nell
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambi14 Po novem je tudi v kuhinji na tleh, ko kaj delam in ne v stolčku z namenom, da začne plazit oz. se vsaj obračat in kaj danes opazim, smeje se radiju na hladilniku(najbrž misli, da hladilnik poje) tolk sem se nasmejala temu, da sem bla kr solzna. Danes že drugič solzna od smeha...sma pri babiki in mu je metala žogico v zrak - mali se je tok režu, k da bi to prvič vidu...doma se ma lahk na zobe postavljam, pa se bo za vzorec nasmejal...tle pa kr ene pol ure skp - mislim mulo IZVIRNO SPOROČILO: Amelia Vidim, da vaše bebice že kar pridno zelenjavo jjo, moja sadne kašice vse poje, če ji pa dam zelenjavo npr. krompir/korenček/bučko, dela pa take face, kot da se bo ravnokar zadavila. Mi je patronažna rekla, da naj ne miksam, ker hrana zgubi vds vitamine, naj samo pretlačim, ampak jutri ji bom zmiksala, mogoče ja pa to problem. Imate še kakšno idejo? Res je, da zelenjava pozimi nima prav finega okusa, pa sadje je sladko in je zihr bolj fino, ah, bo že... Hja no...mi imamo isti problem...jaz sem mu na začetku vso hrano pretlačila...sadje in zelenjavo...je jedu sam jabiko, pa še to čist miceno....se je davu, kr tko k kak odrasli nardi, ko mu hre na bruhuhu...pol me je pa razpe , pa sem vse skp vrgla v paličnega - je pojedu za šalo malo. Ampak samo sadje....zelenjava je bila do nedavnega problem. Sem mu pa potem začela delat bolj tekoče kašice - ala juhice...pa ko kuham zelenjavo, dodam ali por, ali malo čebule...sem dala kihat že tud česen zraven...pa je mali kr pomljaskal...sam če se njemu zdi preveč gosto, mu ne bom spravla dol pa če se na glavo postavim. Včasih mu pa tudi dam kako grobo zrno soli... tko pač nam odgovarja...bistvo je, da je malemu dobro. Tibor sladko spančka - danes smo ga mal srali, smo šli skor celo uro kasneje spat - sprva je bil poln energije, čez pol ure ga je pa čist vrglo - vidno zaspan - smo se kr nahitro "vrgli" v bano in pančat. Danes sva šla na obisk k moji sestrični, ki ima doma skoraj dvoletno hčerkico in sedem letnega sina - in evo našga gavnerja - je pršla tama do njega, ga je prijela za rokico in mu lepo rekla: "Dlavo!" in naš v tak jok, k da bi ga iz kože devali. Sedemletnik ga je lahk žulu, koker je hotu, tamala se mu je pa na tri metre približala, pa se je drl k jesihar - js sem sam gledala, kaj je zdej to mojemu otroku - pa ja nikol ni tak - ampak očitn je - sva kr nahitro popakirala pa šla - mulo mali. nič nočko