neboglasnica
|
Jap, svak vedno, ampak vedno prečekira snežni telefon ipd., danes očitno ni, sem pa jaz in mu javila, da ne bo nič. So se obrnili in šli na Soriško. Ko so končno prišli do kart, me je poklical, kot sva bila dogovorjena in Ančka je že jokala, da jo vse tišči... Populis: uživajte!!!!!! Nanka: ti šment no, in zate in verjamem, da s ene pozna pretirano, da ste pospravljali, ker se tudi pri nas ne. Blacky30: a tvoj dela na Vzajemni, ker imajo oni danes tekmovanje na Cerknem?? Glugluglu: danes bo gneča tam, ampak gneča je tudi na Rogli (nečak je rekel, da ne moreš parkirati). Jaz bi bila bolj mirna, če bi bil mož poleg, ampak ima presnet seminar za nogomet. HD: štemajo po glavi?? Ali je kaj s Kali?? Majuska: si bolje? Levinja t.: daj otroku jest, da ne bo pojedel laptopa, . _rebeca_: saj se je sonce že skrilo, ne se sekirat!! za oba Tims: a ni tvoj obljubljal danes skupni sprehod?? Tole sem pisala bolj po spominu, upam da nisem preveč pobrkljala vse skupaj. Že od jutra sem na nogah, kuha, peka, perilo... zdaj pa grem kosti poravnat, upam, da bo Staš spla še kake pol ure.
|