|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 7. del :)
22.2.2009 21:07:50   
pocka
IZVIRNO SPOROČILO: julam

ampak tisto debato je odprla ena anonimna marčevka...

a ja? to mi pa ni potegnilo... user posted image user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 2926
22.2.2009 21:09:18   
pocka
piruri ti si pa res pridna s šivanjem...slikice pa le pokaži,ko bo možno, saj veš, da smo firbčne user posted image

zdaj pa čisto zares grem user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2927
22.2.2009 21:10:22   
julam
kaj bi jest dala, da bi znala šivat user posted image , bravo vsem veščim user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2928
22.2.2009 21:13:40   
čebeica maja
Hvala trebbbbbuuušček je orenk

Nodija ja sm sama šivala samo kapo in škornčke, poloverček in hlače so od Mihca, rutko pa sem še mojo iz prvega razreda najdla pa narisala gor pike s flomastrom, največ časa so mi vzele glih te pikeuser posted image

< Sporočilo je popravil čebeica maja -- 22.2.2009 21:14:21 >

11.2.2007-Miha
16.3.2009-Maks

(odgovor članu čebeica maja)
Neposredna povezava do sporočila: 2929
22.2.2009 21:16:38   
Piruri

Ma, sej se ti res porajajo takšna vprašanja o lakoti...jaz sem šla s prvim porodom hitro skozi, pa mi je ponoči, ko so me pripeljali v sobo tako krulilo po želodcu...res pa je da sem tisti dan pred porodom malo nič jedla (en košček čokolade)...med porodom je bila pa hrana sploh zadnje na kar bi mislila...seveda spet povdarjam, da sem imela hiter porod in ne vem, kako bi bilo, če bi trajal več ur....

Konec koncev je pa forum tudi zato, da se postavljajo tudi najbolj čudna vprašanja, a ne?...mene tudi motijo edino kakšni zajedljivi komentarji...rajši preskočim takšno temo, kot pa da bi se norčevala iz tujih strahov ali dilem...

www.by-ab.si

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 2930
22.2.2009 21:18:17   
čebeica maja
IZVIRNO SPOROČILO: pocka

a ja? to mi pa ni potegnilo... user posted image user posted image

aja kako pa vete, pa sej ona ni nč jasno komentirala, to je ena druga omenila in so potem komentirale drugeuser posted image

11.2.2007-Miha
16.3.2009-Maks

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2931
22.2.2009 21:19:00   
felix7

ne, zihr ni bla naša, sklepam iz tega stavka: Včeraj je ena "rojevala na forumu....mislim, da marčevk ali februark" in je napisala po sms-ju "lačnaaaaaaaaaaaaaaaa".

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 2932
22.2.2009 21:19:21   
julam
moj 2. porod je bil ekspresen, predno sem šla v P sem jedla, pa sem bila potem tako lačna, da mi je možek ob 22ih prinesel sendvič in čokolado - so ga spustildo sestre, ki mi je prinesla robo...

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 2933
22.2.2009 21:21:18   
julam
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

ne, zihr ni bla naša, sklepam iz tega stavka: Včeraj je ena "rojevala na forumu....mislim, da marčevk ali februark" in je napisala po sms-ju "lačnaaaaaaaaaaaaaaaa".

a ni napisala da je v 38. tednu?

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2934
22.2.2009 21:23:55   
felix7

ja, to je tudi res... pol mora  bit pa kakšna taka, ki nas samo bere, sicer bi vedla, kje je to zasledila.

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 2935
22.2.2009 21:24:17   
čebeica maja

kaj bi jest dala, da bi znala šivat user posted image , bravo vsem veščim user posted image user posted image user posted image

to je pač naš poklic, naprimer jaz k sem takorekoš šivilja mi je šele danes potegnilo kako se tle lima slikce.
Jaz bi pa časih rajši tud kej druzga  znala.user posted image

11.2.2007-Miha
16.3.2009-Maks

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 2936
22.2.2009 21:25:29   
julam

ja, to je tudi res... pol mora  bit pa kakšna taka, ki nas samo bere, sicer bi vedla, kje je to zasledila.

ja, sej nisem misnla, da je aktivna... ampak je pa marčevka.... al se je pa samo delala, da ne ve točno user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2937
22.2.2009 21:27:02   
julam
IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja

to je pač naš poklic, naprimer jaz k sem takorekoš šivilja mi je šele danes potegnilo kako se tle lima slikce.

jest bi ful rada znala, pa imam dve tako levi roki, da ni za povedat, še moj možek boljš gumb prišije...

Neposredna povezava do sporočila: 2938
22.2.2009 21:29:25   
čebeica maja

verjetno je pol blo tako, da nas sm čekira

11.2.2007-Miha
16.3.2009-Maks

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2939
22.2.2009 21:32:20   
čebeica maja

IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja

jest bi ful rada znala, pa imam dve tako levi roki, da ni za povedat, še moj možek boljš gumb prišije...

si verjetno pa mojster za kej drugega, aneuser posted image

11.2.2007-Miha
16.3.2009-Maks

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 2940
22.2.2009 21:32:27   
felix7

ja, sej nisem misnla, da je aktivna... ampak je pa marčevka.... al se je pa samo delala, da ne ve točno user posted image user posted image user posted image user posted image

kdo bi vedel... user posted image  sicer pa ta, ki je temo odprla, ni nič slabega napisala, samo potem so se ene spotaknile ob smsje.

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 2941
22.2.2009 21:33:35   
Anonimen
Ojla!

Sem prebrala vse za nazaj... pa pol tega pozabila. Kar se tiče pisanja o lakoti na uni temi - mislim, da tista ki je temo odprla ni mislial nič slabega, ampak so druge naredile celo sceno iz tega. Hmmm, lahko je "naša" pa ne piše pri nas ali pa...? Bog si ga vedi. Ravnokar nas betera dve, ki nista "naši", pa ena izmed njiju pod svojim nickom ni napisala še ničesar (kar bi pisala pod anonimna pa se itak ne vidi), a je član že od poletja 08.

yania - Lepe slikce, lep sinko! user posted image

Pupa - Lep jutrišnji dan! user posted image

Evo toliko zaenkrat, mi mož obljublja da si bova pogledala en luštkan filmček. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2942
22.2.2009 21:34:32   
julam

kdo bi vedel... user posted image  sicer pa ta, ki je temo odprla, ni nič slabega napisala, samo potem so se ene spotaknile ob smsje.

sem brala, ja in bravo ti user posted image user posted image user posted image si jim dobr napisala upam da si jih ušuškala...

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2943
22.2.2009 21:35:19   
čebeica maja

suncicica pa jutri ostane v P, torej tudi njej vse dobro, bomo čakale na lepe novičke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

11.2.2007-Miha
16.3.2009-Maks

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2944
22.2.2009 21:39:40   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: =jasna=

Ojla!

Sem prebrala vse za nazaj... pa pol tega pozabila. Kar se tiče pisanja o lakoti na uni temi - mislim, da tista ki je temo odprla ni mislial nič slabega, ampak so druge naredile celo sceno iz tega. Hmmm, lahko je "naša" pa ne piše pri nas ali pa...? Bog si ga vedi. Ravnokar nas betera dve, ki nista "naši", pa ena izmed njiju pod svojim nickom ni napisala še ničesar (kar bi pisala pod anonimna pa se itak ne vidi), a je član že od poletja 08.

dobro maš to naštudiran user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2945
22.2.2009 21:40:47   
julam

IZVIRNO SPOROČILO: =jasna=

Ojla!

dobro maš to naštudiran user posted image user posted image user posted image user posted image

odvija se pravadetektivka user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2946
22.2.2009 21:41:11   
čebeica maja

IZVIRNO SPOROČILO: pocka

Jaz sem cele dneve spala v P, po mojem enih 20 ur na dan, ostale 4 sva se pa dojile user posted image ...sem imela za brat s sabo, ampak nisem niti odprla...

točno! men so bli še obiski odveč, tokrat pa sploh bo verjetno P edina možnost za počitek , ker doma bo akcija v polno...

pri men je blo tudi tako kot pri vama, in bo tudi -doma akcija

11.2.2007-Miha
16.3.2009-Maks

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 2947
22.2.2009 21:42:43   
julam
uf, zdele me je pa začell ornk zvijat .... sem mogla povedat user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2948
22.2.2009 21:42:56   
čebeica maja

ja tako je bilo

11.2.2007-Miha
16.3.2009-Maks

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2949
22.2.2009 21:44:12   
Nina00
ČESTITKE JJASNI85 IN OČIJU ZA LEONA  user posted image  user posted image  user posted image

Sem prišla preverit kaj se je dogajalo čez vikend. Nas večinoma ni bilo doma in mislim, da vas bom za nazaj prebrala jutri, če bom imela čas user posted image

Tasina Lija je pa tudi tak srček user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?