|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čvjeke :-) 9. del
15.2.2009 19:19:08   
dzanika
hvala za čestitke. Mi smo se dva dni sam potepali. Tko da smo čist iz ritma. Sam sem pa vesela ker se Jan očitno več ne boji ˝tujcev˝ ampak se za spremembo vsem smeji. user posted image   Ma tut hecno kakšen preskok je naredu. Ampak mi je tole bolj všeč. user posted image

blacky in netki imate ZS.

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 151
15.2.2009 19:23:31   
ksenci

ne vem, če ste tole že predebatirale, ko sm jz bla v bolnci s tamalim, ampak jz do zdajle tega nism vedla in tud v pediatrični prejšn mesec nism bla tega deležna. baje se to še ne izvaja vsepovsod, tako, da če ne veš plačaš!

U K A Z o razglasitvi Zakona o spremembah in dopolnitvah Zakona o zdravstvenem varstvu in zdravstvenem zavarovanju (ZZVZZ-K)
(objava v UL RS 76/2008)

13. člen pravi (med drugim):

V 23. členu se v prvem odstavku v 1. točki:
….
– za novo šestnajsto alineo doda nova sedemnajsta alinea, ki se glasi:
"– sobivanje enega od staršev v zdravstvenem zavodu z bolnim otrokom do starosti otroka vključno 5 let";

47. člen

Ta zakon začne veljati trideseti dan po objavi v Uradnem listu Republike Slovenije,
določbe 15., 20., 74., 24., 30., drugega odstavka 55. člena in 57. člena pa se začnejo uporabljati 1. januarja 2009.

< Sporočilo je popravil ksenci -- 15.2.2009 19:25:16 >

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 152
15.2.2009 19:24:57   
ksenci
še povezava kje sm našla

http://www.ringaraja.net/forum/Star%C5%A1i_otrok_do_5_leta_starosti_POZOR/m_3723386/tm.htm

< Sporočilo je popravil ksenci -- 15.2.2009 19:25:55 >

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 153
   [Brisano sporočilo]
15.2.2009 19:25:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ksenci)
  Neposredna povezava do sporočila: 154
15.2.2009 19:26:59   
ksenci
no jz pa nič- še hrane nism dobla, pa sm bla isto na gastro kot ti, aneuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 155
15.2.2009 19:27:35   
glugluglu
Dober večer,

vidim, da ste vse lepo preživele zaljubljeni vikenduser posted image , pa nekatere ljubljančanke ste čutila potres v petek z epicentrom v Logatcuuser posted image user posted image user posted image

neboglasnica, prav si si zapomnila, da je bilo rečeno, da pride Mitja 15.02., potem so pa malo prestaviliuser posted image

mi smo drugače med vikendom bili doma,  se crkljali, sprehajali po sončku in uživali.user posted image

metuljcek zs.

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 156
15.2.2009 19:30:58   
glugluglu
aja še to, Tian je v klubu zbujajočih julijčkov ponoči na 2 uri ali manj, že par noči. Jaz pa v klubu neprespanih in zehajočih julijskih čvek.
Podnevi je spal pa samo zunaj v vozičkuuser posted image .

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 157
   [Brisano sporočilo]
15.2.2009 20:06:46   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ksenci)
  Neposredna povezava do sporočila: 158
15.2.2009 20:09:41   
Majuska
a boste še mal probale? sej pol je itak konc user posted image
http://bibaleze.si/multimedia/fotografije_otrok/aleksander-zimski.html

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 159
15.2.2009 20:34:37   
neboglasnica
Pa dobr, zdaj je pa zadost tega! Moram kar po mizi udart!!! Kaj me ne znamo več tako čvekat kot smo včasih?? Ko so se nekatere velike čvekice poslavljale, si nisem mislila, da se bom zvečer usedla za comp in imela za prebrati samo eno stran???????? alo, prste ogret in akcija!!user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 160
15.2.2009 20:42:35   
ksenci
zdaj pa spet vse tak ko prejšno nedeljo maria gledajouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 161
15.2.2009 20:44:31   
ksenci
joj, jutr pa tehtanjeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 162
15.2.2009 20:45:28   
Blacky30
Se malo javljam poleg večerje. user posted image  Itak jem sama, moža ni doma, otroka pa spita. Cel popoldan mi je delala družbo najboljša prijateljica, tak da je bilo fajn in je prehitro minilo.

Včeraj pa sva gledala film Slamdog Millionare in moram povedat, da je meni bil ful zanič film in sem ga na polovici nehala gledat in šla brat knjigo.user posted image  Mož ga je pogledal do konca, pa ga je z oceno od 1-5 ocenil z 2. Tak da nobenemu ni bil všeč, on je pač vztrajal do konca. Mislim, da mi ga je rovarka predlagala - kak je bil tebi tak všeč?user posted image

Flower, obilo užitkov ob branju knjige, kak je naslov? Mislim, da sem vse njene že prebrala, pa tudi večino pod njenima ostalima psevdonimoma.
Aha, torej si v P lahko spala pri Lanu, samo kje? Si imela prav posteljo al si morala bit na stolu?

Majuska, glasovala, kot vedno.user posted image  Veliko sreče ob žrebanju.user posted image user posted image

Neboglasnica, jaz sem tu, samo nimam s kom čvekat.user posted image  To so velke čveke hotle, da bi nastalo tako zatišje, ker so jih za sabo potegnile kar nekaj, ki pa so tiho odšle, me smo pač "smotkice", da ne dokažemo, da znamo ravno tak veliko čvekat. Grdo rečeno, samo sem še zdaj jezna, da so mene oz. moj post tak izkoristile, da si zdaj večina misli, da sem jaz kriva za vse to.user posted image

Tak, večerje več ni. Neboglasnica, kaj zdaj pade????? Itak da ja - sladoledddddddddddddddddddd!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 163
15.2.2009 20:46:43   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: ksenci

joj, jutr pa tehtanjeuser posted image user posted image user posted image

A boš tiho!??!? Jaz tukaj o sladoledu nakladam, upam, da nobena ne opazi, da bi naj jaz kao hujšala, ti pa me tak izdaš, ko jih spomniš.user posted image user posted image user posted image  Ma kl.... gleda dieto, ne moremmmmmmmmmmmmmmmmm!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 164
15.2.2009 20:49:28   
ksenci
jz sm dans naredla rekord v žretju. sva bla cel dan pr njemu doma, pa sva skoz neki mlela. zdaj ko sva se pelala domov, sva se glih menla, da je dans padu rekord, tolk sva požrlauser posted image pa sej to več ni resuser posted image še jagod nisva sposobna obiratuser posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 165
15.2.2009 20:51:49   
sasi13
se vam pridružim v klubi neprespanih mamic. naša dva ga že 8 mesecev biksata in nevem če bo kmal kaj boljše user posted image

JaN & AnŽeJ 12.6.2008

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 166
15.2.2009 20:52:34   
ksenci
blacky- jz sm pred tremi leti držala dieto, pa sm shujšala 10 kg (zdaj mam duplo goruser posted image ), no v glavnem, bilo je poletje in sm vsak dan namest večerje pojedla skodelico sladoleda. resno!!! ampak nič druga. 

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 167
15.2.2009 20:52:58   
sasi13
ksenci ti si men full znana? kulk si letnik?

JaN & AnŽeJ 12.6.2008

(odgovor članu sasi13)
Neposredna povezava do sporočila: 168
15.2.2009 20:54:19   
neboglasnica
Sasi13: bo bolje, bo... Vsaj pravijo tako. user posted image

Blacky30:
sem ravnokar pisala poročilo za gasilce, poleg pa zmlatila četrtino velikega pekača skutinega peciva. Mnjami, kako je pasalo. Pa še nekaj bi...

(odgovor članu sasi13)
Neposredna povezava do sporočila: 169
15.2.2009 21:01:21   
netki
no se še jst javim....

uspešen dan, potepanje po lj.....prvič bila v tivoliju in blo je krasno....žiga je norel po igralih in komi sem ga spulila....

za pusta nisem dobila nič.....žiga je tako izbirčen

aja to morem povedat....smo bli v city parku in ko smo šli mim new yorkerja, kjer so prodajali sesalce.....kar naenkrat boom sesalec po tleh.....tko hit se je odvijal da sem komi registrirala.....varnostnik  je laufu za enim nepridipravim (kaj je naredu ne vem, po moje je kradu) in folk je sam gledu, čeprav je varnostnik vpil naj ga en ustavi....kakšen ornk dec bi ga pa že lahkouser posted image je blo ko u filmu

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 170
   [Brisano sporočilo]
15.2.2009 21:04:11   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ksenci)
  Neposredna povezava do sporočila: 171
15.2.2009 21:05:12   
neboglasnica
Blacky30: no, evo še čokoladni kosmiči z mlekom so padli. Zdaj pa šibam kar zobe umit, drugače bom požrla še vse tisto, kar sem dobila za Valentinovo.

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 172
   [Brisano sporočilo]
15.2.2009 21:05:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 173
15.2.2009 21:06:03   
netki
smotke....ste me prisilile da sem šla po sladoled user posted image user posted image

o kilah rajš ne bi,.....bom jutr jokala user posted image user posted image user posted image ker bo katastrofa

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 174
   [Brisano sporočilo]
15.2.2009 21:09:12   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?