|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2008
2.10.2009 12:45:07   
Lona76
Ja kakšna super novica!!!!!!!!!!!!!!!San čestitam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Joj kok me grabi da bi se vam pridružila pa ne smem user posted image user posted image user posted image user posted image . Ni prostora, ni dnarja in ni živcev user posted image .

Ja Pomlad seveda tudi zate držim pesti. Joj kok vas je. Res se boste lahko spet poleti dobivale. Pa to je res pravi baby boom. Okrog mene so same nosečke. Spet ne bo vrtcev 2011 user posted image .

Pa kok ste načevekale dons. Sem prav škilila gledat kaj se dogaja, pa prav na skrivaj sem mogla, ker skos okrog mene hodjo in mi gledajo v računalnik. Prav vesela sem. Načeloma se mi je dan začel super. Smo se hitro zrihtali, gužve ni bilo na cesti, parkirišče pred službo sem dobila, same nosečnice na RR, pa svakinja mi je sporčila psssssst da bojo zibal. Je še bolj pri skrivnosti, ker se prejšnja nosečnost ni dobro iztekla.
Ha pa še Zalo ste zbezale na plan. Pa Tamara se je tudi javla. Upam, da se bo dan tudi tako nadaljeval.

Čestitke vsem nosečkam!

Šibam delat, drugač me bojo za ušesauser posted image

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
2.10.2009 12:45:49   
san
user posted image , ane kolk je lepo, men se tut ful dopade, tko da jst tut navijam za punčkouser posted image .
čeprav, zdej bi mogl mogoče še enga na u met, da bo 2/2.

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
2.10.2009 12:46:12   
san

IZVIRNO SPOROČILO: pomlad08

ej tole s skrbmi je res tak ta zoprn del nosečnosti, ampak ti želim, da jih uspeš odgnat ker, sej veš, vse bo ok user posted image joj kokbo fino, spet boš loh svoj prekrasni sling vpregla user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
2.10.2009 12:46:34   
san

IZVIRNO SPOROČILO: san

user posted image , ane kolk je lepo ime, men se tut ful dopade, tko da jst tut navijam za punčkouser posted image .

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
2.10.2009 12:47:20   
san
tole sm pa zdele iz enga 3 poste sčarala, nimam pojma kakouser posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
2.10.2009 12:48:48   
san

IZVIRNO SPOROČILO: Lona76

Ja kakšna super novica!!!!!!!!!!!!!!!San čestitam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Joj kok me grabi da bi se vam pridružila pa ne smem user posted image user posted image user posted image user posted image . Ni prostora, ni dnarja in ni živcev user posted image .

Ja Pomlad seveda tudi zate držim pesti. Joj kok vas je. Res se boste lahko spet poleti dobivale. Pa to je res pravi baby boom. Okrog mene so same nosečke. Spet ne bo vrtcev 2011 user posted image .

Pa kok ste načevekale dons. Sem prav škilila gledat kaj se dogaja, pa prav na skrivaj sem mogla, ker skos okrog mene hodjo in mi gledajo v računalnik. Prav vesela sem. Načeloma se mi je dan začel super. Smo se hitro zrihtali, gužve ni bilo na cesti, parkirišče pred službo sem dobila, same nosečnice na RR, pa svakinja mi je sporčila psssssst da bojo zibal. Je še bolj pri skrivnosti, ker se prejšnja nosečnost ni dobro iztekla.
Ha pa še Zalo ste zbezale na plan. Pa Tamara se je tudi javla. Upam, da se bo dan tudi tako nadaljeval.

Čestitke vsem nosečkam!

Šibam delat, drugač me bojo za ušesauser posted image

ah, to pa res ni problem, sej pr nas tut ni vsega tega, ma bo žeuser posted image

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 2406
2.10.2009 12:49:12   
san
zdej grem pa tut jst delat

papa

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2407
2.10.2009 13:26:48   
aleži
San user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image tudi tebi. Faca siii!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
2.10.2009 14:31:29   
Špela100
Ja ženske....

Mumu je carica tedna, sam ti SAN si pa carica meseca......kako lepoooooooo, iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.............četrtega otročka............super....................si mi polepšala dan.
Občudujem tvojo energijo in voljo.user posted image user posted image

Sem brala tvoj post, pa sem sam z očmi letela, ker sem videla tisti dve roza črtici, sem kar vnaprej sumila...user posted image user posted image , šele ko sem potrdila sum sem šla še enkrat brat user posted image user posted image .
In Ivana je ful lepo ime, sem tudi jaz imela v rezervi to ime, če bi slučajno maksu lulček odpadel pred pdp-jem....user posted image

San pridna si....pa tudi če danes nič ne delaš, danes mal praznuj.

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
2.10.2009 14:43:38   
Ursi2
Živjo, punce!

Ma ste danes pridne!
Se vidi, da je en kup veselih novic!

Pomlad 08, čestitke za nečaka!user posted image user posted image Pri vas je pa res pestro!Ja, zdej pa hitro in uspešno še vidva! Držim pesti!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

San, me zanima, kako je kaj zdej tvoj možek, ko mu je najbrž šele pošteno v zavest prišlo, kaj si mu zjutraj povedala!!!!!user posted image user posted image  Drži se, čim manj skrbi, boš vidla, da bo vse ok!Ti kar uživaj!
Ime pa je res lepo!Super!

Mumu, pametno, da si šefici povedala, ker je fajn, da tudi šefica ve, kako je in kaj se mogočeuser posted image (čeprav res upam, da se ne bo) lahko zgodi!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da bi ti ne bilo treba bit doma!No, je pa še ena dobra stvar tega, da si noseča, da veš, da boš sodelavke gledala samo še nekaj mesecev, potem pa boš imela kar nekaj časa mir!!!user posted image user posted image

Lona, kaj veš, mogoče pa boš tudi ti v kratkem zagledala user posted image . Se mi zdi, da pri nas razsaja en tak virus, tako da nikoli ne veš, če ne boš tudi ti kaj zagledala!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Morem pa povedat, da tudi jz velikokrat sanjam o dojenčku in o tem, da mi G pove, kakega spola bo!Zadnjič sem sanjala, da mi je rekel, da bomo imeli Anjo. (pa sploh ne vem, od kod to ime, ker ni v ožjem izboru). No, danes ponoči pa sem sanjala, da mi je na UZ reku, da bo punčka, pa ga jz mal čudno gledam, pa ga vprašam, a ste ziher, kaj pa ima tam med nogami, pa on še enkrat pogleda, pa reče, aja pa res, kk sem se lahk tk zmotu. Fantek bo!
Adijo pamet! Ma sem res neučakana!user posted image user posted image

Drgač pa naj vam povem, da sem ga predvčerajšnjim zvečer prvič čutila, da se premika!user posted image user posted image user posted image Sicer je bilo še res rahlo, ampak je bilo. Sem včeraj tako tipala, pa čakala, pa ni bilo nič!Ampak je pa bilo ful lepo. SEm bila čist solzna!No, danes pa sem prvič oblekla nosečniške hlače, tako da zdej pa res vem, da sem noseča!user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 2410
2.10.2009 14:45:11   
Zofy
uau kaj berem!!!! Me 2 dni na RR, pa že 2 novi user posted image . Joj, mogoče pa bo le kaj od penzij, ko se bomo mi odpravljaliuser posted image user posted image user posted image

SAN in MUMU, čestitke za novouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sploh san, kapo dol za pogumuser posted image user posted image user posted image . Joj, sem šele 2. noseča, samo ko take novice berem, bi jih imela kar 3user posted image user posted image user posted image

Svet je poln lepote, ko je srce polno ljubezni.

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
3.10.2009 12:23:44   
ek76
SAN, MUMU čestitke user posted image user posted image user posted image , kmalu še Dinki in pomlad in ostala bom samo še jaz. 
Ursi mogoče bo ta nosečniški virus ki vlada tukaj kdaj priromal tudi do nas user posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 2412
3.10.2009 13:31:39   
Azzurra
Jao mene ljudiiii!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image Pa kaj jaz to slišim, pa kaj jaz to berem???? user posted image user posted image user posted image

Ja, čestitam!!!!!!!!!!!!! Res iz srca čestitam za nove trebuščke in v trebuščkih nove malčke!!!!
Neverjetno, res, neverjetno lepe novice!!!!

(odgovor članu ek76)
Neposredna povezava do sporočila: 2413
4.10.2009 8:23:34   
Azzurra
A, ja, sem videla, da ste začele dopolnjevat tabelco. No, mi nismo imeli klasičnega sistematskega pri 18 mesecih, pač pa so nas pri Dašinih 15. mesecih pomotoma naročili na neko cepljenje (jaz se nisem poglabljala, sem pač mislila, da je čas za cepljenje...) in ko smo prišli tja, so rekli...oooo smo se zmotili, no pa če ste že, pa naredimo sistematski: z vtikanjem rozine v stekleničko, kockami ipd) in takrat so jo stehtali in izmerili, takrat je bila 12,3 kg in 86cm (bom še preverila), zdaj pa ima sigurno kilo več, zmerit pa je ne uspem.

No, da vam povem, sicer niti najmanj tako pomembna in lepa novica, kot jih berem tule zadnje čase, ampak tudi mi smo se "razširili" user posted image user posted image user posted image
Ime ji je Adriana, je polnoletna, prišla je iz italije in je zdaj parkirana na našem dvorišču. user posted image user posted image Ja, uradno smo postali prikoličarji. Izbrali smo majhno, lahko in seveda ne novo prikolico za enega črnega in enega belega, ker je to za nas prva in ne vemo kako se nam bo obneslo. Je za 4 komot, 5 če se imamo res radi. Od tega je za otroke pograd. Ima vse, vključno s kemičnim WC-jem in tuš kabino.

user posted image user posted image user posted image Ha ha, tukaj nas okolica gleda, kot da smo marsovci, da v času, ko folk kupuje apartmaje na Baliju, se mi gremo Yugonostalgije in silimo v kampe. No, z otroki smo probali apartmaje in hotele in ugotovili, da bodo v kampu najbrž najbolj zadovoljni, mi pa najbrž najbolj sproščeni.

Zdej je treba samo še čakat na dopust. user posted image

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 2414
4.10.2009 20:46:11   
Zala.
čer...

Azzura, čestitke za adrijano, zdaj bodo pa skoz počitniceuser posted image user posted image in da bi vam dobro služila.

Sistematski ma jaz ne vem, če pri nas sploh(18. mes.) to obstaja in še nikoli ni bilo treba nič naredit v smislu kocke, rozine....

Zala, mislim da ima pribl. 10 kg, visoka pa je pribl 83 cm, merila sem jo doma in nisem čisto sigurna, Azzura, Daša je pa velika punčka a bo manekenka, košarkašica???user posted image user posted image

Upam, da ste lepo preživele vikend, sploh pa srečkeuser posted image , ste dobro, pojeste dovolj sadja, vitaminov, pijete in počivate???

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 2415
4.10.2009 21:23:19   
Naša črtica koraka
Joj, kakšne leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeepe novičke!!! Men se kar smeji, MUMU in SAN čestitke! user posted image user posted image Joj, spet nova bitjeca na poti, juhuhu! Želim vama čim več moči, pa dobre volje, pa zdravja, pa mirnega želodčka in kakšen kilogramček vama tudi privoščim, ampak samo takega, ki po porodu skopni ko sneg maja user posted image user posted image !

Jupi, koliko vas je že nosečk! Saj pomoje sploh ne vem, kdo  vse je noseč ... oziroma, bomo kmalu ne nosečke v majšini - če že nismo??? Kar je pa  user posted image user posted image  user posted image user posted image novica!  No, pri nas nameravamo ostali pri dvojki, pač zadostno ...  - če povem v žanru mojega foha user posted image .

Alora, mejte se - mi sicer rastemo, a je bila danes ančula tako čudna, brez moči ... grlo rdeče - čakam, kaj bo v tej noči na jutri user posted image .
(Sicer pa je začela punca bogatiti svoj besednjak, da ne rečem kako zna genialno govorit z rokami, obrazom in celim telesom user posted image . Od zob imamo 4, 1, 2 in eno 3, ostale so v izlezavanju ... )

ok, vas grem še mal preštet, ker je še nosečka ... user posted image

jupi, lepo bodite

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2416
4.10.2009 22:45:04   
Naša črtica koraka
IZVIRNO SPOROČILO: san

user posted image , ane kolk je lepo, men se tut ful dopade, tko da jst tut navijam za punčkouser posted image .

kaj pa salamonska: Ivana Urša ? user posted image

tole srečanje s kolegico in s tvojimi sanjami, to  je bilo pa res čarobno user posted image

Mumu: o, marička 22 mesecev te ni bilo, to je bilo enega sekiranja in skrbi ... tokrat držim pesti, da bo vse drugače: boš delala do zadnjega dne, rodila 2 dni po PDP, vse ok, vse b.p., user posted image

URSI, čestitam tudi tebi! pa joj, res ne več kosit, pa žive meje rezat pa podobno, madonca, zdaj ko imaš en organ več kot vsi ostali nenoseči zemljani, pa se lahko na lepše nosiš user posted image  ...  pa lepa imena imata v planu user posted image user posted image .

TERIDA: te dni se pa ravno selite ... oz. so finalna pakiranja? Upam, da te mož pazi in so ti stopnice in razni paketi prihranjeni. Tudi jaz sem se selila ko sem bila noseča 7 mesecev in vem, kako je to ... skratka, naj ti bo selitev kratka in lahka! Pa lepo prvo jutro vam želim v novem stanovanjcu user posted image .

ZOFY  in TINA, kao sta mamici? sem - vav!- 3 strani nazaj brala, pa vaju nisem srečala ... upam, da sta ok, a sta že zamenjali hlače za nosečniške oz. za udobnejše? user posted image  

Azurra, bravo za razširitev, a je vaša nova članica dobila svojo uto ... oz. so na celini kakšna zavetišča za take ljubljenčke?

Aleži, čau bella, ste pri zdravju? Pa, kako sta Sara in Žiga ali hodita vrtec?

Matija, moj sine, je letos zamenjal vrtec in mu ni všeč, pravi da so vzgojiteljice zlobne in pove, kako jih naganjajo z ležalke in kako se ne-pogovarjajo z njimi v konfliktnih situacijah, da jih takoj kaznujejo ... in šmenta, srečam našo sosedo, ki ima 1 leto starješega sina od matije ter mi gospa povedo, kakšne travme je njen sin doživljal v vrtcu (star 5 let je začel kakat nazaj v hlače, imel vročinske napade, v transu hodil okrog mize ...), nazadnje ugotoviva, da ima matija isti tim, zaradi katerega je sosedin mali doživljal take travme user posted image . Oni so zamenjali vrtec in je bilo HB 100% bolje ... zdaj ne morem nič, le opazujem lahko, če se bodo pokazale kakšne vedenjske spremembe ... Z možem se tolaživa, da je matija dovolj močan, ker ima za seboj že pozitivno izkušnjo vrtca. Smo pa - ja, dejansko smo- na preži. A ni to user posted image ?! HB ima vsaj anja vzgojiteljice, ki so ko sončeca topla.

TAMARA: saj si ti pisala glede grizenja, ane? Pri nas so v vrtcu rekli, da grize tisti otrok, ki ne zna povedat, kaj hoče. Torej, tako razmišljam jaz- ve me popravite- je treba otroka naučit, kako naj pove kaj hoče, čeprav ne zna še govoriti. No, pri nas je tako, da se je anja le navzela načina, ki sem ga privzgajala starejšemu sinu od anjinega 6. mesec.: ko hoče dobit igračo, ki jo ima drugi v rokah, mu ponudi v zameno eno drugo igračo ... če ne pali, se s ponujeno igračko malo poigra ... in ponavadi deluje. Je smešno, ko anja pride k svojemu starejšemu bratu in mu ponuja drugo igračo v zameno ... in ne boste verjele, včasih deluje in njen stareješi bratec zamenja npr. gormita za telebajska user posted image !
Pa še to bi dodala, da otroka ne grist nazaj, ali ga kaznovat ... čim manj besed, odločen ne in nato pokazati, kako bi moralo biti ... ne otroka takoj odstranit od igračke po ugrizu, mu bo še bolj stresno.

Kaj so pa vzgojiteljice rekle, kakšen je njihov vzgojni načrt glede tega?

Grizenje nohtkov ... ja, se kupi tak lak in je ogaben okus. Vzroki grizenja nohtkov so lahko tudi stiska, stres, tudi pri tako malem otročku ... drugega ti ne vem povedati, malo še polinkaj okrog ...

LONA, kako se ima pa Tilen? A so njegove tanove tudi tako očarljive, za poročit? Aja, pa SAN, ti imaš pa tudi fanta v vrtcu ... samo- kaj pa vem, vi2 sta ob iz prestolnice, tam je le drugače, bolj profi ...

AAAA, zdaj sem pa že več ko uro na RR! Tukaj pa res mine čas! Upam, da si bomo še pisale, ko bomo v domu za ostarele, da nam bo hitreje minil čas user posted image

mejte se

< Sporočilo je popravil Naša črtica koraka -- 4.10.2009 22:58:13 >

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2417
5.10.2009 9:40:54   
Dinki
Daaaan punce,
kako smo kaj?
pa je spet ponedeljek...mi smo v službi dobili danes novo sodelavko namesto sodelavca, ki je dal poleti odpoved. Spet malo sprememb v pisarni...bomo videli kako bo.
Za nami lep vikend, sem se v petek in včeraj nažrla kostanja, smmo ga pekli pri sosedovih...super je bilo. pa Tit je zdaj resno začel ponavljati besede. Torej kar koli mu rečeš te ponavadi gleda v usta in se potem na vso moč trudi, da ponovi. In ga ptem očka heca z besedami kot so štrudl in on potem ustka našobi in izusti udl user posted image  ma smeha FUL! user posted image

Nosečke naše...kako ste? Sem ful mislila na vas ta vikend in govorila mojemu možu o vas...on pa samo user posted image  user posted image .

Joj NČK, tole glede vrtca je pa res user posted image . Bogi Matija. Kaj pa če bi mamice malo povedale to ravnateljici. Ali je ona seznanjena s tem? To mora bit res grozno. Držim pesti, da se kmalu uredi user posted image user posted image user posted image . In user posted image user posted image user posted image user posted image  za Ančulo, upam, da ni zbolela!

in azzurra, kako lepo, da si se nam malce oglasila. Čestitam za novega člana user posted image user posted image user posted image  želim vam, da s 5. članom doživite in obiščete čim več lepih krajev user posted image . To ste se super spomnili user posted image .

Ek76, kako si ti kaj? si se po operaciji že popolnoma opomogla? ali že delaš?

IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2

Drgač pa naj vam povem, da sem ga predvčerajšnjim zvečer prvič čutila, da se premika!user posted image user posted image user posted image Sicer je bilo še res rahlo, ampak je bilo. Sem včeraj tako tipala, pa čakala, pa ni bilo nič!Ampak je pa bilo ful lepo. SEm bila čist solzna!No, danes pa sem prvič oblekla nosečniške hlače, tako da zdej pa res vem, da sem noseča!user posted image user posted image user posted image  

tole pa lahko rečem  samo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 2418
5.10.2009 9:50:08   
Zofy
Dober dan. Končno se je gužva pri nas malo polegla, pa se lahko na hitrco javim.
Ja, zgleda, da bo več nosečk kot ne nosečk med marčevkami 08, zato pa me nič med Februarke 10 ne vlečeuser posted image

Če seštejemo nosečke, jih(nas) je kar 7:
Terida, Tina50, Ursi2, Joži79, Zofy, Mumu, San,... upam, da nisem na katero pozabila. Pa upam, da se nam kmalu pridružijo že Pomlad08, Ek76 in Dinkiuser posted image user posted image user posted image user posted image Pol pa bomo definitivno v večiniuser posted image

Azzurra, čestitke za adrianouser posted image . JAz sem tudi o prikolici razmišljala, samo sem skalkulirala in se nam ne splača. Se nam bolj splača najet prikolico, če že grmo kampirat. Sicer ne vem kako je po kampih v Sloveniji to mogoče (če bi šli kam na soško), sem pa gledala Korziko in smo itak mislili prikolico oz. mobilno hišico najet, ker se bolj splača kot šotor. V nizki sezoni bi nas prišlo 40€/dan, če bi pa imeli svoj šotor, pa 33€ (z elektrko in najetim hladilnikom) in se mi po pravici povedano ne da nosit vse kamping krame s sabo. Se mi zdi prikolica oz. mobilna hiška idealna rešitev. Sicer pa smo mi itak bolj za hribe... meni se ne da 2 tedna na morju viset, mojemu še manj, mu je en veeeeelik dolgčas, pa vroče je... Itak se kopamo, ko pridemo v Izolo.

Terida, upam, da bo šla ta teden selitev kar se da hitro, brez zapletov in da ne bo preveč naporno zate. Oni moji sosedi, pri katerih ste bili tudi na ogledu stanovanja, so se tudi s 1.10 odselili in sta se selila 14 dni... je bilo prav ne-spodbudno ju gledat user posted image Jooooj, kaj nas še čaka...
 Ursi2, bravo za 1. brcikeuser posted image jaz imam pa v petek morfologijo...madona gre hitro. Pa čutim ga že 1m in pred 1 tednom ga je 1. čutil tudi moj možekuser posted image .

Aleži, sem ti poslala mail v petek, a si ga dobila?

NČK, to pa ni fajn slišat za vrtec user posted image A se ne da nič z ravnateljico pomenit? Al pa te vzgojiteljice celo kam prijavit? Ker jaz tle pri varuški imam zvezane roke -  v smislu, če ti ka ne paše pojdi. Še dobro, da sem kar zadovoljna in da gre Julija zelo rada k njej, ker čene bi bilo za se zjokat. V tvojem slučaju pa tudi... saj poskusi zamenjat skupino, če se da? Upam, da boste to dobro razrešiliuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Zofy -- 5.10.2009 9:58:56 >

Svet je poln lepote, ko je srce polno ljubezni.

Neposredna povezava do sporočila: 2419
5.10.2009 10:23:57   
Ursi2
Živjo, punce!

Pa je spet konec vikenda!user posted image user posted image
Jz bi kr spremenila, da bi bil delovni teden 2 dni dolg, pa vikend 5 dni!A je še katera za to?

No, morem rečt, da smo a kr fajn preživeli!V soboto sma dopoldan malo pospravila po hiši, pa opravla perilo, potem pa sma šla k našim, ker se že dober teden niso videli, a moj je delal gor, pooldan pa smo šli na otroško igrišče in je spet ful užival. Potem pa smo se sprehodili še na grad in smo tam  nabirali divji kostanj, potem pa smo zvečer skupaj malo delali živalce iz njega. Je Luka prav užival, ko ga je iskal in nabiral!user posted image

Včeraj pa smo šli v MB, da sem si jz malo baterija nafilalauser posted image  s spomini na študentska leta, pa smo šli malo v Europark v uno otroško igrišče, pa mal po trgovinah, potem, ko je bilo pa že fajn toplo, smp šli pa v center in ga je bilo povsod polno. Našel je vse stopnice, pa igrala pri vsaki gostilni!

No, potem pa so imeli pri eni kavarni ful igral (hiška, tobogani, poganjalci, mizice, stoli,......) in itak, ko je zagledal je letel tja in potem je želel v hiško, ker je čist zmešan na njih. So se pa tam že eni otroci igrali in ga niso pustili not oz  zraven!Meni je bilo ful grozno. Sem se začela jokat, tk da je moj na hitro Lukija spravil stran pa mene tud. No, pa mi spet solze tečejo, ko sam pomislim! Spet delujejo horfmoni na polno. Sej vem, da bo to še večkrat in da se bo moral naučit si izborit mesto. Ampak mi je bilo res težko!

Smpa se pa potem počasi odpravili v park k Trem ribnikom, kjer je tudi eno otroško igrišče. Pa se je še tam malo igral, potem pa smo šli do ribnika in smo hranili račke pa želve in some!Ma, Luka bi bil najbolj vesel, če bi lahko kar zraven k njim not skočil. Sem ga komaj nazaj držala!user posted image

Potem pa smo šli počasi v avto in je na poti domov spal, doma pa smo šli še za eno uro na otroško igrišče, dokler, da je še bilo malo sončka. Je meni lažje, če greva tja, kot pa da sva doma.

Me je pa tale vikend spet matrala slabost, tako da sem se kr težko držala pokonci, no včeraj zvečer, ko je LUka zaspal, pa tudi jz nisem več zdržala. Tako da sem še danes čist bleda, še kr mi je slabo, nič ne morem jest, čeprav vem, da nekaj morem. Bo že boljš. Je pa zdej že ful fajn,ko ga večkrat čutim. Vse veliko bolj resnično postaja. Zdej ga tudi takole že čutim, med delom, ne samo zvečer, ko se vležem in mirujem! user posted image user posted image user posted image

nO, SEJ NI ČUDNO, DA  sem pol kr naprej solzna in mi gre na jok!

Mi je pa včeraj moj prvič rekel, da me občuduje, od kod imam tolko energije. On je bil že ob 11 dopoldne čist crknjen, kaj šele pol popoldan, ko smo se vozli domov. Sem že jz hotla vozit. Pol pa rečem, da grema midva na otroško igrišče, on pa naj gre domov počivat, pa se mal naspat. Pa me je sam gledal, od kod se mi še da. Pa sem mu rekla, da ni Luka kriv, če sma midva oba lena in bi spala, da on pa ima energije še za izvozit. Da pač je tk in da eden pač mora, če ne oba!No, na koncu je imel pa slabo vest, da bi on doma ležal in smo potem šli skupaj na igrišče! Sem bila pa vesela, da me je mal pohvalil!user posted image user posted image

Azzura, čestitke za 5. člana!To pa je fajn novica, pa upam, da bote doživeli en kup nepozabnih dogodivčin z njim!!!!!!!user posted image user posted image

NČK, me je kr stisnalo, ko sem brala za Matijo!Adijo pamet!Joj, sploh ne vem, kaj bi nardila na tvojem mestu. Najbrž je trenutno res najbolje, da ga res pozorno opazujete, ampak mislim, da ne bi bilo slabo, da bi starši skupaj stopli in šli do ravnateljice!Ker tole je pa preveč!Pa da so lahko še taki timi danes!Držim pesti, da se hitro vse uredi in brez posledic!! user posted image user posted image user posted image Pa za Anjo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da ne bi zbolela. Upam, da je bila vredu noč!

Dinki user posted image user posted image user posted image  za lep vikend in za Tita, da že tako ponavlja besede!user posted image user posted image user posted image user posted image Ja, to je res fajn, ko začenjajo mali govorit, potem pa iščeš čimbolj take besede, da jih ponavljajo za nami. Meni je bilo ful lušno, ko je nečakinja začela govorit in ni znala rečt F, in je bilo vse H. Pa sem ji rekla, naj reče feferon, ona pa hehejon in podobne. Ja, komi čakam, da bo tudi pri nas začel kazat kaj zanimanja za govorjenje!!!!!!!!!!
A ti si tudi svomu cel vikend o nosečkah govorila. JZ tudi, se mi je tako smejal. Me je na koncuijo vprašal, kaj mu hočem povedat, da morma kr v akcijo še za enga, pa da bota kr dvojčka!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, kaj naj, če so pa same lepe novice, a ni tk!

No, zdej pa morem it delat. Lep ponedeljek!!!!!!!!!

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2420
5.10.2009 11:02:03   
aleži
Dober dan,

Ne vem, če sem vam napisala, možek je bil od čet-ned. na Pagu. Je šel s prijatelji lovit ribe. Prišel je domov brez rib.user posted image  Slabo so lovili je rekle. Ni in ni rib!!!user posted image  Mi 3 smo pa pohjali po Brkinik, tako,da nam ni bilo dolgčas.

Zofy nisem dobilauser posted image ...sem vidla,da si imela porbleme!!!

Azzurrinega 5 člana sem vidla osebno user posted image user posted image  Liamčku pa pošiljam poljubčke in mi je bilo žal,da nisem ga vzela s seboj oz. da niste prišli v Brkine. Res bi se imeli fajn. Drugič pa obvezno ko te povabim user posted image

NČK pri nas je HB in vrtec superca. Nič več jokanja, tako,da grem prav vesele volje v službo in mi polepša dan.
Ubogi tvoj Matija. Niso lepe. Kaj pa če bi malo govorila z vzgojiteljico??? Verjetno bolj tebe muči kako je z njim, kot pa njega??? Jaz ne vem kaj bi naredila na tvojem mestu. Bi mi bilo zelo težko. Se ne spomnem, zakaj si zamenjala vrtec?user posted image  Upam,d a bo Matiaj hitro sprejle nov vrtec in prijateljčke...

Urši user posted image user posted image user posted image  za prve brce. Pri kolikih m si začutla zdej Jureta? Jaz se spomnem,da sem Sara že v 16 t, Žigo pa v 19 t.
Pa user posted image user posted image user posted image user posted image ,d a te je pohvalil. More te vsak dan!!!! Saj vem kako paše!!!

Kaj pa ostale?? Ste začutile vaše pikice???

Pri nas ni kaj dosti spremem. Sara še vedno se me drži kot klop, če gremo kam (tako kot pri Azzurri). Jok če me ne vidi....doma pa je super, ker pozna teren in ljudi. Govori posvoje par besed in to je to.

Lep dan še naprej

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 2421
5.10.2009 11:24:11   
Lona76
Dober dan!

Spet ste nekaj čtiva pripravile user posted image . No jaz sem doma na bolniški. Sedaj sem pa jaz zbolela. Vročina 38, boleče grlo, tudi malo uho. Soboto sem celo prespala, nedeljo tudi večino, danes pa je že bolje. Sestra pri dr. mi je rekla naj ne hodim, ker je virus in naj pokličem čez 2 dni.

Skratka moja Taja je faca. Ker sem cel dan spala in sem bila v glavo kot bi mi petardo razgnal me je moja miš pogledala in rekla mami česa česa. Na pa me že ona komendira da se moram urediti.

Terida želim ti da s selitvijo čimprej opravite in da se nebi preveč matrala. In čimlepšo prvo noč v vašem novem domu.

Azzurra čestitke za novega člana. Jaz pa o avtodomu sanjam, samo je drag k hudič.

Ursi bravo za brcike.

NČK tudi Tilen ni zadovoljen z novimi vzgojiteljicami, prav tako tudi jaz nisem zadovoljna z njima. Sej se trudim ampak ne gre. Že to, da se morajo med počitkom vsi otroci obrniti k omaram se mi zdi totalen teror, da morajo vsi počivati, kljub temu da je Tilen star že skoraj 6 let in zelo redko spi. In ko ji je rekel da ne more spat ker ga moti glasba ki jo ona vrti je rekla da je glasbo ugasnila, da potem ga je pa motilo vrtanje delavcev. Ja madonca tut jst ne morm spat če mi neki ropota na glavo. V vrtcu delajo namreč dva nova oddelka. Po eni strani jih ima za totalne dojenčke po drugi strani pa zahteva da so odrasli. No in kaj se mi je zdelo neumno. Prvič to, da je na sestanku rekla, da upa, da bomo mi (starši katerih otroci so ostali še eno leto v vrtcu) preživeli z njimi, kot da smo neki prišleki manjvredni. No in zadnjič mi je Tilen jamral da ga boli uho, ko se prime za njega, ker ga skos trije fantki vlečejo zanj. In sem rekla, to pa moram rečt vzgojiteljici, ker vem da stepejo se kdaj ampak da ga za uho vlečejo mi pa res ni, s tem, da mi je rekel še da mu sedaj šumi v njem. In ker vzgojiteljice zjutraj ni bilo, sem jo dopoldne poklicala in jo lepo vprašal, če je mogoče Tilen kaj pojamral da ga vlečejo za uho in če je ona kaj opazila. Ker da ga sedaj uho boli,ker ga trije skos vlečejo zanj. In ona meni reče Ne ampak Tilen pa tut takoj udari in če se dva kregata stopi umes in enega udari. A ma popoldne tako družbo? In sem ji rekla da vem da Tilen ni nedolžen, da očitno ima neko stisko ker je v novi skupini. Skratka zmotilo me je to, da je začela takoj une otroke branit, in to da če je težava s Tilnom da se tepe, zakaj mi tega ne pove zjutraj ko me vidi in je to povedala šele ko sem jaz navedla težavo? Se mi zdi da je to taka stvar na katero je treba starša opozoriti da se doma pogovori z otrokom zakaj se tako obnaša in da do tega nebi več prihajalo. Madona takrat sem bila prav jezna. S Tilnom sem se potem doma pogovorila in sedaj je baje priden. Bom pa vzgojiteljici ob priliki rekla da želim, v kolikor se to ponovi da mi takoj pove, ne pa da čaka.
Nič dovolj sem sem razpisala o teh vzgojiteljicah. Kljub temu, da se trudim, da jim nebi delala krivice me vedno bolj razjezita.

Grem zdaj počivat. SEm spet čist jezna user posted image .

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 2422
5.10.2009 21:10:42   
Naša črtica koraka
Lona, škoda da imate takole v vrtcu. Tole, da ti zapovejo v katero smer moraš bit obrnjen je pa res beda od bede ... po drugi strani pa moramo biti staši vseeno previdni pri tem, kar nam otroci povedo ... in ni dobro, da se vse verjame na prvo besedo, pri vseh teh konfliktih  gre največkrat za nesporazume.

Matija se je danes spet pritožil, tokrat ga je zmotila ena malenkost. Zadnjič sem mu dala prav pri eni stvari, pa je verjetno poskušal spet ... negativnost otroci začutijo, čeprav mi mislimo, da je ne. In zato mu danes nisem dala ne prav, ne narobe, temveč sem mu rekla, da je to bolj vojaška skupina in da se pač učijo, kako se uboga na prvo besedo. Ker to mora znati vsak dober vojak, policaj in vsi bojevniki, tudi gormiti. WTF?! boste rekle, ampak je delovalo user posted image , ni komentiral še nič user posted image .

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 2423
5.10.2009 21:13:00   
Naša črtica koraka
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da se čim prej pozdraviš, LONA!!! Tvoja Taja je pa res user posted image , da že tako mlada opazi frizurouser posted image user posted image .

Aja, anja ponoči ni zbolela, jutriimava pa sistematski ... me prav zanima, kaj je z grlom ... (jo mažem s tea tree oljem)

Neposredna povezava do sporočila: 2424
5.10.2009 21:54:43   
Lona76
IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka

Lona, škoda da imate takole v vrtcu. Tole, da ti zapovejo v katero smer moraš bit obrnjen je pa res beda od bede ... po drugi strani pa moramo biti staši vseeno previdni pri tem, kar nam otroci povedo ... in ni dobro, da se vse verjame na prvo besedo, pri vseh teh konfliktih  gre največkrat za nesporazume.

Matija se je danes spet pritožil, tokrat ga je zmotila ena malenkost. Zadnjič sem mu dala prav pri eni stvari, pa je verjetno poskušal spet ... negativnost otroci začutijo, čeprav mi mislimo, da je ne. In zato mu danes nisem dala ne prav, ne narobe, temveč sem mu rekla, da je to bolj vojaška skupina in da se pač učijo, kako se uboga na prvo besedo. Ker to mora znati vsak dober vojak, policaj in vsi bojevniki, tudi gormiti. WTF?! boste rekle, ampak je delovalo user posted image , ni komentiral še nič user posted image .

Ma ja če bi mi Tilen to reku bi vzela z rezervo, tako je pa to vzgojiteljica sama na sestanku povedala in da morajo gledati v omaro, ker drugače so jim druge stvari zanimive in ne zaspijo. Meni je to beda od bede, samo nisem hotela biti edina ki teži. Ja pa opažam da če bi bila vojaška vzgoja bi bila jaz čisto zadovoljna ampak ni. Mi je danes povedal, da jima je rekel da mu en fantek nagaja in ga nista polušali user posted image . Ne vem, definitivno grem na prve govorilne ure ki bojo. Mi gre vzgojiteljica kar malo na živce. Sej vem da to ni dobro. Sem bila pred sestankom čisto navdušena nad njo kako je prijazna, zdej mam pa takle. Se moram z njo usest in ji povedati svoje želje in pričakovanja pa bo.

Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...
Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.