metuljcek321
|
Good morning, ladies! Nasa punca ocitno odrasca - tako v soboto, kot tudi v nedeljo je cez dan spala le malce vec kot 1 uro No, vceraj je bila potem totalna koma ze ob 19.30, zdajle jo je pa glihkar eno rundico zmanjkalo Upam, da prideva spet na dobri stari ritem, ko otrok spi 3 ure+ cez dan glugluglu, a ta nova predstava bo torej v Logatcu? Vau, to je pa res brand new. Pa tudi kaj za izven? Bo prodajal DZS? Kdaj pa? za vse lepe novicke - smucarajanja, nakup cevljev po odlicni ceni, kvartopirsko razpolozenje, super vikend izlete, obiske iz tujine, vriskanje v hribih, pisanje diplome, Blacky, skoda, da ste se zgresili s teto. Pa naslednjic! rebeca, sasula, mirjam, flower anikabd - copatke sem narocila preko www.copatki.si - tako kot frutka, natka & najbrz se kaksna punca in so fajn. Nasa jih ima, ko greva kam na obisk. sedenje v vozicku - ze precej casa imam dvignjeno naslonjalo. Tudi ti, levinja, kar prestavi vozek v visji polozaj - ce ti se ne sedi samostojno, jo pa malce manj dvigni, in bo vse OK, bos videla. Saj ima oporo, pripeta je & ni problema. vpis v vrtec - jaz sem jo ze avgusta lani, ker je taka gneca (lani so jih zavrnili 90!). Je pa ravnokar pisalo v lokalnem casopisu, da je sicer potrebno v nasi obcini vlogo za vrtec oddati do konca marca. Pripisano je tudi, da dobimo nov Pravilnik z merili (thank God, ker stari je res nemogoc) & bomo morali vsi se 1x oddati vlogo ... hja, menda bodo upostevali, da sem oddala v prvi rundi ze sto let nazaj & ne bomo potem kar naenkrat vsi v isetm kosu tims, a Jason je potem tak kot Terminator, k pravi: "I'll be baaaaaack." PS: Zdaj pa nehajva z njim, da ne bo vec svetil naokoli, a ne? pranje - ksenci, 6 strojev je pa kar precej za tri osebe, ceprav so punce pred kratkim pisale, kolikokrat laufa masina na teden ali dan & so bile tudi kar visoke stevilke. Mi smo tudi trije, ampak jih ne naberem 6. 3jemi, thanks za link.