|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 7. del :)
22.2.2009 19:24:25   
NoBady
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

IZVIRNO SPOROČILO: pocka

A ve katera kako je kaj z jasno, je prišla k sebi, boga revica?

...na eni temi sem videla,da se ene malo norca delajo,ker je sms-e pisala iz porodneuser posted image

men je pa jjasna prav faca, da nas je obveščala. sicer pa... bila je sama, nič se ni dogajal, ja, kaj češ pa počet user posted image  jaz bom pa sudoku reševala user posted image user posted image user posted image
na kateri temi je pa to bilo?

ja men se je tut dopadl k ste napisale kak sms je poslala... sej sm najdla to temo.. tema je LAKOTA MED PORoDOM... neki tazga... ma ene znajo bit tk pametne na tem forumu ej... js raj sploh nobene teme ne odprem, ker se poln takih "pametnih" žensk najde tu gor da te "srat" prtisne... user posted image dans sm mela mal več časa in sm mal po forumih brskala... kaka ženska zastav kako uprašanje, pol pa namest odgovora dobi same opazke kok je lahk tok butasta da česa tazga ne veuser posted image ... ma sej je kakšnoo uprašanje res smešno, ampak še usejen ni treba pol napadit, pač lepo poveš pa je...user posted image moje menje...

Nobady is perfect, l'm NoBady ;)

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2901
22.2.2009 19:27:02   
NoBady
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

hojla pupe,

se na hitro javim, sem čist utrujena od celga dneva... jutri pa jeiiii, končno D day user posted image user posted image user posted image

je kaj novega? sem kaj zamudila?

ojla... naj ti jutri steče vse po masluuser posted image ... me bomo tuki mele riž pripravljen ( js sm ga za kosilo že dans jedlauser posted image )

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2902
22.2.2009 19:28:12   
NoBady
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak

user posted image se opazi da je nedelja,kakšno zatišje je tu...
gospodične mene pa že ene 3h ful trebuh boli,v zgornjem deluuser posted image nevem kaj bi to blo...ampakuser posted image se premika...

če je kej presledkov umes, so lahko popadki... baje da se začnejo ravno v zgornjem delu trebuha... user posted image

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 2903
22.2.2009 19:29:32   
user posted image user posted image user posted image Na hitro se javim jasni vse čestitke za Leona...user posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2904
22.2.2009 19:56:16   
pocka

IZVIRNO SPOROČILO: NoBady

A ve katera kako je kaj z jasno, je prišla k sebi, boga revica?

...na eni temi sem videla,da se ene malo norca delajo,ker je sms-e pisala iz porodneuser posted image

men je pa jjasna prav faca, da nas je obveščala. sicer pa... bila je sama, nič se ni dogajal, ja, kaj češ pa počet user posted image  jaz bom pa sudoku reševala user posted image user posted image user posted image
na kateri temi je pa to bilo?

ja men se je tut dopadl k ste napisale kak sms je poslala... sej sm najdla to temo.. tema je LAKOTA MED PORoDOM... neki tazga... ma ene znajo bit tk pametne na tem forumu ej... js raj sploh nobene teme ne odprem, ker se poln takih "pametnih" žensk najde tu gor da te "srat" prtisne... user posted image dans sm mela mal več časa in sm mal po forumih brskala... kaka ženska zastav kako uprašanje, pol pa namest odgovora dobi same opazke kok je lahk tok butasta da česa tazga ne veuser posted image ... ma sej je kakšnoo uprašanje res smešno, ampak še usejen ni treba pol napadit, pač lepo poveš pa je...user posted image moje menje...

ojla, vidim,da ste našle to temo, ma kr neki...ne vem kaj se sploh vtikajo, eni res nimajo svojega življenja,da se obregnejo ob prav vsako besedo, ma škoda komentirat...

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 2905
22.2.2009 19:58:04   
pocka
pupa - za jutri ti pa želim,da bo to eden od tvojih najsrečnejših dni v življenjuuser posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2906
22.2.2009 20:30:00   
novo
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

hojla pupe,

se na hitro javim, sem čist utrujena od celga dneva... jutri pa jeiiii, končno D day user posted image user posted image user posted image

je kaj novega? sem kaj zamudila?

naj ti bo jutrišnji dan s soncem obdan!!  user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje in želja ter sreča

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2907
22.2.2009 20:35:26   
čebeica maja
user posted image  36teden
ooooooooooooo uspelo mi je sm cel dan probavala slikco prilepit, zdej sem pa še možu težila, pa je šel na čik ker ni znal, sem pa sama pogruntala.

user posted image  in še naša maškara NODI-Miha so pa v mojem albumu še slikce in komentarji

< Sporočilo je popravil čebeica maja -- 22.2.2009 20:42:02 >

11.2.2007-Miha
16.3.2009-Maks

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 2908
22.2.2009 20:42:10   
novo
IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja

ooooooooooooo uspelo mi je sm cel dan probavala slikco prilepit, zdej sem pa še možu težila, pa je šel na čik ker ni znal, sem pa sama pogruntala.

lepi buši! user posted image Pa velik! user posted image user posted image user posted image

Upanje in želja ter sreča

(odgovor članu čebeica maja)
Neposredna povezava do sporočila: 2909
22.2.2009 20:45:48   
čebeica maja
IZVIRNO SPOROČILO: novo

lepi buši! user posted image Pa velik! user posted image user posted image user posted image

hvala, je kr trebuuuuščekuser posted image , je veči kot v prvi nosečnosti, kakšen še bouser posted image

11.2.2007-Miha
16.3.2009-Maks

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 2910
22.2.2009 20:49:29   
felix7

user posted image  in še naša maškara NODI-Miha so pa v mojem albumu še slikce in komentarji

luškan buši in lušna maškarca user posted image user posted image user posted image user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

Neposredna povezava do sporočila: 2911
22.2.2009 20:51:35   
felix7

se podpišem, res so ene samo zato na forumu, da pametujejo in se posmehujejo, ene tri so še posebno glasne... kot da nimajo nič pametnega v življenju za počet. Še dobro, da je tema Marčevke 2009 nekako "zaprtega tipa" user posted image

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 2912
22.2.2009 20:54:01   
julam
JJASNA ČESTITKE!!!! SI LE DOČAKALA!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A se mi prav zdi, da je leon prvi donošen marčevček? So bli prej sami škratki, a ne?

Jaz sem tud brala tisto debato o lakoti in jjasni. punce sploh niso vedle cele zgodbe, pa so kar neki pametovale. valda če nimaš kej za delat pa še sam si cel dan, da kak sms pošlješ user posted image user posted image user posted image user posted image ...

felix, zakaj ti misliš, da boš rabila sudoku? sej vsaka pa glih ne čaka cel dan... user posted image   Sicer pa sem jest tud še pomisnla, da bo treba neki zraven vzet, čeprav bi bilo fino izkoristit čas za počitek, dokler bomo v P.

jest se pa mogoče jutri dobim z mojo babco, kar v P. danes mi itak neki skoz dogaja v trebuhu, mogoče pa kar not ostanem user posted image ... sanjaj... moj možek pravi, naj user posted image kar lepo do 1. počaka - moj je namreč velik redoljub in ne mara presenečenj user posted image .

pupa, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čebelica, ti si pa tako obilna kot jaz user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 2913
22.2.2009 20:54:59   
felix7
Pupa, draga naša marčevka, jutri je pa tvoj dan user posted image user posted image user posted image  ob 14h bo zbrano občestvo marčevk navijalo zate user posted image  Naj bo to (do rojstva malčka) tvoj najlepši dan v življenju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2914
22.2.2009 20:55:24   
pocka

lep bušek user posted image user posted image , pa Nodi je tudi ful luškan, to si sama šivala, a ne?user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

Neposredna povezava do sporočila: 2915
22.2.2009 20:56:52   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: julam

felix, zakaj ti misliš, da boš rabila sudoku? sej vsaka pa glih ne čaka cel dan... user posted image   Sicer pa sem jest tud še pomisnla, da bo treba neki zraven vzet, čeprav bi bilo fino izkoristit čas za počitek, dokler bomo v P.

just in case user posted image  sem ziheraš, je treba bit na vse pripravljen user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 2916
22.2.2009 20:57:33   
Piruri
Hojla punce...

...vidim, da se že pričenja...še malo pa bo šlo kot po tekočem traku...po moje vsak teden bo že kakšna bogatejša za "zakladek"...

Jaz sem danes tudi nekako prav znervirana in ne vem od česa...sem si šla tudi potovalko pripravit in skozi iščem nekaj za pospravljat ali prekladat...user posted image  user posted image  user posted image ...ma, upam, da je to samo tak utrujen dan...

Čebeica maja...lep buši...in lep Nodi...si šivala sama?...naša je bila bacek Jon...jaz sem bila tista ovca z viklerčki...našemu tatkotu pa sem v zadnjem trenutku naredila še kostum za psa...ma, tako fajn je bilo...Mii se je zdelo fajn, da sva tudi midva z njo namaškarana...in meni je skozi delala BEEEEEE...tatkotu pa "Dej kuža, zberi svoje ovce!"...

Pupa...čimbolj vsrkaj trenutke jutrišnjega dne...in da bi vajina ljubezen trajala večno!!!!

www.by-ab.si

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 2917
22.2.2009 20:58:10   
felix7
suncicica pa jutri ostane v P, torej tudi njej vse dobro, bomo čakale na lepe novičke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2918
22.2.2009 20:58:22   
julam

IZVIRNO SPOROČILO: julam

just in case user posted image  sem ziheraš, je treba bit na vse pripravljen user posted image user posted image user posted image user posted image

to si pa ista kot jest, vse vnaprej probam predvidet, da me ja ne bi kej presenetilo..

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2919
22.2.2009 20:59:45   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri

Čebeica maja...lep buši...in lep Nodi...si šivala sama?...naša je bila bacek Jon...jaz sem bila tista ovca z viklerčki...našemu tatkotu pa sem v zadnjem trenutku naredila še kostum za psa...ma, tako fajn je bilo...Mii se je zdelo fajn, da sva tudi midva z njo namaškarana...in meni je skozi delala BEEEEEE...tatkotu pa "Dej kuža, zberi svoje ovce!"...

A bomo deležne kakšnih slik? user posted image

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 2920
22.2.2009 21:02:30   
Piruri
Felix...pri nas je tako...imamo vso možno video in avdio opremo...ma jo naš tatko zelo "špara"...user posted image ...tako, da sem zdaj čisto odvisna od dobre volje tistih, ki so nas pofotkali...definitivno pa ob priliki prilimam...tudi, če se bomo mogli še po končanem pustu vsi oblačit v kostume user posted image  user posted image  user posted image

www.by-ab.si

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2921
22.2.2009 21:02:30   
čebeica maja

se podpišem, res so ene samo zato na forumu, da pametujejo in se posmehujejo, ene tri so še posebno glasne... kot da nimajo nič pametnega v življenju za počet. Še dobro, da je tema Marčevke 2009 nekako "zaprtega tipa" user posted image

Se čist strinjam, marčevke smo pa itak IN

11.2.2007-Miha
16.3.2009-Maks

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2922
22.2.2009 21:03:34   
julam
ampak tisto debato je odprla ena anonimna marčevka...

Neposredna povezava do sporočila: 2923
22.2.2009 21:04:44   
pocka
Jaz sem cele dneve spala v P, po mojem enih 20 ur na dan, ostale 4 sva se pa dojile user posted image ...sem imela za brat s sabo, ampak nisem niti odprla...

...grem ležat, mi buši malo nagaja, pa hrbet me ful peče, nisem nič počivala danes, zdaj pa imam user posted image

...nočko

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2924
22.2.2009 21:07:45   
julam

Jaz sem cele dneve spala v P, po mojem enih 20 ur na dan, ostale 4 sva se pa dojile user posted image ...sem imela za brat s sabo, ampak nisem niti odprla...

točno! men so bli še obiski odveč, tokrat pa sploh bo verjetno P edina možnost za počitek , ker doma bo akcija v polno...

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?