san
|
uf, nčk, tale je pa hudo dobra varianta . špela, to morš res uporabit. jst ne bi hotla bit tršica na njenem mestu , ampak ona si pa to zasluži! špela, res za bruhat, ma jst bi tut kar zatežila. upam, da bo maks kmalu zdrav in da porihtate tole. pri nas tudi zračijo, ko so zunaj, valda ne ko so notri, sploh zdej k ni več toplo tok dopoldne, pa ni sončka. pri nas ma izidor letos novo pomočnico, k skoz teži in ga krega in kaznuje in nč ji ni prov in sm mislila da sam njemu, pol pa ena mama zadnjič pred vsemi na sestanku reče, da njen sine pa pravi, da je nova pomočnica tečna, vzgojitlca pa mal manj. sm se režala k pečena, ostali so se pa nasmihal. pol je pa rekla, ampak kar je res je pač res. in pol se je vadila, da se morjo naučit reda, ker grejo v šolo, sej je res, sam ne tko da nč ne smejo kar na enkrat. no, jst sm jim tud povedala par stvari, ker mi ni hotu več v vrtec, pa si je zmislu, da ga boli kaj, pa pokaku se je že trikrat mal v hlače, ker majo zdej novo igralnico v drugem nadstropju in tam majo čist majhne wc-je in pol tišči, ker ne more tm kakat, dol mu pa ne pustijo it, pa bi si sam rit obrisu, ampak da ne sme. no, zdej so mal popustile, pa gre lahko, predno grejo ven oz. med tistim časom ko so zunaj. mah... no, pri urbanu je pa super. on je tam presrečen in uživa. zjutraj se preobuje, mi da poljubčka in mi pomaha, potem pa potrka in gre notri zofy, jst mislm da je čist super da si jo v vrtec vpisala, po moje ji bo čist všeč. sej prekužena je pa tut že mal, tko da po moje ne bo tko hudo. terida, naj čim hitreje mine selitev in gre vse kot po maslu mumu, pazi nase, če vidiš, da ne zmoreš, se kar lepo zmeni za 4 ure. boljš to kot da gre kaj narobe. pranje zob, mi pojemo moji beli zobki iz sapramiške. tko no, mal pali, sam tuli še vedno zraven tv oz. risank pa sploh ne gleda urban, ga čisto nič ne zanima. sej tavečje dva gledata zam živ žav sem pa tja, ma njega to sploh ne interesira. obožuje pa klasično glasbo , pa glasbo na sploh in pleše ko zmešan zraven moje počutje je še vedno zanič. no, pač to spada zraven, pa mal še psiha, strah... boli me glava, slabo mi je, skoz sm lačna. ni da ni . jutri imam pregled, upam, močno upam, da je vse ok. lepo se imejte
|