11.2.2007-Miha
16.3.2009-Maks

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 2881
22.2.2009 15:22:17   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: Lorencia

FELIX
najlepša hvala za domače nasvete :)

malenkost user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu Lorencia)
Neposredna povezava do sporočila: 2882
22.2.2009 15:28:32   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak

IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

Jutro ...

Lolita ti pa si pridna ... kar previdno in počasi ... zgleda pa da nam vsem tale gnezditveni nagon ne da mira ... jaz sem tudi prejšnji teden posprvljala in pripravljala ... danes pa počivam, saj je nedelja ... Ne spomnim se kdaj sem bila zadnjič tako brez dela ... mogoče v osnovni šoliuser posted image user posted image user posted image

Lepo se imejte ...
Aja v album sem pripopala tri slikce našega otroškega kotička, ki čaka na našo princeso ...

zelo je lepouser posted image user posted image

se strinjam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 2883
22.2.2009 15:38:27   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: lejca

Dan..

Sem se odlocila,da od danasnje nedelje kuham vsako nedeljo domace tradicionalno slovensko nedeljsko kosilo user posted image user posted image user posted image ....upam,da mi bo ratalo user posted image .

pridna... in kakšni so odzivi?

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 2884
22.2.2009 15:40:23   
felix7

http://album.ringaraja.net/index.php?page=album&ID=13068&page_number=1

slikice...
nekaj jih še bo...

res krasne slikice user posted image user posted image user posted image  najbolj me je pa ganila tista, kjer ga ti prvič držiš v naročju in se vidi, da ti solzice tečejo user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 2885
22.2.2009 15:43:17   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: dana

No če sem prav videla se je Pupa poročila ta vikend.
No če to drži, Pupa vama čestitam in želim veliko sreče na skupni poti.

ta veseli dan ali pupa se ženi bo šele jutri ob 14h, včeraj jebila dekliščina user posted image

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 2886
22.2.2009 15:43:26   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: pocka

yania - luškane slikice user posted image user posted image user posted image

kotički za user posted image - že včeraj je ena (ne spomnem se katera) user posted image nalimala ful lepe slikice od sobice v zeleni barvi, ful mi je všeč user posted image user posted image , trinity, vaša sobica je tudi ful lepa user posted image user posted image

that would be me  user posted image  hvala, hvala

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2887
22.2.2009 15:48:59   
yania
trinity22 ful lepi bušek in kotiček za malčico...
ste že mal neučakane, kajne..
ma sej bo...
evo jaz sem še mal dni nazaj bila mnenja, da ne bi šla več roditi, samo ko gledam moja dva sončka, pa si mislim, ah sej pač potrpiš tisto urco, dve,,,al pa mal več...boste videle kako je to ena lepa izkušnja...

NI LEPŠEGA KOT OBJETI SVOJEGA user posted image  KO PRIDE VEN S TREBUŠČKA....tega trebutka se ne da opisati z besedami..to je treba preprosto doživeti...tako za mamico kot očija....res je lepo...jaz sem tulila ko dež....

pa sej se na slikah vidi...user posted image user posted image user posted image

AVATAR...končno ni meglena fotka...sem hotela dati gor eno, ko imam oba: Najo in Timona gor, pa je meglena, po mojem zato ker je pokončna....mah...sej ta je tudi corti...

A mi zna katera povedati, kje spremenim moj nos.koledar, ko mi še kar odšteva dneve do poroda...

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2888
22.2.2009 15:50:23   
pocka

IZVIRNO SPOROČILO: felix7

yania - luškane slikice user posted image user posted image user posted image

kotički za user posted image - že včeraj je ena (ne spomnem se katera) user posted image nalimala ful lepe slikice od sobice v zeleni barvi, ful mi je všeč user posted image user posted image , trinity, vaša sobica je tudi ful lepa user posted image user posted image

that would be me  user posted image  hvala, hvala

a ti si bila user posted image user posted image , sem bolj površno spremljala RR, pa mi je zbežalo par stvari, se samo slikic spomnim in mi je fuuul všeč, take lepe nežne barveuser posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2889
22.2.2009 15:55:46   
pocka

trinity22 ful lepi bušek in kotiček za malčico...
ste že mal neučakane, kajne..
ma sej bo...
evo jaz sem še mal dni nazaj bila mnenja, da ne bi šla več roditi, samo ko gledam moja dva sončka, pa si mislim, ah sej pač potrpiš tisto urco, dve,,,al pa mal več...boste videle kako je to ena lepa izkušnja...

NI LEPŠEGA KOT OBJETI SVOJEGA user posted image  KO PRIDE VEN S TREBUŠČKA....tega trebutka se ne da opisati z besedami..to je treba preprosto doživeti...tako za mamico kot očija....res je lepo...jaz sem tulila ko dež....

jaz sem pa do pred kratkim imela v glavi,da ni panike še enkrat rodit, zdaj me je pa vedno bolj strah user posted image

je pa res,da hitro vse "pozabiš", ko vidiš malo štručko

user posted image user posted image user posted image za avatar

A ve katera kako je kaj z jasno, je prišla k sebi, boga revica?

...na eni temi sem videla,da se ene malo norca delajo,ker je sms-e pisala iz porodneuser posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 2890
22.2.2009 16:06:11   
NoBady
yania - user posted image ful lepe slikce..ko sem vidla ono ko Timona držiš v naročju prvič, ko imaš čist solzne oči - tok me je ganila, da sm čist solzna postala...se mi je zdel kot da bi bla js tam... komi čakam svojo štručkouser posted image

otroški kotički - so tudi zelo lepi...user posted image user posted image user posted image mogoč v prihodnje še jaz kej prilimam, da se še jaz malo považimuser posted image

kako je res kaj z jasno? ne razumem, zakaj bi se kdo norce delal, če je pač pisala iz porodne, si je vsaj malo krajšala čas in se zamotla,sej dokler ni šlo zares je imela dovolj časa, če je reva tk dolg čakala na popadke..... nam v CE P. so sicer povedali da mormo tel. izklopit ko se začne porod, da ne zvonijo in da se po porodu vključijo in se sporoči vsem... samo dokler bom jst lahko imela tel. zraven sebe bom sigurno tut sms-e pošiljala, kaj čem druzga delat - razmišljat kaj me čaka - to je samo še slabše potem.. me je kr razjezilo tole, kaj se to prav norce delatuser posted image

Nobady is perfect, l'm NoBady ;)

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2891
22.2.2009 16:53:10   
Lolita23
otroški kotički jaz sem ga tudi zdajle uredila dokončno.Naša mala princesa ima res kupi stvari, Hb tudi veliko sobo.user posted image user posted image
nobady user posted image user posted image za 38. teden oz. še 2 tedna do konca.Sem razmišljala, da bi si morale tel. razmejat, da če sva slučajno istočasno v P, da malo pokramljava.user posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 2892
22.2.2009 16:59:58   
NoBady
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

otroški kotički jaz sem ga tudi zdajle uredila dokončno.Naša mala princesa ima res kupi stvari, Hb tudi veliko sobo.user posted image user posted image
nobady user posted image user posted image za 38. teden oz. še 2 tedna do konca.Sem razmišljala, da bi si morale tel. razmejat, da če sva slučajno istočasno v P, da malo pokramljava.user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image tudi tebi user posted image user posted image user posted image za dopolnjenih 38.tednov... še 2... no upam da manj (še 1 teden in smo 1.marcauser posted image user posted image )  ja niti ne bi bilo slabo da bi imele cifre, da ne bom v P. pol kiro čudn gledala, ko ne bom vedla al si ti al neuser posted image ... se bomo zmenle za ZSuser posted image

otroški kotički... jah, tud jaz imam polno stvari in brez sobe... ker sva trenutno še pri meni, imava samo spalnico in dnevno sobo... to so 2sobe v kateri moram met vse spravljen in pripravljen... je kr mal gužve, ampak bo že...user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2893
22.2.2009 17:04:56   
NoBady
a  kera ve kko je kej z Najaa? sem še enkrat slikice gledala, pa sm opazla da od Naje pa od dushke ni še nobene slikceuser posted image ?

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 2894
22.2.2009 17:12:07   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady

user posted image user posted image tudi tebi user posted image user posted image user posted image za dopolnjenih 38.tednov... še 2... no upam da manj (še 1 teden in smo 1.marcauser posted image user posted image )  ja niti ne bi bilo slabo da bi imele cifre, da ne bom v P. pol kiro čudn gledala, ko ne bom vedla al si ti al neuser posted image ... se bomo zmenle za ZSuser posted image

otroški kotički... jah, tud jaz imam polno stvari in brez sobe... ker sva trenutno še pri meni, imava samo spalnico in dnevno sobo... to so 2sobe v kateri moram met vse spravljen in pripravljen... je kr mal gužve, ampak bo že...user posted image

Ok!!!user posted image user posted image user posted image

Jaz sem rekla danes tašči malo za hec malo zares, da naslednji teden me pa ni na kosilu, ker sem v P.user posted image user posted image Ta teden še počakam, potem pa upam, da preneha to špikanje, ker  mi bo tam dol vse raznesel.user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Lolita23 -- 22.2.2009 17:16:26 >

18.3.2009

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 2895
22.2.2009 17:32:12   
NoBady

IZVIRNO SPOROČILO: NoBady

Ok!!!user posted image user posted image user posted image

Jaz sem rekla danes tašči malo za hec malo zares, da naslednji teden me pa ni na kosilu, ker sem v P.user posted image user posted image Ta teden še počakam, potem pa upam, da preneha to špikanje, ker  mi bo tam dol vse raznesel.user posted image user posted image user posted image

veš kaj, tebe vsaj kej špikauser posted image .. men se pa zdi da se tko dobr počutm da bom še doooolg čakala, pa tko nebi rada... no sej mi ful noge zatekajopa bolijo ko user posted image , pa cela zatekam, pa trebuh me boli če si ga ne podložim ko ležim na boku... mam probleme, ampak nč v spodnjem delu, da bi mi kej prtiskal dol, da bi bolj pogost na vodo hodla - ničuser posted image .. sam strah me je da bom mogla čakat po roku... k tist pa res ubija... user posted image ma, sej nočm velik preveč jamrat k tk pravim da bom vse potrpela, sam da bo z user posted image vse ureduuser posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2896
22.2.2009 18:46:54   
pondelak
user posted image se opazi da je nedelja,kakšno zatišje je tu...
gospodične mene pa že ene 3h ful trebuh boli,v zgornjem deluuser posted image nevem kaj bi to blo...ampakuser posted image se premika...

najlepše na svetu je biti mama...Tjaši...

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 2897
22.2.2009 18:50:40   
felix7

A ve katera kako je kaj z jasno, je prišla k sebi, boga revica?

...na eni temi sem videla,da se ene malo norca delajo,ker je sms-e pisala iz porodneuser posted image

men je pa jjasna prav faca, da nas je obveščala. sicer pa... bila je sama, nič se ni dogajal, ja, kaj češ pa počet user posted image  jaz bom pa sudoku reševala user posted image user posted image user posted image
na kateri temi je pa to bilo?

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2898
22.2.2009 18:51:15   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak

user posted image se opazi da je nedelja,kakšno zatišje je tu...
gospodične mene pa že ene 3h ful trebuh boli,v zgornjem deluuser posted image nevem kaj bi to blo...ampakuser posted image se premika...

boli neprestano al v presledkih?

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 2899
22.2.2009 19:11:58   
Pupa7
hojla pupe,

se na hitro javim, sem čist utrujena od celga dneva... jutri pa jeiiii, končno D day user posted image user posted image user posted image

je kaj novega? sem kaj zamudila?

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?