metuljcek321
|
ksenci, hvala za link & info --- je sicer ze krozil tule, a je fajn, da vemo, kaj in kako. Pa da le en bi tega rabile v praksi! flower, katero knjigo Holtove si brala? Any good? Je junakinja se v tezavah/iskanju srece ali si ze blizu happy endinga? Blacky, a Slumdog Millionaire je bil pa tko cuden al kaj? Nominacij ima ohohoj, nagrad je pobral veliko, bi pa rekla, da ni tak mainstream film, kajne? Bom gledala (one day) in porocam, kako mi bo vsec. Pa sploh ne kompliciraj glede odhodov/raznih obtozevanj ... ni panike ... v tistem obdobju je bilo precej krutih/nizkotnih besed/postov, ki so marsikatero zadeli v srce, ampak to smo julijke ze predelale/obdelale/preglodale/prezivele, zdaj gremo veselo naprej. PReteklost je preteklost in pika - tu smo ZDAJ, da se imamo fajn, delimo dobro in slabo, se spodbujamo, pojamramo, se smejimo & jokamo - such is life! Sicer pa, saj ves, kako je: z nekaterimi navezes stik tudi zunaj virtuale & to je tisto, kar je resnicno lepo. Jaz sem navdusena, da sem recimo danes sla na obisk h glugluglu - sem bila cist vazna & mojim doma razlagala, od kod jo poznam, kje zivi, koliko otrok ima itd. itn. Meni vsa nova poznanstva pomenijo veliko, iz vsakega skusam potegniti najboljse in prav vsaka izmed vas me na svoj nacin bogati - nekatere bolj, druge manj intenzivno - saj tudi sama vidis, kako ti v reali nekateri ljudje bolj sedejo kot drugi & popolnoma enaka storija se odvija tule - z nekaterimi si na isti valovni dolzini, z drugimi malo manj but (se 1x) such is life .... ok, dosti nakladancije, bit you knwo what I mean, right? tezave s spanjem, prehlad, ubogi ucek netki, razburljiv izlet ste imeli - pa so potem tistega moskega dobili? In v New Yorkerju so prodajali sesalce? Ala metle na pogon? Res? Pa prima za Tivoli in skoda za neprimerne pustne seme. Bos kaj sama naredila? populis, za izlet v Koper, ... si danes klicala P? ... Almera, za trip trap! Kako bo pa v Novi Zelandiji jedel? Bos vzela kaksen manjsi zlozljiv stolcek ali ga bo najbrz kar en od vaju drzal v narocju, drugi pa hranil? In sabo bos imela vozek, pa tudi lupinico, ne? Kam ga das pa v letalu - vzlet/pristanek? Daj, malo nam razlozi te reci, mene zelo zanima. Aja, glede Saske Lendero - julija ima PDP, of course! Tko kot Wernerjeva Andreja - so dobr skombinirali, da bodo istocasno zibali, pa ze tko so "ta stari" ful frendi! Blacky, prince/princess za domaco uporabo, torej? Pa poskljocaj jo, OK? Da se mal sprostimo in nasmejimo. A nice pic - svetlo moder kombinezoncek in Teja skrita v njem - cukr! neboglasnica, za Stasa v posteljici/za sankom ... ornk dec je, nimas kaj frutka za lepo valentinovo. pa sedez smo tudi mi nabavili v Leclercu Imamo temno modrega. Vi? Ampak ta, ko ga imamo, ni XP, ampak SPS, a to si videla (119 evrov, pa se bon gor & pride nekaj nad 105 evrov)? Pa lustna slikica tvoje male frajlice. hd, nice pics ---- in kaj jaz to vidim - metulja na steni???? Narisan? Prilepljen? Na raport, madam, pronto! I want to know it all! Aha, vidim, da si nekaj ze odgovorila ... ej, hruska, jaz se bom prav kmalu nalimala k tebi na en cvek, da preverim tele butterflye. OK? Odkar je to moj nick, so mi vedno bolj pri srcu, priznam mojcek, pridna Ziva, kar tako naprej, da bo malcica dobro rastla. Valentine's surprise? Zaroka????? Kaj, kaj, povej, ves, da smo firbcne Moj je bil pa tak praktik - dobila sem kartuso & deodorant, mala pa dve jogi rjuhici za v posteljico Nejc & Teja - za v okvir slika! Immediately! Kako je bilo po enem tednu v vrtcu? hruska, na FB si ze moja frenda - ouje! Frutka, ZS! lex, poskusi z "bull mask/clothes" "Shrove Tuesday bull outfit/clothes/mask" "carnival bull clothes/mask" .... ma, sem iskala, a nisem nic kaj pametnega nasla ... Upam, da ti uspe & dobro zrihtate jajca & ostale pritikline rebeca, how was it? Aha, vidim, da sta se imela odlicno, mala dva sta bila pa tudi v dobrih rokah A res, al kaj, z novim letom ne nosijo vec poste? Ma, bom zdaj prav sokolje oko vkljopila & ti porocam, ce je to res to flower, kile so flexibilna rec - tko kot bojo (ce bojo) sle gor, bojo sle potem tudi dol - don't worry, ti kar uzivaj, ce je RD, je pac RD, si ne bos grenila zivljenja zaradi tega - bos pac teden kasneje na optimalni kilazi --- kaj je to proti vecnosti? Pa itak si suhica, tko da - prosim - ne se sekirat & uzivaj! ilatic, happy b'day, Larisa! Is Tarik any better? In olala za sedenje - zdaj, zdaj bo samostojen, bos videla. In, vau, a to si ti na slikici? Kaksna huda macka, res! Ulala! Trkaj? Mojci za vragolije in Nezi za super rezultat ... ze malce disi po kolajni! Bravo! flower za oblacila, ki jih dobis - to je resnicno mega fajn! Tii za dober apetit, pa za sanje. Mene je pa glih vceraj klicala sodelavka, da me je sanjala - da pridem v solo ze na zacetku maja?! OMG! Se dobro, da so le sanje OK, sem na str. 12, zdaj pa gasa jest .....