|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2008
5.10.2009 21:55:37   
Lona76
IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da se čim prej pozdraviš, LONA!!! Tvoja Taja je pa res user posted image , da že tako mlada opazi frizurouser posted image user posted image .

Aja, anja ponoči ni zbolela, jutriimava pa sistematski ... me prav zanima, kaj je z grlom ... (jo mažem s tea tree oljem)

Hvala danes sem že večino dneva brez vročine, če bo še jutri tako grem v sredo že v službo. Super da Anja ni zbolela.

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
6.10.2009 8:42:14   
Zofy
Dobro jutro. Mene se tudi nekaj loteva, samo jaz se ne dam!! Nas je zgleda Julija vse nalezla, ona pa je iz varstva domov prinesla. Čeprav pri njej se ni nekaj preveč razvil tale prehlad, ker sem ji kupila Imunogukan in zgleda, da zadeva res pomaga. Tudi mož si ga je včeraj kupil, jaz pa sem bolj na domačih zdravilih, ker se med user posted image ne bi rada neki s tabletami filala.

Lona76, tudi tvoja situacija ni zavidljva. Joj, kaj me še čaka, ko bo enkrat Julija v vrtcu. Upam, da bo dobila normalne vzgojiteljice, ne pa neke iz naftalina privlečene. Mislim, da morajo gledat proti omari???!!
KAko pa to, da Tilen še ni šel v šolo? Sem mislila, da morajo sedaj vsi otroci v šolo, ki bodo v tem šolskem letu dopolnili 6 let. Očitno se jim da podaljšati otroštvo še za 1 leto?? Nimam pojma kako to gre. A bi malce razložila?
In me veseli, da si že boljša kar se zdravja tiče. Tvoja Taja je pa res faca, da takoj opazi, če frizura ni okuser posted image user posted image . haha, ma so posrečeni tejle naši škratiuser posted image

NČK, lepo opravite na sistematskem! Mi ga imamo šele 21. oktobra.

Ok, zdaj pa na deloooo

Aja, Aleži, a si zdaj končno dobila moj mail?

Svet je poln lepote, ko je srce polno ljubezni.

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 2427
6.10.2009 10:18:27   
aleži
user posted image  

Zofy sem dobila. user posted image
Morem te pa še 1x pohvalit, da si mi napisala za Imunoglukan. Sem malo pobrskala in prebrala. Prava stvar za Žigca, ker fasa virsune okužbe-driska, bruhanje,.... user posted image user posted image user posted image

Lona, ma kdaj je Tilen dopolnil 6 let? Kako to, da ni šel že v šolo??

user posted image user posted image user posted image user posted image  vsem za sistematskiuser posted image user posted image user posted image  naš še niso klicaliuser posted image user posted image , ker baje dobimo po pošti vabilo

< Sporočilo je popravil aleži -- 6.10.2009 10:21:37 >

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 2428
6.10.2009 11:25:29   
Lona76
Dober dan!

Očitno bom šla jutri že v službo. No danes doma sploh ne počivam več, ampak že pospravljam omare user posted image . Ha vidim da sem vas zmedla s tem da je pet otrok ostalo v vrtcu ostali pa so šli v šolo. Ja skupina v kateri je bil Tilen je bila iz letnika 2003 in pet otrok letnik 2004. In teli 2004 med njimi je Tilen so ostali v vrtcu. V šolo gredo otroci po letniku. Se pravi letos so šli otrovi rojeni 2003, drugo leto bodo šli otroci rojeni 2004. Tilen bo pa star januarja 6 let. Lahko bi dala prošnjo da bi šel že letos v šolo pa se mi zdi brez veze. Vem pa da tisti ki imajo otroke rojene decembra sedaj dajejo prošnje če gre lahko otrok eno leto kasneje v šolo. Se pravi ko je bila osemletka so januarci hodili leto prej v šolo, sedaj ko je pa devetletka pa decemberčki hodijo leto kasneje v šolo user posted image .

Zofy user posted image user posted image user posted image da te nebi kakšen prehlad ujel. Kaj pa je tale Imunogukan. To bi pa tudi jaz sprobala, je Tilen skos neki hripav, sicer verjetno zato ker je med bolj glasnimi. Vzgojiteljico sem prosila naj ga opominja da se ne dere toliko in Tilen pravi da ga še nikoli ni opomnila user posted image .

Sistematskega bova pa midve s Tajo imeli novembra, ker bo takrat lahko cepljena. Ne vem med zadnjim in tem cepljenjem mora miniti ne vem koliko časa in pri nas bo to novembra.

Grem zdej malo knjigo brat. Dost sem za danes naredila user posted image

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 2429
6.10.2009 11:42:43   
aleži
Lona ja ja, to se mi je kar zdelo,da decembrčki gredo eno leto kasneje. No ma super, tako bo Tilen drugo leto star 6,5 ko bo šel v šolo. Prav si naredila, da ga nisi dala že letos.user posted image  Žiga bo tudi imel 6,5 ko bo šel (čez 2 leti...jojme, kako gre hitro).
Vzgojiteljice: katastrofa!!!!!!!! Niti ne upoštevajo ko jim rečeš!!!Najboljše je, da ji poveš še 1x na govorilnih urah!!!
Pri nas za enkrat upoštevajo mnenja, želje.

Lepo branje in počivanje user posted image  hm, ti si ista kot jaz, ko sem bolana oz. ko sem že malo v redu, zečnem delat po hiši user posted image .....prav vidim te!!! Saj paše vsako toliko bit malo doma in imet mir!!!

no pa še to
http://www.bambino.si/imunoglukan__inovativna_pomoc_pri_virusnih_in_bakterijskih_okuzbah

< Sporočilo je popravil aleži -- 6.10.2009 11:43:49 >

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 2430
6.10.2009 13:28:09   
Zofy
Evo Lona76, vidiš, pa je že Aleži priskrbela čtivo o Imunoglukanu user posted image

Punce moje, sem prej dobila en klic iz vrtca, in ne vem ali naj se veselim ali naj se jočem. Smo dobili vrtecuser posted image user posted image . Mah, mi je hudo, ker gre Julija tako rada h varuški, pa tam ima zelo rada Eriko in Niko in še ostale otroke... po drugi strani pa ima varstvo tudi svoje minuse... samo se kar ne morem prepričat, da je boljše tako, da gre v vrtec. In jutri moram že kar podpisat pogodbo in začne novembra user posted image user posted image . Prosim za kako tolažilno besedo... In še enota, kamor je sprejeta ni tista, v katero sem jo želela vpisati in je malo stran od moje službe in seveda tudi od doma. In je ne bi rada zdaj novembra uvajala in jo pol septembra prestavljala v enoto tik ob službi, da ji ne bo prehudo, ker bo spet spremenila skupino. Uh, če pa odklonim in počakam na september, pa zgubim 10 točk za čakanje v čakalni vrsti...aaaaaaa.

user posted image user posted image

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 2431
6.10.2009 14:01:41   
aleži
Zofy jaz ne bi na tvojem mestu sprejela vrtca in bi jo raje imela pri varuški. Ji bo preveč hudo drugo leto spet na novo spoznat prijateljčke in se na  vzgojiteljico naučit. Pa tudi manj bo bolezni prinesla domov, računaj, da boš feb. rodila!!! Počakaj še malo do septembra! To je moje stališče, ti se pa odloči kot se ti bo najbolj zdelo prav. Koliko km pa je od doma in službe??? Pa še za uvajanje v vrtec boš potrebovala dopust!!!

< Sporočilo je popravil aleži -- 6.10.2009 14:03:00 >

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 2432
6.10.2009 14:23:29   
Zofy
Aleži, če odklonimo, se zna zgodit, da ostanemo septembra brez in da ne bom dobila vrtca za 2. otroka (ker dobim dodatne točke, če imam oba v istem vrtcu) in pol bo varuška stala za 2 otroka 600€ namesto npr. 200€. Ma od službe do tja imam 1,5 km, od doma pa ne vem, ker itak iščemo novo stanovanje in dvomim, da bomo do konca porodniške v tej mali buži (upam!). Sej sem zdaj pogledala na zemljevid in sploh ni tako daleč, se bom zamudila isto kot bi jo h varuški peljala. Ok, malo več, ker varuška jo sezuje in sleče, ko pridem tja, pa tudi obuje in pripravi za odhod, ko jo poberem... Ma ja, mogoče pa delam iz muhe slona od vsega šoka...

Aja, za uvajanje pa sva se z možem že zmenila - jaz imam samo 2 dni viška dopusta, ker 4 dni še rabim za novo leto ali božič, on ga ima še več, tako da bom uvajala jaz 2 dni on pa 3...

< Sporočilo je popravil Zofy -- 6.10.2009 14:25:00 >

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 2433
6.10.2009 14:30:04   
mumu
IZVIRNO SPOROČILO: aleži

Zofy jaz ne bi na tvojem mestu sprejela vrtca in bi jo raje imela pri varuški. Ji bo preveč hudo drugo leto spet na novo spoznat prijateljčke in se na  vzgojiteljico naučit. Pa tudi manj bo bolezni prinesla domov, računaj, da boš feb. rodila!!! Počakaj še malo do septembra! To je moje stališče, ti se pa odloči kot se ti bo najbolj zdelo prav. Koliko km pa je od doma in službe??? Pa še za uvajanje v vrtec boš potrebovala dopust!!!

Se kar podpišem pod tole, kar je napisala Aleži.

Svet je okrogel zato, da ga lahko obkroža prijateljstvo.

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 2434
6.10.2009 14:44:00   
Zofy
Mumu, aleži, sej ni rečeno, da jo bom prestavljala naslednje leto. je sicer tista druga enota bližja, samo bi pridobila največ 5 min, če bi jo prestavila, tako da jo bom kar dala v vrtec. Ziher je ziher. Se bom pač malo več "žrtvovala" in se malce dlje cjazila do vrtca, pa bo. Samo pol želim, da je naš Janez (to je samo delovno imeuser posted image ) v isti enoti.

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 2435
6.10.2009 14:49:36   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: Lona76

Skratka moja Taja je faca. Ker sem cel dan spala in sem bila v glavo kot bi mi petardo razgnal me je moja miš pogledala in rekla mami česa česa. Na pa me že ona komendira da se moram urediti.

user posted image user posted image  user posted image user posted image
Taja je pa res faca user posted image

Zofy, daj se malo z možem pogovori glede vrtca. Kaj pa vem. Ti imaš trenutno res tako situacijo, da ti sploh ne znam pametno svetovat. Selili se boste verjetno (vsaj privoščim ti, da si najdete lepo, večje stanovanje), rodila boš kmalu še enega user posted image ,...jaz sem imela tudi mešane občutke ko sem dobila odločbo, da smo sprejeti, ker se je imel Tit v varstvu ful luštno in mi je bilo vseeno če bi nas letos še zavrnili. Ampak ga niso in si nisem upala zavrniti vrtca iz istega razloga kot ti, torej da ne bi naslednje leto ostali brez. In kot kaže bo naslednje leto še večja gužva glede na število user posted image . Kaj pa vem, jaz sem kar zagovornica vrtca, se mi zdi prav da gre otrok tja. Si nisem mislila, ampak Tit se ima v vrtcu še bolje. Mu zjutraj obuješ copatke in sam odpeketa v igralnico. pri varuški ko smo ga predali v naročje je zmeraj malo "zacvilil". Je pa res vse odvisno od otroka. Aja, pa še ceneje bo, kar ti bo pa verjetno tudi trenutno prav prišlo.
Glej, ko prideš domov, se z možem zvečer usedita in na list papirja napišita + in - predebatirajta in se skupaj odločita. Verjamem, da se bosta dobro in pravilno odločila. Srečno! user posted image

Toliko zaenkrat, danes več časa nimam ker imamo kar pestro.

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 2436
6.10.2009 17:00:45   
Lona76
Aleži hvala za informacijo.

Zofy kaj naj rečem. Najprej naj ti čestitam da si dobila vrtec. Drugače pa bi se tudi jaz na tvojem mestu bala, da bi drugo leto ostala brez vrtca. So plusi in minusi tako za vrtec kot za varuško. Ampak odločiti se morata ti in mož kaj vama več pomeni. Kot je napisala Dinki skupaj + in - in bosta videla. Jaz imam tudi oba cca 3 km od službe v vrtcu in gre. Od doma pa smo oddaljeni 15 km. Sedaj ko je mož na bolniški sem sama za vse in mi znese. Oddam oba v vrtcu pa še v službo pridem po večini pravočasno (če ne iščem parkiriščauser posted image ). Ja vam nisem povedala, da sem zadnjič zamudila pol ure v službo ker sem tok časa parkirišče iskala, na koncu sem zaparkirala tri avtomobile, pustila gsm številko in šla vsa besna delatuser posted image .

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2437
6.10.2009 17:14:25   
aleži
Zofy saj ni tako hudo s km. Glej jaz imam Saro in Žigca, saj sama veš kje in rabim še potem 15 min. do Izole (vsega skupaj je cca 10 km v eno stran) oz. službe. Tako, da ni tako hudo kot sem mislila, da boš napisala. Ja, je pa res, da nisi 100% da boš drugo leto dobila vrtec kjer želiš. Res kot so ti napisale, premisli in pogovori se z možem kako in kaj naprej. Pa tudi drugo leto, jo boš lahko imela 1 m doma, pa boš plačala polovico (vsaj tako je pri nas v KP, da plača 50% občina in 50% starši). Pa potem se lahko tudi zmeniš in jo imaš v vrtcu samo do kosila (skrajšani program), pa boš tudi plačala manj.... Lepos e odločita ion sporoči!!!

Kako so kaj telebajski?
Vam pa morem povedat, kako sem občudovala Dašo od Azzurre kako ona pridno sedi, gleda risanke...(saj vem,da so + in - in paše tudi da malo sedi, da lahko kaj narediš po hiši), Sara pa niti minuto jo ne briga sedet in gledat. Ni še zainteresirana user posted image

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 2438
6.10.2009 19:40:54   
Azzurra

Zofy saj ni tako hudo s km. Glej jaz imam Saro in Žigca, saj sama veš kje in rabim še potem 15 min. do Izole (vsega skupaj je cca 10 km v eno stran) oz. službe. Tako, da ni tako hudo kot sem mislila, da boš napisala. Ja, je pa res, da nisi 100% da boš drugo leto dobila vrtec kjer želiš. Res kot so ti napisale, premisli in pogovori se z možem kako in kaj naprej. Pa tudi drugo leto, jo boš lahko imela 1 m doma, pa boš plačala polovico (vsaj tako je pri nas v KP, da plača 50% občina in 50% starši). Pa potem se lahko tudi zmeniš in jo imaš v vrtcu samo do kosila (skrajšani program), pa boš tudi plačala manj.... Lepos e odločita ion sporoči!!!

Kako so kaj telebajski?
Vam pa morem povedat, kako sem občudovala Dašo od Azzurre kako ona pridno sedi, gleda risanke...(saj vem,da so + in - in paše tudi da malo sedi, da lahko kaj narediš po hiši), Sara pa niti minuto jo ne briga sedet in gledat. Ni še zainteresirana user posted image

Ala ala šu...da ne bojo misliile, da fliknem Dašo pred TV in grem jaz tačas čikat! user posted image Je treba upoštevat, da ima Daša protiutež, ki je njeno diametralno nasprotje in to je mr. Liam, ki pa mu je TV zadnja briga.
Sicer pa so dnevi, ko jima damo par risank, kot so dnevi, ko sploh ne prižgemo TV, vsega po malem je. Od risank pa palijo Telebajski, Bacek Jon, Rori, Baltazar in pa film Rattle and Hum od U2 iz leta 1989 v črnobeli tehniki. To pa, seveda, mora bit. user posted image

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 2439
6.10.2009 19:50:59   
aleži
IZVIRNO SPOROČILO: Azzurra

Kako so kaj telebajski?

Ala ala šu...da ne bojo misliile, da fliknem Dašo pred TV in grem jaz tačas čikat! user posted image Je treba upoštevat, da ima Daša protiutež, ki je njeno diametralno nasprotje in to je mr. Liam, ki pa mu je TV zadnja briga.
Sicer pa so dnevi, ko jima damo par risank, kot so dnevi, ko sploh ne prižgemo TV, vsega po malem je. Od risank pa palijo Telebajski, Bacek Jon, Rori, Baltazar in pa film Rattle and Hum od U2 iz leta 1989 v črnobeli tehniki. To pa, seveda, mora bit. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image meni je bilo všeč kako ona pridno sedi, gledauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Saj vem,da z Liamom nisi imela tegauser posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 2440
7.10.2009 8:49:57   
Zofy
Ohoho, good morning.
Nič, jaz bom šla danes kar podpisat vrtec, pa poskusila jih bom s svojim šarmom prepričat, da najdejo prostor v enoti tik ob moji službiuser posted image .
Ma danes zjutraj, ko sem Juliji razlagala, da bo šla kmalu v vrtec kaj vse bo tam počela, sem takoj našla ful plusov, sploh za zimske dni. Sploh to, da bojo pri varuški skozi not, šli bojo kvečjemu za pol urce na balkon. V vrtcu pa bojo norčije na snegu ipduser posted image . Bo že.

Aleži, Telebajski so ZAKON! Zadnjič sem bila cel dan sama z Julijo in sem ji potem ob 19.40 dala gor Telebajske in jih je seveda gledala pol ure. Kot začarana je bila. Jaz sem pa zraven celo žehto perila zlikala. Hehe. Pa v nedeljo zjutraj  je tudi Živ Žav zakon. Je zadnjič Julija lepo gleda, midva ba oba v postelji, hehe. Ampak tudi pri nas nbi TV vsak dan na sporedu. Evo, še en + vrtca - pri varuški je TV skozi prižgan.user posted image

Dobro, zdaj pa delat.

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 2441
7.10.2009 9:15:56   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

Nič, jaz bom šla danes kar podpisat vrtec, pa poskusila jih bom s svojim šarmom prepričat, da najdejo prostor v enoti tik ob moji službiuser posted image .
Ma danes zjutraj, ko sem Juliji razlagala, da bo šla kmalu v vrtec kaj vse bo tam počela, sem takoj našla ful plusov, sploh za zimske dni. Sploh to, da bojo pri varuški skozi not, šli bojo kvečjemu za pol urce na balkon. V vrtcu pa bojo norčije na snegu ipduser posted image . Bo že.

user posted image user posted image user posted image  čestitam Juliji za vrtec user posted image . Držim pesti, da uvajanje steče kar se da gladko in da bo dobila super vzgojiteljici, vsaj taki kot jih ima Tit user posted image . Jaz sem z našim vrtec zelo zadovoljna in vidim, da je Tit tudi.
Kar se tiče razdalje vrtca. Zofy, vrtec je od našega doma tudi odmaknjen kakih 5 km, moja služba je od tam odmaknjena 20 km pa stvar funkcionira. Vse je stvar organizacije in se da. sem si tudi jaz želela, da bi bili sprejeti v enoti, ki je bližje našega doma pa nismo bili in sedaj nebi več zamenjala, ker imajo tu cel park za ven iti, tam pa le eno malo teraso. Se mi zdi, da je bolj pomembno , da ima dobro vzgojiteljico kot pa bližina....moje mnenje. Sem pa vesela zate, res!

Kako so kaj telebajski?

mi smo vaše telebajske do sedaj gledali enkrat in takrat so bili zanimivi. Pri nas gledamo TV s Titkom le ob vikendih, torej sob in ned zjutraj ko vstanemo in takrat je krtek črtek ali pa živ žav. Dneve med tednom pa še zmeraj do maximuma izkoriščamo zunaj. Po službi gremo ven, ko pridemo zvečer domov pa samo še večerja, tuširanje in Titek pade dol user posted image . Bo še prav prišel tvoj CD, brez skrbi, pa še toliko drugih luštkanih risank si nam posnela, res hvala!

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 2442
7.10.2009 9:32:04   
Zofy
Dinki & ostale, hvala za vzpodbudne besede. Sej zvečer sem bila že bolj nakulirana kot takoj po tem, ko sem izvedela novico. Ja, tudi jaz upam, da bodo vzgojiteljice ok in da se bo Julija imela fajn. Zaenkrat zgleda kar prilagodljiva punca.

Glede risank pa jih tudi mi večinoma samo med vikendom prakticiramo, ker med tednom ne znese. Ponavadi pridemo domov ob 19h in so tudi že risanke za lahko noč mimo. Risanke od Aleži pa bojo prav prišle, sploh ko jih bom JAZ gledala, user posted image user posted image user posted image . Si take fajne risanke zraven dala user posted image user posted image Garfilda 2 moram čimprej gledatuser posted image
Terida pa je včeraj preko sms-a javila, da belijo in da jim dela ne zmanjka. Upam, da bojo kmalu zrihtali gnezdece in se preselili. Meni se pa sploh ne da več stanovanj iskat. Nepremicnine.net pogledam vsak dan, samo na oglede se mi pa ne da hodit sploh!user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2443
7.10.2009 9:34:08   
Naša črtica koraka

Kako so kaj telebajski?

user posted image  anja najreje gleda lumpijevo reklamo user posted image  in seveda vse najavne in odjavne špice od risank ... nekje je treba začet. Je pa poznavanje risank del splošne izobrazbe user posted image , vsaj pri meniuser posted image .

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2444
7.10.2009 9:39:39   
Naša črtica koraka
IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

Garfilda 2 moram čimprej gledatuser posted image
Terida pa je včeraj preko sms-a javila, da belijo in da jim dela ne zmanjka. Upam, da bojo kmalu zrihtali gnezdece in se preselili. Meni se pa sploh ne da več stanovanj iskat. Nepremicnine.net pogledam vsak dan, samo na oglede se mi pa ne da hodit sploh!user posted image

zofy, ne preveč pričakovat od dvojke ... saj veš, kako je ponavadi z drugimi deli filmov. Vam pa vsem močno priporočam risanko, ki se zdaj vrti v kinu: V VIŠAVE user posted image ! Res lepa DRUŽINSKA risanka. Mi jo bomo šli spet gledat.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 2445
7.10.2009 10:06:05   
aleži
Zofy ja nič kot user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  . No sem prav vesela, da sta se odločila. Boš vidla, da bo vse ok.

Neposredna povezava do sporočila: 2446
7.10.2009 10:36:41   
Zofy
NČK, Julija tudi obožuje Lumpije. In veš kako ji zdaj lahko ornk spucam zobe? Prej sem ji lahko na hitro malo gor in dol podrgnila, zdaj pa zraven pojem pesmico od Lumpijev iz reklame in ji spucam zobe tipi-topiuser posted image user posted image .
Na Mercatorjevi strani je cela pesmica, ko jo je Julija slišala je kar poletela in plesala kot nora zraven: Evo link:http://www.mercator.si/_files/45101/Lumpi.mp3.
Pa še besedilo, če boš želela peti zraven: http://www.mercator.si/_files/45100/besedilo.pdf user posted image

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 2447
7.10.2009 11:38:58   
Špela100
Živjo punce...ja se nič ne oglasim, ne? To pa zato, ker smo spet bolni user posted image . Imamo ušesa vneta, grlo vneto, vročino smo imeli, z nosa nam teče....ni da ni....
Zdaj smo dobili tudi antibiotike.

Zofy čestitam za vrtec, ja te čisto razumem, ne veš kaj je boljš...upam, da se ti dogaja vse tako kot se mora zgoditi in boš že čez čas videla zakaj je bilo to ok. Upam, da dobiš ta najbolj fajn vzgojiteljice, ta najbolj fajn otročke in da se bo Julija imela lepo v vrtcu.

Jaz sem bila pa v petek besna, ko sem prišla po maksa v vrtec. Sem stopila v igralnico, itak okno na stežaj odprto, prepih, zunaj 15 stopinj, sem rekla, da kako imajo mraz...ja mal zračimo....ok....otroci itak vsi potleh, vsak, ki odpre vrata povleče prepih, maksa sem prijela cel leden. Sem rekla, da kako je mrzel...ja smo si umivali roke...dobro kaj z ledeno vodo?? Sem ga peljala domov, pomerila vročino...38,9...sem brez komentarja. Noben ni niti opazil, da ima vročino, zračijo kot, da je zunaj 30 stopinj, otroke previjajo pri odprtem oknu...ma ne vem al sem jaz čudna ali preveč zahtevam, ali preveč kompliciram...sam mi smo skoz bolani...po dva dni v vrtcu, ostalo doma...
Sem bila včeraj na govorilnih, ja da je bil priden cel teden...nam je prejšnji teden celo zneslo bit v vrtcu cel teden...ja no priden, sam v petek je kar neki jokal, pa sok je polil...sem sam rekla, da je bil otrok bolan in če ni noben opazil, da je imel vročino, ker ni imel 37c ampak 38,9 c. Ja ne, noben ni opazil...in ti, ti maks še sok polil in bil siten, ne moreš verjet.

Mah ne morem mimo res ne, da malo ne pojamram...saj vem, da proti temu, da se otroci nalezejo en od drugega in da niso še odporni res ne moremo nič....samo take stvari me pa razjezijo do konca.

Uživajte

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 2448
7.10.2009 21:30:00   
Naša črtica koraka
Špela,  tvojemu Masu pošiljam en zvrhan koš user posted image , da se čim prej pozdravi, pa da bi AB čim manj pretresli njegov imunski sistem. Bogi.user posted image

vzgojiteljice pa ... če je 15 stopinj zunaj (in manj, itak) ne bi smele zračiti takrat, ko so otroci v sobi. Še manj pa takrat, ko se otrok previja, halooo?!To pravilo sicer ni zapisano v nobenem zakonu, lahko pa dodate v pravilnik vaše skupine. Gre za ogrožanje otrokovega zdravja. In varnosti, če je okno nastežaj odprto! Naj grejo v času zračenja za 5min pred igralnico, igralnica se pa takrat prezrači. 
Pa še to: ta finta, ki jo izvajajo vaše vzgojiteljice je že stara - tako so nas "redčili" v vrtcu, ko sem bila še mala. 
kaj storiti? Ideja ... hm ... no, je varianta, da se povežeš s skupino in če vas bo več, ki ste to opazili zaropotate ... ampak - ZAKAJ bi čakala in zbirala dokaze?!! Itak bo vedno en izgovor?!

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 2449
8.10.2009 0:20:48   
Špela100
Hvala NČK...vidim da nisem jaz čudna in da ne kompliciram. V petek jih je bilo od 14 otrok 7 v vrtcu. V soboto smo se pa srečali še trije pri zdravniku.
Ja saj starši smo kar povezani med seboj, ker smo skupaj uvajali in en drugega tolažili med uvajanjem na kavi. Tako, da maili, sms-i letijo in skor vsi vemo kdo v skupini je bolan. Na govorilni sem povedala, da naj zaprejo okno, oz. naj zračijo ko jih premestijo v drug prostor. Sploh se še ni začela kurilna sezona, zunaj je zjutraj mraz, igralnica v senci...Veš, da sem tudi jaz pomislila na redčenje vrste...zdaj bom pa res malo bolj kontrolirala in dopoldne šla mal večkrat ven in pokontrolirala ta odprta okna. Briga me pa naj me imajo za čudaško oz. za vohunko.user posted image Gre za mojega otroka.
Da ti niti ne govorim kako spet trpi moj bioritem. Prej sem vsaj vedela, da delam zvečer, zdaj se pa prilagajam sto na uro in delam zjutraj in zvečer, ker ne vem kdaj bomo spet bolni. Zraven tega se maks obvezno spoti ko spi in jaz ga moram vedno preoblečt ko se zbudi, včasih ima vse laske mokre...in v vrtcu še nikoli ni bil preoblečen. Zdaj pa ali je tako mraz, da se ne spoti, da spijo pri odprtem oknu ali pa ga pustijo mokrega...v obeh primerih je katastrofa....

Bom morala res malo bolj zaropotati....

nočko

Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.