Krysia
|
evo, mi2 s plavanja, Rok spi kot top ... se ni zbudil niti, ko sem ga slekla in dala iz lupince v postlco Danes je bil ful aktiven, je kr naprej brcal ... ponavadi mu je blo tole plavanje bolj wellness varianta - počitek v obroču FB: kmetija - jst sm dobila božična drevesa za darilo od prijateljev ... ampak so bla dosegljiva sam okrog božiča ... in se ful obnesejo, ker dobiš ogromno denarja, ko jih obereš ... drugač pa ... živali lahko prodajaš, če imaš .. kaj že ... "barn", men se zdi. Uglavnem eno rdeče poslopje . Do velik denarja sm pršla tko, da sem sadila sam jagode pa paradižnik, ker obrodijo vsak dan. pa nč nisem zapravljala, sam sadila pa obirala ... ampak je trajal, verjemte mi ... pa ne kupovat živali, je bolš, če ti jih kdo podari Katera drevesa so najbolj donosna, pa ne vem - nikol se ne spomnim pogledat, kolk denarja dobim od tega ... ej, sam smo res usekane, da se s takimi stvarmi ukvarjamo ... Gajka, že ful dolg ti hočem povedat, da naj te nč ne skrbi za Roka in da itak nisi ti nič kriva. Fizioterapija mu bo pa sam pomagala in to ni nč groznega ... Erin, kako ste? In bella02, pri vas? Skoz mislim na Tilna in Tejo ... HB ni epilepsija, upam pa, da vse to čimprej izzveni ... pa da bi 100% pogruntal, kaj je, ker je verjetno najhujše, če ti ne morejo nič konkretnega povedat ... Drugač je bla pa naša noč ... kr neki. Sicer smo ustal sam 2x, ampak nismo nč spal ... sem mu dala včeraj manj kot četrt banane, pa ga je spet matralo ... in če je bil v ležečem položaju, ga je očitno ful zvijalo, tko da smo pol noči presedeli zjutraj se je pa uspel pokakat ... še dobr ... Aja, danes grem pa po avto, če bo vse po sreči ... končno, mi že kar mal najeda, da se sredi dopoldneva zmislim, da bi kam šla, pa se spomnim, da nimam avta ... no, zdej se bo treba sam še navadit ... bomo že No, "Ljubljančanke", kdaj se res dobimo? mam že abstinenčno krizo Roku pa tud ne bi škodilo mal družbe vrstnikov ... Grem kaj pojest ... mi danes še ni ratal nič ...
|