Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kaja02 o Pablo, lepo da se oglašiš, ma ja tebe so vse ful vesele, ko se oglasiš in prav je tako, tudi jaz rada preberem tvoje poste, imaš tak poseben način pisanja in razlage, si že kdaj razmišljala, da bi kaj napisala? O kaja02, hvala za tako lep kompliment! Ja, res mi pisanje ne dela težav. Ponavadi je tisto kar napišem odmevno in pozitivno sprejeto. Pa naj bodo to voščila, posvetila, sms ali karkoli že. Je pa res, da sem pri tem zelo potratna s časom, ker dokler nisem povsem zadovoljna z napisanim, še vedno kaj spreminjam, črtam, obračam.....časa pa že tako ali tako v današnjem življenju ni na pretek in je dobrina, s katero bi morala ravnati bolj racionalno. Če sem razmišljala, da bi kaj napisala? Hmmm....? Da bi pisala in se s tem npr. preživljala, ne. Čeprav ne bi bilo slabo! Vsekakor sem človek za ustvarjanje, pa naj bo to beseda ali materia. Nisem pa npr. matematik....Imam željo se v zelo bližnji prihodnosti začeti ukvarjati z bolj ustvarjalno dejavnostjo, kjer bi lahko črpala iz svojih adutov in bi mi tudi spretnost z besedami dostikrat prišla zelo prav. IZVIRNO SPOROČILO: matejchi - tato
- july1
- iva77
- LuciaMarta
- Luna2008
- sandra123
- suzana73
- lana777
- PABLO
- ANA_P
- MATEJKA_
- Nejka23
- pingo80
- čipka
- erta
- Barbarinha
prosila bi vas za seznam, če lahko sporočite svoje "pravo" ime in datum rojstva (seveda, če želite.... lahko tudi na ZS) matejchi - Jaz ti še nisem zaupala svojih podatkov, čeprav nimam kaj skrivati . No ja, morda bi morala EMŠO že enmal poneverit . Ampak, sem bila kar dolgo (kar nekaj let ) neuradno stara 23, tako da se to sedaj na koncu tudi pozna. Skupek naj bi malo manj kazal, a ne? Podatki vseeno na ZS. IZVIRNO SPOROČILO: cebrca Vse OK in super Obstgarten, Fruhtzwerge in podobni izdelki. Seveda morajo met tudi nekaj konzervansov. Mene pa zanima a je katera razmišljala da bi sama doma navaden jogurt in skuto miksala s svežim sadjem???? Jaz pač tko razmišljam in se mi zdi to otročku bolj prijazna metoda. Jaz sem Erazmu vedno tako delala in nameravam tudi Otmarju. Morda smo kdaj kupili kakšen tovrsten komercialni proizvod res v sili, ko " še muhe žre" . Drugače sem predvsem za na pot, če smo kam šli, sama pripravila skutno-jogurtno-sadne-žitne mešanice z dodatkom rozin ali suhih marelic, cimeta itd...ali kasneje kombinacije s pšeničnim zdrobom ......in smo jih dali v steklene kozarčke, dobro zaprli in ni bilo boljšega in slastnejšega obroka, pa naj bo kjerkoli. So se na srečo dobro obnesli in niti ni bilo potrebe po kupljenih variantah. Meni pa je bilo v zadovoljstvo in morda slepo prepričanje, da je bilo bolj zdravo od kupljenega, že pripravljenega izdeleka. IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz PABLO, ZS. Tejkaz, ZS nazaj, vendar ti nisem bila ravno v pomoč. Če še nisi nič našla ali se še nisi odločila, se bom še potrudila in poskusila kaj uporabnega poiskat, OK? Alpsko mleko - takole. Nisem brala gajkinega linka, vendar sem površno seznanjena z dejstvi o škodljivem "alpskem mleku". Verjamem, da je link dober in da vse drži, kar je napisano. Pa kljub vsemu zavestno kupujemo in smo kupovali ljubljansko alpsko mleko tako zase kot za našega otroka v sicer najnujnejši osnovni količini. Ne vem, no. Okolje v katerem živimo, je tako ali tako ne-idealno. Strupov je povsod okoli nas več, kot se sploh zavedamo. Treba pa je živeti! Pri vsem je treba poiskati nek kompromis in živeti po načelu nenehne opurtunitete. Tako smo se mi pač v otrokovi prehrani odločili za alpsko mleko, črtali pa smo vse druge packarije, kot so sladki umetni sokovi in napitki, sladki in slani prigrizki, že pripravljena otroška hrana,.....V prvo pri Erazmu nam je to lepo uspevalo in bomo videli, če nam bo uspelo tudi v drugo pri Otmarju.......... Svet je vseeno poln pasti.... IZVIRNO SPOROČILO: lana777 No drage moje, se ne najde nobena, k bi mela še kr samo na "domačem" mlekcu?!?! Evo mene. Naš tamiceni je tako rekoč še nejedec . Čeprav je ta teden 2x zvečer poskusil nekaj malega riževe kašice. Bolj resno pričnemo naslednji teden. gajka - povej staršem, da ni tako. Za sedenje so pomembne mišice, ki se krepijo pri npr. pasenju kravic in plazenju po tleh itd. in otrok sede, ko je sam pripravljen in ne koliko in kako dobro je poseden in oblazinjen. Vse ob svojem času. V nič silit. Je pa res, ča ima otrok več možnosti gibanja, vse osvaja prej. To vidim pri nas. Erazma smo imeli veliko več časa v ležalniku, v vozičku v košari, v posteljica oz. stajici, bolj nekako "založenega", pa je z vsem štartal veliko kasneje kot sedaj Otmar, ko je tako rekoč od samega začetka na odeji na tleh. Na tleh ima najboljše možnosti, da se max. krepi v koraku s svojimi zmožnostmi. Ležalnik smo kupili skoraj brezveze v osnovne namene. Sedaj pride prav, ko ga nastavim v sedeči položaj in dam Otmarja notri sedet, da ga privežem (divjaka malega ), da mi ne odpuza v neznamo.... IZVIRNO SPOROČILO: gajka ozziebo - LARA maca m - TADEJ Čestitke za sedmico! lana777 - LEV AN Čestitke za polovičko! Čestitke! IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz Verjetno Naty ne bo nič jezna če pokažem njenga lepotca,ko je bil v bolnici. O kako cart ! Ful lepe slikce tudi drugih malih sončkov! Vsi po vrsti so !
< Sporočilo je popravil PABLO -- 5.3.2009 10:38:12 >
|