|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del***
15.3.2009 7:56:55   
betty
Erin - datum za hranjenje je: 18.1.2008

se en vic:

Lep sončen dan, Ljubljana, Fužine, ženski glas se širi čez dvorišče....
"Safeteeee, evo opet te na mobilni zove neki Low Battery!!! Već četvrti put!!"
 user posted image user posted image user posted image

ROK je moj sonček!

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2676
15.3.2009 8:28:38   
buhtlčk
Sem klicala dežurnega P na Metelkovo. Je bla sestra fuuul prijazna. No vzet ne smem nič, ker tamal že je fenistil. Vsaj dokler je še kolikor toliko vzdržno. Veliko šipkovega čaja (to mi je novo), pa ne na veter ven, če je slučajno cvetni prah, pa mal bolj dietno jest (hahaha, bom samo še riž pa šipkov čaj). Ma ja, bo že. Če se bo pa začelo še širiti,  bom pa pač poklicala še enkrat. Jutri morava pa k P, ker ima tamal čist zamašen nos, pa nič ven ne potegnem, če pa že, je pa to prozorna sluz. Itak je to po moje od alergije, mu kapljice ne odpravijo čisto, sam boljš da za vsak slučaj greva, pa še da mene vidi, če bom še mela (upam da mine do jutri). 

(odgovor članu betty)
Neposredna povezava do sporočila: 2677
15.3.2009 8:39:29   
nell
Hej hej še od mene...
da se malo javim...danes sem vstala s kurami oz. petelinom - ma mi nič ne manjka - je blo jutro samo moje, paše mal časa sam zase met - no ja pa za pralni strojuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kavica popita - njamiiiii in sedaj sem bolj kot ne pripravljena, da se moja moška zbudita - smrčita vsak na svojem koncuuser posted image user posted image user posted image user posted image - ni čudn da vstajam s petelinom.

Tibor ima nov način spanja - poleg premetavanja, se zdaj kr sam obrne na hrbet - prej je skos spal na trebuhu, zdej se pa zarotira, pri tem ponavad spusti kak jokec in pol spi šefe ko ati, z odprtimi usti in smrči - jao, jao.

Včeraj sva šla z mojim mal v shopping v LJ - sem šla za spremembo cote zase iskat in sem jih tud kuplauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ampak se nisem mogla upret, da ne bi še kej za Tiborja vzela, poleg obveznih stvari ala plenice, kašice ipd. - sem mu vzela v H&M še kapico na šilt, pa en klobuček - taki cartl.
Najprej sem js vztrajala, da vzameva Tiborja zraven, pa mi je pol še tašča rekla, da bom blj kamot cote probvala, pa da bi šla ona dva na sprehod - pa je ostal doma - še dobr - mamo premali avto, da bi lahk robo še zravn vozička notr zbasal - pomojem bi mene v Lj pustluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zvečer, k je tamali zaspal, mi je pa moj privoščil steklenico rdečega in sva čvekala in čvekala in potem sem js že kr bedarije začela govorit - dva kozarčka, pa sem bla že čez les user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image - ampak priznam, da je kr malo pasal.

Lep in krasen dan vam želim

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 2678
15.3.2009 9:22:27   
matejchi
IZVIRNO SPOROČILO: nell

Zvečer, k je tamali zaspal, mi je pa moj privoščil steklenico rdečega in sva čvekala in čvekala in potem sem js že kr bedarije začela govorit - dva kozarčka, pa sem bla že čez les user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image - ampak priznam, da je kr malo pasal.

Takšen je bil moj plan, pa sem potem namesto vina vzela dva lekadola... ampak, ko je glavobol popustil, sva pa končala enako kot vidva....user posted image

Zdaj gremo pa na murčka...user posted image , bom dala dva kamna v žep, da me ne odnese.. aja pa sej mam že na riti dost materiala za obtežit user posted image

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 2679
15.3.2009 9:23:57   
matejchi
karmar pij pij pij pa bo nazaj prišlo... upam.

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu betty)
Neposredna povezava do sporočila: 2680
15.3.2009 10:04:23   
Ryssa
buhtlčk upam da ti mine user posted image

nell
fino da si se imela fajn in za vino user posted image Jaz že komi čakam, da neham pumpat, da ga bom lahko malo cuknila user posted image Pri meni se nič ne pozna, ne glede na to kolk spijem, ker bedarije že itak govorim user posted image

matejchi fajn se mejte na murčeku.

Zdej je pa oblačn user posted image

Glede kapic za pomladno vreme oz za ca 15 stopinj.
Zdej mi pa neki razložite, kake kapice imajo vaši? Mi imamo še vedno to zimsko volneno za ven, če gremo pa z avtom mu dam pa eno čist tanko.
Sem bila v h&m in imajo samo take kapice, ki ne pokrijejo ušesk user posted image Pa ja morajo biti ušeska pokrita user posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2681
15.3.2009 11:19:12   
anita goitan
dan
dns bla Zoja 1.pr maši, bla pridna, na konc zaspalauser posted image
šibamo vn

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 2682
15.3.2009 12:08:44   
buhtlčk
Ryssa mi mamo trenutno bombažno kapo, ki jo potegnemo čez ušesa. No včasih kam zleze..

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 2683
15.3.2009 12:16:07   
andrejaboris
Hoj!

Maja T. Enej se tut pune davi če ni čist spasirano! Zara je pa fuuullll lepotička!!!

Anita user posted image user posted image za !, mašo! Mi se tut spravljamo k maši pa  še nam ni ratalo!!!

Bella bravo za plazenje!!!!

Gremo se dans potepat in se zvečer tipkamo!!!!

pappa in lepo nedeljo!!!

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 2684
15.3.2009 15:14:36   
anita goitan
Zoja jedla dns 1.ržen kruh, sva ga včer pekla, brez soli in brez mleka..mah kar ga je blo v župi namočenga še šlo, na suho pa ne
Pa proseno kašo s koenčkom in grahom, to blo pa dobrouser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 2685
15.3.2009 15:46:59   
Zoja Miša
Mi2 sva danes jedli rumenjakec in proseno kašo, zraven pa cvetačo. Je bilo jami! Pa prosene kaše ne moreš sparirati, pa jo je vseeno lepo pojedla! Pridna punca!user posted image Sedaj pa oba z očijem spita, ko velikauser posted image
Mi smo se včeraj potepali in cel dan bili zunaj, je bilo super! Danes pa smo tudi cel dopoldne zunaj na kavici sedeli, smo dobili obisk, pa smo bili kar zunajuser posted image

Matejchi, za seznamček 7m, 4d 6200 g in 68 cm
Bella in Erin! Bravo za vaju in vajina sončka! Za vse se je dobro izteklo! Sem ful vesela!user posted image

Katja, hvala za komplimenteuser posted image

Buhtlček, upam, da si se rešila, ker vem kako user posted image  to boli. Sem že tako kot Ryssa, solze točilauser posted image  In kaj je sedaj to z alergijo?user posted image
Ryssa, pa imaš enga navihančka!user posted image  Kapica, tanša, bombažna - Pikapolonica (sam je že malo tesnauser posted image , tako da iščem novo) Pumpa je crknila?user posted image  Jaz pa kar na roke še trajbamuser posted image . Počasi zaključujem, poskušam si vsakič malo manj spumpati. Čerav to počnem že 5 dni, pa noče presahnit, mogoče zato, ko me kar malo srce zraven boli. Sam enkrat tako moraš nehati, ne?user posted image

Nell, bravo za šoping!

Erin, na seznam lahko daš sedenje 10.3.

Čestitke vsem za nazaj in Maja T za obletnico!user posted image user posted image user posted image Zara je pa res cute! Termoflisek pa si kupila kje?

Neža ali katera druga, ko daješ Neži žemlico, je to namesto obroka ali kar tako vmes? (saj vem da si že pisala, pa se mi ne da brskatiuser posted image )

Anita, Kaja Lina je vsak dan pri Mašiuser posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 2686
15.3.2009 15:53:00   
Zoja Miša
Karmar, vodo si pripravi v termosko, jaz malo bolj vročo dam notri, in potem malo ohladim pod mrzlo vodo, če je prevroče. Lažje tako kot pogrevati. Vsaj meni je

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 2687
15.3.2009 16:04:23   
Maja T.
Karmar, mi smo tu bolj bogi z mlekom user posted image in ji pretežno dajem samo flašo.

Ko se mi ponoči zbudi, jo sicer prvo podojim, samo  to je res samo za vzorec, ji potem še flašo dam, imama pa taki  sistem, da si zvečer vodo prevrem, pokrito pustim na štedilniku in ko je Zara lačna, polovico mrzle vode odlijem v lonček, drugo polovico segrejem (ne do vrelišča) in potem obe vodi zmešam v stekleničko, da je približno temperatura 37° C.
Če je malo prevroče, pač flašo še ohladim v mrzli vodi, traja mogoče kako minuto. Vse skupaj je dokaj hitro parajt user posted image .

Ja ni ga čez komot, ko si samo joškice ven vrgel in je user posted image že pil user posted image .

Anita G., proseno kašo še potem kaj posebej spasiraš, ker ko sem Zari dala, se ji je zatikala v grlu. Pa še to, kakšen grah uporabljaš. Jaz kar onega zmrznjenega?

Pa še to bi vprašala, ko ste svojim user posted image dali žemljo, kaj so jo začeli takoj jesti oz. žvečiti? Jaz sem danes Zari dala samo za pokušino žemljo (do testiranja tako ne sme glutenske stvari jesti), da vidim kaj bo naredila, pa jo je začela stresati kot ropotuljico in ker ni ružila, jo je vrgla user posted image .

Zoja Miška flisek je bil kupljen v trgovini Zara user posted image

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 2688
15.3.2009 16:14:05   
Maja T.
  • Aja še to, sem ji včeraj dala ajdovo moko z AM in ji je bilo zelo dobro.
  • Danes pa sem ji vanilijev puding skuhala na AM in malo sladila z javorjevim sirupom, je tudi še kar rada jedla
  • Za kosilo pa smo jedli: čebulica prepražena na olivnem olju, nato sem še malo prepražila piš. prsi, odveč olivnega olja odlila, nato sem dala noter korenček, grah, por, krompirček, vse skupaj zalila z vodo in še malo solila. Ko je bilo kuhano, sem vse skupaj spasirala, ostalo tekočino uporabila za juhico in je bilo zelooo dobro user posted image .
In končno se je mala navadila, da je v stolčku in ne več v ležalniku user posted image user posted image user posted image

ZARA - 08.07.2008

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 2689
15.3.2009 16:29:46   
Maja T.
Zoja Miška imaš ZS

ZARA - 08.07.2008

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 2690
15.3.2009 16:34:27   
Maja T.

user posted image

mogoče bo pa Žiga mel tut štajerko? user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

user posted image

No te pa ga zraven v MB na randi pripelji user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2691
15.3.2009 16:38:13   
Maja T.
Ki ste vse danes, ko imam cajt, pa nikjer nobene user posted image . Kaj vsem sonce sije, da ste na vozičkanju, ker pri nas dežuje user posted image in je tako vreme za user posted image .

Zara spi že 2 uri

ZARA - 08.07.2008

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 2692
15.3.2009 16:39:46   
Tamy30
en lep nedeljski  podzrav.

Kot prvo da ne pozabim, Erin, podatke bom cimprej napisala, ko bom mela cas, da prepisem iz knjige. Se ze nekaj casa spravljam zraven.

MajaT tudi jaz Martinu se vse miksam. Ce pa se kar nic ne grize, pa me je strah da bi se zadavil. Ko sem mu dala piskot, ki se mu je kar velik kos odlomil v ustih, sem ze brskala s prtom po njegovih ustihuser posted image  A danes ko si kuhala kosilo si dala Zari soljeno? Jaz se kar ne solim, pa ne vem kdaj lahko zacnem?

Ryssa , sem tudi gledala V H&M, so ful lepe kapice. Samo res msent da nimajo pokrita usesa. Zato se Martin ima zimsko kapico. Sem pa mu komaj nasla eno tanko spomladansko, ki sem jo nasla v Babycentru.

Andrejaboris, cestitke za 2. zobekuser posted image

Karmar jaz imam  prekuhano vodo v termovki. Tak da ce se ohladi jo pac hitro pogrejem v mikrovalovni.

Danes imamo bolj spalno nedeljo. Martin ze drugic spi. Se mu kar spi. Za kosilo je jedel zelenjavo (cvetaco, bucke in krompir). Pa ker vceraj ni kakal, sem predvideavala da ga bo kosilo pognalo. In res, se sa,a nisem dobro zacela jesti, ze je zacel pritiskat. Pac dobro ve, kdaj mami zacne jesti kosilo, takrat je cas za kakanjeuser posted image

se lep dan naprej. Aja, izkoristite danes za vozickanje drug teden napovedujejo slabo vreme.

pa-pa

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 2693
15.3.2009 16:40:00   
Maja T.
eh niste resne user posted image user posted image user posted image , grem počasi

ZARA - 08.07.2008

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 2694
15.3.2009 16:49:04   
Maja T.
Tamy30 jaz solim zelo malo, mi je P, da čisto malo lahko. Saj jaz praktično do tega tedna tudi nisem. Mi je P rekla, da imajo user posted image prirojen občutek za okus. Ko nisem nič začinjala, je bila Zara zelo slab jedec, zdaj pa ko malo začinim, pa je da je kaj user posted image .

Zdaj pa res grem, mala se je zbudila, gremo papat mlečno kašico user posted image

ZARA - 08.07.2008

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 2695
15.3.2009 19:19:29   
Zoja Miša
IZVIRNO SPOROČILO: Maja T.
  • Aja še to, sem ji včeraj dala ajdovo moko z AM in ji je bilo zelo dobro.

• Danes pa sem ji vanilijev puding skuhala na AM in malo sladila z javorjevim sirupom, je tudi še kar rada jedla

• Za kosilo pa smo jedli: čebulica prepražena na olivnem olju, nato sem še malo prepražila piš. prsi, odveč olivnega olja odlila, nato sem dala noter korenček, grah, por, krompirček, vse skupaj zalila z vodo in še malo solila. Ko je bilo kuhano, sem vse skupaj spasirala, ostalo tekočino uporabila za juhico in je bilo zelooo dobro user posted image .

Tole so super recepti, da še kdaj kakšnega napišuser posted image , pa meni ni treba študiratiuser posted image

In imaš ZS nazajuser posted image

Jao bom že dobila to user posted image  M. Sedaj me že 4 dni vse nekaj pika in v križu ščipa...user posted image

Pozabila povedati, Kaja Lina je včeraj dobila svoje prve Nike(ce) user posted image . Niso ji še prav...ampak so bile tako cart!user posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 2696
15.3.2009 20:20:25   
Krysia
čer!

Najprej čestitke: ROK (gajka) - čestitke za 8ko! user posted image user posted image Da ne bi mislil, da se noben ni na njega spomnil - jaz mam to že cel dan v glavi, ampak sem šele zdaj prišla do računalnika.

Maja T. in tejkaz, super, da ste začeli pridno papcati user posted image user posted image

Bella02, a si bla ti učeraj popoldan v Supernovi? Se mi zdi da sem te vidla s Tejo in Tjašo, sam je bil še en otrok zraven user posted image pa mal drugačna frizura? Pol se te pa nisem upala za rokav pocukat, ker sm pozabla tvoje pravo ime user posted image

Zoja Miša, hvala za ZS.

Mi smo imeli danes krasen dan - zjutraj se zbasali v avto, pa proti morju ... najprej se ustavli v Divači, potem pa naprej ... parkirali v Fiesi, šli peš do Pirana, spili vročo čokolado s smetano, še en velik krog po Piranu pa pol nazaj ... bil sonček in toplo, Rok užival, nič spal - mal zadremal, ko smo šli nazaj proti Fiesi ... pol pa k mojim na kočerjo (neki vmes med kosilom in večerjo) in domov ... Rok že spančka, moj je pa moral v službo - neki se je sesulo pa mora pomagat (računalniki pač). Še dobro, da smo super izkoristli dan, ker bo ziher prišel domov enkrat sred noči user posted image

Nič, grem še mal po netu posrfat, pa se tipkamo jutr ...

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 2697
15.3.2009 20:26:32   
Ryssa
IZVIRNO SPOROČILO: Maja T.

Jaz sem danes Zari dala samo za pokušino žemljo (do testiranja tako ne sme glutenske stvari jesti), da vidim kaj bo naredila, pa jo je začela stresati kot ropotuljico in ker ni ružila, jo je vrgla user posted image .

user posted image

Sem razmišljala, pozabila pa napisat, da je ful fajn Zarin flis - vidim da je podložen, Zara je pa itak user posted image
Sem našla nekaj podobnega pri nextu http://www.next.co.uk/shopping/children/youngerboys/20/11

Zoja Miša ja enkrat je treba nehat pumpat, jaz zdaj še samo zjutraj in zvečer po ca 180. Se mi ne ljubi s to ročno, električna je pa crknila. V bistvu je stikalo fuč.
Do konca marca nekje mi je pa cilj čist zaključit, je bilo dovolj. Čeprav je pa res nek tak čuden občutek, namesto da bi se veselila, tudi mene mal stiska, tak prav čudno je.

Ja ti keksi oz. baby piškoti so res user posted image
Jaz sem mu dala zadnjič v roke, da bi malo cuzal in ga skoz imela na očeh - bila zraven njega, nekaj časa lepo liže pa cuza tisti keks, pa sem samo nekaj na tla pogledala - za manj kot sekundo, pa že ni bilo več zgornjega dela keksa in se je že davil. V trenutku sem imela tri prste v njegovih ustih in sem že kopala keks ven.
Obup, ne dam mu ga več. Ko se user posted image zmehča, se pa takoj odlomi. Zdej mu jih samo še zdrobim v kakšno kašico ali pa mu ga drobim in po malih koščkih dajem.

A kateri od vaših tudi ne mara kupljenih frutekov, hippov itd.?
Me zanima če obstaja kak okus, ki bi mu šel v rito.
Sicer ni sprobal ravno bogvekaj - slivo, marelico/hruško, breskvo, banano z žiti, jabolko/hruško... Večinoma jih pojem jaz, samo kako žličko mu spravim v rit, pa še to je prva žlička, ko še ne ve kaj je gor. Fajn bi blo, da bi vsaj en okus maral, da bi lahko vzeli s seboj če kam gremo.

Moram iti, imam še delo na farmi, cel kup paradižnikov za obrat user posted image

Mirno noč!

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 2698
15.3.2009 20:28:51   
Ryssa
Čestitke Roku od gajke pa še za včeraj sem dolžna Roku od Krysie, Teodorju, Zoji in Pii user posted image user posted image

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 2699
15.3.2009 20:37:34   
karmar
IZVIRNO SPOROČILO: Tamy30

Karmar jaz imam  prekuhano vodo v termovki. Tak da ce se ohladi jo pac hitro pogrejem v mikrovalovni.

A mikrovalovko uporabiš? Jaz imam pa take zadržke, še zase je raje ne rabim...če se le da. Moj dragi mi je pa rekel da naj ji mleko kar v mikro. pogrejem.... Ne vem. A še katera greje v mikrovalovki? Sej verjetno da ni nič narobe, sam ne vem kar nekaj kompliciram. Sem res tako žalostna da mi je šlo mleko, vem pa da sem si ga sama zafurala.....no, izvedela sem prepozno. Začela sem hodit v fitnes- že 14 dni- in po 1t mi je začelo mleko zmanjkovat. Pol mi pa reče ena prijateljica ki je trenirala gimnastiko da odsvetujejo bilokateri šport ki je naporen dokler dojiš ker začne mleko kislit in zmanjkovat. S tem ko kisli ga še otrok manj poje, tako da gre še hitreje navzdol...in res, 14 dni in čaooooo. user posted image
Maja T ti ji pa napraviš kosilo hujš kot v gostilni...bravo za tako mamico!!!user posted image

Ryssa sem se pa nasmejala zdej tvojemu športniku... hehehe, dober je.user posted image

Erin in Bella sm vesela da bo vse ok, res. Pa čestitam za moč ki sta jo zbrale za dat vse to skozi.user posted image
Erin za seznam pa prva gh v začetku ferbuarja. ni panike, si imela dosti drugega v mislih, nič zato če si pozabla. Če pa še vedno ne bo nič mi sam sporoči, da ti sporočim še enkratuser posted image

matejchi kako je blo na morčeku?

(odgovor članu Tamy30)
Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

aali res
drevozivljenja

kadite med nosečnostjo in dojenjem

da (12%)

ne (78%)

zelo malo do max 10 (10%)

Število vseh glasov: 1065

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!