|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čvjeke :-) 9. del
1.3.2009 21:05:56   
frutka_
Levinja, ja v petek je res bil na igralih z atijem. Jaz sem prišla kasneje, škoda da se nisva srečali. Naslednjič, ko greš v mesto se bomo dobili, OK?! Jaz sem itak večino v parku in po mestu. To je moj rajon.user posted image
V vrtec se vpisuje ponavadi prvih 14dni v aprilu tako da nisi nič zamudila. Kam boš jo dala?!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1951
   [Brisano sporočilo]
1.3.2009 21:09:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 1952
   [Brisano sporočilo]
1.3.2009 21:11:45   
Brisani uporabnik

(odgovor članu frutka_)
  Neposredna povezava do sporočila: 1953
   [Brisano sporočilo]
1.3.2009 21:12:22   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1954
   [Brisano sporočilo]
1.3.2009 21:13:21   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1955
   [Brisano sporočilo]
1.3.2009 21:15:47   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1956
1.3.2009 21:19:08   
Blacky30
Vrtec - pri nas je gužva, zato predprijava februarja, vpis pa aprila.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1957
1.3.2009 21:19:59   
frutka_
Če še ne sedi pol po mojem nima smisla, kar ti bo v vozičku itak lezla na stran. Moja mačak je tako gibčna, da se je začela zdaj iz stoječega položaja spuščat lepo počasi nazaj dol na rit. Prej je smao padla dol, zdaj se pa lepo počasi spusti.
Ok, zmenjeno! Saj ne bo neke panike glede vremena tako da komot gremo v park.

Neposredna povezava do sporočila: 1958
1.3.2009 21:22:38   
frutka_
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

Vrtec - pri nas je gužva, zato predprijava februarja, vpis pa aprila.user posted image

Kaka finta pa je to?!

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1959
1.3.2009 21:32:33   
Blacky30
Ja, februarja nas dajo na čakalno listo, da imamo prednost. Nekak tak..... pa smo na vasi doma, pa jih je ful preveč.user posted image

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 1960
1.3.2009 21:34:52   
frutka_
Hm, prednostna lista se dela po drugem sistemu kot to, da se februarja pač tam oglasiš in čekiraš otroka za april. To je kr nekiuser posted image .

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1961
1.3.2009 21:49:34   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

matr sm lačna..... Sva s sestro en mal čokolina dol udarle, pa bi šeee.

jest sem si pa skledo motovilca privoščila user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1962
1.3.2009 21:55:05   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: flower

IZVIRNO SPOROČILO: levinja t.

frutka, kdaj moram fročeka v vrtec vpisat?

Mi smo Staša vpisali že avgusta 2008.

V našem je vpis maja.

Vpis formalen je maja, ja, ampak vlogo je potrebno oddati mnogo, mnogo prej.

Neposredna povezava do sporočila: 1963
1.3.2009 21:57:51   
neboglasnica
kako smo malo napisale, le kje so izgubljene duše: Auroraa, Ilatic, Mojcej, Todi ....

Neposredna povezava do sporočila: 1964
1.3.2009 22:15:15   
netki

kako smo malo napisale, le kje so izgubljene duše: Auroraa, Ilatic, Mojcej, Todi ....

pa maja24

Neposredna povezava do sporočila: 1965
1.3.2009 22:19:38   
lex
najprej:
dzanika VSE NAJBOLJŠE user posted image

evo pa še za vse, mesečke ki jim še nisem voščilauser posted image

vpis v vrtec: pri nas je 1x maja. Nimamo pa še takšnega navala, da bi morali delat lestvico. se je vedno našel prostor za otroka. Letos pa je menda prvič vrtec poln in ima popolnoma polne skupine. Mene bi 100% obvestili če bi morala kaj prej oddati. Tako da jaz bom letos pisala kot nora ko jih bom šla vpisat - kar 3 vloge bom dalauser posted image .

frutka - nice avataruser posted image

levinja jaz sem dajala vito v pol sedeč položaj že pri 3 mesecih, tako da mislim, da bi lahko dala ti svojo pipiko v sedeči položaj, mogoče ne vidi kot bi si želela pa je zato tečka. Probaj, dol jo še vedno lahko spustiš.

netki kako je šla prodaja avta?

rebeca tele so za tvoja dva: čmrleka in čebelico
user posted image

mi smo danes bili na sprehodu do bajte, kjer sta večja dva uživala na pesku, mala je spala v vozičku, midva sva pa hodila okoli in delala popis kaj je treba vse narediti - mislim pa da sva se nekak odločila za okna. verjetno bova dala tašna s tremi šipami, ker sonce na spodnji strani pozimi pride kasneje, poleti pa žge do onemoglosti, te pa so izolativno najboljše.

mejte se in nočko

user posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

Neposredna povezava do sporočila: 1966
1.3.2009 22:27:12   
neboglasnica
Še malo se moram pohvaliti. Saj veste, kako se ponavadi žrem zaradi vsake malenkosti, kako me vse prizadane ipd. sranje. No, včeraj je prišlo do kratkega stika med nečakom in mojim možem, jaz pa sem njun strelovod. Zvečer, ko sva z možem premlevala situacijo, sem se odločila, da to se pa mene ne tiče in da se zaradi tega ne bom sekirala. In veste kaj? Res se nisem. Mirno, kot mi je Staš dopustil, sem spala in o tem nisem razmišljala. In danes sem zelo ponosna nase user posted image user posted image . Tako, malo za spremembo, da ne bom samo jamrala ves čas, še malo veselja.

lex: super, da sta se odločila. Kamen se je odvalil od srca in na njegovo mesto se je prikradla skala: kako plačati?? Kajne? user posted image

Zdaj grem kosti poravnat, jutri grem na pilates, malo imam treme, ker sem zadnjič špricala zaradi Staševe vročine...

Nočka,

user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1967
   [Brisano sporočilo]
1.3.2009 22:30:29   
Brisani uporabnik

(odgovor članu frutka_)
  Neposredna povezava do sporočila: 1968
1.3.2009 22:30:48   
lex
neboglasnica za okna še imava - za naprej se pa že sprašujeva kako bo. bomo pa malo bolj dolgo gradili. kaj pa. v glavnem začela sva in cilj nama je da jo dokončama.
sva pa že tu preštudirala vse. najpomemneje nama je, da so energetsko varčna, ker mislima imet toplotno črpalko.

Neposredna povezava do sporočila: 1969
   [Brisano sporočilo]
1.3.2009 22:33:26   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 1970
1.3.2009 22:35:04   
lex
rebeca ne nisi čudna. meni gredo že dedijo in babice na živce, ker vem da otroka moti. potem pa še vsi bolj rinejo v bolanega otroka, v smislu ja bogi ga moremo malo pocartat. takrat jim najbolj paše mama in ati. Ok če so bli že v avtu bi spili kofe in nazaj domov. max 1 uro pa še to ne.
ja tud mi sovražimo obiske takratuser posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1971
1.3.2009 23:08:33   
Majuska
Rebeca, čisto nič nisi čudna, prej bi tako označila ljudi, ki se jim ne da nič dopovedati. Tega tudi jaz ne razumem, zakaj jim je treb10x povedati, da je otrok bolan, oni pa vseeno rinejo na obisk?? A jim je treba res dobesedno reči, da ne želiš, da hodijo k vam??? Po mojem ne bi bilo nič narobe, da bi jutri tvoj dragi poklical tega prijatelja in mu rekel, naj v bodoče tega ne počnejo.

Takole, danes grem malo prej spat, jutri bom namreč spet šibala naokoli. Spet me čaka zobni rentgen in obisk pri moji zobarci, da konča delo z mojo bogo šestico. Aleksander bo ta čas pri moji mami, kar je še najboljše. Wish me luck!

Naj bo vaša noč lahkih sanj! user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1972
1.3.2009 23:15:59   
tims
Čer,

prebrala sem vse (nisem imela prav velko delauser posted image ), zdaj se bom pa kar mojim pridružla v pojstli. Se grem pripravljat na jutrišnji obisk pri zobarjuuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

Zdaj pa vi meni povejte, a sva midva z možem malo čudna??? user posted image  Saj nisva tega kazala, so bli čisto lepo sprejeti, pa vendarle......

Nič nista vidva čudna, ampak oni. Tud če so prišli, bi lahko prej popokal in šli, ko so vidli kakšna je situacija. Mi smo tud takrat najraje sami.

Zdej pa grem.

Lahko noč vsem

Neposredna povezava do sporočila: 1973
2.3.2009 7:01:50   
lavita*
Dobro jutro!

Danes bom pa jaz za spremembo prva.

Smo že pred peto vstali. Sin ga je začel spet neki sračkat in že dvakrat ej vstal ob petih. Pa ne more potem nazaj zaspat.In seveda mora nekdo k njemu in se z njim ukvarjat. Ga nekako zamotit do pol sedmihj. Itak potem pše tamalo zbudi. Danes je že tud od pol sedmih pokonc.

Naša že tud kar neki časa sedi. V vozičku mora sedet, da vidi okrog. Doma pa tud noče ležat. Edin če je potrebno. Drugače je pa začel aže tak hodit. Kar šibala bi. Sem glih včeraj ugotavljala, da bo spet križ trpel. NIma riti, sam noge.

Vrtec-pri nas je vpis marca. Vem, da je gužva za jasli. Tak da ne vem kako bo. Verjetno bo res morala mala bit doma. Pri moji tašči. Čeprav mi nič ne diši.

Danes če bo vreme dopuščalo. boma pa šibale v mesto. Itak je od jutr napovedan cel teden dež. To pa sovražim. Jezi me ko ne moreš potem nič ven.

No tako, lep dan.

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 1974
2.3.2009 7:40:52   
neboglasnica
Oj, oj, kak ste?

Midva sva sama, vsi so se že odpravili, Sara ravnokar. Staš  se igra, mami je zajtrk in čekira RR. Kaj pa drugega? user posted image user posted image

_rebeca_: nič nista čudna. Tako kot so že ostale napisale: če že niso videli sms-a, bi pa spili sok, kavo, čaj in odšli. user posted image Sta pikca kaj bolje?

zobozdravnik. majuska, Tims, ne bom rekla, uživajta, ampak naj hitro mine!! user posted image user posted image

Staš kliče mamaman, maman... Na to se pa že moram odzvati, kajne?

(odgovor članu lavita*)
Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?