metuljcek321
|
Mala dama po novem spet po dopoldanskem sadnem oroku in po popoldanskem kosilu (zelenjavnem obroku) zradira se cca. 150 ml mleka ... uf, potem pa kanonada v plenicah ... in zmatrana je danes tud na ful - prej je spala od 11.30 do 13.30, zdajle jo je pa tud se enkrat zmanjkalo. Najbrz je prevec migala & zurirala. Pa njen nov hobi je ta, da sedi (tudi eno uro skupaj) & se igra s pliskoti, se nagiba levo, desno, naprej, nazaj, cvili, rogovili, ceblja, se smeje & ji dogaja, da je veselje. Vceraj nama je priredila pravi show program in je zganjala norcije od pol sestih do pol osmih zvecer, potem sva jo mogla pa prisilno umirit in skulirat, da se je pomirila in se pripravila na spanje ... bomo videli, kako bo danes - zdajle ze nabira energijo in fila Duracelke za kasnej Natka za zobek nr. 1! Tko se dela. Ampak je pa dolgo lezel ven, a ne, mami? In kateri je prvi? Spodaj? L? D? za stose - sem se narezala. neboglasnica, kaj je uspicila ravnateljica? Lahko tule na hitro izglasujemo ukor al pa celo izkljucitev - ti sam rec, pa bomo sestavile komisijo 3jemi, kolk pa ti mene narezis s svojimi komentarji, ej. Kapo dol, res si carica marica. Majuska, ja, morda se bom pa res zatekla k caju - hvala za namig. Pa vsem thanks za spodbudne besede - upam, da je to samo moja panika & nic resnega. K gre zame, sem silni pesimist, pri drugih pa cisti optimist. Takle mamo, ja. Pa ti? Si dons kaj boljs? populis, dostikrat klicejo nazaj - nic bat - naj vzamejo se 1 x, pa bo vse OK, bos vidla. mojcek, Preluka tud pri tvojem laufa? No, potem se pa vidimo enkrat sredi burje, vazi? Midve s ta malima v kaksnem lokalcku, ockata pa na razgibavanju misic ... AAA, nasa ima body z dogimi rokavi, zabice, hlacke, bombazno jopico & nogavicke. Pojma nimam, zakaj, ampak jaz jo kar dvojno oblecem in je kul. Saj je itak vse bombazno in lepo diha, prevroce ji ni, zebe je pa tud (seveda) ne. Ksenci, a res mate samo 18 stopinj v stanovanju cez dan? Ti to resno al si se zatipkala? Meni kaj zmrzne pri tej temperaturi, ej Blacky, pozabla povedat - meni sta najboljsa medo in pandica. Torej: Mr. Bear it is then. populis, res so dobre te tvoje raznorazne tortice, moram rect. Mi kar en mal pokruli, ko jih vidim. Pa un specialen metuljcek je bil tud ful lusten - Thank you, merci, danke! ksenci, za zobek. Flower, kako je pri vas? Pa diploma? Kdaj jo sfinisiras? jocika, nekatere otrocke zapira banana. dzanika, jaz sem iskala osebo za Simobil za Orto u nulo, nasla prijazno sandrine, ki je ze vceraj vse postimala & je danes ze odposlala moj novi telefon, cifro, pogodbo ... ma, punca, kot se sika, res. A million thanks (a pikce so zginle, btw? Upam!). Aha, ti pa rabis od Mobitela enega za novega mobilca ... a, si ga ze nasla - odlicno. Katerega bos izbrala? Aja, link pa zal ne dela. A ga das se 1x, da pogledam angelcke, please. Thanks. maja, dobr zrihtajta! Porocaj, kaj so to za eni vragci, k so se razpasli po Eli. Sccc, sccc, naj grejo hitr stran. Tinky, Dzizs Krajst, no, zamenjali so izvide. Pa haloooooo!!!!!! To bi blo lahko tud usodno. Marija, so vsi slampasti - mene to tolk pogreje. Sam, da ste zdaj doma, naj vaju ocka razvaja, lepo se cartajte, pa en velik kos zdravja vam posiljam. Blacky, jaz sem ful zadovoljna z mini rokovnikom/dnevnikom/koledarjem, ki sem ga nabavla pri Leonardu (v City Parku, BTC), je usnjen, dimenzije 9 x 18 cm, debeline 1 cm - tak, prirocen za v torbico vrect, pa lustkan - usnjen. Priporocam. Jaz si tud vse zapisem notri & je nepogresljiv. Sem se tko navadla. Moj pa opomnike prakticira na mobiju & je tud zelo zadovoljen s tem sistemom. Razen tega, da kaj spregleda, super deluje bananin jogurt & se banana cez - kolk sem se nasmejala, ej ... Blacky, le pazi, da ne bo bananin overdose To je skor tko, k pr meni zajtrki nekaj let nazaj: sirova strucka, zdenka sir, pa se ementalar narezan ... uf, ej ... lili, kako si naredila kuskus? Jaz sem ga glih zadnjic kupila in ga nameravam narest ta mali za kosilo. Ga je se katera druga dala otrocku? Kako? Mislim, da Almera, a ona je zdaj daaaalec, daaaalec, .... se katera od tu? Anyone? Last but not least: vsi praznovalcki ... happy mini b'day: