bambi14
|
Jutro, mala še ajča, jaz sita muslijev, pa kafeja,..njo pa še čakajo namočeni, malo na hitro prevreti, jih bom potem ocedila in zaliila s svojim mlekom, pa pol banane zravn in bo srečna. Anita ma je dobra ta kavica s srčkom -mi je najbolj všeč,..... naša se začne takoj režat, ko vidi fotoaparat in po novem kr grabi po njem,...bo zgleda treba kr pospravit pilote, miške,...vso elektroniko. lana777- res je, pa ne znamo dovolj cenit to kar imamo,....priznam to tudi sama. Sem bila čisto paf pred meseci, ko sem zvedela, da morajo od kolegice dojenčici nujno presadit jetra(stara je bila takrat 3 mesece) in sem se zavedala kako nam je lepo, ko smo zdravi. Pri kolegici se je vse dobro izšlo: na presaditev so morali v Italijo, z malo vse ok,...žal pa bo celo življenje na zdravilih,....je pa taki cuker,stara je 13 mescov in je shodla,....cuker. Se mi je odvalil kamen od srca, ko sem zvedla, da bo vse OK. IZVIRNO SPOROČILO: gajka Sem za dobro jutro od svojih staršev slišala, da sem jaz kriva, da Rok še ne sedi sam, ker ga ne dajem v sedeč položaj in založim z blazinami... Pa še več je bilo pripomb, pa jih raje ne bom naštevala. In ker pravijo, da se po jutru dan pozna, bo ta dan očitno res oh in sploh! Za ! ....ja halo kaj nisi vedla tega,...oni so najbolj pametni. Eh ne se sekirat, .....bi blo fajn, če bi lahko vse skupaj preslišala pa ne moreš. Pri nas se dobro razumemo ampak vseeno pride kaj vmes npr: tast je deloholik, tak ko cela njegova generacija, ne zna se vsest pred TV in uživat in taki ljudje ne razumejo drugih, ki pač nonstop ne delajo. Torej in njemu ni jasno, kak meni ne uspe bolj pucat po stanovanju, pa sproti cot likat, pa.....še zakurla bi lahko peč, pa letos me je vprašal kolko vrta boma mela. Jaz pa rečem , da ne boma mela vrta in pravi, da sma oba lena,....nočem vrta, ker smo na totalni vasi blizu gozda, neograjen vrt, okoli travnik,.........poleti bi blo moje edino delo zjutraj in zvečer pobiranje rdečih polžev, ponoči pa preganjanje srn in zajcov,.. . nah sem zatežila.
|