terida
|
Dobro jutro, punce! Sem vam začela pisat že včeraj, pa potem nisem dokončala in nadaljujem danes. Ste bile zadnje čase tako pridne čveke, da sem komaj vse prebrala. Izračunala sem, da če porabim ves letošnji dopust, bom v službi samo še 6 delovnih dni! Saj sem v bistvu vesela, ker že komaj čakam, da bom imela nekaj prostega časa. Po drugi strani pa je 6 dni premalo za vse kar imam še za naredit v službi, tako da bom verjetno naslednje tedne bolj malo na RR. No, tako si večkrat mislim, potem pa stalno visim tu gor Zdaj imamo Eriko spet doma in mi prav paše. Res sem jo pogrešala. Malo mi je žal, ker je ravno spala, ko smo prišli v soboto domov, tako da nisem videla njenega pravega izraza veselja oz. presenečenja ob snidenju. Bila je namreč še tako zaspana, da se je samo stisnila k nama in se crkljala par minut. Saj se ne pritožujem, je bilo lepo, samo žal mi je, ker bi bila reakcija ob budnem stanju gotovo bolj zabavna Moji so jo peljali k frizerju, ker je imela spet vse lase na očeh in je nazaj prišla čisto spremenjena (zdaj ima kratke lase). Sem rabila več kot en dan, da sem se je navadila... Saj mi je lepa, ni to problem, samo res jo je spremenilo. Pa že itak se ful spreminjajo v obraz zdaj in se mi zdi, da je bila po enem tednu drug človek. Saj ni važno, samo da je moj človek spet doma pri meni Je pa postala kar ljubosumna na druge otroke in dojenčke - in to ne samo, če jih imam po rokah jaz, ampak celo njena nona. Se prav bojim kako bo, ko bo prišel naš ... Da pokomentiram par stvari: Čestitke mumu in san! Bravo, res sem vesela za vaju! Upam, da se počutita v redu in pikice ne nagajajo preveč. Pa tudi ostalim nosečkam želim čim manj težav. Jaz sem jih imela pred kakim mesecem kar dosti (skozi me je nekaj špikalo, pa koža me je pekla, da o sramni zrasti niti ne govorim), zdaj pa večino časa sploh ne opazim, da sem noseča Še enkrat hvala vsem za tolažbo glede mojega bučmana Vidim, da sem uspela iz luknje zbezat celo Zalo Zdaj sem se res že čisto pomirila in se samo še norca delam iz tega. Upam, da mi bo šlo na smeh tudi po porodu In hvala vsem tudi za dobre želje glede stanovanja. Selimo se šele konec meseca, a bo takoj tu, tako da bodo prišle prav takrat TamaraV, lepo te je brat! Dej se tudi ti kaj več oglasi - zdaj ko je Lana v vrtcu se ne vidimo več kaj dosti... In čestitke za kahlico oz. kar za školjko! Žal ti ne vem kaj svetovat glede grizenja... Se pa strinjam z NČK, ki je napisala, da se tako izražajo otroci, ki ne znajo drugače povedat. Lana je taka nežna punčka, ki drži čustva v sebi in verjetno na tak način izraža svoje občutke... Kaj pa vzgojiteljice v vrtcu pravijo? Ursi, ne ti meni od lenobe... San, a je tista tvoja kolegica na metli priletela? A si jo kaj vprašala za spol? Pa za številke za loto? Ne, saj se nočem delat norca, ker prav občudujem ljudi, ki imajo tako dobro razvit šesti čut, res! Pomlad, čestitke za nečaka in za službo! Ne boj se, gotovo bo super! Kdaj se pa vi selite? Ste že začeli pakirat? Midva sva zdaj naredila en hud seznam po dnevih - kaj vse morava naredit. Joj, ej, tega ni konca! Azzurra, čestitke za Adriano Da bi vam prinesla veliko veselja! NČK, Lona in Špela - vsem kup zaradi teh vaših ponesrečenih vrtcev! Kriza, upam, da se boste uspele pogovorit z vzgojiteljicami in porihtat stvari! Zofy, tebi pa še tu čestitke za vrtec! Upam, da bo Julija dobila super vzgojiteljice in ne boš imela takih problemov kot nekatere! Če ne se pa še vedno lahko nazaj k nam vrneš A si varuški že povedala? ek, super za cisto! Za službo pa držim pesti! Ursi, vse najboljše, poslušnega moža in pridne in zdrave otročke ti želim! san, čestitke za pregled! Držim pesti, da bo punčka Za SP pa ti žal ne znam nič povedat... Rada bi še veliko poklepetala z vami, pa nimam časa Zato samo na hitro: Erika z vilicami je že zelo lepo, z žlico pa še poliva. Včasih se ji pa sploh ne da in se pusti pitat. Na kahlici je uspela malo polulat pri varuški, kjer zdaj uvaja tri naenkrat. So vse hkrati na kahlicah - vsaka na svoji in s knjigico v roki. Joj, kako rada bi to vidla! Doma ji kahlice še ne dajem - bom začela v novem stanovanju. Kuža pazi pa zdaj zveni nekako tako: "kuža pazi z epkom miga, leže, tačko, hišo uva, jezno uva" naprej je pa že nerazumljivo Ok, zdaj pa res delat...
|