|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
8.3.2009 10:45:03   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2726
   [Brisano sporočilo]
8.3.2009 10:51:32   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2727
   RE: Julijske čvjeke :-) 9. del
8.3.2009 11:08:09   
tims
Dobro jutro.

Samo malo se oglasim, potem pa delat kosilo. Danes bomo imeli morsko rižoto. Mnjami. Potem pa gas ven.

Tinky,user posted image še veliko bušk in padcev bo. No, zdaj ne mislim, da jih je treba glih metat v luft, ampak tudi take stvari se dogajajo. Naš Tim je pri šestih mes. padel s previjalne. Sem mislila, da bom jaz tista, ki tega ne bo preživela. In ko sem klicala na urgenco, so mi sam rekli, naj bom pozorna na njegovo obnašanje. In celo tam so me potolažli, da se take stvari pač dogajajo. Pa sem mislila,, da se nam ne bo nikoli kaj takega zgodilo. Res nisi dovolj pazljiv.

Lepo praznujte naš praznik in upam, da vas bojo možeki vsaj dons čim bolj razvajali. Če se bo moj vsaj spomnil na današnji praznik, se ga bom kar napilauser posted image .

Uživajte.

Neposredna povezava do sporočila: 2728
8.3.2009 11:09:57   
tims
IZVIRNO SPOROČILO: mirjam80

Le še to: kdaj in kje je sedaj jutri srečanje? emporium ali mercator?

V Emporiumu ob 10.30.

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 2729
8.3.2009 11:12:37   
Blacky30
user posted image

Včeraj smo se imeli fajn na rd, Nejc se je zdivjal po dolgem času, Teja pa je bila ful pridna, čeprav ji je manjkalo spanca, ker cel dopoldan ni nič spala. Ne vem, kaj jo je utrgalo, očitno smo jo preveč hvalile, pa mi je dala kontra. No, pa je bila kljub temu razigrana in dobre volje, ko pa smo štartali avto, pa je v trenutku zaspala. Doma sva jih porihtala in je obeh v trenutku zmanjkalo. Nejc je bil tak utrujen, da je že zaspal medtem, ko mu je ati delal večerjo. In potem je komaj nosil žlico v usta.user posted image  Ura pa je bila šele 20h.
Midva sva potem gledala še film Boogeyman, je bil kar ok, ne pa tak, da bi tja padla od navdušenja.user posted image

Mirjam, čestitke za prvo user posted image !! user posted image user posted image user posted image  Zdaj pa veselo na delo. Saj res, kaj še ne bomo začele delat seznama "M ne pričakujemo marca...."???? user posted image
Znakec - vama dam želvico za kobacanje al že obvlada po vseh štirih naprej, da dobi polžka? Pa za nogice, če se je sama postavila gor, je to to.user posted image user posted image user posted image

Rovarka, populis, Maya80, maja24, upam, da bo vašim pikecom kmalu bolje!user posted image user posted image user posted image user posted image

Populis, pri zgornjih enkah pa je kar pogosto prisotna tud vročina. Nejc mi je kuhal 39, ko sta mu enki ven lezli.

Frutka, polovičnega delovnega časa si ne morem privoščit, drugač pa bi razmišljala o tem ja.user posted image

Dzanika, upam, da si se fajn imela z Janom in na njem.user posted image user posted image

Neboglasnica, vidim, da nisi imela včeraj srečnega dneva. No, upam, da je spor pomirjen in da je Staš po padcu ok.user posted image user posted image Ampak danes je nov dan in upam, da se je lepše začel.user posted image
Ojej, mam kar solzne oči, ko berem tole s tisto dojenčico. Ubogi otroček, kaj bo le imela od življenja? Mamica je to vedela, preden je rodila al se take napake ne pokažejo prej na UZ in preiskavah?

Flower, super za lep dan. Glede na to, da je bil bolj "vajin dan", verjetno spet nista veliko slikala, ne?user posted image user posted image  Upam, da sta imela doma mir med jagodami, da je Lan spančkal.user posted image

Majuska, ti ne zavidam situacije v trgovini, se je pa tud meni že zgodila, pa je cela vrsta čakala, da sem tekla v avto po moževo kartico.user posted image user posted image
Ojej, huda zgodba tudi s tvojo prijateljico. Odprta hrbtenjača - izredno huda bolezen, ponavadi pravijo, da zato moramo jest folno kislino, ker pomaga zapreti hrbtenjačo. Pa tudi tega niso videli na UZ?? Ker to pa se vidi. Kakšne g. pa imajo eni, mater?!!? Ubogi otroček bo pa trpel celo življenje.user posted image user posted image user posted image

Tims, ful žalostna zgodba, ubogi starši, ubogi user posted image . user posted image user posted image user posted image

Tinky - user posted image user posted image user posted image
ŽELIM VAM VSE LEPO OB DANAŠNJEM PRAZNIKU!!!user posted image

user posted image

Darilo sem dobila že včeraj, danes pa mi je postregel s kavico in en Ferrero Rocher zraven za posladek.user posted image

Kaj sem pa jaz zdaj naredila?!?!? V grelnik vode sem dala kis, da se kamen odkruši, potem pa sem že zavrela kis, da bo bolj učinkovit. In mi je bušnilo preko po celem pultu, hkrati pa pod grelnik in je zabrisalo fit stikalo ven oz. elektriko po celi bajti. Brat je sicer vklopil vse skup nazaj in vse dela, samo grelnik pa mislim, da je umrl. Ga ne upam zaštartat, bom raje moža počakala. user posted image  Pa vedno sem tak naredila, samo danes sem imela kisa in vode malo več kot minimum, pa je šlo vse prek. Grrr......!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 2730
   [Brisano sporočilo]
8.3.2009 11:23:54   
Brisani uporabnik

(odgovor članu rovar_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2731
8.3.2009 11:42:15   
Blacky30
Kosilo bi morala začet kuhat, ker gremo popoldan k moji teti na obisk. Ji nesemo še darilo za rd. Pa ne vem, če naj sploh kuham, ker sem sama z otrokoma. Mož je v službi, pa ne ve, kdaj bodo končali in če se bo zaključilo s poslovnim kosilom al ne, mama je tud v službi zaradi današnjega praznika. Kaj naj potem? Za otroka imam juhico še v hladilniku od včeraj. Bom jih zdaj malo poklicala, kakšno je stanje.

Teja je včeraj jedla kurjo juhico z zlatimi kroglicami. Kak je mazala, ji je bilo ful všeč. Pa mesek in korenček je bil noter.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2732
8.3.2009 11:46:17   
Blacky30
Da vas nekaj poprosim oz. zaposlimuser posted image : z možem sva se zmenila, da bomo sedaj vikende preživeli aktivno, torej ne bomo čepeli doma, pač pa bomo šli kam na izlet, sploh zdaj, ko bo topleje. Al pa na obiske, smo jih še kar nekaj dolžni.user posted image  

No, kar me zanima je, če bi ve bile tolk prijazne in bi mi pomagale tako, da bi napisale destinacije za izlete po Sloveniji, ki so primerni kot družinski izleti.

Pa si bom zapisala vse, potem pa bom naredila zbirko in objavila tu gor, da bomo imele vse pri roki, kadarkoli bo katera hotela kam odpeketat s svojimi. Karkoli se spomnite. Prosim lepo.....user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2733
8.3.2009 12:13:27   
Blacky30
No, vidim, da ste izumrle user posted image user posted image , zato bom jaz začela:

- Arboretum - Volčji potok (blizu LJ)

- Jelenov greben (Podčetrtek)

- Koča čarovnice (Podčetrtek)

- Čokoladnica Olimje (Podčetrtek)

- pokopališče školjk (med luko in Ankaranom) - KLIK   klik2

- Logarska dolina

Evo, nekaj za začetek.....user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2734
8.3.2009 13:58:23   
Tinky
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

aja, še tole sem hotela napisati, sem večraj kar malo jokala. Moja sošolka, soseda je pred cca. dvema mesecema povila četrtega otročka, tokrat punčko. Žal je ni smela odpeljati domov, ker deklica ne more sama dihati, ima namreč hudo obliko mišične distrofije in je že v zavodu v Stari Gori, kjer bo preživela svoje življenje. Sploh je ne bodo imeli doma, ne bo imela družine, samo aparate in zdravstveno osebje. Mi verjamete, da se to noč nisem niti enkrat pritoževala nad tem, kolikokrat moram vstati??

pa pa

mamma mia, šele zdej sem prebrala user posted image user posted image user posted image
kar streslo me je

bogi dojenček, bogi starši
ma prav ni pomoči?

groza, grem zmrcvarit mojega miškolinota, ki dela neumnosti tle pod mojimi nogami in mu dat 100000 poljubčkov

< Sporočilo je popravil Tinky -- 8.3.2009 14:01:39 >

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2735
   [Brisano sporočilo]
8.3.2009 15:09:42   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tinky)
  Neposredna povezava do sporočila: 2736
8.3.2009 15:43:16   
Majuska
Midva z Aleksandrom sva bila na ornk sprehodu in prav lep sonček sva imela ... pa blažen mir user posted image   medtem je očka doma kuhal in celo malo pospravil. No, zdaj imamo kosilo v želodčku in malce počivam, Aleksandru pripravljam brokoli s krompirjem.

Pol pa mal počivanja ... ma še zmeri ne vem, kako smo jutri zmenjene. Kaj zdaj velja Galerija Grad (Emporium) ob 10.30 ali kaj drugega? user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2737
8.3.2009 15:47:34   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

No, vidim, da ste izumrle user posted image user posted image , zato bom jaz začela:

- Arboretum - Volčji potok (blizu LJ)

vmes pa obisk pri nas, a ne user posted image   smo namreč blizu doma

- Jelenov greben (Podčetrtek)

- Koča čarovnice (Podčetrtek)

- Čokoladnica Olimje (Podčetrtek)

- pokopališče školjk (med luko in Ankaranom) - KLIK   klik2

- Logarska dolina

Evo, nekaj za začetek.....user posted image

Bled - klasika

Zbiljsko jezero - Mavčiče

Cerkniško jezero, pa fajn kosilo v Portosu na Uncu user posted image

Velika Planina, z gondolo gor ...

Otočec

Kostanjevica na Krki

tolk se zdajle spomnim ...  na hitro user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2738
8.3.2009 17:32:51   
neboglasnica
Alo, samo pomaham, imamo norišnico. Cel dan pranje, prevajanje, izlet, kuhanje, peka peciva, pripravljanje za Saro, ki odhaja za en teden.... Bo že.

Blacky30: super ideja, bom razmišljala drugič, ko bom imela več časa.

Upam, da so vsi otročki bolje. user posted image user posted image

Aja, jutri ob 10.30 pod Emporiumom, ne pozabite!!!!

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 2739
8.3.2009 17:38:35   
rovar_ka
Mi smo se zunaj potepali dopoldne, vmes jedli kosilo, potem pa spet bli zunaj, uf kak je pasalouser posted image Smo se žogali zunaj, Tia je bla čist zmešana user posted image

Pa dragi mi je prinesel zvončke, ki jih je samuser posted image nabral

***Pomeniš mi vse in še več***

Neposredna povezava do sporočila: 2740
   [Brisano sporočilo]
8.3.2009 17:48:45   
Brisani uporabnik

(odgovor članu rovar_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2741
8.3.2009 18:03:49   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: levinja t.

Na brzino.....

ČESTITKE OB DNEVU ŽENA!!!

user posted image

user posted image

kak je lepaaaaaaa**

***Pomeniš mi vse in še več***

Neposredna povezava do sporočila: 2742
8.3.2009 18:14:21   
neboglasnica
Tole sem dobila po e-mailu od Superstore...

Dobro je biti ženska! "Če bi se me, ženske, zavedale, da blaginja naše domovine, družbe in družine sloni na nas, da smo najpomembnejši krog družbe, da so moški hrabri v boju in ljubezni zaradi nas, jim nikoli ne bi zavidale njihovih vrlin in si nikoli ne bi želele biti moški." Vaša babica: Moški ali ženska. V časopisu Ženski svet, 1.3.1898

Bodite pozorne na letnico!!!

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2743
   [Brisano sporočilo]
8.3.2009 18:30:12   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2744
8.3.2009 18:35:03   
dzanika
helow. Kaj kej dogaja? Upam da lepo preživljate današnji praznični dan. user posted image   In čestitke vsem za dan žena! user posted image user posted image Mi smo s krsta od mojga nečaka. Smo se meli super. Jan je bil pa ful priden in se je vsem ful smejal. Med mašo je sicer mal čebljal sam ni blo moteče...
Zdej vas grem pa mal prebrat...

IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

aja, še tole sem hotela napisati, sem večraj kar malo jokala. Moja sošolka, soseda je pred cca. dvema mesecema povila četrtega otročka, tokrat punčko. Žal je ni smela odpeljati domov, ker deklica ne more sama dihati, ima namreč hudo obliko mišične distrofije in je že v zavodu v Stari Gori, kjer bo preživela svoje življenje. Sploh je ne bodo imeli doma, ne bo imela družine, samo aparate in zdravstveno osebje. Mi verjamete, da se to noč nisem niti enkrat pritoževala nad tem, kolikokrat moram vstati??

pa pa

ojoj. To pa mora bit res hudo. user posted image user posted image

frutka ja jaz sem šla na Plestenjaka včeraj. Ma punce men je blo ful noro! Sem se napela, naplesala... Res je blo noro!user posted image user posted image

majuska joj zdaj pa še tvoja žalostna zgodba. user posted image user posted image

joj tims sedaj pa še ti. Ma zdej ste me pa čist v jok spravle. user posted image   Grem mal Jana polupčkat pol pa vas berem naprej.

tinky uh sam da je s Teotom vse ok! Res nisi nikoli dovolj previden pri teh živahnih otrocih. user posted image

tunkanje - Jan se je potunkal na bazenu 2x pa je sam mal popluval in naprej. Se tut ni nič ustrašil.  Sem se jaz bolj kot on sam. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2745
8.3.2009 18:36:05   
dzanika

Dzanika, upam, da si se fajn imela z Janom in na njem.user posted image user posted image

jaaaa valda da sem uživala. user posted image user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2746
8.3.2009 18:39:20   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: dzanika

jaaaa valda da sem uživala. user posted image user posted image

Me veseli!! user posted image In kako paše, aneda??

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 2747
   [Brisano sporočilo]
8.3.2009 18:44:40   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2748
8.3.2009 18:54:03   
neboglasnica
Oj, malo me zanima, koliko nas bo jutri na srečanju...

1. Neboglasnica in Staš

Neposredna povezava do sporočila: 2749
8.3.2009 18:57:44   
neboglasnica
Jao meni, kolk sm jst smotana. Dam polovičko za pomivanje posode, pravzaprav želela sem dati. Pozabila sem pritisniti gumb, trola tromotorna. Pa tako se nekaj trudim varčevati z vodo, elektriko... Tu bi se prilegel smajli, kako se tolčem po glavi s kakšno macolo npr.

Neposredna povezava do sporočila: 2750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?