|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del***
12.3.2009 8:04:57   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

neža do sedaj so bile razne ropotuljice in grizala igrače številka ena. user posted image  SEdaj jih kakšen teden sploh ne marata več.user posted image Seveda imata še druge igračke. Zari je trenutno najboljši Lonček presenečenja. Meče like ven iz lončka. user posted image  Lovro pa ima najraje razne mehke knjigice, katere grize, prelaga iz roke v roko...

Je spet verjetno kakšna faze... Bo minalo. Čist verjamem, da imate veliko doma user posted image
Moja tudi ima tist lonček presenečanje, ampak ni še začela ven stvari metat, verjetno tudi zaradi to, ker ne sedi dovolj dolgo, da bi ugotovila kaj je notri user posted image

Najraj ima to...

user posted image

ali se valat po celem stanovanju user posted image user posted image user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2476
12.3.2009 8:06:59   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: kaja02

tako da za seznam - palzenje 11.3.2009

Kako sem slepa user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  BRAVO user posted image user posted image user posted image  Ta polna luna je bila pozitivna na tvoji pužiki user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 2477
12.3.2009 8:22:16   
Carol11
IZVIRNO SPOROČILO: Vilika

Čer!

Sam na hitro 2 komentarja, mi je glih v oko skočilo user posted image

Carol - medve sva bile v sosednjih blokih včasih doma user posted image , sem te sedaj po slikicah (zelo luštne) spoznala. Ne vem če se ti mene spomniš... ampak jaz imam nekako v spominu, da ti je veliki brat velikokrat nagajal user posted image  

Tud jest se tebe spomnim pa ne vem od kjeuser posted image , mogoče ker si malo mlajša. Je že tok od tega kar sem preseljena, da so mi obrazi samo še znani, imena sem že pozabila, ne vem kam bi jih dala....user posted image A v Turjaški si stanovala?
Ja z bratom sva bila vedno v lasehuser posted image user posted image , me je imel skoz pod kontrolo.
Kje pa zdaj stanuješ?

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 2478
12.3.2009 8:23:14   
Carol11
Aja, pa dobro jutro vsem in hvala za kavicouser posted image ...

(odgovor članu Carol11)
Neposredna povezava do sporočila: 2479
12.3.2009 8:30:25   
sayuri
kaja02 bravo za plazenje  user posted image user posted image user posted image
bambi, jaz tudi velikokrat na tleh (na blazini Airex) previjam. Predvsem zato, da imam oba na očeh user posted image . Križ pa trpi...to pa ja user posted image

Saj res "Ljubljančanke" - kdaj se naslednjič dobimo?

(odgovor članu Carol11)
Neposredna povezava do sporočila: 2480
12.3.2009 9:01:14   
tejkaz

20.3. user posted image

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2481
12.3.2009 9:06:53   
Vilika
Jutro!

Neža - kje ste pa kupili to igračko za Nežiko, mi bi tudi kaj takega rabili ima naš tud poln kufer teh grizal, pliškov, ropotulic..., najbolj je zanimiv TV dalinec, ali pa kakšna veliiika stvar (miza, stol user posted image ).

IZVIRNO SPOROČILO: Carol11

Carol - medve sva bile v sosednjih blokih včasih doma user posted image , sem te sedaj po slikicah (zelo luštne) spoznala. Ne vem če se ti mene spomniš... ampak jaz imam nekako v spominu, da ti je veliki brat velikokrat nagajal user posted image  

Tud jest se tebe spomnim pa ne vem od kjeuser posted image , mogoče ker si malo mlajša. Je že tok od tega kar sem preseljena, da so mi obrazi samo še znani, imena sem že pozabila, ne vem kam bi jih dala....user posted image A v Turjaški si stanovala?
Ja z bratom sva bila vedno v lasehuser posted image user posted image , me je imel skoz pod kontrolo.
Kje pa zdaj stanuješ?

V Turjaški - pri mami Rozi smo smo živeli user posted image . Družila sem se pa s Sabino, Renato, Anito (jaz sem bila itak vedno največji, mali, črni vragec med vsemi otroci)... Smo bili iz prvega vhoda nasproti vašega bloka (verjetno bolj poznaš Natalijo, Majo, Siniša..). Tam pri vas so bile še Nadja, Angela... Meni so bli tko lepi cajti tam v Turjaški - tolk otrok nas je blo, neprestano igranje in norčije - skoz se je kaj dogajalo user posted image . Ko sem imela 10 let smo se preselili na drug konec mesta (babica je še vedno v bloku), sedaj sem pa v Dolgi vasi, pri mojemu user posted image .

Sayuri - pr ribnčankah si spraševala glede BC bonov - seveda jih lahko normalno uporabiš v Kočevju. Jao, jaz jih imam za okol 200 evrov, pa tud men zadnje čase BC ne potegne in jih bom zelo težko zapravla, tavečje stvari imamo pa mislim da že vse user posted image

No, pa se oglaša naša mala žverca...

Še to, na hitro -  so me včeraj klicali iz občine, da naša slikica seveda ni OK user posted image user posted image user posted image user posted image , zdaj moram pa spet tamalga rihtat in vlečt tja k fotografu.... bom kar reklamirala... matr sm jezna user posted image .
In to ni bilo zaradi odprtih ust, ampak zaradi čupe ki našmu tamalmu pač konstantno štrli v luft (user posted image smešno, ampak resnično). Pa sem vprašala fotografa, če je frizura OK in je rekel ja valdauser posted image ..... Ne vem kaj naj zdaj - mu s kremo namažem, da bo frizura bolj položna user posted image user posted image user posted image

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu Carol11)
Neposredna povezava do sporočila: 2482
12.3.2009 9:08:50   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

20.3. user posted image

Kdaj ste se to zmenile? user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2483
12.3.2009 9:09:13   
anita goitan
jutro

zoja miša oprosti, dobila sms, dns pop greve do očija v Lj potem pa skupaj po špegle, pa v Leclerc..pa po en dariln bon v mullerja..

matejchi un lonček sem ji podturila mi ga ja zafasala skor v kanaluser posted image ..mah te levinje, jao kaj šelke bo čez 12 let, jao jaooo

neč me2 šibave na sončka

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 2484
12.3.2009 9:10:53   
sayuri

In to ni bilo zaradi odprtih ust, ampak zaradi čupe ki našmu tamalmu pač konstantno štrli v luft (user posted image smešno, ampak resnično). Pa sem vprašala fotografa, če je frizura OK in je rekel ja valdauser posted image ..... Ne vem kaj naj zdaj - mu s kremo namažem, da bo frizura bolj položna user posted image user posted image user posted image

Vilika, a so ti občionarji na nos padli al kaj? Pa kaj jim je??? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 2485
12.3.2009 9:12:15   
Vilika

20.3. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image kje si pa to najdla ???

Saj bi še kar šlo, če pomislim user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2486
12.3.2009 9:16:15   
tejkaz

20.3. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image kje si pa to najdla ???

Saj bi še kar šlo, če pomislim user posted image

A nimajo takrat mariborčanke?

Našga tok luna trka, da je joj user posted image

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 2487
12.3.2009 9:16:53   
Neža7

Jutro!

Neža - kje ste pa kupili to igračko za Nežiko, mi bi tudi kaj takega rabili ima naš tud poln kufer teh grizal, pliškov, ropotulic..., najbolj je zanimiv TV dalinec, ali pa kakšna veliiika stvar (miza, stol user posted image ).

Bom  prijateljico vprašala, ker sem od nje kupila prek mama.si......

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 2488
12.3.2009 9:26:57   
buhtlčk
bambi14 jaz samo če se stran od previjalne z glavo obrnem ga držim gor. Naš se vrti ko vrtavka nonstop

Katja a napišeš katere piškote. Če me slučajno prime, da mu jih kdaj dam. Gremo pa na bioresonanco čez en teden. A niste vi že šli?

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 2489
12.3.2009 9:28:50   
Vilika
user posted image user posted image user posted image user posted image bravo naš tamaučekuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sam se zna usesti user posted image user posted image user posted image user posted image , zdaj je to ponovil kar 3x zapored user posted image user posted image user posted image

Takole nogice in kolenčka čisto k sebi pokrči potem se z rokicama odrine in hop - že lepo čiča na ritki, potem pa zadovoljno gode.... samo, še vedno se pol nazaj prekopicne čez nekaj časa user posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 2490
12.3.2009 9:35:27   
tejkaz

user posted image user posted image user posted image user posted image bravo naš tamaučekuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sam se zna usesti user posted image user posted image user posted image user posted image , zdaj je to ponovil kar 3x zapored user posted image user posted image user posted image

Takole nogice in kolenčka čisto k sebi pokrči potem se z rokicama odrine in hop - že lepo čiča na ritki, potem pa zadovoljno gode.... samo, še vedno se pol nazaj prekopicne čez nekaj časa user posted image

Bravo Vid!!

Jaša v solzah čaka na Kajo Lino.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 2491
12.3.2009 9:41:56   
Neža7
user posted image

user posted image

Takšen je! Takoj, ko mi nazaj messege poslala, bom te obvestila.

Nežo grem nahranit potem na sprehod na sončku user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2492
12.3.2009 9:42:42   
buhtlčk
Erin držim pesti.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Glede izračuna pa - Krysia (al pa katera druga), prosim popravi, če ni prav, tele 1: mi niso ble prav pri srcu, ampak
1% od 20 = 0,2
0,2 je 2/1000 od 100, torej 1:500

to pa meni sploh ni tako malo.....

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 2493
12.3.2009 9:45:04   
buhtlčk
Bravo Vid!

Pa kaja02 bravo za plazenje!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2494
12.3.2009 9:48:49   
Anonimen
Jutro user posted image !

Hvala za kavo, čeprav kave danes ne rabim, ker smo super spali user posted image ! Tako, kot že dve noči prej. Končno! Samo eno hranjenje proti jutru smo imeli in spanje  naprej user posted image . Mali, kar tako dalje!

Hvala vsem za včerajšnje čestitke ob sedmici in hkrati čestitke vsem, ki so včeraj tudi praznovali user posted image   user posted image user posted image !.

slike iz CE srečanja - slike sem in bom še dala na ogled oz. v uporabo oz....(user posted image se ne znam izrazit, tako da bi bilo prav) po tistem postopku, ki ga je pripravila gajka. Prenos gre bolj počasi, slik pa je kar veliko, zato jih nisem uspela vseh prenesti. Jih bom še danes nekaj oz. ko uspem.

nell - slik ti nisem poslala na mail, ker je vsega preveč. Poskusi jih tukaj dol vzeti, drugače pa mi še enkrat javi, OK?! Ta možnost (ftp ali kako že) je med drugim ravno temu tudi namenjena, da ni treba pošiljat naokrog in da je vse od večih uporabnikov zbrano na enem mestu in se lahko več uporabnikov poljubno poslužuje vsega zbranega gradiva, a ne?! gajka, a se motim? Verjetno, premalo vem o tem.....user posted image .....

nyna84 - user posted image user posted image user posted image braaavooo Lana! In waaaav, 7 zobkov že ima? 
Saj je res, da smo v pripravljenosti in pričakujemo, da se bodo naši mladički slej ko prej prvič postavili na noge, naredili prvi korak, dobili prvi zobek, ...... vendar ko se to res zgodi, skorajda ne moremo verjeti, a ne?! Čas nas prehiteva in s sabo nosi presenečenja! nyna84 je bilo precejšnje presenečenje ob pogledu na malo, a ne?!

In bravo vsem za obrate, sedenje, zobke, korake, žličke, požirke, slikce,....
Z vsemi sočustvujem, se veselim, jokam, držim pesti, močno upam, praznujem,........pisati vsega pa ne uspem. user posted image    user posted image user posted image user posted image    user posted image .....!

IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

..mah te levinje, jao kaj šelke bo čez 12 let, jao jaooo

Veš kako so v eni astrološki knjigi definirani otroci "levčki" - .....so sveženj radosti in hkrati živa groza....... user posted image .....

Res ne morem kaj več napisat, me čas preganja. Bom pa še kasneje sem prilepila nekaj lepih in zanimivih fotk iz srečanja, najprej pa poskusim s simpatičnim  mini filmčkom če bo šlo. (meni ne predvaja, morda bo vam predvajalo?!)

user posted image

Ali se da filmček pogledat? Je katera poskusila?

< Sporočilo je popravil PABLO -- 12.3.2009 10:00:23 >

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 2495
12.3.2009 9:50:14   
matejchi

20.3. user posted image

:P
tejkaz ti nisi ljubljančanka user posted image

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2496
12.3.2009 9:56:59   
andrejaboris
Jutro!
Sicer sem že 2,5 uri pokonci ampak sem ko zombi. Zdaj pa ne vem al sem tak nenaspana al tak lena. Kaj mislite?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Joj vse me baše.

Eno vprašanje. Jaz se zbudim okoli 7.30 in pol rihtanje malega... Pa do enih 10 se itak samo cartama pa zajtrk pa kava pa to. POl pa bi lahko šla ven, pa meni ne znese vsak dan, no razen če nimam doma nič uštimano. Kaj pa ve? Kak usklajujete hišna opravila in sprehode. No pa še pol popoldne gremo ven, če je lepo, da se še z Lanom igramo zunaj. Torej kako zdaj?user posted image user posted image

Enej se buni. Pa vedno ko začnem pisat!

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 2497
12.3.2009 9:59:23   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: PABLO

Res ne morem kaj več napisat, me čas preganja. Bom pa še kasneje sem prilepila nekaj lepih in zanimivih fotk iz srečanja, najprej pa poskusim s simpatičnim  mini filmčkom če bo šlo. (meni ne predvaja, morda bo vam predvajalo?!)

user posted image

user posted image user posted image user posted image  Prekrasno!!!!1 user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2498
12.3.2009 10:02:55   
Neža7

Dobila nazaj SMS..... Hmmmmm...... Kupila ga je v PULI (na morju) in ne bi vedela kje bi se še kje dobilo.
user posted image  ne smem povedat, da je ta stvari iz HRVAŠKE!!!! user posted image user posted image user posted image  Malo heca, če je kakšna tu iz Hrvaške. user posted image

Smo pojedli in je čist umazana user posted image  Gremo se umit in gremo hitro na poti user posted image

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 2499
12.3.2009 10:08:06   
andrejaboris
Pablo Enej je zaj 10x gledal filmček in bil čisto tiho. Kak pa so zlati ne! Za pojest1!!user posted image user posted image user posted image

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 2500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

FOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...
Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Delo.
пеперутка16

Kdaj ste po porodu šle nazaj v službo?

Po 6 mesecih. (15%)

Po 12 mesecih. (60%)

Od 12 do 16. (10%)

Ne delam. (15%)

Število vseh glasov: 20

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!