bambi14
|
Ja res, smo že stari 7 mescov,...kil pa nimamo za 7,...ma bo že, je pa ko mali lubadar. Po novem je tudi v kuhinji na tleh, ko kaj delam in ne v stolčku z namenom, da začne plazit oz. se vsaj obračat in kaj danes opazim, smeje se radiju na hladilniku(najbrž misli, da hladilnik poje), pa obrnila se je iz hrbta na trebuh- bravo pikica. Hvala za čestitke, , vedno bolj vas zanemarjam, se opravičujem in upam, da se še kaj spomnite name. Cebrca- boga punca ,...bo zobošintar popravo kar se da. Hja sem se nasmejala Gajki;ki je naklofala: Podarim 7,5-mesečnika... Meni bo živce požrl! Pa še njegovega fotra dam zraven. MajaT- a selite se?,...zarika bo pa papala, ne se sekirat,..vem ja lahko je rečt. Kaja02- ja saj ja emšo bo izgovor tudi pri meni, samo ne vem kaj bom rekla pri 70 desetih. Erin- njami juha je bla sigurno,...je najboljša če jo dolgo počasi kuhaš,....se mi že sline cedijo. pleničke- sem probala milerove, ampak če bi kakala,..bi....šlo vse naokoli(razen, če bi klobasico naredla-hihiii) skuta- bom kupovala navadno in mešala sadje not, jo pa je malo dobila pred 2 dnevoma, ko sem pekla eno pecivo in je lahko žlico polizala,...blo je njami, ker žlice nisem rabla pomit. mleko- jaz ji bom dajala domače kozje, ker ima teta kozike in že zdaj doma pijemo večinoma kozje(kafe,..). Danes ga je dobla v kozarcu, ker flaše itak noče in je mljaskala. 1? A kera ve kaka je razlika med BIO in EKO pridelano?? Barbarinha- Mariborčanka si in isti letnik 1980,...mogoče se poznama,...javi se na ZS. Katja- prosim pošli mi malo delodiša,...hvala plačam po povzetju. sol- jaz v osnovi ne solim, če pa kuham za naju npr. pire je pač malo solen,...tudi jaz čez kaka 2 mesca ne mislim več kuhat extra za malo ampak bo jedla kaj boma jedla mi2. Treba navadit, da se zanjo ne kuha posebaj, ker jaz znorim, da bi si cela familija zmišljevala kaj bo jedla,.....haaaalooooo. Poznam primere, ki to delajo,...kaj češ,..to je zame komliciranje življenja,..se,m bol lene sorte. ideja za dopoldanski ali popoldanski obrok: - sem kupla v Hoferu Knusperone wellness muslije z pšen. kosmiči,ovseni polnoznati kosmiči,suhe slive,jabolka,rozine,koruzni kosmiči,...pa to namočim in na hitro prevrem(1min in odstavim). - dodam pol banane ali pa kakega drugega sadja, ki je doma in vse skupaj zmiksam. Ful rada to je, okusno je, pa še z kakanjem ni problema. No zdaj pa grem skuhat do konca. Pa pridne bodite.
|