tims
|
Še jaz da se oglasim, predno grem v pojstlo. Moj se je zbudu ob pol dvanajstih, ko je bilo komplet stanovanje pospravljeno, vse pripravljeno za kosilo, skratka, nič mu ni bilo treba delat. Itak da je bil tok povožen, da glava boli. Je prišel njegov brat z družino na kosilo, po njem smo šli pa vsi skupaj ven. Neboglasnica, se je držal tega, da gremo danes na sprehod . Popoldne smo imeli pa še obiske, tko da sem čist skurjena. In potem me moj vpraša, zakaj sem slabe volje. Jaz ne vem, no, kaj je narobe s temi deci. A je res treba vsako stvar pokazat kaj je za narest, oz. prosit za pomoč? A sami ne vidijo? Mah, sej je brezveze. Me že prov glava boli od vsega. Res si moram en dan vzet zase in bom domov hodila samo Nino hrant, on pa naj se znajde kakor ve in zna. Briga me. Uf, sem besna. Metuljček, lepa fotka. In nikar se ne hecaj s tem Jasonom, ker baje vedno pride nazaj Blacky, čestitke možu za medaljo Neboglasnica, Ani za prvo smučanje. No, pa si bila tok v skrbeh . Se strinjam s puncam o izbiri oblek (preklano krilo in tunika). In sem prepričana, da bi v tem zelo dobro zgledala. Glugluglu, je možek dokazal, da zna tud sam z otroci, a ne? Ampak se strinjam s tabo, da mame smo pa mame. Vedno v skrbeh in v prepričanju, da znamo samo me poskrbet za otroke. Lex, bravo za super nakup . Jaz sem tud najbolj vesela takih cen Nanka, upam, da se bo Natka hitro pozdravla, da bosta lahko šibale okol Cunje - men je kar groza it v šoping. To sem že enkrat napisala. Sem tok kritična do sebe, da potem nič ne kupim . Pa še take čudne cune prodajajo . Pa bom mogla kaj nabavit. Ne bom mogla it v službo v starih zlizanih kavbojkah. Anikabd, mi smo tud še brez čeveljčkov, zato ti ne morem nič pomagat. za vse bolančkane. Bo kmalu pomlad, pa bo vse viroze in prehlade odgnal sonček . Zdej pa grem. Se mi oči kar zapirajo. Lahko noč vsem.
|