Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 22.2.2009 21:07:50
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: julam ampak tisto debato je odprla ena anonimna marčevka... a ja? to mi pa ni potegnilo...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 22.2.2009 21:09:18
|
|
|
|
pocka
|
piruri ti si pa res pridna s šivanjem...slikice pa le pokaži,ko bo možno, saj veš, da smo firbčne zdaj pa čisto zares grem
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 22.2.2009 21:10:22
|
|
|
|
julam
|
kaj bi jest dala, da bi znala šivat , bravo vsem veščim
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 22.2.2009 21:13:40
|
|
|
|
čebeica maja
|
Hvala trebbbbbuuušček je orenk Nodija ja sm sama šivala samo kapo in škornčke, poloverček in hlače so od Mihca, rutko pa sem še mojo iz prvega razreda najdla pa narisala gor pike s flomastrom, največ časa so mi vzele glih te pike
< Sporočilo je popravil čebeica maja -- 22.2.2009 21:14:21 >
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 22.2.2009 21:16:38
|
|
|
|
Piruri
|
IZVIRNO SPOROČILO: julam ampak tisto debato je odprla ena anonimna marčevka... Ma, sej se ti res porajajo takšna vprašanja o lakoti...jaz sem šla s prvim porodom hitro skozi, pa mi je ponoči, ko so me pripeljali v sobo tako krulilo po želodcu...res pa je da sem tisti dan pred porodom malo nič jedla (en košček čokolade)...med porodom je bila pa hrana sploh zadnje na kar bi mislila...seveda spet povdarjam, da sem imela hiter porod in ne vem, kako bi bilo, če bi trajal več ur.... Konec koncev je pa forum tudi zato, da se postavljajo tudi najbolj čudna vprašanja, a ne?...mene tudi motijo edino kakšni zajedljivi komentarji...rajši preskočim takšno temo, kot pa da bi se norčevala iz tujih strahov ali dilem...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 22.2.2009 21:18:17
|
|
|
|
čebeica maja
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: julam ampak tisto debato je odprla ena anonimna marčevka... a ja? to mi pa ni potegnilo... aja kako pa vete, pa sej ona ni nč jasno komentirala, to je ena druga omenila in so potem komentirale druge
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 22.2.2009 21:19:00
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: julam ampak tisto debato je odprla ena anonimna marčevka... ne, zihr ni bla naša, sklepam iz tega stavka: Včeraj je ena "rojevala na forumu....mislim, da marčevk ali februark" in je napisala po sms-ju "lačnaaaaaaaaaaaaaaaa".
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 22.2.2009 21:19:21
|
|
|
|
julam
|
moj 2. porod je bil ekspresen, predno sem šla v P sem jedla, pa sem bila potem tako lačna, da mi je možek ob 22ih prinesel sendvič in čokolado - so ga spustildo sestre, ki mi je prinesla robo...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 22.2.2009 21:21:18
|
|
|
|
julam
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: julam ampak tisto debato je odprla ena anonimna marčevka... ne, zihr ni bla naša, sklepam iz tega stavka: Včeraj je ena "rojevala na forumu....mislim, da marčevk ali februark" in je napisala po sms-ju "lačnaaaaaaaaaaaaaaaa". a ni napisala da je v 38. tednu?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 22.2.2009 21:23:55
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: julam IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: julam ampak tisto debato je odprla ena anonimna marčevka... ne, zihr ni bla naša, sklepam iz tega stavka: Včeraj je ena "rojevala na forumu....mislim, da marčevk ali februark" in je napisala po sms-ju "lačnaaaaaaaaaaaaaaaa". a ni napisala da je v 38. tednu? ja, to je tudi res... pol mora bit pa kakšna taka, ki nas samo bere, sicer bi vedla, kje je to zasledila.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 22.2.2009 21:24:17
|
|
|
|
čebeica maja
|
IZVIRNO SPOROČILO: julam kaj bi jest dala, da bi znala šivat , bravo vsem veščim to je pač naš poklic, naprimer jaz k sem takorekoš šivilja mi je šele danes potegnilo kako se tle lima slikce. Jaz bi pa časih rajši tud kej druzga znala.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 22.2.2009 21:25:29
|
|
|
|
julam
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: julam IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: julam ampak tisto debato je odprla ena anonimna marčevka... ne, zihr ni bla naša, sklepam iz tega stavka: Včeraj je ena "rojevala na forumu....mislim, da marčevk ali februark" in je napisala po sms-ju "lačnaaaaaaaaaaaaaaaa". a ni napisala da je v 38. tednu? ja, to je tudi res... pol mora bit pa kakšna taka, ki nas samo bere, sicer bi vedla, kje je to zasledila. ja, sej nisem misnla, da je aktivna... ampak je pa marčevka.... al se je pa samo delala, da ne ve točno
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 22.2.2009 21:27:02
|
|
|
|
julam
|
IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja IZVIRNO SPOROČILO: julam kaj bi jest dala, da bi znala šivat , bravo vsem veščim to je pač naš poklic, naprimer jaz k sem takorekoš šivilja mi je šele danes potegnilo kako se tle lima slikce. Jaz bi pa časih rajši tud kej druzga znala. jest bi ful rada znala, pa imam dve tako levi roki, da ni za povedat, še moj možek boljš gumb prišije...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 22.2.2009 21:29:25
|
|
|
|
čebeica maja
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: julam IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: julam ampak tisto debato je odprla ena anonimna marčevka... ne, zihr ni bla naša, sklepam iz tega stavka: Včeraj je ena "rojevala na forumu....mislim, da marčevk ali februark" in je napisala po sms-ju "lačnaaaaaaaaaaaaaaaa". a ni napisala da je v 38. tednu? ja, to je tudi res... pol mora bit pa kakšna taka, ki nas samo bere, sicer bi vedla, kje je to zasledila. verjetno je pol blo tako, da nas sm čekira
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 22.2.2009 21:32:20
|
|
|
|
čebeica maja
|
IZVIRNO SPOROČILO: julam IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja IZVIRNO SPOROČILO: julam kaj bi jest dala, da bi znala šivat , bravo vsem veščim to je pač naš poklic, naprimer jaz k sem takorekoš šivilja mi je šele danes potegnilo kako se tle lima slikce. Jaz bi pa časih rajši tud kej druzga znala. jest bi ful rada znala, pa imam dve tako levi roki, da ni za povedat, še moj možek boljš gumb prišije... si verjetno pa mojster za kej drugega, ane
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 22.2.2009 21:32:27
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: julam ja, sej nisem misnla, da je aktivna... ampak je pa marčevka.... al se je pa samo delala, da ne ve točno kdo bi vedel... sicer pa ta, ki je temo odprla, ni nič slabega napisala, samo potem so se ene spotaknile ob smsje.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 22.2.2009 21:33:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojla! Sem prebrala vse za nazaj... pa pol tega pozabila. Kar se tiče pisanja o lakoti na uni temi - mislim, da tista ki je temo odprla ni mislial nič slabega, ampak so druge naredile celo sceno iz tega. Hmmm, lahko je "naša" pa ne piše pri nas ali pa...? Bog si ga vedi. Ravnokar nas betera dve, ki nista "naši", pa ena izmed njiju pod svojim nickom ni napisala še ničesar (kar bi pisala pod anonimna pa se itak ne vidi), a je član že od poletja 08. yania - Lepe slikce, lep sinko! Pupa - Lep jutrišnji dan! Evo toliko zaenkrat, mi mož obljublja da si bova pogledala en luštkan filmček.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 22.2.2009 21:34:32
|
|
|
|
julam
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: julam ja, sej nisem misnla, da je aktivna... ampak je pa marčevka.... al se je pa samo delala, da ne ve točno kdo bi vedel... sicer pa ta, ki je temo odprla, ni nič slabega napisala, samo potem so se ene spotaknile ob smsje. sem brala, ja in bravo ti si jim dobr napisala upam da si jih ušuškala...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 22.2.2009 21:35:19
|
|
|
|
čebeica maja
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 suncicica pa jutri ostane v P, torej tudi njej vse dobro, bomo čakale na lepe novičke
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 22.2.2009 21:39:40
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: =jasna= Ojla! Sem prebrala vse za nazaj... pa pol tega pozabila. Kar se tiče pisanja o lakoti na uni temi - mislim, da tista ki je temo odprla ni mislial nič slabega, ampak so druge naredile celo sceno iz tega. Hmmm, lahko je "naša" pa ne piše pri nas ali pa...? Bog si ga vedi. Ravnokar nas betera dve, ki nista "naši", pa ena izmed njiju pod svojim nickom ni napisala še ničesar (kar bi pisala pod anonimna pa se itak ne vidi), a je član že od poletja 08. dobro maš to naštudiran
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 22.2.2009 21:40:47
|
|
|
|
julam
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: =jasna= Ojla! Sem prebrala vse za nazaj... pa pol tega pozabila. Kar se tiče pisanja o lakoti na uni temi - mislim, da tista ki je temo odprla ni mislial nič slabega, ampak so druge naredile celo sceno iz tega. Hmmm, lahko je "naša" pa ne piše pri nas ali pa...? Bog si ga vedi. Ravnokar nas betera dve, ki nista "naši", pa ena izmed njiju pod svojim nickom ni napisala še ničesar (kar bi pisala pod anonimna pa se itak ne vidi), a je član že od poletja 08. dobro maš to naštudiran odvija se pravadetektivka
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 22.2.2009 21:41:11
|
|
|
|
čebeica maja
|
IZVIRNO SPOROČILO: julam IZVIRNO SPOROČILO: pocka Jaz sem cele dneve spala v P, po mojem enih 20 ur na dan, ostale 4 sva se pa dojile ...sem imela za brat s sabo, ampak nisem niti odprla... točno! men so bli še obiski odveč, tokrat pa sploh bo verjetno P edina možnost za počitek , ker doma bo akcija v polno... pri men je blo tudi tako kot pri vama, in bo tudi -doma akcija
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 22.2.2009 21:42:43
|
|
|
|
julam
|
uf, zdele me je pa začell ornk zvijat .... sem mogla povedat
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 22.2.2009 21:42:56
|
|
|
|
čebeica maja
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: julam ja, sej nisem misnla, da je aktivna... ampak je pa marčevka.... al se je pa samo delala, da ne ve točno kdo bi vedel... sicer pa ta, ki je temo odprla, ni nič slabega napisala, samo potem so se ene spotaknile ob smsje. ja tako je bilo
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 22.2.2009 21:44:12
|
|
|
|
Nina00
|
ČESTITKE JJASNI85 IN OČIJU ZA LEONA Sem prišla preverit kaj se je dogajalo čez vikend. Nas večinoma ni bilo doma in mislim, da vas bom za nazaj prebrala jutri, če bom imela čas Tasina Lija je pa tudi tak srček
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?