|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del***
4.3.2009 13:51:14   
suzana73
jst tud mal solim!Krompir neslan-fuj in fej!
Drgač pa meso tud pripravim s zelenjavo pol pa z vilico pretlačim

L.P. Suzana

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
4.3.2009 13:57:00   
andrejaboris
Saj je res da ne rabijo soli, samo aj pa ko čez 5 mesecev pridejo v vrtec in tam pač jejo kar je. Pa kasneje kuham jaz za vso družino pač manj začinim ne popram, ker vsak dan kuhat 5 x na dan 4 menije, pa sem tak lahko skoz za piskri. NO to je pač moje mnenje .

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu suzana73)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
4.3.2009 14:01:53   
MATEJKA_
IZVIRNO SPOROČILO: andrejaboris

Saj je res da ne rabijo soli, samo aj pa ko čez 5 mesecev pridejo v vrtec in tam pač jejo kar je. Pa kasneje kuham jaz za vso družino pač manj začinim ne popram, ker vsak dan kuhat 5 x na dan 4 menije, pa sem tak lahko skoz za piskri. NO to je pač moje mnenje .

VSE OK, ampak to bo čez 5 mesecev in je organizem tudi že malo prilagojen. pred 5 meseci mu tudi ne bi dala kar mesa za jest ali? 5 mesecev je za te malčke veliko, sploh glede na to, da so večinoma stari komaj tu okoli 6 mesecev...
vsak dela tako kot misli da je najbolje in tako naj tudi bo.

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 1778
4.3.2009 14:06:43   
andrejaboris
Ja sj vem da je 5 mesecev vekliko za naše malčke, pa jaz sem nasplošno nasproti soli, tut za nas, ki smo že odrasli. Ampak postopoma je fajn uvajat sol in tut ostale stvari v prehrano dojenčka, otročka, da ni telo potem preveč šokirano in še otrok lahko tovrstno hrano kasneje zavrača. Poznam primere. Ne vem pri 8 mesecih lahko otrok že skoraj vse je, razen medu in beljaka no in še kaj bi se našlo ne?

< Sporočilo je popravil andrejaboris -- 4.3.2009 14:07:35 >

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1779
4.3.2009 14:16:10   
Ryssa
Js tud ne solim pa bog ko bi se navadil na neslano hrano in ne bi hotel sprejet slane.

Pa to da se more navadit tudi ne verjamem ravno, pol najboljš da mu dam še tobak pa alkohol, da ne bo pol šok user posted image

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 1780
4.3.2009 14:24:05   
MATEJKA_

Ja sj vem da je 5 mesecev vekliko za naše malčke, pa jaz sem nasplošno nasproti soli, tut za nas, ki smo že odrasli. Ampak postopoma je fajn uvajat sol in tut ostale stvari v prehrano dojenčka, otročka, da ni telo potem preveč šokirano in še otrok lahko tovrstno hrano kasneje zavrača. Poznam primere. Ne vem pri 8 mesecih lahko otrok že skoraj vse je, razen medu in beljaka no in še kaj bi se našlo ne?

kakor pri komu... jaz imam alergije, ki nimajo zveze s hrano (na sonce in čebelje pike), pa sem zaradi tega za pio od P dobila strogo prepoved naslednjih živil do 1 leta: beljak, med, sv.meso, ribe, jagode, oreščki ipd. ter kr. mleko. previdno moram tudi uvajat koščičasto sadje, ampak šele po 9. mesecu...

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 1781
4.3.2009 14:38:49   
nyna84
Ste imele zadnjič debato o emailu:
http://www.zps.si/racunalnik-in-telefon/internet/ukinitev-storitve-email.si.html?Itemid=311

(če mogoče katera še ne ve user posted image )

Sem iz Posočja in nisem Gorenjka ;)
http://www.radio1.si/strani/Fun.aspx?ID=20254&LNK=7

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1782
4.3.2009 14:54:17   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

A vse kuhate v neslani vodi??

ja, ne solim,
pišančka pa pripravila: mal na olivenm olju popekla, zelenjavo posebi kuhala vse skupi nato zmešala..tud mal olja treba dat da vsaj kak vitamin, rudnina ostane, tako kot ena že napisala, da ne gre vse skoz črevesje vn

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1783
4.3.2009 15:00:47   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: MATEJKA_

kakor pri komu... jaz imam alergije, ki nimajo zveze s hrano (na sonce in čebelje pike), pa sem zaradi tega za pio od P dobila strogo prepoved naslednjih živil do 1 leta: beljak, med, sv.meso, ribe, jagode, oreščki ipd. ter kr. mleko. previdno moram tudi uvajat koščičasto sadje, ampak šele po 9. mesecu...

Ta prepoved naj bi veljala za vse otroke, ne samo za potomce ljudi ki imajo alergije. Jaz sem isto alergična na sonce pa nisem zaradi tega dobila prepovedi oz sploh nisem dobila kakršnekoli prepovedi...

Jaz dodajam sol, čist en mičkeno...in ja tudi zato ker v vrcu ne bo postopnega uvajanja.. tam ne gledajo na to koliko je otrok star... meni je isti za otroke ki v vrtec pridejo z 10 meseci (min starost) in 5 letnike... in vsebuje in med in svinjino in mleko,.. nobena skrajnost ni dobra, s temi delikatnimi stvarmi je treba res malo počakat, vsaj do 10, 11, 12 meseca...ampak do zadnjega pa ne.. najprej mičkeno od mičkenga, čez 2 meseca mičken, čez 4 mesece malo več od mičkenuser posted image , ravno toliko da je stik s tem...in da ni prevelike reakcije ob preveliki dozi... MOJE mnenje.user posted image

Čez 2 leti pa en šnopček za dobro jutro in cigaret ob popoldanski kavici...Ryssa..HEC!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1784
4.3.2009 15:02:46   
anita goitan
čak, a vse računate da boste jeseni vrtec dobileuser posted image pole mamo sam v Kamniku tako smolo..vsako leto več ljudi..kapacitete vrtcev pa enake

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1785
4.3.2009 15:05:37   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

čak, a vse računate da boste jeseni vrtec dobileuser posted image pole mamo sam v Kamniku tako smolo..vsako leto več ljudi..kapacitete vrtcev pa enake

Jap... jaz sem 99% da ga bom... V vašem koncu se najraje mečkate očitno ker imate največjo krizo v Slo menda..

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 1786
4.3.2009 15:06:53   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

Jap... jaz sem 99% da ga bom... V vašem koncu se najraje mečkate očitno ker imate največjo krizo v Slo menda..

od kod teb kriza v povezavi z mečkanjem in obratnouser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1787
4.3.2009 15:08:28   
buhtlčk

Mi smo dal v 7 vrtcev prijavo, pa me še skrbi. Trenutno stanje prostih kapacitet za prvo starostno skupino v Lj je nič. Generacija naših otrok je pa še bolj številčna.

Btw, sem morala avatar zamenjat, k je mali tko hud na tej fotki user posted image . Pa sploh jih nič dol ne vleče (to dela sam z mojimi).

Neposredna povezava do sporočila: 1788
4.3.2009 15:09:09   
anita goitan
buhtlčkuser posted image

jaz grem tud v nabavo za sončne špegle, zadnjič k smo šli na Primoža..jah kr močno je to sonce

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 1789
4.3.2009 15:10:51   
buhtlčk
anita na kolk pikslov maš avatar? da še našga mal povečam

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 1790
4.3.2009 15:12:23   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: buhtlčk

anita na kolk pikslov maš avatar? da še našga mal povečam

ma kdo bi veduuser posted image , urejala sem si na shrani.si..pa narej sm 160 obkljukala, dej probej

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 1791
4.3.2009 15:17:40   
buhtlčk
ma to je največ kar mi gre gor. Nima veze

Neposredna povezava do sporočila: 1792
4.3.2009 15:21:49   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: buhtlčk

ma to je največ kar mi gre gor. Nima veze

aha, moja fotka je že v osnovi bla pokončna..mogoče zatouser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 1793
4.3.2009 15:23:24   
nyna84
K je že govora o sončnih špeglih... Glejte našo Lano z Gajinimi očali. user posted image user posted image  user posted image

user posted image

Sem iz Posočja in nisem Gorenjka ;)
http://www.radio1.si/strani/Fun.aspx?ID=20254&LNK=7

Neposredna povezava do sporočila: 1794
4.3.2009 15:24:38   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: nyna84

K je že govora o sončnih špeglih... Glejte našo Lano z Gajinimi očali. user posted image user posted image  user posted image

user posted image

ku ena Zagrebčanka user posted image user posted image ..sej se razumemo, take  velike špegle nosijo

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu nyna84)
Neposredna povezava do sporočila: 1795
4.3.2009 15:24:59   
anita goitan
grem probat spat

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1796
4.3.2009 15:28:02   
bambi14
Ja res,

smo že stari 7 mescov,...kil pa nimamo za 7,...ma bo že, je pa ko mali lubadar.
Po novem je tudi v kuhinji na tleh, ko kaj delam in ne v stolčku z namenom, da začne plazit oz. se vsaj obračat in kaj danes opazim, smeje se radiju na hladilniku(najbrž misli, da hladilnik poje), pa obrnila se je iz hrbta na trebuh-user posted image bravo pikica. Hvala za čestitke, user posted image , vedno bolj vas zanemarjam, se opravičujem in upam, da se še kaj spomnite name.

Cebrca- boga puncauser posted image ,...bo zobošintar popravo kar se da.

Hja sem se nasmejala Gajki;ki je naklofala:
Podarim 7,5-mesečnika... Meni bo živce požrl! Pa še njegovega fotra dam zraven.
MajaT- a selite se?,...zarika bo pa papala, ne se sekirat,..vem ja lahko je rečt.
Kaja02- ja saj ja emšo bo izgovor tudi pri meni, samo ne vem kaj bom rekla pri 70 desetih.user posted image

Erin- njami juha je bla sigurno,...je najboljša če jo dolgo počasi kuhaš,....se mi že sline cedijo.

pleničke- sem probala milerove, ampak če bi kakala,..bi....šlo vse naokoli(razen, če bi klobasico naredla-hihiii)

skuta- bom kupovala navadno in mešala sadje not, jo pa je malo dobila pred 2 dnevoma, ko sem pekla eno pecivo in je lahko žlico polizala,...blo je njami, ker žlice nisem rabla pomit.

mleko- jaz ji bom dajala domače kozje, ker ima teta kozike in že zdaj doma pijemo večinoma kozje(kafe,..). Danes ga je dobla v kozarcu, ker flaše itak noče in je mljaskala.

1? A kera ve kaka je razlika med BIO in EKO pridelano??

Barbarinha- Mariborčanka si in isti letnik 1980,...mogoče se poznama,...javi se na ZS.
Katja- prosim pošli mi malo delodiša,...hvala plačam po povzetju.user posted image

sol- jaz v osnovi ne solim, če pa kuham za naju npr. pire je pač malo solen,...tudi jaz čez kaka 2 mesca ne mislim več kuhat extra za malo ampak bo jedla kaj boma jedla mi2. Treba navadit, da se zanjo ne kuha posebaj, ker jaz znorim, da bi si cela familija zmišljevala kaj bo jedla,.....haaaalooooo. Poznam primere, ki to delajo,...kaj češ,..to je zame komliciranje življenja,..se,m bol lene sorte.

ideja za dopoldanski ali popoldanski obrok:
- sem kupla v Hoferu Knusperone wellness muslije z pšen. kosmiči,ovseni polnoznati kosmiči,suhe slive,jabolka,rozine,koruzni kosmiči,...pa to namočim in na hitro prevrem(1min in odstavim).
- dodam pol banane ali pa kakega drugega sadja, ki je doma

in vse skupaj zmiksam. Ful rada to je, okusno je, pa še z kakanjem ni problema.

No zdaj pa grem skuhat do konca.

Pa pridne bodite.

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1797
4.3.2009 15:29:36   
andrejaboris
Ja saj valda da še 10000 stvari ne damo otročkom za jest. Jaz recimo sem tut proti sladkarijam min do 1 leta  in seveda čim dlje. Pa oreščki.... Pa saj tut vsaka sama najbolj vidi kaj paše njenemu otroku!

Erin ja pr 5. pa že 2 deci rdečega ob kosilu in škatlo cigaret ob risanki. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 1798
4.3.2009 15:34:57   
buhtlčk
IZVIRNO SPOROČILO: nyna84

user posted image

o kolk lušna

ja anita to bo to. Ma sej se vidi naš dec user posted image

(odgovor članu nyna84)
Neposredna povezava do sporočila: 1799
4.3.2009 15:46:04   
suzana73
jst sm tud podobnga mnenja k andrejaboris glede prehrane!Drgač pa itak vsak po svoje dela!Mnenja so različna in mislm da je prov da si jih izmenjamo!

Vlogo za vrtec pa oddam šele jutri tko da se mi zdi,da odpadem k gumb od gat!Bomo iskal drugo rešitev-vsaj za nekaj časa!

Kok dobre fotke tole z očali!  PRELEPI AVGUSTOVČKI user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  !Morm še jst si čas uzet pa kej gor prpopat-naše mulačle user posted image  user posted image  user posted image  !

L.P. Suzana

Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.