![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 27.2.2009 22:01:34
|
|
|
|
neboglasnica
|
Tims, malo več klepetanja bo potrebno, poglej za skoraj 2000 postov te vodim. Alo, akcija!!!
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 27.2.2009 22:03:09
|
|
|
|
neboglasnica
|
Tims Objave: 856 Član od: 18.2.2008 Kraj: Ljubljana Status: odsoten neboglasnica Objave: 2854 Član od: 10.11.2007 Kraj: zelo blizu LJ Status: prisoten[/quote]
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 27.2.2009 22:04:29
|
|
|
|
neboglasnica
|
Zdaj pa res, lepe sanje... Pa če te bolha pič, me nikar NE klič!!!
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 27.2.2009 22:07:39
|
|
|
|
rovar_ka
|
Sem se končno prebila skozi te strani Jaz pa vem zakaj RR danes ni delal... Da nebi midve s flower tolko rable brat, medtem ko ste ve hotle kloftat gor ko zmešane, midve pa kavico pile Dan je pa bil enkraten, se je pa tolk spreminjalo vreme, da ne moreš verjet - do 12 ure sonce, da te ubije, ob 12ih tema ko v rogu od oblakov, ob pol enih spet tako sonce in brez oblakov, vročina taka da joj, okrog pol dveh spet tema in vse črno naokrog..potem pa sva se pobrale od tam Super je blo, sem že vohala pomlad iii, rebeca pa je končno našla tigrčka v trafiki, saj ne moreš verjet HD - uživaj, ZELOOO meso - isto kot ostale, skuhano in zmiksano z zelenjavo ponujanje raznih čokolad, keksov, pokovk (ja kokic ja) itd. - no comment
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 27.2.2009 22:08:36
|
|
|
|
tims
|
Jaz imam še Nino pokonc, pa ne morem bit tok aktivna. Pa prat sem dala (spet), pa sušit, pa pometla sem po tleh, pa posodo pospravla iz pomivalca.... Mater, sej sem k ena Pepelka, sam mene nikjer ne čaka princ . Grem pa jaz tud Nini družbo delat. Mogoče jo bo prej zamnkal.
< Sporočilo je popravil tims -- 27.2.2009 22:09:37 >
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.2.2009 22:09:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 27.2.2009 22:11:38
|
|
|
|
tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška ...matr sem pozabla da kr dobr zgledam ko se zrihtam Temu se pa reče skromnost
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.2.2009 22:14:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 27.2.2009 22:15:16
|
|
|
|
tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška IZVIRNO SPOROČILO: tims IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška ...matr sem pozabla da kr dobr zgledam ko se zrihtam Temu se pa reče skromnost vem, pa skromnost je lepa čednost, kar pomeni da sem še čedna Se ne daš, a?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.2.2009 22:19:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 27.2.2009 22:29:10
|
|
|
|
netki
|
IZVIRNO SPOROČILO: tims IZVIRNO SPOROČILO: netki jutri pa v novo mesto gledat za avto, ker bomo menjali.....je postalo nuja Najprej menjajo pri Neboglasnici, zdej še vi.... pa pravjo da je kriza ma ja sej je kriza.....sam če gremo pa starega popravlat smo pa še na slabšem btw....mi kupujemo rabljenega
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 27.2.2009 22:38:26
|
|
|
|
tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: netki ma ja sej je kriza.....sam če gremo pa starega popravlat smo pa še na slabšem To ti pa rada verjamem. Men kar slabo rata, če mi moj reče, da je kaj šlo u k**** in da bo treba popravt . Si takoj ob pol plače.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.2.2009 22:50:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 27.2.2009 23:02:26
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Danes je bilo pri DD vprašanje v finalu: kaj stepemo? Prva tekmovalka je odgovorila, da človeka, drugi tekmovalec je pa mislil na otroka. Bemti, to naj bi bile prve asociacije? Boj se mladine!! Ok, grem kosti ravnat, pa dragega živcirat (danes je doma, ker ga roka boli. Ni šel brcat. Prav mu je, kaj pa ni hotel na terapijo). Se beremo jutri! Natka, Majuska: Populis, Sasi13, Metuljček321 in vse ostale enodnevne izletnice: UŽIVAJTE!!! Nočka, Današnja mladina je čisto drugi svet kot smo me hvala za lepe želje, GR
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 27.2.2009 23:04:16
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška IZVIRNO SPOROČILO: tims IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška ...matr sem pozabla da kr dobr zgledam ko se zrihtam Temu se pa reče skromnost vem, pa skromnost je lepa čednost, kar pomeni da sem še čedna samozavest serijsko
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 27.2.2009 23:31:31
|
|
|
|
lex
|
IZVIRNO SPOROČILO: netki IZVIRNO SPOROČILO: tims IZVIRNO SPOROČILO: netki jutri pa v novo mesto gledat za avto, ker bomo menjali.....je postalo nuja Najprej menjajo pri Neboglasnici, zdej še vi.... pa pravjo da je kriza ma ja sej je kriza.....sam če gremo pa starega popravlat smo pa še na slabšem btw....mi kupujemo rabljenega Kak avto gledata? Malo me firbec daje. Aja pa midva sva tudi v NM avto kupila . Glede popravil - a se spomnite kdaj smo bili na dopustu - jap novembra in takrat se pripeljemo iz AC in začne avto bolit kot formula. Pa je šel auspuh na eni strani. ampak tud druga stran bi bila potrebna popravila, pa se ne spravima zraven, ker je treba meta 160€. Trenutno razglabljama kakšna okna dat na bajto. vse želje sva že zreducirala (rolete, barva,....) no in sedaj se odločava ali dat noter okna s tremi šipami, kar se tiče energetsko so zelo dobra in ker imava toplotno črpalko bi jih že skoraj morala imet, ali taka z dvema šipama, ki pa so tolk cenejša, da bi za to razliko dobila že vhodna vrata. No pred 5 leti ko sva tuki prenavljala sva dala za vrata cca 160.000 sit, danes jih pa pod 1000€ sploh ne dobiš. eh grem rajši kar pod kovter in tims mene tele cote ubijajo. se mi zdi, da če vsaj 1 pralni stroj na dan ne laufa mam drug dan tono cot za oprat. Komaj čakam poletje - kratka majca, kratke hlače ali pa celi dan nageci to je life
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 28.2.2009 0:01:00
|
|
|
|
tims
|
Sem zdele gledala tale Petek 13 . Po moje prvič. Pa kaj je to en butast film, za znort. Sem vmes kar naglas komentirala. Prov nisem verjela, da lahko kaj tazga posnamejo . Lex, ti povem, da imajo cote mlade . Mene zanima kako potem funkcionira una familija k ma deset otrok . A to se potem cel dan stroj vrti, al kaj? Nč, grem spat, da ne bom doktorirala iz cot. Lahko noč vsem.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.2.2009 2:34:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 28.2.2009 7:23:03
|
|
|
|
neboglasnica
|
Dobro jutro! Moji dve princeski se že peljeta proti Krvavcu. Imam pa kar kepo v želodcu, priznam, strah me je, ker ne bo nihče od naju zraven. IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška evo jst sem zrihtana sam čakam da kočija prispe...matr sem pozabla da kr dobr zgledam ko se zrihtam V to pa sploh nihče ne dvomi.
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 28.2.2009 7:24:13
|
|
|
|
neboglasnica
|
Matr sm smotana... Flower in HD: paše it ven, a ne? Je treba večkrat. Žal je to meni šele pri tretjem pripeljalo. Sicer pa, nikoli ni prepozno, kajne? Uživajte v sončni soboti....
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 28.2.2009 7:25:23
|
|
|
|
neboglasnica
|
Senci, ku ku, vidim te. Kako si?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.2.2009 8:00:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.2.2009 8:52:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.2.2009 8:57:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Kako bi reagirali ..
Admin
če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?