Blacky30
|
Včeraj smo se imeli fajn na rd, Nejc se je zdivjal po dolgem času, Teja pa je bila ful pridna, čeprav ji je manjkalo spanca, ker cel dopoldan ni nič spala. Ne vem, kaj jo je utrgalo, očitno smo jo preveč hvalile, pa mi je dala kontra. No, pa je bila kljub temu razigrana in dobre volje, ko pa smo štartali avto, pa je v trenutku zaspala. Doma sva jih porihtala in je obeh v trenutku zmanjkalo. Nejc je bil tak utrujen, da je že zaspal medtem, ko mu je ati delal večerjo. In potem je komaj nosil žlico v usta. Ura pa je bila šele 20h. Midva sva potem gledala še film Boogeyman, je bil kar ok, ne pa tak, da bi tja padla od navdušenja. Mirjam, čestitke za prvo !! Zdaj pa veselo na delo. Saj res, kaj še ne bomo začele delat seznama "M ne pričakujemo marca...."???? Znakec - vama dam želvico za kobacanje al že obvlada po vseh štirih naprej, da dobi polžka? Pa za nogice, če se je sama postavila gor, je to to. Rovarka, populis, Maya80, maja24, upam, da bo vašim pikecom kmalu bolje! Populis, pri zgornjih enkah pa je kar pogosto prisotna tud vročina. Nejc mi je kuhal 39, ko sta mu enki ven lezli. Frutka, polovičnega delovnega časa si ne morem privoščit, drugač pa bi razmišljala o tem ja. Dzanika, upam, da si se fajn imela z Janom in na njem. Neboglasnica, vidim, da nisi imela včeraj srečnega dneva. No, upam, da je spor pomirjen in da je Staš po padcu ok. Ampak danes je nov dan in upam, da se je lepše začel. Ojej, mam kar solzne oči, ko berem tole s tisto dojenčico. Ubogi otroček, kaj bo le imela od življenja? Mamica je to vedela, preden je rodila al se take napake ne pokažejo prej na UZ in preiskavah? Flower, super za lep dan. Glede na to, da je bil bolj "vajin dan", verjetno spet nista veliko slikala, ne? Upam, da sta imela doma mir med jagodami, da je Lan spančkal. Majuska, ti ne zavidam situacije v trgovini, se je pa tud meni že zgodila, pa je cela vrsta čakala, da sem tekla v avto po moževo kartico. Ojej, huda zgodba tudi s tvojo prijateljico. Odprta hrbtenjača - izredno huda bolezen, ponavadi pravijo, da zato moramo jest folno kislino, ker pomaga zapreti hrbtenjačo. Pa tudi tega niso videli na UZ?? Ker to pa se vidi. Kakšne g. pa imajo eni, mater?!!? Ubogi otroček bo pa trpel celo življenje. Tims, ful žalostna zgodba, ubogi starši, ubogi . Tinky - ŽELIM VAM VSE LEPO OB DANAŠNJEM PRAZNIKU!!! Darilo sem dobila že včeraj, danes pa mi je postregel s kavico in en Ferrero Rocher zraven za posladek. Kaj sem pa jaz zdaj naredila?!?!? V grelnik vode sem dala kis, da se kamen odkruši, potem pa sem že zavrela kis, da bo bolj učinkovit. In mi je bušnilo preko po celem pultu, hkrati pa pod grelnik in je zabrisalo fit stikalo ven oz. elektriko po celi bajti. Brat je sicer vklopil vse skup nazaj in vse dela, samo grelnik pa mislim, da je umrl. Ga ne upam zaštartat, bom raje moža počakala. Pa vedno sem tak naredila, samo danes sem imela kisa in vode malo več kot minimum, pa je šlo vse prek. Grrr......!!!
|