|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del***
5.3.2009 13:42:53   
Nejka23
Zdravo punce!
Evo,pa se zopet malo javljam... Jaz ne vem, naš Jaka je zadnje dni tak tečko,da kr joij...Nič mu ne paše, ne spanje,,,bi jedel malo,pa mu naredim, nekaj žličk in je že dovolj,gremo dalje...
Po moje so zobki,včeraj sem ga namazala s Calgelom,je bil kr malo boljši...Pa opazila sem, da kr za mano čekira,me mora imeti na vidiki, če ga malo pustim v varstvu,se potem tako zarine vame, da bi me kar pojedel user posted image No, itak da se cela scedim user posted image
Včeraj je bil pa revež tako bogi, da sem tudi jaz zraven jokala,tako se mi je smilil...Še nikoli,ampak res nikoli ni imel krčev-kolik,včeraj pa sem po kosilu pojedla nekaj jagod s smetano,pa je bil potem tak jok, kričanje, ves rdeč je bil v obrazek,pa take krokodilje solze...user posted image user posted image user posted image Ne bom več jagod jedla,dokler dojim, sem si obljubila...Revcek je bil čisto hin na koncu...Ko pa ga je spustilo,je bil zopet stari Jaka ...
Danes je bil 3.cepljen,je kar dobro prestal.Edin očke ima vnete,sva dobila Bivacyn mazilo.
Mere pri 6 mes in 12 dni - 8215g, 67 cm,obseg glavice 45cm.
Kotali se samostojno,sedimo se ne,na rokice se se ne opiramo, uvajamo GH in nam gre zelo počasi...Edina stvar,ki jo je z veseljem pomljaskal je kašica Hipp jabolko z rižem (to govorim o nekaj žličkahuser posted image ) in pa polenta na vodi kuhana pa potem zmešana z mojim mlekom...Vse ostalo kar ven pljune user posted image user posted image user posted image   Poskusila sva krompir,korencek,bučke,polento,jabolko,hruško,banano...Aha,pa milupino kašico - gres.
Toliko da se vam javim,saj vas preberem,potem pa časa zmanjka za komentirat...

A katera od vas tukaj na forumu gradi???
Men se bo zrolalo od tega teženja arhitektu,še zdej nimamo nič,nobenega dovoljenja, nateguje naju že od decembra...Vsi njegovi roki so že potekli...user posted image user posted image user posted image   Poleg tega bi pa še taščo in tasta poslala nekam, ne dasta enega okna stran,pa  bomo zaradi njiju ob pol metra spalniceuser posted image user posted image user posted image Zato da bo mela vse pod kontrolo,kaj se dogaja pri nas...Ahhh....sej bo....Sem že zašla nekam kar ne bi smela...

Pa včeraj me je klicala iz sluižbe glavna sestra, imajo kao neko ocenjevanje, ampak nobena od deklet ne ve zato, sam men je dan pokvarla...In me ocenila z oceno 3 user posted image user posted image user posted image   In potem mi reče,da nej kar povem če se ne strinjam z oceno in sem rekla da se ne, ker sem očitno edina budala,ki je hodila iz bolniške v službo nekaj predavat,zato da niso drugih najemali in jim plačevali...Res sem se kar zjokala,ko sem odložiča tečefon...Nič nisem vredna tam,res ne...Pa tako sem se vedno trudila...  Ah...bo treba nkej drugje poiskat,pa bo...

Nič....grem, da ne bom morila tukaj gor...Sja si pravim - važno,da imam dva zdrava otročka in ljubečega moža,češrav je tako malo doma... Sej bo enkrat bolje...
Pa lep dan kljub dežju !!!!!user posted image user posted image user posted image

Lp, Nejka

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
5.3.2009 13:46:17   
buhtlčk
Erin datum za sedenje, da ne pozabim - 19.2. Ja direkt 6m, kot tudi prva (in do zdaj edina) prespana noč. Sam spanje morm rečt je dost boljš. Se zbudi 2x, včas sam 1x user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1902
5.3.2009 13:56:20   
buhtlčk
Nejka teli šefi....bi ti rekla nč sekirat, pa vem, da take stvari ful prizadanejo. nekej drugega poiskat ja, to bo edina rešitev.

Midva sva iz laboratorija. Sva nesla vodo. V vrečki na srečo dovolj, večino sva pa pustila doma na mojih hlačah in bodiju pa še deki user posted image ma ni pa ni hotel, pol sva pa zapela bodi pa se šla na kavč igrat. Kri sva dala brez problema. Sem se pa spomnila na vaša zbadanja...pri nas imajo tako plastično stvarco za enkratno uporabo, ki ima noter iglo na vzmet. Nastavi na prst, pritisne in kri že teče. Tamal ni niti trznil. To mora bit pocen zadeva, tako da me čudi, da nimajo tega povsod.

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 1903
5.3.2009 13:59:19   
nyna84
IZVIRNO SPOROČILO: bambi14

Po novem je tudi v kuhinji na tleh, ko kaj delam in ne v stolčku z namenom, da začne plazit oz. se vsaj obračat in kaj danes opazim, smeje se radiju na hladilniku (najbrž misli, da hladilnik poje)

To me je pa zvilo... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sem se začela naglas smejat in itak zbudila Lano.... user posted image user posted image user posted image user posted image

Glede butastih izjav - jaz se ne znam ugriznit v jezik še ko bi se mogla, tako da naj kar kdo kaj komentira, če si upa. user posted image Verjamem pa, da zaboli, sploh če gre za žaljivko na osebni ravni, tako kot je tista stara baba stara (gospa že ni) zmerjala sayuri zarad dvojčkov. Ja sayuri, eni si pa privoščite, kar dva naenkrat... Po katerih vezah ste pa to naročili? user posted image user posted image Pa če bi mi kdo rekel da kako imamo pri nas doma, mu hitro pokažem, kje imamo metlo in cunjo, pa naj potem raje s tistim opleta namesto s svojim jezikom.

Neža jaz bi tudi raje hodila spat tako kot ti, pa se zvečer ne znam spravit v posteljo, zjutraj pa tudi rabim skoraj bager, da me potisne z nje. user posted image

Zdej sem pa pozabla, kaj sem še hotela komentirat... Aja spet sem videla puhno lepih slikc. user posted image

Pa čestitke vsem za obmesečnice!  user posted image user posted image

Sem iz Posočja in nisem Gorenjka ;)
http://www.radio1.si/strani/Fun.aspx?ID=20254&LNK=7

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 1904
5.3.2009 14:05:25   
matejchi
Nejka ZS.

Naša madam pa že drugič danes spi v svoji postelji...user posted image dopoldan je zaspala po sadnem obroku ob 10.30 - 12.15 in sedaj od 14.00... (.)(.) sva danes med GH izpustili, upam da jih ne
user posted image ...user posted image

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu Nejka23)
Neposredna povezava do sporočila: 1905
5.3.2009 14:09:53   
matejchi
IZVIRNO SPOROČILO: buhtlčk

Erin datum za sedenje, da ne pozabim - 19.2. Ja direkt 6m, kot tudi prva (in do zdaj edina) prespana noč. Sam spanje morm rečt je dost boljš. Se zbudi 2x, včas sam 1x user posted image

No vidiš spal je celo noč in sanjal, kako bo zjutraj sam sedel... user posted image

RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 1906
5.3.2009 14:16:14   
buhtlčk
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

IZVIRNO SPOROČILO: buhtlčk

No vidiš spal je celo noč in sanjal, kako bo zjutraj sam sedel... user posted image

Ne ne. Sedel je in je bil potem takooooooo utrujen (spal je z 19. na 20. celo noč). Zdej se je pa že navadu, pa ne rab več tolk počivat. Spet user posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1907
5.3.2009 14:16:43   
anita goitan
Zoja se neki meni, spala mi je 2 uri..ta čas sem porabila..za vas punceuser posted image , no tud kuhala, peglala in končno sem si butaro umila..dns grem po izvide, i hope da so ok

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1908
5.3.2009 14:19:02   
anita goitan
kolegu so dns nogo amputiraliuser posted image ..na drugi strani v KR pa kolegica rodila ta 3.user posted image punčko Ano, baje taka gužva v P, da so ble kot na železniški postaji

gremo po banane http://www.siol.net/Gospodarstvo/2009/03/V_Prekmurju_so_pridelali_prve_banane.aspx

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 1909
5.3.2009 14:32:31   
tejkaz
Jaša spi, njegovo kosilo sem lahko samo v Wc vrgla, Eva gleda risanko. Jaz bi pa tudi šla najraje spat. Pa ne morem user posted image

Nejka, user posted image maš pa res slab dan.

Grem z Evo risanko gledat.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1910
5.3.2009 14:36:43   
anita goitan
luna2008 imaš zs

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1911
5.3.2009 14:37:45   
nyna84
Nejka mi bomo gradili, imamo že vsa potrebna soglasja, tko da zdej nama arhitektka riše načrte. Ma sva ji rekla naj ne hiti, ker se zarad te krize nočeva preveč zaletavat, dokler ne bova vidla, kako se bo vse skupi obrnilo.

Sem iz Posočja in nisem Gorenjka ;)
http://www.radio1.si/strani/Fun.aspx?ID=20254&LNK=7

(odgovor članu Nejka23)
Neposredna povezava do sporočila: 1912
5.3.2009 14:37:59   
matejchi
anita meni tudi ta glava zmeraj problem dela, no ravno včeraj mi je uspelo se "uredit".. izvidi bojo OK, saj je že klima taka v Kamniku, da nima kaj narobe it..user posted image
Grem po tamalega, Marušo bom pa ZZM (navezuje se na Gajkin post..tiste, ki ne berete dobro, ste si same krive..). user posted image
Pogrešam erto, Češnjico, naty itak in Tamy pa še kakšna verjetno kje poskakuje in ne na RR..

RD RR

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1913
5.3.2009 14:40:23   
gajka
Pri nas tudi kosilo še vedno ne gre in ne gre v želodček. user posted image Jemo okrog 9h in potem šele okrog 16-17h, vmes že kak teden noče nič, razen minimalno čaja popije. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1914
5.3.2009 14:44:09   
gajka
matejchi - pa glej, da bo dovolj dolg štrik. user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1915
5.3.2009 15:03:10   
sandra123
Jaz sem pa danes res čist autuser posted image , mali2 sta dopoldan spali samo pol urce, potem je bil pa jok do 14.30user posted image user posted image user posted image , sta mi končno zaspali, zdaj pa upam, da bosta malo dlje spali, da malo k sebi pridem...bi šla malo počivat, pa je že ta tretja okupatorka domauser posted image ...
Sayuri, kaj bi šele tisto čudo od ženske rekla, če bi našo so-forumovko Dodi srečala, ki je v pričakovanju še enega otročkauser posted image - jaz jo resnično občudujem, ko mi zmanjkuje energije, tako kot danes, se nanjo spomnem in si rečem "eh, če zmore ona z 10-imi, bom pa še jaz s 3-emi"user posted image ....

Lp, Sandra

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1916
5.3.2009 15:15:22   
matejchi
user posted image so mi dan pokvarli.. me iz službe kličejo, če lahko pridem v ponedeljek na predavanje kao neka požarna varnost....user posted image .. a katera ve kako je s tem, če si na porodniški.. pa že na tisto ocenjevanje sem mogla hodit.. user posted image
jaz kura smotana sem pa rekla, da pridem....

< Sporočilo je popravil matejchi -- 5.3.2009 15:16:50 >

RD RR

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 1917
5.3.2009 15:56:40   
Vilika
Evo probam dati nekaj komentarjev - sem kakšnih 25 strani v zaostanku...

Že par dni imamo na pohodu user posted image PREHLAD.
Naš Vid je zadnje dneve postal ful zgovoren in je slišati že vse mogoče - zdaj je pogosteje na sporedu tataatata, (mamama, je že čisto pozabil) pa neeee in kajjj in v tem smislu neke fore, je ful smešno ko mu nekaj govorim in se sliši kot bi nazaj odgovoril kaj nesramnega user posted image

Hvala vsem, ki ste pohvalile našo maškaro - gosenico user posted image .

Sayuri - tvoja sis' je ful luštna in ti je tud fajn podobna (kot so že ostale ugotovile).

sedenje - naš tamal, kljub svoji energičnosti, divjanju, naprezanju.... še vedno ne sedi samostojno - ga težišče kar hitro potegne na hrbet user posted image

plazenje - na nrikverc pride že čisto povsod, naprej pa ne gre in ne gre, pa dviguje tisto malo rito v luft in se čisto na nogice postavi... pa odskoči in se ne premakne niti centimeter naprej (ker pač ni pogruntal da je treba še rokice premikat), je pa skrajno smešen user posted image user posted image user posted image . Potem pa sčasoma že jezen postane in začne mahat z vsemi štirimi in z glavo gor dol in se z noskom butne v tla... pa jok in stok... pa je itak čez par ur spet ista pesem...

obroki GH - mi imamo že dolgo (več kot en mesec) 2 obroka dnevno + 3-4x mlekec, zvečer in zjutraj ga malo zgostim z riževo kašico.

bella - user posted image za narejen izpit, pridna si. Meni se že 3 leta vlečejo 3 izpiti... kar slabe volje ratam ko o tem razmišljam... se sploh ne lotim.
Katera je enkrat govorila da obvlada MATLAB (tejka, krysia)??
Bi rabla mogoče malo inštrukcij.

paprirnate reklame - naš jih tudi obožuje, tudi jaz dvomim v barvo, pa kaj, malo veselja mu moram pustiti.

andrejaboris - tudi tebi vse čestitke za izpit user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

vika a te že kaj noga boli (FB)?

nič me ne bolijo user posted image user posted image user posted image , sem si crocse kupila user posted image

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1918
5.3.2009 16:48:13   
Zoja Miša
Nejka user posted image  za boljše počutje, res ni tvoj dan.

Pa sem jaz mislila jamrati, ker je princeska že 3 dni pravi pain in the arsuser posted image , danes še spi kar nekaj, sedaj tretič, pa verjetno bo zopet samo pol urce.user posted image  In to vedno tako, da jo moram uspavati na rokah, ker drugače je jok in jok! Kako vam uspe, da vam zaspijo čez dan? Pri nama zunaj ni problema, gleda okoli in ko je dovolj zaspi. Notri pa nikakor.user posted image Se matram tudi po pol urce da na rokah končno omaga. Kakšen predlog??? Please, ker mi bo hrbet drugače ven vrglo. Še k sreči, da je lahke kategorije.

Buhtlček jupiii za sedenje. Pa upam, da bodo izvidi bp

Anita, javi kako je z izvidi.

Gajka, kako pa to? Mi2 jeva kar naprej, ampak tako po 60 ml mleka mi poje cca 30 minut po kosilu in potem je premalo, pa se v roku 1h spomne, da bi še malouser posted image , pa kupčke podirava tudi pol ure po hranjenju, vsakem, potem si pa mislite kako je touser posted image

Matejchi, meni ni bilo treba tega poslušati niti takrat ko sem bila tik pred porodniško, da kao ni potrebe, mi je čudno, da moraš ti iz porodniške zato?!user posted image  Mogoče pa zato, ker velja eno leto ali mogoče še več, pa ti letos prideš nazaj...user posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Nejka23)
Neposredna povezava do sporočila: 1919
5.3.2009 17:36:47   
buhtlčk
matejchi morš met narjeno varstvo pri delu, samo to je odgovornost delodajalca, da ti omogoči izpit. predavanje pa po moje sploh ni obvezno - je pa za del izpita. Tko mal po spominu, bom še doma kadrovnika vprašala. Če si pa na porodniški, ti pa ni treba nikamor. Poklič, da je mala bolna...

Neposredna povezava do sporočila: 1920
5.3.2009 17:39:05   
bella02

user posted image ozziebo - LARA
maca m - TADEJ
Čestitke za sedmico!

lana777 - LEV AN
Čestitke za polovičko!

Tudi miuser posted image user posted image user posted image

Kaja02 in Lana777, hvala, da sta delili te izkušnje z nami. Obakrat se mi je naredil cmok. Ja, življenje je čudež!!!

Kaja02, sem vesela, da se je s hčerkico tako dobro izšlouser posted image

anita, kake dobre fotkeuser posted image , pa upam na dobre novice!

sayuri, neprijetno, tole srečanje. Sam tastari bodo itak skoz pametni, kaj so si pa oni takrat mislili ob komentarjih starejših, ne bo pa noben povedal. Pa verjetno ta gospa al nima otrok in vnukov al so ji pa pokazali hrbet. Moja mami, tašča in obe stari mami tega ne bi nikoli rekli, sem ziher!

Luna2008, jaz še uporabljam vato in vodo, bomo robčke še lahko rabili. Gresa ji še nisem kuhala, dudko pa že imamo št. 2. Čaj ji dam instant (ga dam malo noter, da ni presladko). Sem ji nekaj časa kuhala iz vrečk, pa metala stran, ko bi pa pila, ga pa nisem imela al je bil pa vroč. Dam ji pa tudi vodo od jabolčka. Surove zelenjave ji še ne dajem. Pa pediater ti imak mora napisat potrdilo za v vrtec, da bi pa obstajao priporočilo, pa ne vemuser posted image

Naty, ja, lušten je Jošt. Pa upam, da ste OK. Te kaj pokličem!

Zojko Mišek, tudi pri nas je ratal čez dan problem. Kar s težavo zaspi. Pol je pa sitna ko ... Pa upam, da si kaj bolš volje. Na, to je zate user posted image user posted image user posted image

tejka, sej bo tud Eva pridobila, brez skrbi!

pingo80, mislim, da ti je tista izjava mal nerodno izpadla, sam smo razumele. Vsaj jaz sem. Kaj več se oglasi!

sandra, uf, to je blo pa blizu. Bomo kmalu vse postale bolj pozorne na take stvari!

buhtlčk, že nekaj časa mislim, da moram pohvalt slikco. Faca je!

Aja, izpit pa ni šeluser posted image . Pa drugičuser posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1921
5.3.2009 17:40:27   
buhtlčk
Zoja Miša naš skor vedno zaspi sam v posteljicxi. Tja ga dam budnega, ko vidim, da je zaspan. Drugje sploh noče zaspat in potem sitnari, ko ga dam pa v posteljo pa dekico na glavo pa ninat. Ok, pogojno zaspi na kavču, če sva sama in samo za dopoldansko rundo, tud z dekico čez glavo  To sm ga morala še ufurat, da mu lah nohte postrižem.

A vaši tud hočjo stat? Se tko vkoplje s temi nogicami, da ga komej premaknem.

Neposredna povezava do sporočila: 1922
5.3.2009 17:46:18   
buhtlčk
anita izvidi že?

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 1923
5.3.2009 17:46:34   
Vilika
IZVIRNO SPOROČILO: Ryssa

barbarinha srečna da imaš nežnega fantka. Naš je pa grobijan user posted image Kokr ima priložnost me uščipne, vleče za lase, davi, kraspa user posted image Pa to tak, da se zaderem zraven.

Naš je tudi neki podobnega user posted image , pa še divlja kot nor nonstop, tudi v naročju - niti 2 sekundi ni pri miru.

IZVIRNO SPOROČILO: cebrca

Potem pa se je nadaljevalo z mojimi zobmi (v 10 dneh so mi skoraj 4 zobje brez bolečin šli skoraj rakom žvižgat user posted image ) Eden je odpisan, eden je očitno rešen, 2 sta pa še pod vprašajem!

Potem pa so se začeli glavoboli. user posted image   Ti pa so mi vzeli še en teden, da nisem uspela na RR, pa še občasni izpadi elektrike.
Malo sem pojamrala, pa ne me preveč kregat, ker mi malo paše da se smilim sama sebi user posted image . Zdaj bom pa nehala in se bom poskušala malo zgledovat po sayuri in sandri, ki poleg dvojčkov prekipevata od energije!!!

Vidiš cebrca, z menoj je zlo podobno, samo da se je začelo prec po porodu vse skupaj. Najprej neka kao depresija, pa zob mi je kar ven padel - eden cel, drugega pol - zobarja pa nimam  (tako kot Zoja miša do pred kratkim, samo ona je HB rešena, jaz še iščem).
Potem sem imela visok pritisk, vrtoglavice, pa spet zobobol. Ves ta čas imam tudi hude težave z želodcem in še vedno se ne ve kaj mi je... Potem vnetje ušes, pa čez 14 dni še 1x. Pa sklepi so me boleli pa ne spomnim se kaj vse mi je še bilo...
Še tardeča mi nagaja - sem jo zdaj po 3eh mesecih in 2eh testih spet dobila.

Pa debelost  - me je zdravnica vključila v program zdravega hujšanja v zdravstvenem domu in sedaj imamo vsak teden srečanja

Prej 10 let skoraj nisem bila pri zdravniku - razen zaradi receptov proti alergiji na cvetni prah, sedaj v pol leta pa sem nonstop v ZDju. Sedaj počasi prihajam k sebi. Želim si biti spet polna energije kot pred nosečnostjo in vem da mi bo uspelo.

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 1924
5.3.2009 17:51:56   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Kako vam uspe, da vam zaspijo čez dan? Pri nama zunaj ni problema, gleda okoli in ko je dovolj zaspi. Notri pa nikakor.user posted image Se matram tudi po pol urce da na rokah končno omaga. Kakšen predlog???

Tudi jaz sem imela težave na začetku. Seveda, ko se je rodila je bilo poletje in smo bili veliko zunaj in tam je do 3 ure spala v vožičku  2x na dan. Ko je prišla hladna fronta in nisemo morali iti zunaj je bila kriza. Ni spala in bi samo jokala, ko je bila utrujena. Sem tudi mislila, da bo jo v vožičku furala po stanovanju, ker nisem vedela kako bi jo uspavala. Nosila sem jo skoraj cel dan user posted image
Potem sem ji začela dati igralnico v njeno posteljo, da se je igrala in zaspala. To sem delala za 2 tedna in se je kar navadla zaspat ob določene ure. Sedaj se igra z njeno lunico ali slončka in lepo zaspat. Včasih tudi se malo joče, ampak že poznam razliko, če bi jo kaj bolelo ali nekaj ji ne paše ali je že tako utrujena, da mora zadnjo energijo porabit.

Veliko sreče user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.