|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čvjeke :-) 9. del
16.2.2009 12:58:50   
AAA
Hojla, da se še jaz malo javim. Mi tudi že nekja časa sedimo, pa se tudi še zvrnemo. Sedaj nam je pogledal že 3 zobek in ne morem verjeti, da dvojkica spodaj. Tako, da ima sedaj spodaj že 3 zobke. A ni to ful čuden razpored.

Kakor berem vas je več ko še ne spite celo noč. No, mi smo tudi eni izmed tistih. Se tolažim, da bi bilo lahko slabše, vendar...

Punce, jaz vas občudujem. Skoz spremljate forum, imate vse pospravljeno, otroke zrihtane, vsak dan kosilo kuhano, pa še na sprehod greste. Pri nas, če gremo na sprehod mora biti za kosilo že od prejšnjega dne kuhano ali pa ne gremo na sprehod. Meni tako časa zmanjkuje.

No, pa še vedno se pripravljam na dieto. Se še nisem odločila, katero dieto bi speljala. Predvsem pa nabiram še voljo. Mi se še dojimo, pa kar nekako ne upam. Premišljujem pa o ločevalni. Flower, ti imaš menda to dieto. Kako jo uskladiš s svojim dragim, ker moj ne vem če bi se šel dieto, pa Anže...?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 326
16.2.2009 13:00:25   
frutka_
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Prebrala sem, zdaj pa veselo na delo. Pa še vsa živčna sem, ker mi je pred odhodom v Leclerc Staš omahnil na previjalni in padel vznak ter se udaril z glavo ob lesen rob. HB, je sedel in ne stal (ker še ne zna, vsaj nekaj dobrega user posted image ). Malo je pojokal....

uf, tole se je nama tu nardilo že. če se pa toooolk zvija pa vstaja pa sedet hoče, da jo komi obvladam.

Jaz jo previjam na tleh od 2.meseca. Sem najbolj ziher da tam ostane.user posted image
Neboglasnica tako si je moj mali presekal ustnico, ko je z obrazom naprej udaril na rob previjalne in tresk na čobike male. Fuuull mu je tekla kri takrat. Pa če so taki migeci, da jih komaj obvladamo!

Neposredna povezava do sporočila: 327
   [Brisano sporočilo]
16.2.2009 13:01:14   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 328
16.2.2009 13:02:31   
frutka_
IZVIRNO SPOROČILO: flower

saj vem, samo gor piše po 6. mesecu, zato sprašujem.. 

Flower zdaj sem iskala, če bi kje našla kaj napisanega o tej bakteriji pa glih nič ne najdem.user posted image Vprašaj pediatrinjo kako je s tem. Najbolje bo vedela.
Mali že kaj boljše je?

Neposredna povezava do sporočila: 329
16.2.2009 13:05:08   
frutka_
Rebeca jaz sem mislila, da sta si jo privoščila v MB, zato sem spraševalauser posted image . Nič, zdaj pa res grem z metlo malo okoli.

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 330
   [Brisano sporočilo]
16.2.2009 13:32:23   
Brisani uporabnik

(odgovor članu frutka_)
  Neposredna povezava do sporočila: 331
16.2.2009 13:42:42   
Inigo
rebeca - vidla vidla! samo mi je MArko denarnico odnesel sabo v službo... ti pošljem zvečer kr na Omnio user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 332
   [Brisano sporočilo]
16.2.2009 13:48:23   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 333
   [Brisano sporočilo]
16.2.2009 13:58:17   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 334
   [Brisano sporočilo]
16.2.2009 14:03:06   
Brisani uporabnik

(odgovor članu glugluglu)
  Neposredna povezava do sporočila: 335
   [Brisano sporočilo]
16.2.2009 14:04:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu AAA)
  Neposredna povezava do sporočila: 336
   [Brisano sporočilo]
16.2.2009 14:15:33   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 337
16.2.2009 14:17:31   
ilatic
Hvala za pohvale.
Sem malo pozna ampak pred parimi urami mi je spet napisalo We are soryuser posted image .

Nanka diamanti so kao ene podelitve glasbenikom, kao viktorji. Jaz tega ne spremljam in dokler nisem tja prišla niti nisem vedela kaj je to. Metuljček bo verjetno vedela več o tem.

Ja Flower penino smo pili iz plastičnih kozarcev, full so zamujali, na vhodu gužva, nastopajoči so se skoz kr neki sprehajal sem in tja. Svašta. Zame tuki ni bilo nobebega glamurja al ne vem kaj. Kr neki

lilil3 ne ne hodim drugače na take stvari. Trkaj je prijatelj od moža pa ga je povabil, ker je bil nominiranec in tudi je prijel diamant. On edini mi je tam bil full cool, ker je res fajn preprost fant, nič naduvan itd

Naš Tarik pa iz dneva v dan napreduje. Danes se je začel kotaliti. Iz hrbta na trbuh in nazaj. Full je sladek!!!!!!
Tko, da Almera ko sem jim obrne jim gre 100 na uro. Bodimo potrpežljive vse bodo nadoknadili!

Blacky za znakec za sedenje še malo počakaj. Jaz bi ga rada imela takrat ko bo res že trdo sedel. Pa če bo to pri 9 mesecih.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 338
   [Brisano sporočilo]
16.2.2009 14:20:15   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 339
16.2.2009 14:50:53   
glugluglu
čestitke vsem slavljenčkom!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Blacky, jaz merim 165 cm, pa imam še fore za shujšatuser posted image , sem na slabšem kot hruška debeluška, sandrine in še kakšna, ki je večja od meneuser posted image . Res pa je, da tudi, če tako ostane ni krize, to pa priznam in res se me ne bi smele preveč pritoževati glede kg. Samo kaj, če pa bi se rada normalno v stare cote spravila. Sedaj se že spravim, ampak bolj na tesno. Službenih pa še nisem sprobala.

IZVIRNO SPOROČILO: populis

IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu
Blacky, tehtanje: 59 kg . Očitno tehtnica pri mojih starših ko sem se vmes stehtala malo narobe kaže, se mi je zdelo že takrat čudno .

Vidiš netki, da moja teorija o izgljubenih kg z obiranjem jagod in velikim O deluje, glugluglu je že čist shujšana

user posted image user posted image user posted image , možno, možno....

Neposredna povezava do sporočila: 340
   [Brisano sporočilo]
16.2.2009 15:04:56   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 341
16.2.2009 15:16:07   
lili3

Lili3, AM lahko hraniš v hladilniku 24 ur, na sobni temperaturi pa nekje 2-3 ure, čeprav jaz dam vedno takoj v hladilnik in potem v mikrovalovki segrejem.

[/quote]

A to pomeni, da tisto kar ne spije, lahko dam v hladilnik in še enkrat segrejem?

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 342
16.2.2009 15:21:22   
lili3
Evo, sva se vrnila iz sprehoda, je kr fajn vreme zunaj, mal se celo pri nas sonček kaže.

Majuska, želim ti veliko sreče s črpanjem, jaz sem 5 mesecev črpala 4x  ali večkrat na dan in moram priznati, da sem se te črpalke že naveličala, pa še vse je treba podrejati temu, kam gremo, kdaj gremo, kdaj bomo doma....

No, Aljaž je pa danes prvič probal AM in sicer Novalac AR in sploh ni opazil razlike, je kr vse popil. Zdaj pa upam, da ne bo kakšne reakcije in da mu bo to mleko ustrezalo.

Čestitke vsem današnjim slavljencem.

(odgovor članu lili3)
Neposredna povezava do sporočila: 343
16.2.2009 15:39:26   
nanka
Midve sva s cepljenja, končno je dobila tretjo pikico. Pri 7 mesecih in pol ima 6040g. Jupi, pa je presegla 6-tko. Je sicer veliko premalo, ampak napreduje po svoji krivulji. Merila je ni in zdaj morava poklicati in se naročiti po 9 mesecu, zraven pa prinesti izvide od vode in krvi. Ampak poslušajte tole, pediatrinja mi je rekla absolutno nič glutena do skoraj 9 meseca. Ko bo stara vsaj 9,5 lahko začneva s kruhom in piškoti, haloooooooo. Midve pa pridno jeva piškote in rezance že več kot mesec. Sem bila kar tiho, da ji to že dajem. Je lahko koruo-polento in riž.

(odgovor članu lili3)
Neposredna povezava do sporočila: 344
16.2.2009 15:40:02   
nanka
Čestitke za 9 in 7 mesecevuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 345
16.2.2009 16:04:20   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: lili3

Evo, sva se vrnila iz sprehoda, je kr fajn vreme zunaj, mal se celo pri nas sonček kaže.

Majuska, želim ti veliko sreče s črpanjem, jaz sem 5 mesecev črpala 4x  ali večkrat na dan in moram priznati, da sem se te črpalke že naveličala, pa še vse je treba podrejati temu, kam gremo, kdaj gremo, kdaj bomo doma....

No, Aljaž je pa danes prvič probal AM in sicer Novalac AR in sploh ni opazil razlike, je kr vse popil. Zdaj pa upam, da ne bo kakšne reakcije in da mu bo to mleko ustrezalo.

Čestitke vsem današnjim slavljencem.

Hvala Lili. Saj do zdaj sem črpala 2x na dan, zjutraj in zvečer, da smo imeli moje mleko vedno na voljo, tudi ko smo šli kam ven. Zdaj bom pač non stop obsojena nanjo - verjemi, da se bom tudi jaz hitro naveličala.

Sprehod je bil danes kraaaaseeeen, sonček, tišina ... prav baterije sem nafilala. Doma sem takoj več pospravila, ko nisem bila na RR user posted image   dan je šel pa čisto prehitro naokoli. Na hitro sva z malim šla še v Kik, ker je še spal, dobil je novo pižamico.

Pridružujem se čestitkam za vse slavljenčke!  user posted image

Evo jutri gremo do zobarja (midva z očkom), v sredo pa je na vrsti pediater ... spet bo ful dogajalo!

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu lili3)
Neposredna povezava do sporočila: 346
16.2.2009 16:09:41   
metuljcek321
Hej, cvekice! Kako kaj? Jaz sem kar malce zmatrana - po sobotnem in nedeljskem izletniskem tempu & srecanju s frendicami na Otoccu in v Topolu (pri Katarini) sva z Anjo tudi danes sibali naokoli.

Z glugluglu sva se slisali navsezgodaj zjutraj glede kart za 5zensk.com ---- z Anjo sva odbrzeli v Logatec takorekoc sredi noci (no, skoraj!), nabavili 4 karte (za glu & hubbyja, zame & hubbyja) za nedeljsko predstavo - sle so za med: ob 9:15 (torej v 15-ih minutah) jih je bilo le se za vzorec. Bravo, jaz! Rana ura, zlata urauser posted image  V ned. pa smeh na polno - komaj ze cakam! Babi in dedi sta ze rezervirala prost termin za bay-sitting time. Ouje!

Potem sta naju glu & Tian prisrcno povabila na en cvekec & smo uzivali ter se nasmejali. Mala dva sta bila taka cukrcka. In kaksen fant je ze Tian - nasa mu je kar malo mezikala ... ne vem, ne vem, se mi zdi, da utegne biti to ena mini romancauser posted image  Glugluglu nama je razkazala njihovo domovanje & obe z Anjo sva bili navduseni nad prostornostjo, svetlimi, odprtimi prostori & barvnimi stenami - mnjam, lepo!

Ob pol enajstih sva se spakirali, da bova do malice doma ... no, vmes sem se slisala se s sodelavko, ki ima dvojcke, in tudi zivi v Logatcu in (you'll never guess it) sva se ustavili se pri njej. Vsi trije malcki so imeli brunch time, pridni kot strela.

Po prihodu domov sva jo mahnili direkt na sprehod - solej je grel sto na urouser posted image , sledilo je kosilo, mala zdaj drnjoha, mami je prisla na na net ...

Torej bizi, bizi, bizi .... pa ve, kako ste kaj? Vas grem prebrat, da vidim, kaj dogaja ....

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 347
16.2.2009 16:11:46   
neboglasnica

Čestitke za 9 in 7 mesecevuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Irayi in Tariqu user posted image user posted image

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 348
16.2.2009 16:14:17   
metuljcek321
OMG, na 14. strani ste??? Jaz pa na 7.user posted image  user posted image  user posted image

(author unknown)

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 349
16.2.2009 16:20:06   
metuljcek321
Tian-Anja fotostory .... part I:

Baby, I love your smile
user posted image

A te lahko mal pobozam?
user posted image

Pa se copatke poglejva
user posted image

(author unknown)

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?