|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2008
12.10.2009 14:26:36   
san

SEZNAMČEK NOSEČK user posted image

srečka user posted image          PDP              pričakujemo           ime 

user posted image  ali user posted image         
Terida              2.12.2009                user posted image                 ???
Zofy                 15.2.2010                user posted image                        
Tina                   4.3.2010                   user posted image                ???
Joži79             14.3.2010
Ursi2               28.3.2010                            Jure, Maruša, Eva
Mumu                                                             Janez, Kim
San

< Sporočilo je popravil san -- 12.10.2009 14:29:22 >

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 2476
12.10.2009 14:31:27   
san
bu, neki me hecauser posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2477
13.10.2009 8:27:30   
terida
Dobro jutro, punce!

Sem vam začela pisat že včeraj, pa potem nisem dokončala in nadaljujem danes. Ste bile zadnje čase tako pridne čveke, da sem komaj vse prebrala. user posted image

Izračunala sem, da če porabim ves letošnji dopust, bom v službi samo še 6 delovnih dni! Saj sem v bistvu vesela, ker že komaj čakam, da bom imela nekaj prostega časa. Po drugi strani pa je 6 dni premalo za vse kar imam še za naredit v službi, tako da bom verjetno naslednje tedne bolj malo na RR. No, tako si večkrat mislim, potem pa stalno visim tu gor user posted image

Zdaj imamo Eriko spet doma in mi prav paše. Res sem jo pogrešala. Malo mi je žal, ker je ravno spala, ko smo prišli v soboto domov, tako da nisem videla njenega pravega izraza veselja oz. presenečenja ob snidenju. Bila je namreč še tako zaspana, da se je samo stisnila k nama in se crkljala par minut. Saj se ne pritožujem, je bilo lepo, samo žal mi je, ker bi bila reakcija ob budnem stanju gotovo bolj zabavna user posted image

Moji so jo peljali k frizerju, ker je imela spet vse lase na očeh in je nazaj prišla čisto spremenjena (zdaj ima kratke lase). Sem rabila več kot en dan, da sem se je navadila... Saj mi je lepa, ni to problem, samo res jo je spremenilo. Pa že itak se ful spreminjajo v obraz zdaj in se mi zdi, da je bila po enem tednu drug človek. Saj ni važno, samo da je moj človek spet doma pri meni user posted image Je pa postala kar ljubosumna na druge otroke in dojenčke - in to ne samo, če jih imam po rokah jaz, ampak celo njena nona. Se prav bojim kako bo, ko bo prišel naš user posted image ...

Da pokomentiram par stvari: Čestitke mumu in san! user posted image user posted image user posted image Bravo, res sem vesela za vaju! Upam, da se počutita v redu in pikice ne nagajajo preveč. Pa tudi ostalim nosečkam želim čim manj težav. Jaz sem jih imela pred kakim mesecem kar dosti (skozi me je nekaj špikalo, pa koža me je pekla, da o sramni zrasti niti ne govorim), zdaj pa večino časa sploh ne opazim, da sem noseča user posted image

Še enkrat hvala vsem za tolažbo glede mojega bučmana user posted image Vidim, da sem uspela iz luknje zbezat celo Zalo user posted image Zdaj sem se res že čisto pomirila in se samo še norca delam iz tega. Upam, da mi bo šlo na smeh tudi po porodu user posted image

In hvala vsem tudi za dobre želje glede stanovanja. Selimo se šele konec meseca, a bo takoj tu, tako da bodo prišle prav takrat user posted image

TamaraV, lepo te je brat! Dej se tudi ti kaj več oglasi - zdaj ko je Lana v vrtcu se ne vidimo več kaj dosti... In čestitke za kahlico oz. kar za školjko! user posted image Žal ti ne vem kaj svetovat glede grizenja... Se pa strinjam z NČK, ki je napisala, da se tako izražajo otroci, ki ne znajo drugače povedat. Lana je taka nežna punčka, ki drži čustva v sebi in verjetno na tak način izraža svoje občutke... Kaj pa vzgojiteljice v vrtcu pravijo?

Ursi, ne ti meni od lenobe... user posted image

San, a je tista tvoja kolegica na metli priletela? A si jo kaj vprašala za spol? Pa za številke za loto? user posted image Ne, saj se nočem delat norca, ker prav občudujem ljudi, ki imajo tako dobro razvit šesti čut, res! user posted image

Pomlad, čestitke za nečaka in za službo! Ne boj se, gotovo bo super! Kdaj se pa vi selite? Ste že začeli pakirat? Midva sva zdaj naredila en hud seznam po dnevih - kaj vse morava naredit. Joj, ej, tega ni konca!

Azzurra, čestitke za Adriano user posted image Da bi vam prinesla veliko veselja!

NČK, Lona in Špela - vsem kup user posted image zaradi teh vaših ponesrečenih vrtcev! Kriza, upam, da se boste uspele pogovorit z vzgojiteljicami in porihtat stvari!

Zofy, tebi pa še tu čestitke za vrtec! Upam, da bo Julija dobila super vzgojiteljice in ne boš imela takih problemov kot nekatere! Če ne se pa še vedno lahko nazaj k nam vrneš user posted image A si varuški že povedala?

ek, super za cisto! user posted image Za službo pa držim pesti! user posted image user posted image user posted image

Ursi, vse najboljše, poslušnega moža in pridne in zdrave otročke ti želim! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

san, čestitke za pregled! Držim pesti, da bo punčka user posted image Za SP pa ti žal ne znam nič povedat...

Rada bi še veliko poklepetala z vami, pa nimam časa user posted image Zato samo na hitro: Erika z vilicami je že zelo lepo, z žlico pa še poliva. Včasih se ji pa sploh ne da in se pusti pitat. Na kahlici je uspela malo polulat pri varuški, kjer zdaj uvaja tri naenkrat. So vse hkrati na kahlicah - vsaka na svoji in s knjigico v roki. Joj, kako rada bi to vidla! Doma ji kahlice še ne dajem - bom začela v novem stanovanju. Kuža pazi pa zdaj zveni nekako tako: "kuža pazi z epkom miga, leže, tačko, hišo uva, jezno uva" naprej je pa že nerazumljivo user posted image Ok, zdaj pa res delat...

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 2478
13.10.2009 8:29:20   
Dinki
Dober dan punce, kako smo kaj.
Včerajšnji ponedeljek je končno za nami, je bil pravi ponedeljek. No, tudi torek se mi ni najlepše začel. Sem zjutraj ko sem se peljala v službo eni gospe zbila ogledalo na avtu user posted image . Sem jo malo oplazila in pri meni ni nič, pri njej se je pa zdrobil....joj, smola od smole....ma bo že....moja neprevidnost me bo tako stala nepotrebnih 100 eur user posted image
Drugače smo ok, Titek je prava mala mamina miška. Zdej se je naučil govort "to je to" in ga zdej zmeraj hecamo ko nekaj konča, da reče to je to. Npr. neha jesti in ga vprašaš: Tit a to je to? in on reče: to je to. Faca mala user posted image .

Ek76 čestitam za dobre izvide user posted image user posted image user posted image  to je pa res lepa novička user posted image  in kaj je to v primerjavi z obsedenim stanjem, ki je trenutno v službi. Vse se bo uredilo tako ali drugače. Tudi pri nas je obsedeno stanje - velika reorganizacija in posledično tudi odpuščanja.  

Terida, super, da stanovanjček napreduje in da dobiva zmeraj lepšo podobo. Pridna si user posted image . In res bodi hvaležna, da imaš Eriko med tem časom komu za dat, da lahko vsaj ona uživa.

Azzurra bravo Daši za samostojno hranjenje user posted image . Tudi pri nas Tit je sam. Z žlico, vilico, kruhek, vse je sam. Potem je pa odvisno od dneva, kdaj mi še dovoli, da mu pomagam, kdaj pa tak vik in krik, da pač mižim na en uč in ne gledam kaj vse packa poleg tega, da je. Je pa tko ponosen, da sam je, se mu ful zdi in te kar pokliče, da ga pogledaš kako lepo nosi žlico v usta.

Ursi2, vse najboljše tudi tukaj. želim ti vse lepo, ogromno zdravja, ljubezni in otroškega smeha! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Lona76, upam, da je Taja že OK in da ni zbolela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uau, čestitke tudi Tii za lulanje na kahlico user posted image user posted image user posted image  in mamici, da je sporočila naprej tako lepo novičko user posted image .

San, bravo za uspešen pregled user posted image ....ma kako lepo, res! Še danes si mislim, mater si faca. Možek pa verjamem, da je še malo v šoku, je navajen bil do zdej na 4 leta razlike, tko da ga je zagotovo le ta manjša razlika šokirala user posted image . želim ti, da čim čim prej minejo slabosti in utrujenost! Kaj pa Izabela in Izidor pravita na prihajajočega novega člana? že vesta? zmeraj me je zanimalo kako otroci različne starostri reagirajo na prihod novega člana - bratca/sestrice. Joj in tašča in tast???? njiju bo ziher kap user posted image
Glede sp-ja pa žal nič ne vem.

No toliko zaenkrat, sem se razpisala na veliko....
lepo se imejte in javite se kaj! user posted image

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 2479
13.10.2009 8:36:11   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: terida

Kuža pazi pa zdaj zveni nekako tako: "kuža pazi z epkom miga, leže, tačko, hišo uva, jezno uva" naprej je pa že nerazumljivo user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Joj sej res...Zofy kako gre kaj uvajanje v vrtec? predvidevamo, da Julijo že uvajaš? javi nam.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2480
13.10.2009 9:08:59   
Zofy
Dobro jutro, evo me. Dinki, si me zbezala user posted image
Že cel prejšnji teden in včeraj sem bila sama in pokrivala še šefa, tako da je bila kar gužva, pa se nisem nič javila.

Najprej user posted image user posted image Eriki za Kuža pazi. Res je napredna, da že tako lepo pesmico zapoje. Pridna, pridna. Mogoče pa spem danes priti prej po Juliji, da vidim še Erikino novo frizuro. A so vas nonoti vprašali, če jo lahko peljejo h frizerju ali so kar samoiniciativno šli? Jaz bi znorela, če bi mi Julijo na kratko postrigli. Ker meni oče skozi govori, da naj jo h frizerju peljem, pa da kako ima dolge lase... Samo jaz imam "travme" iz otroštva, ko so me skozi na fantka strigli in tudi oblačili bolj uniseks in so me pol vedno vsi spraševali, če sem punca ali fant. In to že potem, ko sem bila toliko stara, da sem šla sama do obale ribe lovituser posted image user posted image user posted image . In ostalo mo je to, da mi še vedno ne paše neko orto roza oblačenje, zato je tudi Julija precej bolj unisex kot kakšna druga punčka, samo vsaj po laskih naj se vidi, da ni fant. Pa sej ji ne mislim puščat dolgih, na paž se mi zdi čisto dovolj. Uh, sem zafilozofirala.

V glavnem terida, nikar se ne naprezaj preveč, da res ne boš v P prezgodaj končala. Upam, da bo selitev čimprej mimo in da se boste počutili v novem domeku takoj kot doma!

Vrtec
  pričnemo z 16. novembrom, tako da je še čas za uvajanje, sem ji pa včeraj kupila nahrbtnik za v vrtec in kar od Samsonite - tistega v obliki čebelice. Sicer mi je krokodilček najbolj všeč, samo se mi zdi za Julijo barva čebelice bolj nevtralna. Bo dobil krokodilčka bratecuser posted image . Varuški pa sem takoj povedala. Se mi je zdela malo presenečena, samo kaj čmo. Jaz sem se tudi že sprijaznila z novo situacijo. Pa sej sem si jo konec koncev želela dati v vrtec...
user posted image user posted image
Hranjenje: bravo Tit, Erika, sploh pa Daša za mazanje kruhauser posted image user posted image . Joj, ko sem si Dašo predstavljala v Bruce Lee pozi med hranjenjem sem se skoraj polulala user posted image user posted image user posted image . Julija je pa ta vikend prvič jedla sama govejo oz. kurjo juho in moram rečt, da je presegla pričakovanja. Je skoraj vse sama pojedla. Sem pa naredila vlivance in je bilo zato lažje, ker z rezanci gre bistveno težje.

San, čestitke za pregled. A se boste v Šiško preselili al si se uspela drugače zmenit?

Ok, zdaj pa grem še položnice plačat, kakšno veseljeuser posted image

Svet je poln lepote, ko je srce polno ljubezni.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2481
13.10.2009 11:46:38   
pomlad08
helou,

kako ste? midva z jobom sva fajn, dopoldne maširava naokoli, popoldne pa job in oči počivata na kavču - ne vem, kako je možu uspelo joba navadit, da takorekoč prespita celo popoldne user posted image oz. mož spi, job mu pa nosi stvari - knjige, sadje ... no, važn da se mata fajn.

terida, čestitam za skorajšnjo selitev, mi zdej mal rihtamo novo stanovanje, ampak pokat se pa še nismo nič začeli, kar odlašamo. zofy, me je kar kap, mislim, da si ti napisala, da so eni sosedi rabli 2 tedna za selitev? men mož zatrjuje da bo on v 2 dneh vseh prepeljal iz tuki v nov flat. upam, da res user posted image drugač sem pa vesela ker smo tam že zrušil eno steno pa je ful fajn izpadlo, pa zdej že rihtajo vodovod pa elektriko ... no vsaj mal se odmika.

san
, kam se boste pa vi selil? predlagam bežigrad, da se bomo še kej srečevali! user posted image pa čestitam za pregled. super, da je vse ok! pa blagor za slikce, to pa ta najbolš pri pregledu, a ne.

erika, čestitam za petje! job pozna ogromno pesmic, ampak peti pa še ne zna. če mu rečeš "zapoj diči diči diča", on samo pove besedilo, nekak še ne pošteka kako se poje. jaz pa že čist neučakana user posted image

zofy, ful luškan nahrbtnik! kaj pa je zdej z vašim stanovanjem, še iščete?

dinki, škoda za 100 eurov, raj bi mela nov plašč, a ne, sam kaj češ, jaz sem take "nesreče" kar vračunala v stroške avta oz. prevoza ...

zdej moram pa nehat, aja, čestitam vsem za kahlo, mi se bomo s tme ukvarjal drugo leto, ko bo spet toplo, se mi zid bolj praktično kot da bi zdajle začela.

fajn bodte!

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 2482
13.10.2009 11:47:44   
Špela100
O kako ste bile pridne ženske...načvekale ste toliko, da vas ne bom uspela vse prekomentirat.

San kaj te zanima glede sp-ja?? Med porodniško sem jaz prijavila mamo za opravljanje kratkotrajnega dela. To lahko prijaviš samo zakonca, izvenzakonskega partnerja, vnuka, sina, hči, mamo ali očeta. Dela pa lahko 40 ur na mesec brezplačno. To je novo in jaz sem se mal tako zaščitila, da mi je nekdo drug delal. Ja najboljš po njihovo, da zapreš sp al kaj? Moraš pa voditi evidenco ur in pa prijavo daš na upravno enoto, da jo pošljejo na inšpektoriat za delo.Obrazec POKD. Jaz sem bila prva...user posted image user posted image , joj poštenjakinja jaz....user posted image user posted image

Za plačilo vrtca se vzame dobiček+ prispevki...vsaj se mi zdi tako...ti bom povedala več 15.11., ko moram oddati novo vlogo.

Če te zanima še kaj, pa vpraši...

bravo vsem za vilčke, žličke, samostojno hranjenje, kahlice, spanje čez noč, Titku za to je touser posted image user posted image , res so pridni ti naši otroci.
user posted image božajte bušije.

Maks je v vrtcu spet po 1 tednu...ko sem ga peljala je bilo okno spet odprto...ma no koment....

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 2483
13.10.2009 13:10:56   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: pomlad08

dinki, škoda za 100 eurov, raj bi mela nov plašč, a ne, sam kaj češ, jaz sem take "nesreče" kar vračunala v stroške avta oz. prevoza ...

user posted image  sem res jezna sama nase. Prejle me je klicala gospa, ki je šla na pooblaščen servis in je predračun reci piši 290 € user posted image user posted image , tko da sva se z možem odločila, da je bolj pametno dat kupon. Sem šla tja, moj možek z mano (ful je prijazen res user posted image , ker men te stvari sploh niso jasne oz. jih ne maram urejat) in smo izpolnili evropsko....no meni pa pri naslednji registraciji vzamejo ves popust, ki sem ga pridelala do sedaj user posted image . Ampak jebi ga, lahko bi bilo 100-krat huje, nimam kej jokat.
Bi se pa bolj prilegel nov plašček ja user posted image
Tudi jaz bom enako ravnala kar se kahlice tiče kot Pomlad08, torej naslednjo pomlad.

Zofy, krasna sta oba nahrbtnička user posted image . Moj Titek ima za v vrtec kar Lumpijevega user posted image

Špela100, super, da ste spet v vrtcu user posted image . Upam, da ste tokrat za daljši čas! če ne pa nujno povejte vzgojiteljici za vse njene neumnosti!

grem user posted image

< Sporočilo je popravil Dinki -- 13.10.2009 13:14:41 >

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 2484
13.10.2009 13:54:56   
aleži
Še v nedeljo smo pohajali po sonču, včeraj pa mrazzzzz.
user posted image user posted image Uff, ma vas je lepo brat. Pridne!!!user posted image user posted image

Čestitke vsem za lepo hranjenje še posebno Daši...ma je prava faca. Ko je bila majhna se je tako stiskala k meni...Sara pa noče it nikakor k Azzurrinemu možku. Hmmm, ne vem zakaj user posted image  Se ga boji!!!user posted image
Sara tudi hoče jesti sama vse od juhe do pašte in če vidi, da primem žlico, da ji bom dajala se začne jezit.

Drugače je že 2 dni doma, ne da ki je zelo bolana,  je kašljala čez vikend, pa sem jo raje pustila doma s taščo.user posted image

Terida user posted image user posted image user posted image user posted image  čestitke za novo stanovanje, selitev....srečno vam želim, da se boste imeliiii lepo vsi 4.
user posted image user posted image user posted image user posted image  Eriki za pesmico
Zofy fulll lepa nahrbtnika. user posted image user posted image user posted image

Ek user posted image user posted image user posted image  za dobre izvide. Recesija pa itak dela svoje, zato smo lahko srečni tisti kateri delamo. Upam,da ne bo šlo tako slabo in da boš v službi.

San tudi jaz sem malo firbčna kako so tašča in tast sprejela novico ali jim a nista še nič povedala??? Jojme, upam,da boš napisala v pozitivno stran. Grozzzaaa!!! Kaj pa otroci, a že vejo?? Sta jim povedala lepo novico??

Dinki smola ne!! user posted image  drugič pa pazi user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2485
13.10.2009 14:24:03   
Naša črtica koraka
imam nekaj sekund, pa se javljam na RR. Danes imam dela prost dan, ker sem šla darovat kri. Bilo je prvič. Sem bila pridna, nisem skup padla, napolnila sem celo vrečko. Sem si rekla, da moram it, da mi naujo samo mulci pil kri ... user posted image . No, zdaj se mi malo vrti, ker sem - kako priročno- dobila user posted image ! Moja je take sorte ko ena tašča ... nikol ne vem, kdaj se bo prikazala in tečnarila user posted image .

drugače pa smo zdravi,

azzura, anja tudi ne pusti, da bi jo hranila, bognedaj... ma, mi je to jasno pokazala še preden je bila leto stara. Ona bi vse saaaaama. Se že obuje čevlje na ježka, pa zobe sama umiva ... no, včasih mi pri zobeh pusti zraven.
je pa kar karater ... včeraj je nisem mogla stuširat, ker ni hotela spusti z rok telebajskauser posted image . Še dobro, da še ni nikoli videla telebajskov na Tv, potem pomoje ga ne spusti več iz rokuser posted image .

vrtec- da vas ne bo skrbelo user posted image  - je ok. Matija se ima super ... oz. se ni več pritožil čez vrtec odkar sem mu razložila, da je "vojaški". Anja pa zelo rada hodi v vrtec, zjutraj se sama (itak)obuje, mi pomaha, potrka na vrata igralnice in gre ... ah, kako hitro mine. Pa tko fletkan dojenček je bilauser posted image  ... blagor vam user posted image , k boste k sebi štriučke stiskale user posted image user posted image . Js upam, da bom do vnukov zdržala user posted image  ...

konec je mojih prostih sekund,

mejte se,

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 2486
14.10.2009 8:26:15   
terida
Dobro jutro, punce!

Naše jutro se je začelo kar pestro - ob 5:30 se je Erika zbudila in tako hropla, da sva bila z user posted image kar nesrečna, ko sva jo gledala... Nič vročine, tudi kašljala ni, samo hropla user posted image Nisva vedela kaj naredit in sva jo peljala v ZD na pregled. Seveda je hropenje praktično nehalo, ko smo prišli do tja. P je rekla, da zaenkrat ni nič, da pa bi se lahko kaj razvilo... Zdaj je pri varuški. Če bo začela kašljat ali pa če dobi vročino, bomo šli ponjo in ostali doma. Najverjetneje user posted image , ker jo jaz težko nosim. Joj, šele zdaj, ko berem kaj sem vam napisala, vidim, da delam iz muhe slona. Samo si ne morem pomagat - če je z njo kaj narobe, sem še jaz bolna zraven user posted image

Dinki, user posted image pa ogledalce! Dobro, da je bilo samo to in ste vsi udeleženi ok. In čestitke Titu za "to je to" - a niso luštni zdaj, ko so že bolj zgovorni? user posted image

Zofy, mama me je vprašala preden je Eriko peljala k frizerju. Me je vprašala tudi kako naj jo ostriže in sem rekla, da naj ji skrajša tudi okrog ušes in zadaj, ker je imela že predolge lase. Si pa vseeno nisem mislila, da jo bodo toliko ostrigli. No, saj zdaj, ko sem se navadila, se mi zdi fajn. Sem malo gledala njene slike pred striženjem (po njem je še nisem nič slikala, sicer bi vam jo pokazala) in je bila res brez ene pametne frizure. Te pa razumem, da na te stvari drugače gledaš, če te spremljajo še travme iz otroštva user posted image
Kako to, da vrtec pričnete s 16. v mesecu? To je malo čudno, a ni? Sicer pa si ji kupila krasen nahrbtnik! user posted image

Pomlad, a prepričaš moža, da naredi Marčevkam eno hitro predavanje o tem kako je Joba prepričal, da je tako priden popoldne? user posted image Mi smo non-stop v gibanju. Se ne ustavimo niti za trenutek dokler ne gre Erika spat! Joj, že komaj čakam, da se mi začne porodniška... Glede selitve pa ne skrbi - sem bila v stanovanju od Zofyjinih sosedov in imajo toliko krame, da ni čudno, da se selijo dva tedna. Tudi jaz računam, da bo selitev trajala manj časa. Dejansko računam na samo en dan, ker si bomo od prijateljev sposodili kombi in tudi fizično pomoč. Pakiranje in razpakiranje pa bo trajalo dlje, ja, tu nimaš kaj... Super, da ste začeli z urejanjem in da zgleda fajn user posted image

Špela, user posted image pa tele varuške! Ti kar zaropotaj. user posted image user posted image user posted image da bo Maks ok.

NČK, user posted image user posted image user posted image za darovanje krvi! Pridna, si, res! Tudi jaz sem včasih hodila, ko so jemali še 3 dl, potem pa ne več, ker sem bila vedno s kg in pritiskom čisto na meji. Moj pa še vedno hodi - vsaj dvakrat do trikrat letno. Darovalci ste zakon user posted image Čestitke Anji za samostojnost in tudi trmo - to bo še zabavna vzgoja user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2487
14.10.2009 8:49:42   
Zofy
Jutro!
Moram poročat, da mi je Julija včeraj prvič rekla "mama pidi" user posted image user posted image user posted image user posted image . Seveda sem bila v 9. nebesih.  Pa kako si zapomne, če ji kaj obljubim!! Sem ji obljubila telebajske in čez eno uro, ko smo prišli domov, se skopali in povečerjali, je rekla "baki, baki" (bajski) in jih seveda dobila, vendar samo ene.
Je pa sedaj prišla v neko "mama" fazo. Ati sploh ne zaleže, samo mama je zakon. Ker poleti, ko sem bila vsa švoh od nosečnosti, je moj dragi skozi z njo popoldan ven hodil, jo rihtal, jaz sem bila bolj az okras zraven. In takrat je bila pol v fazi "ati". Ampak konec je s tole fazouser posted image .
Tašča pa skozi teži "kdaj bo prišla k meni za 2 oz. 3 dni..."user posted image user posted image user posted image Bo že pismo, sej je stara dobro leto pa pol šele!!

Terida, drugače pa je Erika prav luštkana z novo frizuro, tudi mož je to rekel, ker jo vidi vsako jutro, ko nese Julijo gor h varuški. Vrtec pa pričnemo s 16.,  ker bojo odprli nove enote in jih bojo odprli šele takrat. Sej bi jih mogli že marca (če b, bi že takrat dobila vrtec), pa so imeli težave s podnajemniki in dokler se jim niso odselili, niso mogli spet preurediti prostore v vrtec...
Glede hropenja: Julija je prejšnji teden piskala v pljučih, samo nič vročine ne kašlja. No, to je bilo smo 1 dan, pa je nisem peljala h zdravniku, ker sem jaz bolj "lene" sorte kar se tega tiče. Grem tja, če je res nujno. No, 2x sem bila pri zdravniku odkar imam Julijo in 1x je bilo čisto po nepotrebnem, Je bila viroza, kot sem že sama vedla in rekla mi je, da ji dajam Calpol, kar sem ji itak že dajala. V glavnem, sedaj občasno kašlja. Večinoma ponoči in zjutraj, varuška pa pravi, da pri njej ne kašlja sploh. Najbrž je bila neka virozica, ampak ji še vedno dajal Imunoglukan in sirup za izkašljevanje.

NČK
, sem vesela, da je Matiji sedaj v vrtcu OK. Pa da gre Anja rada tudi. Upam, da bo tudi Juliji vrtec všeč.

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 2488
14.10.2009 11:19:24   
mergetka
Ojla, drage mamice!

Po dolgem, doooooolgem času se vam mal oglasam. Me je presekalo v križu in sem prišla iz službe...

Da bi prebrala vaše zanimive debate, si ne delam iluzij, ampak mal sem pa vrgla uč na par sporočil.
Vidim, da je ze kaj nekaj novih noseck user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .  in jaz sem tudi user posted imageuser posted image user posted image user posted image

Tam konc tretjega meseca in se počutim kot user posted image , sam zraven sem pa ful vesela!!!

MAtic je ful faca, zdaj hodi v vrtec in mu je zgleda zelo všeč, kar sam gre v igralnico, ko ga oči zjutraj pelje. Jaz mam pa najboljšo nalogo: da ga hodim iskat in to je res ful lep občutek, ko te zagleda in se tko zasmeji... pol mi pa kaže sliko pande na vratih in zajčke po zidu...
Drugače je prava mala čveka, zdaj ma obdobje, da hoče ful ponovit, ko se pogovarjamo. Ta k lepo reče ati, mami, papiga, avto, hiša, taksi... pove, da je npr. majčka od "atija". Pa zelo rad gleda knjigice, pa baby tv. Do leta in pol skor ni gledal risank, pol je pa ful zbolel in smo pri merjenju vročine gledal baby tv, ker drugač je ful jaral in se je TAKOJ navadil. JA, mel smo sranje- dobil je vročinske krče in ravno sem  ga zarad user posted image mal poskusala nehat prevec dvigovat in pol sva pristala na infekcijski in sem bla pol še jaz čist utrujena, ker se je hotel skoz nosit, pa ni hotel zaspat brez zize...  Ma pa še vedno malo kilc (10). A je od vas tudi kateri tak drobižek?

Nč, uživajte vse s svojimi zakladki in seveda user posted image . Pa upam, da bom mela počasi kej več cajta za RR...

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2489
14.10.2009 11:37:48   
Dinki

SEZNAMČEK NOSEČK user posted image

srečka user posted image          PDP              pričakujemo           ime 

user posted image  ali user posted image         
Terida              2.12.2009                user posted image                 ???
Zofy                 15.2.2010                user posted image                        
Tina                   4.3.2010                 user posted image                 ???
Joži79             14.3.2010
Ursi2               28.3.2010                            Jure, Maruša, Eva
Mumu                                                             Janez, Kim
San                  15.5.2010
Mergetka

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2490
14.10.2009 11:54:10   
Dinki
Živjo punce,
sem kar posodobila seznam in dodala našo novo user posted image . Mergetka, iskrene čestitke tudi tebi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Uau, zmeraj več vas je, neverjetno res user posted image . Želim ti, da ti čim hitreje mine obdobje slabosti.
Na seznamček sem dodala še datum PDPja od San.

Zofy, čestitke Juliji za mama pidi, kako lepo user posted image user posted image

Hropenje....tudi Titek kdaj hrope, kašlja pa predvsem zjutraj. No ko hrope mu rečem naj zakašlja in ko to naredi je takoj bolje. Je tudi Titek bolj na meji se mi zdi in tudi jaz čakam kaj bo zdej al se bo zmazal ali pa me bodo en dan poklicali iz vrtca. Včeraj sem mu začela mazati podplatke z materino dušico od Justa. A ima še katera kakšen nasvet/recept za okrepitev imunskega sistema? Sicer se mi Tit ne zdi švoh, ampak bi ga rada malo za preventivo okrepila.

No, zdej pa letim na malico.

lp

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2491
14.10.2009 13:24:27   
aleži
Margetka user posted image user posted image user posted image user posted image  in tudi tebi lepo nosečnost. Kdaj pa imaš rok?

Hropenje: jaz takrat Sari namažem z  materino dušico prsi, stopala, kopel...če pa ima kašelj ji dam svečko bronhopulmin in potem se ji začne luščit katar, pa čaj, med...
Za odpornsot sem pa kupila kar je pripočala Zofyi, pa od čebelice maje je tudi dober,.... saj je toliko teh sirupov...no, jaz v glavnem kupujem tega od čebelice maje skozi. Koliko pa pomaga, pa ne vem!!! user posted image

A imajo  v LJ H&m ali C&A podložene hlače, pa kakšno kapico, rokavičke.. in cena seveda??

Lep dan še naprej

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2492
14.10.2009 13:53:40   
Zofy
Mergetka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zauser posted image . Ma nas je res vedno več, jupi, le kdo rabi Februarke, da bi z njimi čvekala in se dobivala kasneje med porodniškouser posted image user posted image user posted image
Lepo je tudi slišat, da gre Matic rad v vrtec, vsaka taka informacija mi malček olajša dušo.

Dinki, Tit in Julija sta zgleda na istem. Ji moram tudi jaz malo namazat pljučka in podplatke z materino dušicood Justa, samo meni mi tako smrdi, premočnega vonja mi je in pol še jaz cela "smrdim", ko jo namažemuser posted image
Drugače pa ji dajam Imunoglutan, samo se mi zdi, da je zdaj cel kup takih zdravil. Ta je od Medisa in stane sirup 18€. Ja, je kar drag, samo jaz ga zdaj že 14 dni uporabljam in ga bom do konca (daja se ga 14 dni do 1m) in se mi zdi, da je zato Julija skozi na meji in ne zboli.

Aleži, nimam pojma kaj imajo, morali bi imeti, samo ne vem, če so že dobili. Tejle dnevi grejo tako hitro, da sploh ne utegnem na shopping. In večino oblek dobim od prijateljice in pol ne rabim skoraj nič v trgovino. Zraven mene pa je še ena trgovina z otroškimi oblekami iz 2. roke in se da prav lepe cunjice dobit, večino H&M. Jaz bom tam pogledala za podložene hlače.

Aja, a sem povedala, da bom kmalu teta? Brat in punca sta še bolj na koncu študija, pa stanovanje pri njej končujeta, tako da če je kdo zaključil z user posted image in ima kakšne cunjice za predat, se priporočamuser posted image .

Gužva v službi kličeeee...

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 2493
14.10.2009 13:59:10   
aleži
IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

Aja, a sem povedala, da bom kmalu teta? Brat in punca sta še bolj na koncu študija, pa stanovanje pri njej končujeta, tako da če je kdo zaključil z user posted image in ima kakšne cunjice za predat, se priporočam user posted image .

o uaaauuuu, to pa mi nisi povedala. Kdaj ima PDP? A že letos? Boš  mlada teta!!!

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 2494
14.10.2009 14:01:10   
aleži

Aleži, nimam pojma kaj imajo, morali bi imeti, samo ne vem, če so že dobili. Tejle dnevi grejo tako hitro, da sploh ne utegnem na shopping. In večino oblek dobim od prijateljice in pol ne rabim skoraj nič v trgovino. Zraven mene pa je še ena trgovina z otroškimi oblekami iz 2. roke in se da prav lepe cunjice dobit, večino H&M. Jaz bom tam pogledala za podložene hlače.

poglej še zame: za pučko št. 86 in fantek 104.

v nedeljo bomo imele z marčevkami05 srečanje, pa če do takrat mi ne javiš, grem pogledat spotoma na Rudnik.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 2495
14.10.2009 14:10:44   
Dinki
Zofy in Aleži hvala za info. Z materino dušico ga bom mazala še naprej, sem ga ravno včeraj šele začela. Jaz za pljučka poleg materine dušice uporabljam še tea tree kremico - ju zmešam skupaj in mu namažem pljučka od spredaj in zadaj. No, zdej bom šla še malo v lekarno vprašat za kakšen sirup ali podobno. 

Zofy - tetica soon to be, čestitke user posted image user posted image user posted image . A tebi pa materina dušica smrdi? hmmmm, meni pa ne, mi je všeč vonj.

Aleži, kar se tiče garderobe v H&M tudi jaz ne vem, me že dolgo ni bilo tam. Sem zadnjič dobila eno vrečo oblek od sosede, ki  ima 2 fantka in sem bila presrečna. Polno lepih hlač, majic z dolgimi rokavi, pižamic user posted image . Res me je osrečila. No, zadnjič smo edino Titku kupili  bundico in hlače za na sneg v outletu smo dobili -50% ceneje. Tko da imamo vsega dovolj. Rabimo le še ene visoke gore tex čevlje za zimo zanj. Če jih bo katera kje zasledila, ugodno za široke nogice z visokim nartom, naj sporoči user posted image .

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 2496
14.10.2009 14:11:32   
san
margetka, čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

špela hvala za info, si povedala, kar me je zanimal:)

za radovednežeuser posted image
samo izabeli sem povedala, da sem noseča, ker me je imela na sumu, ker sm pazila na trebuh, ker prej je urban skoz skakal po meni in zadnjič, ko smo igrali nogomet nisem tako norela za žogo kot ponavadi, pa slabosti se ne da skrit... in ker je ona to že dvakrat dala skoz, me je skoz po malem spraševala kaj mi je in je bila tok uvidevna, da ni kar sama zinla in je počakala, da ji povem. je bila vesela, si pa želi še eno punčkouser posted image
tašča in tast še nimata pojma in po moje bo dragi še doooolgo rabil, da jima bo povedal - ko bo trebuh postal očitenuser posted image - oni si med seboj, na žalost, res bolj malo zaupnega povejo. pa itak ve, da bo štala in on pravi zakaj bi bla že zdej. sej po vsem času kar sem tukaj ga čist razumem. odziv bo, da sva čisto nerazsodna in neidgovorna in bla, bla, bla... podobno bo reagiral moj brat, pa njegova draga in njena mama, ki btw ne vem zakaj sem ore vedno vmešavat... no, oni bojo posledično zvedeli zadnji, da mi ne pokvarijo veseljauser posted image

no, poleg vas in mojga, pa hčere ve pa še moja mama, ki je presrečna in itak zlata. ona vedno ve, kaj more rečt. upam, da bom jst tut tko znala, ko bojo moji otroc veliki. v bistvu sem po pogovoru z njo ful bolj mirna in se ne sekiram več toliko kot prej. aja, pa še moja prjatlca čarovnička veuser posted image

zofy, ne vem še kam, čakam na november, da oddam prošnjo, pol bomo pa vidl
vmes sm pa že našla eno stanovanje tuki blizu nas, pa mi je bilo všeč in še cena je bila ok in so mi ga pred nosom prodaluser posted image

evo tole je bilo brzinsko, mi je zmanjkalo časa.

lp

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 2497
14.10.2009 14:21:54   
Dinki
San, hvala za tvoje poročilo za radovedneže. Zelo si uvidevna, da skrbiš za naše ritke, da ne bi bile prevelike od firbca user posted image .
Jst moram priznati, da mi je to blazno všeč,  da se ne ozirata na druge, ker ljudje se tko radi po nepotrebnem vtikajo v tuje življenje. Bravo tvoji Izabeli, ki je že taka punca, da vse spremembe pri svoji mamici opazi user posted image  in a vešš, da se spomnim, da si enkrat pisala o tem, da si Izabela želi še eno sestrico in sem ti napisala, da boš imela pa še 4. in ji uresničila to željo.....no, takrat se ti to verjetno še ni zdelo izvedljivo user posted image . Tko da zdej držim s tvojo hčero in tudi jaz navijam za user posted image  user posted image .
Tvoja mami - user posted image user posted image user posted image  je taka kot moja - ne glede na kaj mi stoji ob strani user posted image .

Pa držim pesti, da dobite stanovanje, da se umaknete od user posted image  in user posted image  user posted image  user posted image .

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2498
14.10.2009 14:26:57   
aleži
IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

San, hvala za tvoje poročilo za radovedneže. Zelo si uvidevna, da skrbiš za naše ritke, da ne bi bile prevelike od firbca user posted image .
Jst moram priznati, da mi je to blazno všeč,  da se ne ozirata na druge, ker ljudje se tko radi po nepotrebnem vtikajo v tuje življenje. Bravo tvoji Izabeli, ki je že taka punca, da vse spremembe pri svoji mamici opazi user posted image  in a vešš, da se spomnim, da si enkrat pisala o tem, da si Izabela želi še eno sestrico in sem ti napisala, da boš imela pa še 4. in ji uresničila to željo.....no, takrat se ti to verjetno še ni zdelo izvedljivo user posted image . Tko da zdej držim s tvojo hčero in tudi jaz navijam za user posted image  user posted image .
Tvoja mami - user posted image user posted image user posted image  je taka kot moja - ne glede na kaj mi stoji ob strani user posted image .

Pa držim pesti, da dobite stanovanje, da se umaknete od user posted image  in user posted image  user posted image  user posted image .

ja res bravo user posted image user posted image user posted image user posted image . Se podpišem kar je vse napisala vse Dinkiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Važno je, da se imate  vsi v redu in da ste kot družinauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2499
14.10.2009 14:29:32   
Zofy
IZVIRNO SPOROČILO: aleži

Aja, a sem povedala, da bom kmalu teta? Brat in punca sta še bolj na koncu študija, pa stanovanje pri njej končujeta, tako da če je kdo zaključil z user posted image in ima kakšne cunjice za predat, se priporočam user posted image .

o uaaauuuu, to pa mi nisi povedala. Kdaj ima PDP? A že letos? Boš  mlada teta!!!

Hehe, on bo mlad očka (26 let!!), jaz bolj stara tetauser posted image user posted image . Rok ima 1. aprila.

Ti bom pogledala za hlače, če utegnem seveda ta teden skočit. Danes sem s kolegicami zmenjena zunaj na igrišču, jutri grem eno stanovanje gledat (btw: držite pesti, da mi bo ok, je v Savljah in precej veliko - 114m2). Če kaj v petek najdem, ti prinesem dol, ker pridem najbrž v soboto spet v Izolo.

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 2500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.