bella02
|
Tudi midve sva doma. Kolk te to zmozga! Zanimivo mi je, da me je včeraj in danes začela glava bolet po tem, ko sem šla ven iz bolnice. No, povedali nama niso nič novega. Današnji odvzem krvi je potekal brez joka. Sem čakala zunaj in kar čakam, kdaj bo jok. In takrat mi jo sestra prinese nazaj. Mi je sama povedala, da je bila tiho kot miška, ker sem jo verjetno zelo začudeno pogledala . Zjutraj sva že doma nalimali na rito vrečko za vodo, pa smo vodo dobili šele v tretjem poskusu, ker se je 2x zraven še pokakala. Se mi je smilila zaradi tistega limanja vrečke. Pa se je tudi Teja super držala. Tudi današnja kri in voda sta BP, bodo pa še naredili teste za alergijo. Kontrolo imava čez 14 dni v bolnici pod Lj. gradom. Danes se ni stresla niti enkrat. Torej je šlo očitno res za stopnjo v razvoju . Uradna diagnoza je Benigni ne vem kaj (ne znam prebrat), odpustnico pa itak pošljejo po pošti. Ne morem povedat, kako sem vesela, da se je tako izteklo. Po črnih scenarijih, ki si jih naredimo sami, je tak zaključek fantastičen. Vesela sem tudi za Tilna, ker so mu postavili diagnozo in bodo težavo kmalu rešili. Sta pa veliko pripomogla Erin in njen , ker sta vse tako preučila in bila vztrajna pri zdravnikih. Upam, da se bo Tilen zavedal, kakšna starša ima. Erin, sva s Tejo hoteli prit na obisk do vaju, pa mi je setra odsvetovala. Moram pa reči, da sem jaz imela opravka s samimi prijaznimi sestrami. Tudi dr. Rogač mi je odgovoril na vse, kar me je zanimalo. Sem pa doživela eno zelo žalostno dogodivščino. Včeraj je v sobo prišel mali fantek, po rodu Ciganček. In ker je mali revež bolan (ledvičke mu ne delajo in ima kateter), so se mu starši enostavno odpovedali . Kako je to hudo! Tisto luštkano (sam reeees luštkano) malo nebogljeno bitje je ostalo samo le zato, ker je bolno . Ko ga je sestra hranila in ga stisnila k sebi, se mi je zdelo, da jo je pogledal in si mislil: "Kako si ti prijazna do mene." Joj, sam res žalostno. V glavnem, midve sva doma, zdravi in končno smo spet skupaj! Zoja Miša, dej mi pošlji tisto drugo cifro, je nimam. Za srečanje še ne vem. Upam, da mi uspe priti! Še enkrat hvala za vse lepe, spodbudne besede Nič, grem kar spat, da si napolnim baterije . Nočka
|