Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 6.3.2009 21:28:42
|
|
|
|
rovar_ka
|
Nanka, hvala za odgovor, bom še malo počakala, ker canestena nimam doma, če ne bo boljše pa grem v nabavo al pa v ponedeljek k P. Itak mi je sumljiva, ker je mela zdaj 2 dni vročine (38), zdaj pa več nič..čeprav se mi je zdelo, da je neke izpuščaje dobila na ličku. Da vidim, če se bo to razvilo in če gre za šesto bolezen. To je imel Staš baje ne Neboglasnica? Je pa danes spala v celem dnevu samo pol ure Še zdaj ne morem verjet, kr neke finte dobiva odkar je mela vročino (tudi to, da noče sama zaspat zvečer)... In ko smo končno "pozdravili" enega otroka, je danes k nam prišla Tajči z vročino (38), pa mama sploh vedla ni To je to za danes, nisem nekaj sledila debatam, ker nisem sploh imela časa, zdaj pa bom jaz tud verjetno šla kr spat, ker bo po moje pestra noč. Lahko noč julije
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 6.3.2009 21:37:56
|
|
|
|
nanka
|
Rovarka, pri šesti bolezni gre tako, da ima otrok tri dni zelo visoko vročino nad 39, po treh dneh vročina izgine in se pojavijo pikice, ki se selijo iz enega dela telesa na drugega, tam kjer so bil pa izginejo in po treh dneh ko pikic ni več, je otrok prebolel 6 bolezen. Pikice po ritki najprej namaži z Bepanten Plus, pri naši takoj izgine rdečina, če je blažje vnetje. Drugače pa vam pošiljam za obe punci.
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 6.3.2009 21:45:42
|
|
|
|
rovar_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nanka Rovarka, pri šesti bolezni gre tako, da ima otrok tri dni zelo visoko vročino nad 39, po treh dneh vročina izgine in se pojavijo pikice, ki se selijo iz enega dela telesa na drugega, tam kjer so bil pa izginejo in po treh dneh ko pikic ni več, je otrok prebolel 6 bolezen. Pikice po ritki najprej namaži z Bepanten Plus, pri naši takoj izgine rdečina, če je blažje vnetje. Drugače pa vam pošiljam za obe punci. Hm.. tak visoke vročine pa ni imela.. No, bomo vidli, kaj se bo izcimilo. In hvala za objemčke, upam da bodo pomagali, čeprav Taji kr narašča vročina, sem pa ji dala Calpol, bomo vidli če bo zbilo. Boge pipike male
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 6.3.2009 21:56:59
|
|
|
|
nanka
|
Rovarka čim lažjo noč vam želim, jaz tudi odhajam pod odejo, bo dete kmalu začelo klicati
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 6.3.2009 22:03:35
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: ksenci metuljček- men je tvoje poste tak noro brat, so polni energije in res fajn! morm to povedat bolj se ne bi mogla strinjati s tabo, ksenci
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 6.3.2009 22:05:02
|
|
|
|
Majuska
|
svašta .. Ojoj! Če berete tole sporočilo, pomeni, da smo naredili napako. Ne skrbite! Lahko ste prepričani, da medtem ko berete te vrstice, ljudje v zdravem kaosu skačejo naokoli - testirajo vezja, se pogovarjajo s strežniki, iščejo žužke in pišejo življenjepise (šala ;-)). Mislite, da odpravljanje napake vseeno traja predolgo? Pošljite e-pošto na naslov: napaka@ringaraja.net in pogledali bomo, kateri škrat nam jo je zagodel.
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 6.3.2009 22:06:35
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 Majuska, dobr si ti to vse spedenala. Zdaj pa razvajat kriz & hitro poiskat enega kandidata, k te bo zmasiral. Asap! bom dragemu prebrala, kar si napisala ...
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 6.3.2009 22:10:02
|
|
|
|
Majuska
|
Ej punce, toliko smo se že pogovarjale o hrani naših malčkov, pa vedno pozabim vprašat ... v literaturi sem zasledila, da naj bi se trgovinah dobilo rižek, ki je namenjen prav malčkom. Saj ni razlike od navadnega, menda so le zrna manjša, ampak jaz ga še nikjer nisem porajtala. Morda katera to kupuje? Me lahko katera razsvetli, kje se ga dobi? Grem še mal TV pokukat, potlej pa počas spat ... vsaj upam, da mi uspe
|
|
[Brisano sporočilo] 6.3.2009 22:16:34
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 6.3.2009 22:30:07
|
|
|
|
glugluglu
|
glede dopusta, sem pogledala ZDR in našo Kolektivno in nič zasledila o tem, da nam ne bi pripadal celotni dopust za leto 2009, če si redno zaposlen za nedoločen čas in ne prekinjaš delovnega razmerja. neboglasnica, kako vam ukinjajo dopust oz. ne dajo dopusta, ok, to vem, da ne smete na dopust kadar je šola in da so potem še seminarji in sestanki, ampak a ne boš potem prosta enkrat od začetka julija pa tja do 20. avgusta? metuljcek, Tianu duda za papirje nič ne pomaga, jo vrže ven takoj ko se samo približa papirjem , pa čez dan je sploh nima toliko blacky, a tako si mislila glede hoje na zrak - bolj na splošno, , ja saj se sttrinjam, poznamo pa tudi obratne skrajnosti, ko se jim ne ljubi nikamor. Pa jaz imam drugače vseeno kdaj tudi slabo vest enako kot HD.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.3.2009 22:31:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 6.3.2009 22:32:03
|
|
|
|
glugluglu
|
IZVIRNO SPOROČILO: flower Meni se bo zmešalo.. malega uspavama že od 20.00, pa kr joče.. ni šanse, da zaspi... Res ne vem kaj mu je, kar naprej joče.... ojoj Tiana sem hotela dati spat ob 21 po kopanju in kar ni hotel, sem ga ven iz spalnice odnesla in je bil do zdaj pokonci, sedaj ga je šel pa Mitja uspavat in upam, da bo uspelo.
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 6.3.2009 22:34:00
|
|
|
|
glugluglu
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska Ej punce, toliko smo se že pogovarjale o hrani naših malčkov, pa vedno pozabim vprašat ... v literaturi sem zasledila, da naj bi se trgovinah dobilo rižek, ki je namenjen prav malčkom. Saj ni razlike od navadnega, menda so le zrna manjša, ampak jaz ga še nikjer nisem porajtala. Morda katera to kupuje? Me lahko katera razsvetli, kje se ga dobi? Grem še mal TV pokukat, potlej pa počas spat ... vsaj upam, da mi uspe pojma nimam
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.3.2009 22:34:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.3.2009 22:36:23
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.3.2009 22:37:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.3.2009 22:39:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.3.2009 22:41:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 6.3.2009 23:03:38
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ Moj si je dans šel kupit obliže za nos (una reklama, saj veste....), ker sem mu ponoči zatežila, da ful smrči, da ne morem spat. Bom povedla če delujejo. To pa le sporoči, me zanima
|
|
[Brisano sporočilo] 6.3.2009 23:22:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.3.2009 23:24:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 6.3.2009 23:33:42
|
|
|
|
Majuska
|
Flower, super za uspešno uspavanje evo če katero zanima http://www.tusbabyklub.si/nagradna-igra/ nooooočkoooo!
|
|
[Brisano sporočilo] 6.3.2009 23:49:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 7.3.2009 5:25:53
|
|
|
|
ilatic
|
dobro jutro! A sem pridna a? Morm vam povedat, da sem se zbudila zato tako zgodaj, ker imamo danes tekmo v Zagorju v kickboxu-državno. In moji dve hčerki gresta PRVIČ na tekmo. Vsi smo tako živčni jaz sploh, sem si navila uro za ob 6h pa sem se zbudila že ob 5h!!! tko sem vesela za njiju, komaj čakata! Ne pričakujemo zmage, ker je prvič, vendar smo pa v pričakovnju kaj in kako bo!! Seveda pa mož zraven pelje še 8 svojih novih učencev. ki se bodo prav tako borili prvič! joj sem neučakana! Metuljček, upam, da pridem v pon na srečanje, čeprav imam zdravnika od 11h do 12h, pa spet ne vem kako bo z varstvom Tarika. Kje pa se dobite in kdaj? Nanka glede 6 bolezni me zanima, če je možno zraven tudi bruhanje in pikice samo po obrazu? Držite pesti za nas se tipkamo jutri! Ej če je katera blizu Zagorja naj se mi javi na telefon, da se kaj vidimo!!!!!Mojo tel. št. ima Neboglasnica, populis, rebeca, blacky....
< Sporočilo je popravil ilatic -- 7.3.2009 5:27:04 >
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 7.3.2009 8:11:38
|
|
|
|
Netta
|
jutro, spali ok, le mene je ponoč malo dajalo, ker sem včeraj dobila - končno sem pa imela sedaj dva dneva na obisku mojo mamo in ni bilo časa za RR...uf kako je prijetno imet odraslo drubo za spremembo... mi je pa vrnila po dveh tednih fotoaparat in imava danes z ano snemalni dan aha pa še fotko od pusta sem vam dolžna... ana se je prvič postavila na noge za par sekund...ne vem če to šteje...in tudi začela kobacati...ampak to dela prav smešno ker ima eno nogo spodvito blacky - znakec torej pri 7m no da vidim kako ste se imele... majuska - rižeka za male tudi jaz še nisem zasledila populis - tudi pri nas je papir zakon, le da ga HB ne je ampak razcefra na koščke in to s tako ihto, kot bi ji hotel storiti kaj hudega ilatic - pozdravi moj domači kraj sprehod - je pri nas postal nujna zadeva, ker sicer postale mala tako sitna da je joj...igrače le še meče sem in tja in tudi v naročju ji ne paše več...gremo pa ven tudi če rahlo pada dež ali piha, le polivinil dam čez voziček pa je...sedaj pa že komaj čakam lepše vreme, ko bova lahko tudi za pol dneva kam šli, vzeli s seboj hrano in dekico in imeli piknik ojej, mala sitnari...do sem prišla ostalo preberem kasneje...
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?