|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
1.3.2009 8:43:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 1901
   RE: Julijske čvjeke :-) 9. del
1.3.2009 8:50:23   
Majuska
'jutro, drage dame

kako ste, imate pri vas kaj sončka? Evo vam nedeljski zajtrk in kavico
user posted image

naš Aleksander zaenkrat še pančka, mami je že poskrbela za mleko in upam, da ne bo več panike z zdravjem ... danes nimam cajta za to. Ob 12h moramo biti pri moji mami, potem pa dalje. Upam da bo Aleksander čim bolj užival user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 1902
1.3.2009 9:55:43   
ksenci
dzanika vse naj, najuser posted image
ati je spet celk dan v službi, jz pa grem mamici pomagat, Aljaža pa bo pazl tamala sestra. malo drugačna nedelja. upam, da bo fajn.
lepo nedeljo vsemuser posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1903
1.3.2009 10:03:45   
tims
Dobro jutro.

Mi smo pa zgleda končal z dolgim spanjemuser posted image . Se je naša spet zbudila ob osmih in ni šans, da bi še kaj zaspala nazaj. Je pa res, da čez dan več spi. Če pa potegnem črto, je pa kar pridnauser posted image .

Neboglasnica, jaz ne vem kaj je s to tretjo uro.user posted image  Včasih študiram, da bi kar prestavla naprej, ko se približujemo tej uri. Mogoče bi pa pomagaluser posted image . Jaz ti svojo št. pošiljam na zs.

Džanika, vse najboljše user posted image user posted image user posted image .

Zdej pa grem tamalo dat spat, pol gremo pa k moji mami na kosilo, pa malo okol, če bo le vreme res tako lepo, kot obljubljajo.

Lepo nedeljo vsem.

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 1904
1.3.2009 10:04:02   
Blacky30
user posted image

user posted image user posted image   
  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image
metuljcek321: 3.1.1977
NyahRR: 6.1.1978
mihaela1: 10.1.1974
ina82: 24.1.1982
Mojcej: 26.1.1979
ilatic 31.1.1975
user posted image
jocika: 2.2.1981
SOncIca: 8.2.1976
lex: 11.2.1980
bastian111: 20.02.1981
Gilo: 24.02.1976
user posted image
dzanika: 1.3.1986
populis: 12.3.1976
Juno: 13.3.1978
Nasara 88: 19.3.1977

user posted image
rovar_ka: 5.4.1985 
petra: 13.4.1984
BiDa: 15.4.1982
Rahelca: 16.4.1969
_rebeca_: 18.4.1979
Sanca1: 29.4.1982

user posted image
Inigo: 2.5.1986
najsi: 7.5.1979
nika9: 9.5.1979
Mirjam80: 10.5.1980
Majuska: 11.5.1973
klarazan: 17.5.1980
tims: 24.5.1974
mis: 25.5. 1979
almera: 27.5.1977
user posted image
Yasminka: 8.6.1977
lindy: 10.6.1982
TODI: 10.6.1976
karamela6: 12.6.1982
silmarillion: 15.6.1985
auroraa: 30.6.1977
user posted image  
MišaPK: 7.7.1980
UmpaLumpa: 11.7.1983
 Blacky 30: 15.7.1975
Katy\o/: 17.7.1982
hruška debeluška: 20.7.1983
Maya80: 20.7.1980
24julij: 21.7.1981
SONČIKA84: 23.7.1984
user posted image
tincy82: 5.8.1982
maja24: 15.8.1983
neboglasnica: 15.8.1974
user posted image
Tinky: 1.9.1977
CAC: 7.9.1974
papir: 9.9.1982
sasi13: 13.9.1986
lidija***: 15.9.1977
masaja: 15.9.1979
netki: 15.9.1980
mojcek1: 28.9.1978

user posted image
sandrine: 2.10.1984
lili3: 16.10.1979

user posted image  
flower: 11.11.1983
ksenci: 29.11.1985
user posted image
lejla969: 9.12.1969
liju: 18.12.1981
pety78: 21.12.1978
Motoristka: 27.12.1981
Zimska: 29.12.1977 

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1905
1.3.2009 10:04:31   
Blacky30
DZANIKA, VSE NAJBOLJŠE ZA TVOJ ROJSTNI DAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image       user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1906
1.3.2009 10:07:27   
Blacky30
Jutro!

Čas za jutranjo kavico in RR. Teja spet spi, Nejc pa gleda Živ Žav.

Tims, jaz mislim, da te je Jason preganjal v sanjah, ker si se pritoževala nad bednim filmom. Pa te je prišel opozorit.user posted image  Vidiš, to je bistvo filma, da te še ponoči preganja, pomeni, da je dober.user posted image  No, jaz nisem kaj dost tega gledala do sedaj, zdaj pa čakam na zadnji, 12. del, da si ga snamem, ker igra v njem en mačo, ki mi je všeč, zato si hočem ta del pogledat.user posted image

Midva pa sva včeraj zvečer pogledala Final Destination 3, fajn film, čeprav je 1. del še vedno najboljši.

Metuljcek, moj oče živi v Nemčiji, odkar sta z mamo ločena, torej 17 let. V SLO pride nekje 2-3x letno in takrat se vidimo, sicer pa smo v stikih po telefonu in mailu. Ja, Tejo sta z ženo prišla pogledat v septembru, zdaj jo je videl drugič. Mala je bila čist nora v njega, se mu je kar na glas smejala, medtem, ko je zadnjič začela tulit, ko je prišla frizerka in se ji približala.user posted image  Očitno ne bo rada hodila k frizerju.user posted image  Ati pa vedno pride samo za par dni, ker ima ponavadi še kaj za uredit tukaj, tak da je tud zdaj prišel od četrtka do danes, ko že gre nazaj. A pride junija spet, takrat pa s harleyem, gredo na večdnevno turo po Avstriji, Italiji. Ja, aktiven dedi, ja.user posted image user posted image
Je bila pa finta, ker da ločimo dedije, ko govorimo Nejcu, rečemu temu dedi iz Nemčije, medtem, ko je tast samo dedi. In potem mu včeraj Nejc ponudi bonbon in reče: Dedi iz Nemčije, boš bonbon?user posted image user posted image  Sva se tak režala, da dol padeš.user posted image user posted image  In ga je cel čas tako klical.

Ja, naš bronasti deček je prišel zvečer domov z medaljo okol vratu in smo mu morali vsi čestitat.user posted image  Zdaj pa nam krasi vitrino. Jagode so pa odpadle, ker sem jaz komaj stala na nogah od ful boleče ovulacije.user posted image user posted image

Neboglasnica, fajn ideja za slano sirovo pecivo.user posted image  Glede oblačila pa je meni zelo všeč ta:

user posted image  
Anikabd, jaz trenutno nimam čevljev za Tejo, če kam gremo, ima gor škorenjčke iz Kika.user posted image  Sta mi pa všeč oba modela, ki si jih pokazala, čeprav cena pa user posted image user posted image , jaz jih ne bi kupila. Otrok še ne hodi, prehitro preraste in mi je škoda denarja za to. Kik ima ful poceni za zdaj. Ko začne hodit, pa itak kupim ta prave čevlje in ni važno, kolk stanejo, samo da so za nogico ok. Mi za Nejca stalno kupujemo pri Cicibanu, ker ima tako visok nart, da nikjer drugje ne izdelujejo tak visokih čevljev.

Sasula, da bi čimprej mirno prespali noč. user posted image user posted image user posted image user posted image  Nimam pa idej, kaj svetovat.

Tims, ti se sekiraš za nakup cotk? Daj nehaj, če bi jaz imela tvojo postavo, bi bila cele dneve v šopingu, no, kolk bi mi proračun dopuščal.user posted image  Ampak zdaj pa.......se pridružujem kar neboglasnici.user posted image user posted image

Zajtrk.......user posted image

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1907
1.3.2009 10:11:49   
Blacky30
VSE NAJBOLJŠE VSEM DANAŠNJIM SLAVLJENČKOM!!!!user posted image user posted image user posted image

Gal (bastian111)

Taja (tincy82)

Filip (anikabd)

Ana (mirjam80)

user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1908
1.3.2009 10:17:29   
tims
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

No, jaz nisem kaj dost tega gledala do sedaj, zdaj pa čakam na zadnji, 12. del, da si ga snamem, ker igra v njem en mačo, ki mi je všeč, zato si hočem ta del pogledat.user posted image

Midva pa sva včeraj zvečer pogledala Final Destination 3, fajn film, čeprav je 1. del še vedno najboljši.

Križana gora, kaj je tolk delov al kajuser posted image user posted image user posted image ? Pa kaj ga noben ne more pokončat? Nej mene pošljejo tja, bo hitr brez glave ostaluser posted image user posted image user posted image . Al mu bo potem na novo zrasla?user posted image user posted image user posted image

Final destination 1.del - ZAKONuser posted image user posted image user posted image .

Blacky, verjemi, da tud če si suh ne pomeni, da si lahko vse nabavišuser posted image . Problem je v tem, da imam ful povešeno rit in potem ne stoji tako kot bi moral, oz. kot hočem da bi. Sej pravim, preveč sem samokritična. Bi verjetno lahko imela veliko več cunj, ampak ker vedno najdem nekaj, da ne stoji tko kot treba, smo pa tam. To je pa deformacija prodajalke. Vidiš tisto, kar drugi sploh ne vejo, da bi lahko bilouser posted image . Včasih pa, ko gledam mlade smrklje, ki navlečejo nase bele hlače , pa imajo 35 kg preveč in celulita, da bi ga lahko z lopato odmetaval, si pa mislim, če sem mal usekana. Jaz pa vedno visim v kavbojkah, da se ja nikjer nič ne vidiuser posted image .

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1909
1.3.2009 10:19:00   
tims

user posted image   

Luškan kompletekuser posted image .

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1910
1.3.2009 10:34:24   
nanka
Dzanika vse najboljše za rojstni danuser posted image user posted image user posted image

Vsem današnjim slavljenčkom user posted image user posted image user posted image user posted image

Kuham kosilo, zdaj pa hitro malica za Natko, še dobro da ni izgubila apetita.

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 1911
1.3.2009 11:22:56   
dzanika
hvala vsem za lepe želje! To je tko lepo brati da se nekdo spomni nate. user posted image   Zlate ste punce in rada vas mam!!
Zdej pa morm it počasi mal pripravljat za kosilo. Danes bomo otvorili sezono s čevapčiči iz kamina. user posted image

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1912
1.3.2009 11:55:11   
3jeMi
vem, da en mičkan pozno... tole brošuro sem jaz dobila pri P, tule je pa še PDF... če katero zanima... MOJ OTROK IMA VROČINO...

http://www.zzzs.si/zzzs/info/egradiva.nsf/o/527C766781502CC6C1257280003C14BC

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 1913
1.3.2009 12:21:39   
neboglasnica
VSE NAJBOLJŠE VSEM DANAŠNJIM SLAVLJENCEM!!!!user posted image user posted image user posted image  

Gal , Filip , Ana in seveda mami Dzaniki!!!user posted image user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1914
1.3.2009 12:23:18   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi

vem, da en mičkan pozno... tole brošuro sem jaz dobila pri P, tule je pa še PDF... če katero zanima... MOJ OTROK IMA VROČINO...

http://www.zzzs.si/zzzs/info/egradiva.nsf/o/527C766781502CC6C1257280003C14BC

Nikoli ni prepozno! Hvala.

Midva s Stašem sva jedla pire krompir in rumeno kolerabo v omaki. Je tako jedel, da sem komaj sproti filala. user posted image Mami je seveda poleg pojedla še klobaso. Mnjami. Sem mislila,d a bova šla ven, pa tako piha, da ne vem, če mi ne bo kar cunj odpihnilo z balkona user posted image . sva bila prej ene deset minut, ko še ni pihalo, ker še ni čisto dober.

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 1915
1.3.2009 13:18:39   
Netta
dan,

pri nas smo z zdravjem bolj slabo...jaz mam vročino, bolečine  v hrbtu in grlu, ano zobje matrajo in to kar hudo...ima tako vneto ritko, da je prej prav tulila ko sem jo previjala, mož ima pa...lenoritisuser posted image user posted image mal heca mora bit

za vse, ki ste preživele ali še preživljate lep vikenduser posted image user posted image user posted image

blacky - še dobro da si me spomnila, da ana danes praznuje 7. mesecev...sem popolnoma pozabila, da je že marec tu! pa hvala vsem za čestitke!

neboglasnica - nisem brala vsega nazaj...kaj imaš stilsko preobrazbo in kakšno garderobo si si izbrala?user posted image

dzanika - še od mene...vse najboljše!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1916
1.3.2009 13:44:26   
frutka_
Hojla še na hitro od mene!
En otrok počiva, drugi je pri sosedi na kartanju, kosilo se kuha...najbolj vesela sem, da je takoooooo lepooooo vreme!user posted image To mi delaj!
Kaj se kaj dogaja med julijami?!
Anikabd sem videla, da si že na eni temi spraševala za copatke in čeveljčke. Meni so zelo dobro znale svetovati prodajalke v Cicbanu ampak od Softy programa  je vse ostalo absolutno pretrdo za otr. nogico (govorim za Ciciban) . http://www.ciciban.je.to/ContentDetails.aspx?gcgid=9e71c6f3-ef22-4582-a6ea-813a843ae966&gcid=40d881ff-a41d-473e-84bb-6c9ccbd94d50&uui=128803849965781250
Naša mala ima zdaj obute tele usnjene copatke, ki jih je tudi metuljčkova naročala, če se ne motim. Full sem zadovoljna z njimi. Ne drsijo in mehki so. Ko bo začela stopicljat pa bomo najbrž Ciciban ali Geox nabavili. Blacky, zanimivo, naš mali ima tudi nogo kot knedl pa mu niti eni Ciciban čevlji niso prav. Vsi modeli so mu v nartu preozki, ali pa ga stranski šivi tiščijo. Kupujem mu v glavnem Geoxke.

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 1917
1.3.2009 13:49:04   
frutka_
Dzanika vse najboljše!
Mirjam revčika mala. Pri vneti riti full pomaga čimbolj pogosto previjanje in potem fenanje riti do suhega. Seveda z mlačnim zrakom. Naša mala je tudi imela težave s tem, ko je bila tiny, tiny baby.
Vse najboljše Gal, Filip in Ana! Bastian upam, da se nam javiš kaj!user posted image
Flower ste bile v petek?

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 1918
   [Brisano sporočilo]
1.3.2009 14:15:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu frutka_)
  Neposredna povezava do sporočila: 1919
1.3.2009 15:30:27   
frutka_
Rebeca hvala bogu, če izbruha šlaj. Tako se bo prej pozdravil! Bolje kot pa da se mu šmrklji vozijo gor in dol po grlu. Jaz sem imela s prvim isti problem. Kakor hitro je začel malo kašljat je bruhal. No, pediatrinja me je pomirila,da se mu na tak način čisti grlo. Prej bo zdrav. Majhni otroci namreč slabo izkašljujejo pa še pihnit ne znajo iz nosa. Če izbruha sluz je tega običajno večja količina. Daj mu veliko za pit pa ne zgubljaj živcev poleg bruhanc.user posted image Jaz sem enih parkrat skoraj znorela. Tudi po trikrat na noč mi je prek vrgel. Bruhanco pa jaz težko prenašam. Tako da je ponavadi moj mož to čistil.
Laktoza v mleku pa še dodatno draži sluznico zato bruha še prej. no, tega jaz takrat nisem vedela in sem revčku dajala čokolino za pit, on pa je vse samo preko metal.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1920
1.3.2009 15:39:04   
netki
pri nas pa tko piha in sonček se skriva....tko da sprehod odpade user posted image tilen je komaj prebolel prehlad in ga ne upam v takem ven vozit

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 1921
1.3.2009 15:46:49   
frutka_
Netki moja mala pa spi že 3ure! Tako, da ko se zbudi tudi ne bo več za nikamor. Je res slaba napoved za naslednje dni?

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 1922
1.3.2009 16:22:02   
ksenci
tud pr nas pihauser posted image je bla sestra prej z Aljažem odzun 10 min, pa sta rejš prišla not. upam, da ne bo poslabšanje vremena, kr načrtujemo tork in sredo preživet skupaj pri tastu in tašči, pa bi blo fajn da bi bil lep vreme za potepe. zaspana in zmatrana sm ful, sam se mi ne da zdaj spat, čeprav Aljaž spi. mam spet tolk za pratuser posted image neki bo treba ukrent, kr ni normaln da samo mi 3je zamažemo nekje 6 strojev perila na tedn- brez postelnine! 

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 1923
1.3.2009 17:32:14   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: frutka RR

Netki moja mala pa spi že 3ure! Tako, da ko se zbudi tudi ne bo več za nikamor. Je res slaba napoved za naslednje dni?

ja baje bo oblačno z dežjem vse do petka user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 1924
1.3.2009 17:48:37   
neboglasnica
Tralala...punci sta doma in HB že stuširani, malček se pojoč trudi zaspati v posteljici, mož je šel na nogomet, jaz pa lenarim, čeprav se kupi suhega perila višajo. Pa naj, jutri dopoldne bo čas za sprehajanje z likalnikom. Punci sta začeli gledati Reševanje malega Nema, tako da imam računalnik zase.user posted image Še eno knjigo vzamem, pa je sreča na moji strani.

Vreme:
ja, baje nam obljubljajo poslabšanje, ampak počakajmo, velikokrat se zmotijo.

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?