|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čvjeke :-) 9. del
16.2.2009 9:45:56   
dzanika
kile - 70,0. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: lex

lepe slikceuser posted image user posted image user posted image user posted image

imam eno prošnjo oz I need help - metuljček oz. katera koli druga. moja angleščina je obupna. rabim da najdem na ebuy ali kje drugje pustno masko za bika pa bi rabila prevod - bull je bik to je edino kar vemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
saj šivali jo bova z mamo, rabim samo idejo kak mu jajca naredit - ja take imajo fantje, ker on ne bo krava ampak bik in biki majo jajca, krave pa vimeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

joj k me je pa tole nasmejalo. user posted image user posted image   Žal ti ne morem pomagati ker je moja angleščina verjetno še v slabšem stanju kot tvoja. user posted image

HD tudi jaz sem te dodala na FB.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 276
16.2.2009 9:52:41   
Inigo
IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka

IZVIRNO SPOROČILO: Inigo

žemlje - noup, naš grize. zadnjič sm mu dala un rižev kolutek tak ko en posušen napihjen riž). ga je celega poglodal. mu je blo ful všeč. ampak si take lepe mali koščke nagrize, lepo požveči in pogoltne. 

morem kupit in probatuser posted image

Tud če ji dam tisti plazmon keks, ga ona kr odgrizne - je pa tak trd, da se v ustih ne stopi spljohuser posted image

probaj žemlo posušit, da bo trda in ji pol dj. jst tko nardim. in si pol ful brusi zobe, počasi se topi kruhec... je fajn.

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 277
16.2.2009 10:18:09   
lili3
Dobro jutro še z moje strani, naša noč je bila v redu, smo spali do 7.30. Čez vikend smo se tudi potepali in je ful hitro minilo.

Lepe slikice vseh julijčkov.

Ilatic, ti pa nisi kr tak, da si se s Trkajem slikala. A dosti hodiš po takšnih eventih?

Meni pa počase zmanjkuje mleka, vsak dan manj načrpam. Pa ne vem al bom dobila user posted image , al me pa ta dieta, ki jo imam zaradi Aljaževe alergije izčrpava. No, v glavnem danes mu bom probala dati Novalac AR, zato ker alergija na mleko ni bila dokazana, pa upam da bo šlo, da ne bo imel kakšnih težav.

Kako dolgo lahko stoji adaptirano mleko, če ne spije vse kar mu pripravim? Ker včasih spije samo 120ml in spije ostalo čez kakšno uro ali dve, a lahko tak dolgo stoji al je treba pripraviti vedno sveže tako kot piše?

Nič, mam alarm, še napišem kaj kasneje.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 278
16.2.2009 10:18:16   
ksenci
spali v miru od 00-06 prej je bilo spet samo drenje, pol pa sva ga kot ponovcadi vzela k sebi v posteljo in je bil mir. ne vem kdaj bo spal v svoji posteljiuser posted image po šesti pa ni hotu več zaspat in se je igral in bil glasen tako, da sva mogla vstat. zdaj pa je spet zaspal. nek čudn urnik ima dansuser posted image s, že prišla iz trgovine in tud okne že montirajo, tak da jim grem počas prpravt malco- kr kuhane domače klobasye, pa jajčke zram.

kile-85,2user posted image user posted image user posted image grem na dieto, pa se zredimuser posted image user posted image user posted image od dans naprej pa res- dans za kosilo za vse zelenjavna juha in pikauser posted image
frutka- nice avatar
blacky- men se tak dopadejo Tejina ličkauser posted image

naš mulc noče jest po žlici. mu nardim frutolino, enih 5 žličk pa fertik in mu ga dam pol v fdlaško in sprazne 150 ko šususer posted image enostavno se mu ne lubuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 279
16.2.2009 10:21:18   
ksenci
lili- jz mu ga pogrejem, če ga ostane več kot pol in ga spije v 1,5 ure. drugače pa mu raje nardim frišnga, kr ima že itak probleme z želodčkom, pa ne upam drgač.

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 280
   [Brisano sporočilo]
16.2.2009 10:32:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ksenci)
  Neposredna povezava do sporočila: 281
16.2.2009 10:44:03   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: flower

A ni to zanimivo, da smo vse šle gor s kilami. Enkrat sem nekje brala, da na kg tudi luna vpliva, samo ne vem točno kako. Ko je polna ali ščip se nam voda bolj zadržuje... mogoče je pa kaj na tem, da imamo vse več kg. user posted image

jaz vem da sem sama kriva...sej drugač ne more bit kot je user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 282
16.2.2009 10:44:56   
netki
a je katera probala kašno od sms diet?

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 283
   [Brisano sporočilo]
16.2.2009 10:45:44   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 284
   [Brisano sporočilo]
16.2.2009 10:46:35   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 285
   [Brisano sporočilo]
16.2.2009 10:49:28   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 286
   [Brisano sporočilo]
16.2.2009 10:49:48   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 287
   [Brisano sporočilo]
16.2.2009 10:56:20   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ilatic)
  Neposredna povezava do sporočila: 288
   [Brisano sporočilo]
16.2.2009 10:58:30   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 289
   [Brisano sporočilo]
16.2.2009 11:01:23   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lidija***)
  Neposredna povezava do sporočila: 290
   [Brisano sporočilo]
16.2.2009 11:10:44   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 291
16.2.2009 11:17:33   
glugluglu
Moram povedat, da nama je metuljcek zrihtala karte za 5zensk.comuser posted image . Še enkrat hvala!user posted image user posted image user posted image . Prav lepo, da smo se dobili, Anja je zelo luštna deklina, s Tianom sta se po dojenčkasto objemalauser posted image . Slikice še sledijo.
Ilatic, ful dobro zgledaš! Super si se zruhtalauser posted image .
populis, jaz tudi nisem vedela kaj je to Diamante, sem isto za lunouser posted image .
rebeca, to sproščanje v Habakuku je pa res super, bravo za vaju, uau to bi tudi jazuser posted image
Blacky, tehtanje: 59 kguser posted image . Očitno tehtnica pri mojih starših ko sem se vmes stehtala malo narobe kaže, se mi je zdelo že takrat čudnouser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 292
   [Brisano sporočilo]
16.2.2009 11:22:34   
Brisani uporabnik

(odgovor članu glugluglu)
  Neposredna povezava do sporočila: 293
16.2.2009 11:28:28   
rovar_ka
levinja, si še tu? kaj pa je točno narobe z računalnikom? Pa kdo vama misli to popravljat, kak kolega al kr nekdo? Ker te lahko opalijo 123 za denaruser posted image  

***Pomeniš mi vse in še več***

Neposredna povezava do sporočila: 294
16.2.2009 11:29:57   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka

levinja, si še tu? kaj pa je točno narobe z računalnikom? Pa kdo vama misli to popravljat, kak kolega al kr nekdo? Ker te lahko opalijo 123 za denaruser posted image  

kaj ga morta samo formatirat?

***Pomeniš mi vse in še več***

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 295
16.2.2009 11:30:44   
lidija***
Punce, tudi jaz sem vas dodala nekaj na FB, samo sem čisto izgubljena katera je katerauser posted image . Jutri, ko bom imela čas pogledam vašeuser posted image , ker vas samo tako prepoznamuser posted image user posted image .

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 296
   [Brisano sporočilo]
16.2.2009 11:33:39   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 297
16.2.2009 11:34:55   
dzanika
IZVIRNO SPOROČILO: flower

Kaj medolino je že katera dala? Jaz sem ga kupila, ampak sem malo skeptična glede medu. Kaj pa, ko naredite kašice z mlekom: rižolino, grisolino.. koliko mleka naredite, koliko pojejo?

medolino še nisva poskusla... Jaz mu naredim 120ml mleka in potem dam notri rižolino, grisolino, keksolino tolko da pride lepo gosto...

Neposredna povezava do sporočila: 298
16.2.2009 11:35:12   
Majuska
'dan punce,

že pošteno zamujam z zajtrkom, tako da bo namesto tega nekaj lahkega ...
user posted image

Aleksander se je navadil malo dlje spat, zgleda ... če nekaj dni vstaja okoli 9h, prav hecno je in posledično tudi jaz malo dlje spim. Potlej pa ni mogel zaspati nazaj, ker je naša čistilka tolk ropotala po stopnicah user posted image Svašta!

Upam da se bo dan lepo naredil, da kaj šibneva ven. Uh, a sem pisala da je, kot vse kaže, konec z našim dojenjem? Zdaj mi ostane samo še zmenek s črpalko ... user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 299
   [Brisano sporočilo]
16.2.2009 11:41:19   
Brisani uporabnik

(odgovor članu frutka_)
  Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?