Blacky30
|
Jutro! Čas za jutranjo kavico in RR. Teja spet spi, Nejc pa gleda Živ Žav. Tims, jaz mislim, da te je Jason preganjal v sanjah, ker si se pritoževala nad bednim filmom. Pa te je prišel opozorit. Vidiš, to je bistvo filma, da te še ponoči preganja, pomeni, da je dober. No, jaz nisem kaj dost tega gledala do sedaj, zdaj pa čakam na zadnji, 12. del, da si ga snamem, ker igra v njem en mačo, ki mi je všeč, zato si hočem ta del pogledat. Midva pa sva včeraj zvečer pogledala Final Destination 3, fajn film, čeprav je 1. del še vedno najboljši. Metuljcek, moj oče živi v Nemčiji, odkar sta z mamo ločena, torej 17 let. V SLO pride nekje 2-3x letno in takrat se vidimo, sicer pa smo v stikih po telefonu in mailu. Ja, Tejo sta z ženo prišla pogledat v septembru, zdaj jo je videl drugič. Mala je bila čist nora v njega, se mu je kar na glas smejala, medtem, ko je zadnjič začela tulit, ko je prišla frizerka in se ji približala. Očitno ne bo rada hodila k frizerju. Ati pa vedno pride samo za par dni, ker ima ponavadi še kaj za uredit tukaj, tak da je tud zdaj prišel od četrtka do danes, ko že gre nazaj. A pride junija spet, takrat pa s harleyem, gredo na večdnevno turo po Avstriji, Italiji. Ja, aktiven dedi, ja. Je bila pa finta, ker da ločimo dedije, ko govorimo Nejcu, rečemu temu dedi iz Nemčije, medtem, ko je tast samo dedi. In potem mu včeraj Nejc ponudi bonbon in reče: Dedi iz Nemčije, boš bonbon? Sva se tak režala, da dol padeš. In ga je cel čas tako klical. Ja, naš bronasti deček je prišel zvečer domov z medaljo okol vratu in smo mu morali vsi čestitat. Zdaj pa nam krasi vitrino. Jagode so pa odpadle, ker sem jaz komaj stala na nogah od ful boleče ovulacije. Neboglasnica, fajn ideja za slano sirovo pecivo. Glede oblačila pa je meni zelo všeč ta: Anikabd, jaz trenutno nimam čevljev za Tejo, če kam gremo, ima gor škorenjčke iz Kika. Sta mi pa všeč oba modela, ki si jih pokazala, čeprav cena pa , jaz jih ne bi kupila. Otrok še ne hodi, prehitro preraste in mi je škoda denarja za to. Kik ima ful poceni za zdaj. Ko začne hodit, pa itak kupim ta prave čevlje in ni važno, kolk stanejo, samo da so za nogico ok. Mi za Nejca stalno kupujemo pri Cicibanu, ker ima tako visok nart, da nikjer drugje ne izdelujejo tak visokih čevljev. Sasula, da bi čimprej mirno prespali noč. Nimam pa idej, kaj svetovat. Tims, ti se sekiraš za nakup cotk? Daj nehaj, če bi jaz imela tvojo postavo, bi bila cele dneve v šopingu, no, kolk bi mi proračun dopuščal. Ampak zdaj pa.......se pridružujem kar neboglasnici. Zajtrk.......
|