|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
2.3.2009 8:16:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu frutka_)
  Neposredna povezava do sporočila: 1976
   RE: Julijske čvjeke :-) 9. del
2.3.2009 8:22:11   
metuljcek321
Good morning, ladies!

Nasa punca ocitno odrasca - tako v soboto, kot tudi v nedeljo je cez dan spala le malce vec kot 1 urouser posted image  No, vceraj je bila potem totalna koma ze ob 19.30, zdajle jo je pa glihkar eno rundico zmanjkalouser posted image  Upam, da prideva spet na dobri stari ritem, ko otrok spi 3 ure+ cez danuser posted image

glugluglu, a ta nova predstava bo torej v Logatcu? Vau, to je pa res brand new. Pa tudi kaj za izven? Bo prodajal DZS? Kdaj pa?

user posted image  za vse lepe novicke - smucarajanja, nakup cevljev po odlicni ceni, kvartopirsko razpolozenje, super vikend izlete, obiske iz tujine, vriskanje v hribih, pisanje diplome,

Blacky, skoda, da ste se zgresili s teto. Pa naslednjic!
rebeca, sasula, mirjam, floweruser posted image user posted image

anikabd - copatke sem narocila preko www.copatki.si - tako kot frutka, natka & najbrz se kaksna punca in so fajn. Nasa jih ima, ko greva kam na obisk.

sedenje v vozicku - ze precej casa imam dvignjeno naslonjalo. Tudi ti, levinja, kar prestavi vozek v visji polozaj - ce ti se ne sedi samostojno, jo pa malce manj dvigni, in bo vse OK, bos videla. Saj ima oporo, pripeta je & ni problema.

vpis v vrtec - jaz sem jo ze avgusta lani, ker je taka gneca (lani so jih zavrnili 90!). Je pa ravnokar pisalo v lokalnem casopisu, da je sicer potrebno v nasi obcini vlogo za vrtec oddati do konca marca. Pripisano je tudi, da dobimo nov Pravilnik z merili (thank God, ker stari je res nemogoc) & bomo morali vsi se 1x oddati vlogo ... hja, menda bodo upostevali, da sem oddala v prvi rundi ze sto let nazaj & ne bomo potem kar naenkrat vsi v isetm kosuuser posted image

tims, a Jason je potem tak kot Terminator, k pravi: "I'll be baaaaaack."user posted image  user posted image  PS: Zdaj pa nehajva z njim, da ne bo vec svetil naokoli, a ne?

pranje - ksenci, 6 strojev je pa kar precej za tri osebe, ceprav so punce pred kratkim pisale, kolikokrat laufa masina na teden ali dan & so bile tudi kar visoke stevilke. Mi smo tudi trije, ampak jih ne naberem 6.

3jemi, thanks za link.

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
2.3.2009 8:25:39   
metuljcek321
Za vse vikend & danasnje praznovalc(k)e ... happy b'day to you ALL:
user posted image

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 1978
2.3.2009 8:40:43   
anikabd

Hvala za nasvete. Copatki so prav lušni. Najbrš jih bom naročila. Kdo pa te copatke izdeluje?

Neposredna povezava do sporočila: 1979
2.3.2009 8:41:54   
dzanika
dobro jutro.

Najprej kile: 70,3. No danes mi je oproščeno ker smo včeraj cel dan jedli kot kakšni pujsi.   In zdej mi je valda spet žal. user posted image

hvala še enkrat vsem za čestitke!! Sem jih ful vesela!

vrtec - naš še ne bo hodil tko da ga nisem vpisala...

sedenje v vozičku
- naš če je buden sedi, ko pa vidim ali vem da je zaspan ga pa dam ležat...

rebeca - nič nista vidva čudna, tudi meni gredo takšni obiski na živce!

Neposredna povezava do sporočila: 1980
2.3.2009 8:43:10   
dzanika
IZVIRNO SPOROČILO: anikabd

Hvala za nasvete. Copatki so prav lušni. Najbrš jih bom naročila. Kdo pa te copatke izdeluje?

mislim da so fuul podobni če ne celo isti danes v hoferju v akciji po 9.99€.  Jaz jih bom šla pogledat ko se mali zbudi...

(odgovor članu anikabd)
Neposredna povezava do sporočila: 1981
2.3.2009 8:44:49   
nanka
dobro juro,

naša noč je bila user posted image , tale zamašen nosek nagaja, da je joj.

Rebeka tudi jaz sovražim obiske ko je otrok bolan, samo kaj ko si en ne znajo nič dopovedati.

Kdaj je pri nas vpis v vrtec nimam pojma, nimamo pa jasli, imamo samo kombiniran oddelek, pa še to jih vzamejo samo 6 vsako leto. Pri nas je hud problem dobiti vrtec, še za Zojo pri 3 letih sem ga komaj dobila, pa še to v lj. Hvala bogu za taščo in varstvo, naša bo do 3. leta doma pri babici in dedku. Jasli tako ali tako ni šans da dobim, če bi se pa zgodil čudež in bi ga, bi jo morala voziti 10 km v napačno smer kakor je moja služba.+, v drugi občini pa ni variante, prav tako ne v lj, tako da je domače varstvo super.

Neposredna povezava do sporočila: 1982
2.3.2009 8:46:55   
nanka
V vozičku pa tudi Natka sedi že vsaj 2 meseca, ni variante da jo dam ležat, šele ko zaspi jo lahko položim, se pa zaenkrat rada vozi. Imam pa tak voziček da ročaj premikam in je malo obrnjena proti meni, malo pa stran, odvisno kako piha ali pa sonce sije. Ročaj ki se obrača je zakon.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1983
2.3.2009 8:50:03   
anikabd

IZVIRNO SPOROČILO: dzanika

sedenje v vozičku - naš če je buden sedi, ko pa vidim ali vem da je zaspan ga pa dam ležat...

Glede sedenja v vozičku -  Filip bi se raje nosu in opazoval okolico, kot pa sedel na vozičku. Malo kombiniramo.

Vrtec - Mi  smo Filipa vpisali v vrtec že avgusta.

A je že vaš user posted image   dobil kakšno buško na glavi?

Pri nas se je že začelo.

Zanima me kako ste zaščitile pohištvo, na primer regale, police, zaradi padcev?

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 1984
2.3.2009 8:51:40   
anikabd
Poročaj prosim kakšni so.

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 1985
2.3.2009 8:53:21   
anikabd
Glede pranja perila - vsak vikend operem sedem strojev pa smo trije.

(odgovor članu anikabd)
Neposredna povezava do sporočila: 1986
2.3.2009 8:56:35   
nanka
Ja Anika buško je naša tudi že pokasirala, je padla nazaj in trešila direkt na kocko. Obdobje bušk se šele začenja, počakaj da bo shodil. Nimam pojma kako bom vse zaščitila, za zdaj imam samo ograjico pri stopnicah, samo za našo še ni problem ker je sedeča nepremičnina, se samo vrti na mestu.

(odgovor članu anikabd)
Neposredna povezava do sporočila: 1987
2.3.2009 9:01:18   
netki
no mi smo bili že pridni danes....zdej pa kavica

tilen je spal celo noč user posted image user posted image user posted image

žigata sva peljala v vrtec in se ustavila v hoferju.....dzanika, če ne boš pohitela bo zmanjkalo copatk.....jaz sem ene kupila in še tiste hlače z naramnicami...gužva da te kap, sem čakala da so odprli trgovin da so jo odprli in folk je dobesedno laufal not user posted image

bom slikala kakšne sem kupila

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1988
2.3.2009 9:04:40   
netki
evo

user posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 1989
2.3.2009 9:08:23   
netki
lex.....avta nismo prodali, samo gledat ga je prišel in je reku da bo še poklicu

vrtec.....jaz sem ga vpisala februarja, takrat je bil vpis pri nas in traja en mesec

včeraj sem imela nečaka na obisku user posted image user posted image ful so uživali vsi trije fantiči in tolk luštno jih je blo gledat

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 1990
2.3.2009 9:18:31   
lex
jutro

Jaz pa ne vem kaj je danes  našo Vito - mis namreč še spiuser posted image . Sicer je zjutraj jokala ob 7h ampak ni bila budna iz jošk ni priteklo dovolj, pa sva dali še flašo zdaj pa spi. še od včeraj zvečer od 21h. Čudeži se dogajajouser posted image

flower glih zadnjič sem brala tu na rr da menda pomaga kvas za spanje. če sem si prav zapomnila so punce dale malo kvasa na jeziček in mleko čez in naj bi otrok spal. malo pobrskaj. mislim pa da tudi rebeca nekaj ve o tem.

zdaj grem pa nekaj v pisker vrečt, da bova potem lahko bolj dolgo zunajuser posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

Neposredna povezava do sporočila: 1991
2.3.2009 9:59:55   
ksenci
jz sm bla dans v postli do 8:30 po dooolgem časuuser posted image user posted image user posted image je pa včeri zaspal ob 20:30,vmes pa je spil dve flaši mleka
buške še nimamo- trkam!!! ampak smo vsak dan bližje, kr mu na kraj pameti ne pade, da bi se on lahk kje udaru in se spusti ko nor na tlauser posted image
kile- 84user posted image
vrtec- jz sm tud z dežele in je baje že nabito poln, ga pa še eno leto ne nameravam dat- HB za babi in dedkauser posted image user posted image user posted image , pa jz še tud zihr ne bom mela zaposlitveuser posted image
sedenje v vozčku- že od njegovga četrtga mesca je v skor čist sedečem položaju, kr drgač je bil vik in krik.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1992
   [Brisano sporočilo]
2.3.2009 10:09:48   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 1993
2.3.2009 10:16:17   
ksenci
sm misla, dans bo pa zihr fajn, ko se je naspal- no pa je sitn za pop.user posted image
mojcek- Živa pa je res prav živauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1994
2.3.2009 10:21:51   
jocika
hojla!
Najbrž se me ne spomnite več, al ste me pa že zdavnaj črtale s seznamauser posted image . No, nekaj časa, ko ste veselo čvekale po porodu, sem komaj našla kako minutko, da sem kaj pristavila, ker mi je mala spala od 7-ih zjutraj do 22-ih zvečer komaj dvakrat po 10,15minut - takrat sem seveda norela po hladilnikuuser posted image user posted image user posted image .
zdaj spi vsaj dvakrat dnevno po urco, urco in pol, tak da si laže malo oddahnemuser posted image . No, pa moj je prodal računalnik, ker mu je pil kri in sva bila do zdaj brez, zdaj pa mava končno novega leptopauser posted image
Pogrešala sem vas, ker sem večino časa sama z mojo lubiko in si včasih že želim čveka z odraslimi...
No, drugače sva fajn, sva lepe bajsikeuser posted image , mava 8,5kg in sva velike 68,5 cm. Moram prilepit kakšno novo slikco. Vsi me hecajo, če je od poštarja, ker sva midva temnolasa z zelenimi očmi, mala pa blondinka, z modrimi okicamiuser posted image .
Čez noč še ni mira, dvakrat se še dojiva, popravljamo dudo in se enkrat crkljamo na rokah, da zaspimo nazajuser posted image , ampak kaj češ, saj bo boljš - upam, da kmalu. Drugače sem mnda frajlo mal preveč razvadla, animacija mora laufat skor nonstop, pa bognedaj, da zginem z vidnega polja...Drugač je pa mala ful prikupna, rada se crklja pa stiska, rakec pač... Zobka še nimamo, sedimo že kar lepo... Joooj vse bi vam rada povedala, pa ne gre... Se bom od zdaj naprej še javljala, če me sprejmete nazaj v klubuser posted image user posted image user posted image

Patricija je sonček, ki nama je polepšal svet...

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 1995
   [Brisano sporočilo]
2.3.2009 10:27:43   
Brisani uporabnik

(odgovor članu jocika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1996
   [Brisano sporočilo]
2.3.2009 10:31:18   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ksenci)
  Neposredna povezava do sporočila: 1997
   [Brisano sporočilo]
2.3.2009 10:40:56   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1998
2.3.2009 10:42:25   
netki
kile....83,9 kg

Neposredna povezava do sporočila: 1999
2.3.2009 10:43:10   
ksenci
jocika-welcom backuser posted image čvek ni nikoli prevečuser posted image
podatke za seznam pa najboljše da pošlješ blacky na seznam

Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?