metuljcek321
|
netki, za rabljene avte se ti splaca poklicati naokoli po avtohisah ali se zapeljati na bolsjaka v LJ. Nasa dva sta glih kupila rabljenega Yarisa (april '08) - dobita ga ta teden .... hura - in bosta dala 8800 evrov (notr bosta dala se svoj stari avto in bo se 800 ceneje - meni se zdi to fantasticna cena), tast pa je pred tednom nabavil rabljenega Fiat Stilota (l. '05) in je dal 5000 evrov. Preglejta, preklicita, vzemita si cas, zihr bosta kaj nasla. It works, you know! hd, si danes bolje? Miramar - super, bo treba it! populis, uzivajte! neboglasnica - DD - stepemo cloveka, otroke ... OMG, kaj pa smetano?!?! levinja, za premike! Glede besedisca - tudi pri nas laufa ata ata ata tata tata dada da .... mama pa niti slucajno ne ... samo, da zakapira crko m, pa bo steklo Nova Zelandija - 23 stopinj, pri nas je pa danes blo 14,5 - jupi, skor tam smo ze. Too bad, da bo ze v pon. sr****. Hm, le kje so se danes potepali Almera & family? tims, pozdravi ljubkega Jasona Upam, da se ne bo vec vrnil!!! rebeca, nanka, naj se otrocici hitro pozdravijo, da boste lahko spet na polno uzivali! neboglasnica - ce si zelis napisati se "Rada te imam," to preprosto tako cisto na majhno nekam pripisi ... don't complicate, innovate & upgrade rovarka, tud jaz obozujem musko & bi delala kaj s tem v zvezi. A ustanoviva radijsko postajo? To bi blo stosno ... Majuska, sam, da si boljs ... berem, da si uzivala danes. Odlicno. 3jemi, ooooo, lepo, lepo pozdravljeni nazaj. Kaksna kjut slikica. In cez en teden jo spet picite na uzivancijo? To mi deli, bejbi! glugluglu, neboglasnica, don't worry, otroci se imajo danes 1A super. Blacky, oce je v Nemciji? Ze veliko let? Je ze videl Tejo? Porocaj, kaksno je bilo srecanje - sem prepricana, da ganljivo. Je za dolgo casa tu? Sibam, tamaucek je navit do konca ... ceblja in me klice, naj se pridem igrat .... bom kar ubogala ... pa, pa ....