|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čvjeke :-) 9. del
2.3.2009 10:44:11   
ksenci
netki- medve sva pa tam pr en glih s kilami. grema tak zelo po polžje doluser posted image

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
   [Brisano sporočilo]
2.3.2009 10:57:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ksenci)
  Neposredna povezava do sporočila: 2002
2.3.2009 11:01:08   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: ksenci

netki- medve sva pa tam pr en glih s kilami. grema tak zelo po polžje doluser posted image

ah bo že.....zdej je že marec, sem rekla da bom še bolj stroga user posted image

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 2003
2.3.2009 11:05:24   
dzanika
evo jaz sem iz hoferja.
Kupila sem mu dvoje copatke. So fuuul fajne! user posted image   Kupila pa sem te:

user posted image

user posted image

majo pa še takšne:

user posted image

user posted image

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 2004
2.3.2009 11:06:26   
jocika
ktere podatke že jemljete? kile dojenčkov pa velikost, še kej druzga?

Patricija je sonček, ki nama je polepšal svet...

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 2005
2.3.2009 11:24:12   
netki
dzanika....kolk si vzela cifro copatk?

une z žogo mam jst mal drugačne kot te k si dala sliko user posted image

(odgovor članu jocika)
Neposredna povezava do sporočila: 2006
2.3.2009 11:30:48   
glugluglu
oj,

rebeca, še jaz ti povem, da so tile obiski bili malo čudni kot so ostale povedale,

vrtec:
tudi jaz sem dala prijavnioco že avgusta 2008, pri nas je vsako leto več otrok, sedaj že gradijo novo tretjo enoto in, če imaš enako št. točk kot ostali, kar se valjda zgodi,  potem gledajo kdaj si oddal prošnjo.

neboglasnica
, imam valjda ementaler v možganih in sem pozabila katere piškote si ti imela zadnjič? Plazma ali Plasmon?

metuljcek, predstava bo enako kot zadnjič, ob 17.00 za izven, v ponedeljek tisti teden pred predstavo začnejo prodajati na istih prodajnih mestih kot takrat. 5moskih.com je pa poslovilna turneja, tako, da ti to sploh priporočam.ja, jaz imam pa, no, hmm za letos že izkoriščen bonususer posted image za te predstave, sem že kupila karte za MADONNO!user posted image Al sem hitra ne?user posted image
mojcek, Živa je pa faca, kaj vse znauser posted image

jocika wb, user posted image podatki: kile in velikost po mesecih oz. po sistemat. pregledih +, če ima kakšen zobek, kdaj je dobila prvega, če sedi, plazi, itd,... dobi znakec

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 2007
   [Brisano sporočilo]
2.3.2009 11:32:39   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2008
2.3.2009 11:34:45   
Blacky30
user posted image

Tak leno sva midve poležavali do 10h.user posted image  Se javim še potem.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2009
   [Brisano sporočilo]
2.3.2009 11:35:19   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2010
2.3.2009 11:42:10   
neboglasnica
Jocika, dobrodošla nazaj...

Glugluglu: imela sem Plazma piškote.

Mojcek: 37,5 v ritki je enako 37,00 C pod pazduho, torej to ni vročina.

Se vidi, da dežuje, kar lepo klepetate... user posted image user posted image Sem mislila, da bova zašibala v LJ po kake copatke (Hofer), ampak tale dež - me vse mine. Ok, če so mi namenjene, me bodo že počakale.

Neposredna povezava do sporočila: 2011
2.3.2009 11:48:19   
neboglasnica
Evo, Stašu sem prekuhala novi dudi. Kako pogosto jih pa ve menjavate? Mi cca. na tri mesece. Zdaj grem pa prelistat kataloge za počitnice, saj bomo letos šli že 01.06., ker grem jaz 11.06. delat. Za Lex vem, da kampira, kaj pa ostale z več otroki, kje ste bile, kako se je obneslo? Jaz sem se namreč odločila, da ne bomo sami kuhali, ker je preko agencij (hoteli..) ceneje. Ponavadi je en otrok so  ?? let zastonj, drugi 50 % off, posteljnino dobiš tam ipd. za manj kot, če najamem apartma in vse vlačim s seboj. Šli bi pa nekam v tujino, za spremembo.

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2012
   [Brisano sporočilo]
2.3.2009 12:05:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu glugluglu)
  Neposredna povezava do sporočila: 2013
2.3.2009 12:08:04   
glugluglu
neboglasnica, hvala, sem kupila prejšnji teden Plazma in nisem bila ziher, ali so pravi. Mi se nekaj dogovarjamo z enimi kolegi za na morje konec junija, v apartma čisto ob morju z lastno plažo, če bo to odpadlo bi šli pa tudi raje v hotel, pa ne vem kam.
Jaz imam še stari dopust (l.08) potem bom vzela še nov dopust tako, da grem v službo enkrat na sredini julija, potem bom pa celo poletje v službiuser posted image .
Dude zamenjam na vsake kvatre.

Zdaj pa moram ven, kljub vremenu, saj je toplo, samo zgleda kot bi deževalo.

Neposredna povezava do sporočila: 2014
2.3.2009 12:16:13   
glugluglu
mojcek, Tian se tudi noče več prevalit, ploska, pa maha,.. itd pa tudi še nič.

Neposredna povezava do sporočila: 2015
2.3.2009 12:22:40   
neboglasnica
Ma ja, Glugluglu, če samo pomislim na posteljnino za pet oseb + brisače + hrana = user posted image user posted image user posted image . Da ne govorimo delu ob povratku domov user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2016
2.3.2009 12:36:28   
nanka
pri nas hotel odpade zaradi financ ( smo štiri odrasle osebe), punci bi sicer imeli še zastonj. Mi bomo šli  kakšen apartma, čeprav me je že zdaj muka pakiranja. Kdaj bomo šli se mi še ne sanja, ker imam itak porodniško do 9.6., potem imam pa prastar dopust,  dopust, ki sem si ga prišparala v dogovoru s kadrovsko, imam namen iti nekje po 15.8. spet delat, če pa po kakšnem čudežu zamenjam službo, grem pa takoj, bom v avgustu doma. Zaenkrat je še vse odprto, kam, s kom in kdaj.

Neposredna povezava do sporočila: 2017
2.3.2009 12:38:42   
metuljcek321
Hej!

Midve iz Lj.

Bili na faksu - sem sla pac iskat moje doktorate (mentor mi je odgovoril, da naslova ne moremo vec spreminjati tako na koncu), zdaj se bom sla pa doma (po predlogu tiskarja/vezarja) umetnika - z olfa nozem bom izrezala besedo na naslovnici ven, on mi bo sprintnil ta pravo, ki jo bom potem vkomponirala notri. OMG, upam, da bo ratalo & ne bo pregrdo. Sporocim ... delala bom ju3, ko dobim material - sprintano besedo 11 x ... wish me luckuser posted image

Potem sva zavili v Hoferja - kupila sem ji svetlo modre copatke - ostali so bili preveliki. So lustni!

Naslednja postaja: DM izkoristila sem nekaj bonov za popuste, k so prisli v knjizici malo po Anjinem rojstvu (btw: a je katera dobila se kaksno nadaljevalno knjizico? Mislim, da jo je 1x omenjala sasi.) ... izkoristiti jih je treba do 31. 3.

V Intersparu sem si pa dvoje uhancke nabavla - sem glih imela 2 x 30 tistih nalepk in sem jih vzela. So OK, taki preprosti.

Zdaj pa klice sonce - jupi!!!! Sibava na zrak. Pa, pa

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 2018
2.3.2009 12:43:25   
ksenci
se tud jz strinjam da pride apartma dražje kot hotel ko sešteješ vse stroške, pa non stop maš del z otroci in kuho,.. mida pa mava srečo, da ima kolegica vikend v medulinu- in to res dobr, not je tud pralni stroj, pa ne rabiš vlečt s sabo celga boga in se nam tam ful dopade. je mir, po večerih je zakon, pečenje odzun,.... joj, kaj bi dala da bi bla zdaj tamuser posted image smo se že neki menl, da gremo dol za 1. maja, za cel tedn če nam ratauser posted image
še ena slikca

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2019
2.3.2009 12:45:03   
netki
mi gremo tud raje v apartma....en razlog so finance, drug pa svoboda.....dva mala otroka ne bosta jedla takrat ko je ura v hotelu, niti ne bosta dovolila nama da se najeva....raje imam svobodo, da ješ kadar ti paše in nisi vezan na uro, pa lahko greš jest v kopalkahuser posted image , lahko se zunaj martinčkaš.....pakiranje pa pač spada zraven, to men ni problem, niti se ne ubadamo s kuhanjem na morju, pripravimo nekaj enostavnega in na hitro

seveda pa je hotel fajn.... verjetno  bomo šli, samo ne poleti

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2020
2.3.2009 12:48:29   
ksenci
metuljček- ka pa če ti to(menjavanje naslova) zrihta kdo ki se blj spona na te zadeve- kakšna šivilja, ja kaj pa vem, kr to je spet riziko! kaj če ti ne rata vredi? poznaš kogauser posted image
od DMa še nism dobla nč drugauser posted image

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 2021
2.3.2009 12:49:56   
netki
ksenci....nas apartma ne pride dražje od hotela, ne pretiravamo s hrano, nekaj vzamemo s sabo, ostalo kupimo tam....pa sej če bi bli doma bi tud neki jedli, ne user posted image
predlani smo dali za 10 dni apartmaja 300 eur in ne več kot 100 eur za hrano....hotel pa pride za enega okol 400 eur (čist povprečni) in to 7 dni.

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 2022
2.3.2009 12:52:24   
netki
metuljček.....kje maš ti sonce??????

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 2023
   [Brisano sporočilo]
2.3.2009 12:54:56   
Brisani uporabnik

(odgovor članu metuljcek321)
  Neposredna povezava do sporočila: 2024
   [Brisano sporočilo]
2.3.2009 13:00:19   
Brisani uporabnik

(odgovor članu metuljcek321)
  Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?