Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 27.2.2009 21:00:34
|
|
|
|
sasi13
|
jz jima že kr neki časa dajem mleko pomursko, alpsko, lejko mleko z njim jima delam keksolino, frutolino.
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 27.2.2009 21:00:55
|
|
|
|
metuljcek321
|
Pomlad prihaja, pomlad prihaja ... pri nas na vrtu jih je ze malo morje:
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 27.2.2009 21:01:54
|
|
|
|
metuljcek321
|
sasi, kam na Primorsko pa greste ju3? Midva sva se nekaj pogovarjala, da bi sli na morje, ampak nisva cist zihr, a bova to speljala ali ne ... bo najbrz kaksen blizji izlet(ek) padel
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 27.2.2009 21:03:03
|
|
|
|
neboglasnica
|
Ok, bom poskusila, pa da vidimo. meso: poskusil je piščančka in teletino. Se mi nasploh zdi, da pri njemu bolj gledam na "zdravo" prehrano, kot sem pri puncah. Skratka, piščanca sem jaz na začetku kuhala posebej, zaradi tistih pen. Nato sem z vilicami razmontirala meso na male koščke in to je to. Z zelenjavo, samo s krompirjem... Naš mali je pa zaspal brez dude . IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 A je svak bolj take hitre jeze al kaj? Nepotrpezljiv? Jap, on meni, da so otroci taki kot v priročnikih. Mislim, da se mu po dveh nečakinjah že malce svita, da temu ni tako.
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 27.2.2009 21:04:46
|
|
|
|
sasi13
|
nevem še al bomo šli v piran al pa mogoče v portorož, upam sam da ne bo burje preveč.
|
|
[Brisano sporočilo] 27.2.2009 21:07:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 27.2.2009 21:07:44
|
|
|
|
metuljcek321
|
Prebrala, da Lost vceraj ni bil nth special ... se sreca. Sem pa nasla fajn stran s povzetki epizod. Mi je vsec, k so zraven se komentarji folka in skupna ocena, kako dober je po njihovi oceni dolocen del, podkrepljeno z njihovim misljenjem/komentarji, of course (men je to tko kuuuul brat, kako ljudje razmisljajo, ...). Sem prej snofala, ampak samo po starih delih, novih se NE dotaknem ... ker potem bo vsa skrivnostnost izginila & z njo tudi ves car Izgubljenega otoka. Tukajle je stran, ce bi katera rada mal prebrala, kaj in kako KLIKNI
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 27.2.2009 21:07:47
|
|
|
|
Majuska
|
Ej punce, sem pozabila, kdaj si dete zasluži znakec na sedenje? Mislim, da si ga Aleksander počasi zasluži ... Pa še nekaj me zanima glede GH. Ali ste že na začetku pustile hrano v malih koščkih ali ste najprej vse pasirale? Opazila sem namreč, da se Aleksander ful matra s koščki, zadnjič ko sem mu dala banano, se mu je zgleda zataknilo in je vse skupaj bruhnil. Po mojem bi jo morala čisto spasirati, a ne? Mesa mu pa še nisem ponudila.
|
|
[Brisano sporočilo] 27.2.2009 21:09:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 27.2.2009 21:09:27
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 Majuska, bos videla, za kosilo bos ze tipi-topi! ... izpod tvojih prstov v božja ušesa
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 27.2.2009 21:09:59
|
|
|
|
neboglasnica
|
Le kaj bi jaz ob večerih delala, če ne bi bilo RR-ja??? Moj je spet pred TV, Foylova vojna. Aha, a so še živčki (BC) v igri? Če so, danes mi jih je soseda kar nekaj dala. Če katera potrebuje, naj mi pošlje naslov na ZS.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.2.2009 21:10:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 27.2.2009 21:10:46
|
|
|
|
metuljcek321
|
Aleksandru za sedenje! Welcome to the club! hrana - sadje sem na zacetku pasirala s palicnim, a vedno pustila mini koscke, zdaj ga z vilico pretlacim (no, banano pretlacim, jabolko in hrusko pa na steklen ribezen "obdelam"), zelenjavo zmixam s palicnim, pustim mini koscke, da en majcek grizlja. Tu in tam se ji kaj zatakne, da se ji kar ucki zrolajo, malo jo potolcem po hrbtu in je alles OK.
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 27.2.2009 21:11:43
|
|
|
|
metuljcek321
|
hd, Kolomban? Kva pa je to? Never heard ...
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 27.2.2009 21:12:24
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška tudi mi se gremo jutri potepat, ampak definitivno ne v piran ali portorož..za vikend me ponavadi ne dobis tja ...sem misnla bolj v smeri ankarana, kolomban....al pa v trst grad miramare.... Kje pa je to, razsvetli mojo nevedno bučo prosim... Si se opedenala? Ko sem jaz zadnjič odhajala v kino, me je Anuša čisto resno pobarala, če sem si obrila noge. torej, draga, si brez dlačic??
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.2.2009 21:12:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 27.2.2009 21:13:46
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Le kaj bi jaz ob večerih delala, če ne bi bilo RR-ja??? Moj je spet pred TV, Foylova vojna. Meni je boring, moji starsi pa to fuuul radi gledajo. Je pa ena dobra stran te nadaljevanke - posneta je v prelepem Hastingsu - bla pred nekaj leti na Comeniusovi izmenjavi za prfokse - 2-tedenski tecaj - zelo fajn & tko zlo idilicno! Kva smo uzivali s folkom, ki sem ga spoznala tam, ej. Se zdaj si z ene parimi dopisujemo & I like that a lot! Anyway: priporocam obisk Hastingsa - jug Velike Britanije - yummy, yummy, yummy!
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 27.2.2009 21:15:19
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica [Si se opedenala? Ko sem jaz zadnjič odhajala v kino, me je Anuša čisto resno pobarala, če sem si obrila noge. torej, draga, si brez dlačic?? You never know, koga srecas, a ne? Ali pa, kdaj kaksen lepotec stopi s filmskega platna in gresta na en dejt, a?
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 27.2.2009 21:17:05
|
|
|
|
dzanika
|
majuska jaz mu nisem nikoli pasirala hrane. Vedno samo pretlačim z vilico...
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 27.2.2009 21:19:24
|
|
|
|
metuljcek321
|
Grem mal k mojemu ... gledat Bruca Willisa al pa Amerisko pito nr. 4 ----- again. Night, night
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 27.2.2009 21:20:24
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica [Si se opedenala? Ko sem jaz zadnjič odhajala v kino, me je Anuša čisto resno pobarala, če sem si obrila noge. torej, draga, si brez dlačic?? You never know, koga srecas, a ne? Ali pa, kdaj kaksen lepotec stopi s filmskega platna in gresta na en dejt, a?
|
|
[Brisano sporočilo] 27.2.2009 21:25:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 27.2.2009 21:26:10
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: dzanika majuska jaz mu nisem nikoli pasirala hrane. Vedno samo pretlačim z vilico... jaz se mu kar ne upam ... edino krompir pretlačim, ampak ponavadi kombiniram še s čim drugim, da pride bolj gladko. Ma malce me skrbi, ker očitno ne zna še požirat takih koščkov, po drugi strani pa se bojim, da se bo težje naučil zvečiti
|
|
[Brisano sporočilo] 27.2.2009 21:26:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?