|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del***
13.3.2009 12:04:49   
anita goitan
kolk mene križ boli, al ledvicauser posted image ..grem se nalivat

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 2601
13.3.2009 12:21:58   
Krysia
evo, mi2 s plavanja, Rok spi kot top ... se ni zbudil niti, ko sem ga slekla in dala iz lupince v postlco user posted image Danes je bil ful aktiven, je kr naprej brcal ... ponavadi mu je blo tole plavanje bolj wellness varianta - počitek v obroču user posted image

FB: kmetija - jst sm dobila božična drevesa za darilo od prijateljev ... ampak so bla dosegljiva sam okrog božiča ... in se ful obnesejo, ker dobiš ogromno denarja, ko jih obereš ... drugač pa ... živali lahko prodajaš, če imaš .. kaj že ... "barn", men se zdi. Uglavnem eno rdeče poslopje user posted image . Do velik denarja sm pršla tko, da sem sadila sam jagode pa paradižnik, ker obrodijo vsak dan. pa nč nisem zapravljala, sam sadila pa obirala ... ampak je trajal, verjemte mi ... pa ne kupovat živali, je bolš, če ti jih kdo podari user posted image Katera drevesa so najbolj donosna, pa ne vem - nikol se ne spomnim pogledat, kolk denarja dobim od tega ... ej, sam smo res usekane, da se s takimi stvarmi ukvarjamo ...

Gajka, že ful dolg ti hočem povedat, da naj te nč ne skrbi za Roka in da itak nisi ti nič kriva. Fizioterapija mu bo pa sam pomagala in to ni nč groznega ...

Erin, kako ste? In bella02, pri vas? Skoz mislim na Tilna in Tejo ... HB ni epilepsija, upam pa, da vse to čimprej izzveni ...  pa da bi 100% pogruntal, kaj je, ker je verjetno najhujše, če ti ne morejo nič konkretnega povedat ...

Drugač je bla pa naša noč ... kr neki. Sicer smo ustal sam 2x, ampak nismo nč spal ... sem mu dala včeraj manj kot četrt banane, pa ga je spet matralo ... in če je bil v ležečem položaju, ga je očitno ful zvijalo, tko da smo pol noči presedeli user posted image zjutraj se je pa uspel pokakat ... še dobr ...

Aja, danes grem pa po avto, če bo vse po sreči ... končno, mi že kar mal najeda, da se sredi dopoldneva zmislim, da bi kam šla, pa se spomnim, da nimam avta ... no, zdej se bo treba sam še navadit  ... bomo že

No, "Ljubljančanke", kdaj se res dobimo? mam že abstinenčno krizo user posted image Roku pa tud ne bi škodilo mal družbe vrstnikov ...

Grem kaj pojest ... mi danes še ni ratal nič ...

Neposredna povezava do sporočila: 2602
13.3.2009 12:23:28   
anita goitan
ja kdaj se res dobimouser posted image , drug teden sm še tuki, zadn teden v marcu pa šibavi na Primorsko

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 2603
13.3.2009 13:15:55   
sayuri
Drug teden? Supernova? user posted image  Al pa mogoče Kolosej? Zdaj bi lahko že sedeli(ležali na tleh? Prinesemo kakšne dekce? KAj pravite?

Neposredna povezava do sporočila: 2604
13.3.2009 13:16:43   
sayuri
ZojaMiša, če rabiš kakšno pomoč pri prodaji, me kontaktiraj.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2605
13.3.2009 13:28:28   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Drug teden? Supernova? user posted image  Al pa mogoče Kolosej? Zdaj bi lahko že sedeli(ležali na tleh? Prinesemo kakšne dekce? KAj pravite?

Ja.Ja.Ne.Ja.Ja.

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2606
13.3.2009 13:52:12   
anita goitan
se beremo jutri..
zdej pa telička pripravm Zoji, potem še mal vn..ob 16.30 čofa čofa, še naslednji teden mamo bazen, potem gremo naprej-v nadaljevalnega

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

Neposredna povezava do sporočila: 2607
13.3.2009 14:15:58   
buhtlčk
boga tejkaz user posted image Pri nas je med drugim pomagal, žal, antihistaminik.

cebrca fajn pozira tale vaš user posted image . Mi je žal za ata.

gajka bodiva močno - nič FB!  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2608
13.3.2009 14:27:46   
buhtlčk
Ja dejmo se kej vidit ja user posted image . Vseen mi je kje. No tega z dekcami si ne predstavljam, sam če ve ta izkušene mame pravte da ja, pol prnesem dekco, ni problema user posted image
Krysia naš je bil ravnokar spakiran v posteljo. Od bazena ni spal še nič. To je itak brezveze. Mamo bombo, sam ko se zbudi greva najprej ven.

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 2609
13.3.2009 14:43:10   
matejchi
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

Ja.Ja.Ne.Ja.Ja.

SREDA 18.3. ?

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 2610
13.3.2009 14:59:04   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

Ja.Ja.Ne.Ja.Ja.

SREDA 18.3. ?

komot

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2611
13.3.2009 15:00:03   
buhtlčk

Ja.Ja.Ne.Ja.Ja.

SREDA 18.3. ?

komot

lahko

Neposredna povezava do sporočila: 2612
13.3.2009 15:03:42   
sayuri
Jst ne morem pon (plavanje), tor(pilates), sre (fizioterapija) user posted image

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 2613
13.3.2009 15:38:12   
Tamy30
ojla,
se malce oglasim. Martin spi, jaz pa sem si privoscila malce napolitank in toplo mleko. Ja no zvecer pa grem na dolg sprehoduser posted image

Danes smo tudi prespali celo noc. Madonca kar ne morem verjet da mu tako dolgo rata brez hraneuser posted image

Za kosilo je pa danes bil celi smesko. KAr naprej je nekaj brbljal, pa pljuval, pa se smejal, da sva imela cel pladenj od hrane. Se dobro da sem sedela malce stran, da se nisem buila jaz cela popljuvanauser posted image  ko sva se po hranjenju umivala je imel kasico celo na obrveh. Zraven pa je kar vriskal. A ste ve tudi kaj umazane???

Neza7 dobra fotka.  Bom si tudi jaz morala omisliti, in ga dati v fredov obroc, tudi takrat ko ne greva na plavanje.

Bambi14 hehe dobr posnetek. Ta ima IQ ziher 300user posted image

Danes sem bila na sprehodu s prijateljico, ki ima hcerko staro 11 mesecev. Je taka zlata. In sta se z MArtinom prvic pobozala po prstkih. Se mi je tako lustkano zdelo. Pa hodimo skupaj vsak dan na sprehod, pa sta se sele zdaj zacela spoznavatuser posted image  Ja no je pa res, da MArtin vedno spi na sprehodu. Komaj ga polozis v vozicek, ze ga zmanjka.user posted image  

Vceraj seem koncno nasla zajcka od Mam, za ciscenje dlesni ali zobk. Zajcek ime dva useska, v katera vstavis prste in nezno masiras dlesni ali zobke. In ker sem hotela MArtinu obcasno z gazico masirati dlesni, in je pri tem seveda uzival in sesal gazico zavito okrog mojih prstov, sem vceraj bila kar razocarana. Ko sem mu pokazala zajcka, pa se zraven veselo pela, ni hotel odpreti ust, za nic na svetuuser posted image Ko pa sem si ovila prst z gazico, pa je ze odpiral usta na siroko. Sment, pa je sel denar v nic. Ja upajmo da bo danes drugaceuser posted image

Mejte lep topel vikend.

Papa

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2614
13.3.2009 15:38:14   
Zoja Miša

Jst ne morem pon (plavanje), tor(pilates), sre (fizioterapija) user posted image

Jaz hočem videt Sayuri, v četrtek 19.3.! In hvala, te bom kontaktirala, če bom kaj rabila pri prodaji, se moram še enkrat zraven spravit. Upam, da bo to v kratkem.

Gajka, prodajam samo takšne cotke ki sem jih ali dobila pa mi niso bile všeč ali pa kaj takega kar je bilo na hitro kupljeno. Punca ima pa toliko cot, da bodo vse omare itak polne njene robeuser posted image  Glede družbe pa. hmmm...nič ne bom rekla, ampak za enkrat je prej ne, kot ja.user posted image

Dekiceuser posted image user posted image user posted image

Bella, gresta s Tejo domov, nič niso našli. Teja je bolje!user posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2615
13.3.2009 17:51:40   
Vilika
Hvala punce za današnje nasvete glede kosila. Sem pol neki skombinirala - njoke iz skrinje, ene pust zrezke v zelenjavni omaki in paradajzovo solato. Še kar.

IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Kmetija - saj orjem in žejem in sadim drevesa in obiram, ampak nikamor ne pridem. Vedno stojim tam med 12.000 in 15.000. Pa vse imam zmešano, in nimam časa malo presortirat. Vilika, kako se proda kokoš?

Šele ko štalo nabaviš lahko živali prodajaš, s tem ko klikneš nanjo. Ampak se res ne isplača - bolš da ti po dvorišču šetajo user posted image . To pa ne vem kako da se ti saldo ne veča user posted image . Redno moraš kmetovat - predno ti segnije pridelek user posted image

Živalce - sva šla s mojmu psičkom na neka tekmovanja in nisva dobila nobene značke. Eh. Glavno da je sit. Tja v nedogled se mi pa ne da klikat in obiskovat drugih psov.

Počasi, počasi bojo značke user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Maja T.

Kaj bi lahko katera pogledala, kaj je zdaj z njim, kaj je revež sploh še živ

Jaz ga ne najdem user posted image

Jaz tudi ne?? Ne vem zakaj, nekateri psi prijateljev se avtomatsko prikažejo, al kako je s tem user posted image user posted image user posted image

bambi - tist dojenček je pa za dol past user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Krysia

FB: kmetija - jst sm dobila božična drevesa za darilo od prijateljev ... ampak so bla dosegljiva sam okrog božiča ... in se ful obnesejo, ker dobiš ogromno denarja, ko jih obereš ... drugač pa ... živali lahko prodajaš, če imaš .. kaj že ... "barn", men se zdi. Uglavnem eno rdeče poslopje . Do velik denarja sm pršla tko, da sem sadila sam jagode pa paradižnik, ker obrodijo vsak dan. pa nč nisem zapravljala, sam sadila pa obirala ... ampak je trajal, verjemte mi ... pa ne kupovat živali, je bolš, če ti jih kdo podari Katera drevesa so najbolj donosna, pa ne vem - nikol se ne spomnim pogledat, kolk denarja dobim od tega ... ej, sam smo res usekane, da se s takimi stvarmi ukvarjamo ...

user posted image user posted image user posted image user posted image se strinjam user posted image user posted image user posted image user posted image

Drug teden? Supernova?  Al pa mogoče Kolosej? Zdaj bi lahko že sedeli(ležali na tleh? Prinesemo kakšne dekce? KAj pravite?

Ja, supernova ali kolosejuser posted image user posted image user posted image user posted image , sam kdaj , ve povejte pa bom videla če nam ustreza - mi moramo že v ponedeljek po plavanju v LJ letet - mam eno superugodno varianto za rabljeno stajico kupit, ker za novo ni dinčkov user posted image .

< Sporočilo je popravil Vilika -- 13.3.2009 17:53:26 >

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2616
13.3.2009 18:08:20   
buhtlčk
Jaz sem ravno vagala našega. Če odštejem 20dag za cunje in 15dag za večejo ima 9,85kg . Sej se mi je zdelo, da kvihtam zadnje čase... Greva midva rajš u banjo.

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 2617
13.3.2009 18:25:34   
anita goitan
Zoja spi po plavanju..moj user posted image na sestanku z upravnikom (naš blok ma sestanek)..jaz sem se nažrla pečena krompirja+tuna+skleda solate+lučka sladoleduser posted image

joj sayuri sej komej sebe loviš.user posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 2618
13.3.2009 18:49:31   
tejkaz

joj sayuri sej komej sebe loviš.user posted image

Saj zato je pa rekla, da se komaj zvečer pod kovtrom najde user posted image

Eva na počitnicah, moj in Jaša se kopata potem pa vsi spat.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2619
13.3.2009 19:14:35   
matejchi
user posted image

RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2620
13.3.2009 20:11:36   
Erin
I'm back!user posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2621
13.3.2009 20:14:20   
matejchi
welcome back... kako ste preživeli?

RD RR

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 2622
13.3.2009 20:15:58   
tejkaz

Saj res "Ljubljančanke" - kdaj se naslednjič dobimo?

20.3. user posted image

:P
tejkaz ti nisi ljubljančanka user posted image

Saj se nisem prijavila, samo datum sem predlagala. Sicer sem pa ravno toliko ljubljančanka kot ti user posted image

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2623
13.3.2009 20:28:15   
matejchi

Saj res "Ljubljančanke" - kdaj se naslednjič dobimo?

20.3. user posted image

:P
tejkaz ti nisi ljubljančanka user posted image

Saj se nisem prijavila, samo datum sem predlagala. Sicer sem pa ravno toliko ljubljančanka kot ti user posted image

jaz sem ŠTAJERKA user posted image in tudi moja otroka sta štajerca....

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2624
13.3.2009 21:23:53   
Erin
Preživeli smo ja.. ampak enega medicinskega bratca bi pa na kol nasadila, prek*** čef**..še slovens ne zna potem pa si prijazen z njim on pa jezika nazaj..sem ga napiz** vpričo dohtarjev dans, kar naj vidijo da dela probleme.. vsaj dohtarji so prijazni.. Org.dela je katastrofa, prostori tudi, odnos sester/bratcev = :(
U glavnem, včeraj smo imeli naročen ob 12 gastro, na vrsti smo bili šele ob 13, Tilen lačen in zaspan, je bil prav bogi.. Gastro ni nič pokazala, so odščipnili del želodčnega tkiva za anlizo in bodo rezultati šele čez 2-3 tedne...
Ko se je zbudil iz narkoze je nil šokiran do konca..jok in jok... i nko sem mu končno ob 17h dala kašico se je kar tresel od lakote..usta pa odpiral kot mali ptiček.. Spala sva uredu, le motila ga je cevka ki jo je imel za merjenje Ph napeljano skozi nos do želodčka in je merila kislino in povezavo s tiki...od včeraj 13h do danes 13h-- potem jo pa ti naši mladiči še radi ven potegnejo rtako da je imel roke privezane na posteljo oz nogico.. in potem sem morala kliknit vsakič ko je bil v ležečem položaju in ko je stal in ko je jedel in ko ni in vsakič ko je kašljal, kolcal, imel tike..en kup dela in zapisovanja... ampak se je splačalo..rezultati tega PH merjenja so bili že danes in iz njih je bilo razvidno da je več kot 50% tikov povezanih s povečano kislino tako da JA, IMA Sandi. sindrom... naj bi dobil sirup in  naj bi izzvenelo po nekaj tednih vkolikor ne bo pa na ponovni kontroli to povemo.. ampak frajerji kot so ne povejo da imajo to zdravilo le v lekarni od Ped. klinike in smo ga iskali v naši..tukaj pa teh sestavin nimajo, tako da mora moj jutri spet v LJ po zdravilo...
HB ni nevarno in mine in to je najbolj pomembno... Sem vesela da se je tako izšlo..vsaj ni več strahu ko ne veš kaj se dogaja tvojemu otroku..
Tike ima še vedno, sicer ne tako pogosto, so se malo umirili, ampak jih dobro prenaša, prav tako vse skupaj...
Jaz sem pa izmozgana...
Hvala vsem ki ste mislile na nas..še posebej belli s katero sva podobno dajali skozi...sem zanjih prav tako vesela da je vse ok..same dobre novičke na petek 13 ,super!user posted image user posted image user posted image
Hvala pa tudi tebi Maja T.user posted image , in seveda vsem ostalim ki ste v besedah omenile lepe želje...

HVALA!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Erin -- 13.3.2009 21:29:33 >

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Reflux
Balonchy

Kdaj je pri vašem malčku reflux izvenel?

Do dveh mesecev (47%)

Do šestih mesecev (20%)

Do desetih mesecev (6%)

Do enega leta (6%)

Kasneje (5%)

Nikoli (16%)

Število vseh glasov: 591

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!