|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2008
15.7.2009 16:47:25   
Zofy
IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka

Pingvinčica, vem da je noseča. Sam ne vem, al smo njo že prišteli zraven.

Res, a toliko je user posted image med marčevkami? Kje pa si jo zasledila. Čestitke Pingvinčicauser posted image user posted image user posted image Kdaj imaš PDP?

Punce drage, včeraj sem bila na razporodajah in ugovotila, da se mi rit veča kljub temu, da vem katera je 4. nosečka. Oz. 5. user posted image

Svet je poln lepote, ko je srce polno ljubezni.

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
15.7.2009 20:55:29   
mumu
Dober večer, da se še jaz malo javim.

Iskrene čestitke vsem nosečkam, in vsem, ki ste že rodile. Tudi jaz poznam kar nekaj lanskih marčevk, ki so ponovno noseče ali pa imajo že novega člana, tako, da sem tudi jaz začela razmišljati v to smer da bi bila ponovno srečka nosečka. Tko da smo se kar odločili, da gremo spet v akcijo, tri mesece moram počakati, ker sem jedla tabletke. Pa tudi mene že oreng firbec matra katera je še noseča user posted image .

Za vikend smo se odločili, da malo skočimo pogledat na morje, smo našli super ugoden apartma na Krku - 30 €. Pa bomo šli večkrat samo za nekaj dni. Komaj čakam, ker sem od službe že čisto izmučena, kar dve sodelavki sta trenutno na dopustu nadomeščam jih pa seveda jaz.

Tia se je končno navadila na varstvo in jo grem prav z užitkom iskat, ker vem da bo nasmejana, tudi spati je začela, sicer se pri njej nikoli ne ve kako dolgo bo spala apak ena ura je sigurna zna pa tudi do treh ur vlečt popoldanski spanec. Zvečer pa še vedno hodimo spat že ob osmih in zaenkrat se to kar dobro obnese.

Proti komarjem se mi borimo s komarniki, da bi jo s čim mazala čez dan pa še nisem razmišljala.

Za izlet pa tako kot so že ostale napisale, Bled, Bohinj, Lipica, Postojna, Zagreb - živalski vrt ali pa kakšne toplice.

Toliko od mene, lepo se imejte.

Svet je okrogel zato, da ga lahko obkroža prijateljstvo.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
15.7.2009 20:57:46   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: Lona76

IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

Punce, ima mogoče katera kakšen dober nasvet kam iti za kakšen dan na izlet v slo z našimi črički? Mi bomo imeli še en teden dopusta v avg in sva se odločila, da ne bomo šli na hrvaško (sem zadnjič poslušala po radiju doživetja slovencev na hrvaški oballi user posted image user posted image user posted image ...groza!) no in bi izkoristili ta teden za celodnevne luštne izletke. Kakšnega dobrega nasveta bom zelo vesela user posted image

Uživajte! 

Dinki ne me strašit. Kakšna doživetja? Hitro povej. Jaz grem namreč v soboto ravno na hrvaško.

Drugače je pa za otroke zanimiva tudi Lipica. Ker se jim dogaja ko gledajo končke, pa Bohinj je meni itak najlepši kraj. Mogoče jo mahnete tudi na Pokljuko pa malo pohoda naredite. Ne vem kakšni hribolazci ste.

Nič ne bom povedala sploh pa tebi ne ker greš tja v soboto. Glej, sej brez veze. Zakaj bi se morila če se ti ni treba. Vi kar pejte in uživajte! Jst sem bila itak že prej vprašljiva a čem it, pol je bila to le še pika na i za mojo odločitev. Sej bedake imaš povsod, tudi pri nas.

Hvala punce vsem za dobre predloge. Lipica - super, ta bo kar na seznamu ker ima Tit ful rad konjčke user posted image . Pa Aleži un ZOO v Italiji, sem šla gledat njihovo spletno stran in mi je tudi mamljiv pa še blizu je. Si ti že bila tam in ali je kaj boljši od našega? Kaj je pa to Gliverlandija? tega mi ni našlo na googlu.

Jst sem trenutno sama doma za računalnikom s skledo sladoleda user posted image , možek je na terasi s sosedi, Titek pa že pančka.

Ursi2 sam res, zakaj se nam nič  več ne oglasiš? Upam, da ste OK.

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 1828
15.7.2009 21:00:28   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: mumu

Dober večer, da se še jaz malo javim.

Iskrene čestitke vsem nosečkam, in vsem, ki ste že rodile. Tudi jaz poznam kar nekaj lanskih marčevk, ki so ponovno noseče ali pa imajo že novega člana, tako, da sem tudi jaz začela razmišljati v to smer da bi bila ponovno srečka nosečka. Tko da smo se kar odločili, da gremo spet v akcijo, tri mesece moram počakati, ker sem jedla tabletke. Pa tudi mene že oreng firbec matra katera je še noseča user posted image .

o hojla mumu user posted image
tudi ti si se nam malce zgubila.
A še ena marčevka, ki gre v akcijo? Čestitam za tako lepo odločitev user posted image user posted image user posted image  sej vem, sej tko je treba, sam jst še zmer neki štrajkam user posted image

in Pingvinčica, čestitke tudi tebi za ponovno nosečnost user posted image user posted image user posted image  pri tebi je ta že tretja, ne? user posted image

< Sporočilo je popravil Dinki -- 15.7.2009 21:01:36 >

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 1829
15.7.2009 21:03:11   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

Punce drage, včeraj sem bila na razporodajah in ugovotila, da se mi rit veča kljub temu, da vem katera je 4. nosečka. Oz. 5. user posted image

user posted image user posted image user posted image
ti nas kr draži...

user posted image user posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 1830
15.7.2009 21:14:43   
aleži
Dober večer,

zmantrana sem user posted image
Prišli sva ravno kar domov iz palže, bilo je enkratno. Žiga je šel v "šolo plavanja" ma sem bila jaz več v bazenu kot onuser posted image user posted image . Bal se je globine bazena in ni hotel noter kot ne z menoj. Tako,da kot vidim smo danes končali z plavalnim tečajem. Bo pa drugo leto šel. Problem je, ker je pregloboko in ker ne stopi, drugače v morje gre rad, kao plava na nizki in to je to. Danes sem se z mamo zmenila, da če ga bo naučila plavat s črvom v roku 1 tedna dobi 40 € kot je tečajuser posted image user posted image user posted image user posted image

Aleži un ZOO v Italiji, sem šla gledat njihovo spletno stran in mi je tudi mamljiv pa še blizu je. Si ti že bila tam in ali je kaj boljši od našega? Kaj je pa to Gliverlandija? tega mi ni našlo na googlu.

Ja v Zoo smo bili letos maja z Azzurro in je res krasen, priporočam ga. Kako prit do njega imaš na viamichelin. Samo vtipkaj pot in ti pokaže vse.

Opsssuser posted image malo sem ispustila "u". Drugače je to Guliverlandija, nisem še bila, je pa blizu Zoo in greš lahko še v Lignano se kopatuser posted image
link http://www.gulliverlandia.it/ samo je bolj zate in možka, kot pa za Titkauser posted image
http://www.parcozoopuntaverde.it/home.php

Mumu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da se ti uresniči želja čimprej.

Pingvinčica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a ima rok kot ti Zofy???

Zofy kako je Julija z nonnoti? Jo kaj pogrešaš, je v hiši preveč tišine in se ti ne da nič delat??

Pa še tole imam za napisat, da Sara ko rečem "Žiga nos si obriši" začne tudi ona pihat venuser posted image user posted image user posted image user posted image (pravi smeh) in si briše nos, tako,da je že pogruntala, da more pihnit v robček user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1831
15.7.2009 21:15:17   
san
dinki, tisto je gulliverlandia - je tak tematični park, pa še aquasplash. mi smo bili že enkrat in je superca, sicer bosta bolj vidva uživala:), pri nas je blo za našo izabelo zaniomiv, izidor je bil pa takrat pol leta, pa še ne. zoo je pa tud super.

o, ti, ti zofy, men tud že rit rasteuser posted image

pingvinčica čestitke za ponovno nosečnost in mumu go for ituser posted image user posted image user posted image

lona, res je, ne se sekirat. sej če boste vi ok, bojo tud hrvati do vas ok. drugače se pa povsod najdejo kreteni. mi tud hodmo na hrvaško, pa letos smo že bili, pa je čist ok. so super ljudje, najdeš pa tud take, ki nas pač zarad politike postran gledajo. ampak ne oziraj se na to in raje uživaj na dopustu!

no, toliko od mene na brzaka, otroka čakata na pravljico

aja, nčk, nič novega - še vedno kontrole za borelijo, pa pilomatriksom, pa mene neka vnetja matrajouser posted image , v glavnem nam ni dolgčas

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1832
15.7.2009 21:16:10   
aleži

IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

user posted image user posted image user posted image
ti nas kr draži...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a misliš,da se bo javila kmalu??

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1833
15.7.2009 21:21:04   
san
aleži, bo pa drugo leto, sej se ne mudi. no, mogoče ga pa res mami uspe naučituser posted image

user posted image a veš, da naš bani ga zna tud vpihnit (je ravno tako se od starejših naučil, ko sem jima govorila še prej spomladi, da si nos obrišeta) in je potem, ko smo mu rekli pokaži nos on začel ful pihat in se pačit zravenuser posted image in to še vedno počne, kadar nos kažeuser posted image

lahko noč

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 1834
15.7.2009 21:47:57   
Dinki
uau Aleži, super ideja. Sem pogledala link. Zdej moram pa še mojga dragega prepričat user posted image
zihr mi bo rekel kaj sem se zdej na Italijo vrgla. Dva super predloga si mi dala user posted image . Ampak mislim, da je preveč ZOO in Gulliverlandia za en dan? je bolje iti posebej, kaj misliš?
Sej bo z Žigcem in njegovim plavanjem. Mogoče je pa imel le slab dan in ti bo že jutri pogumno zaplaval v morju user posted image

San user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za celotno San familijo, da bi se teli obiski pri doktorjih že enkrat zaključili user posted image !

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1835
15.7.2009 22:03:35   
Pingvinčica
Punce drage moje zdajle ste me pa res nasmejale. user posted image user posted image user posted image
Od kod pa vam informacija, da sem jaz noseča? Niti slučajno. Glede na moji dve prejšnji nosečnosti bomo 5.člana družine preložili za nedoločen čas. Hvala vam za čestitke sam jaz res nisem noseča, no saj ne da bi jaz vedla.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1836
16.7.2009 7:55:16   
Lona76
IZVIRNO SPOROČILO: Pingvinčica

Punce drage moje zdajle ste me pa res nasmejale. user posted image user posted image user posted image
Od kod pa vam informacija, da sem jaz noseča? Niti slučajno. Glede na moji dve prejšnji nosečnosti bomo 5.člana družine preložili za nedoločen čas. Hvala vam za čestitke sam jaz res nisem noseča, no saj ne da bi jaz vedla.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pingvinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1837
16.7.2009 8:01:17   
Lona76
Dobro jutro!

Evo se javljam iz službe. Ste mi pa dale za brat user posted image . Mi prav paše. Sem prva v službi pa sem v miru lahko vse prebrala.

Dinki in San. V bistvu se niti ne sikiram preveč. Vem da so kreteni povsod tko da...... Smo pa bile včeraj prijateljice na večerji in mi je tut ena rekla da so kao neprijazni. Ampak je res važno kam greš in na koga nabašeš. Upam, da so dalmatinci še vedno prijazni.

Danes greva s TAjo na pediatrično dat kri. JI bojo imunski sistem pregledal. Tako da bom vidla novo pediatrično.
Bolje bi bilo sicer da je nebi videla nikoli. Amapk to greva samo kri dat in domov. Mi bo šlo pa spet cel kup ur.

Tko zdej je pa sodelavka prišla in nisem več sama in ni več miru.user posted image

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 1838
16.7.2009 8:07:23   
terida
NČK, a si nas malo za nos potegnila s tole novico o Pingvinčici, kaj? user posted image Jah, nič, potem pa nič čestitk od mene user posted image

Lona, glede Hrvatov in Hrvaške: po moje pol Slovenije še vedno hodi dol na dopust in itak da se naberejo tudi slabe izkušnje. Mi smo bili letos dol en teden in lahko samo rečem, da so bili vsi zelo prijazni in profesionalni - nikoli se mi ni zgodilo, da bi me kdo postrani pogledal. Niti nisem nikoli dobila nobenega slabega občutka - kao da se do nas kdo drugače vede, ker smo Slovenci. Tako da je vse odvisno od tega kako naletiš (tako kot so ti rekle tudi že ostale). Lani smo bili par dni v Portorožu in je bila ena receptorka tako nesramna z mano, da če bi bila jaz malo bolj žleht, bi šefa poklicala in jo zatožila. Pa se mi ni dalo ukvarjat z njo. Uf, še če zdaj pomislim, me kar pokonci vrže user posted image Vi kar pojdite in uživajte in ne se sekirat.

mumu, super da se je Tia navadila na varstvo! Je prav drugačen občutek, ko jo greš zdaj iskat, ne? In držim pesti, da čim prej zagledaš user posted image !

Pa bravo Urbanu in Sari, ki že znata iz nosu pihnit! user posted image user posted image user posted image Pri nas smo še svetlobna leta daleč od tega. Nos je tabu tema - ko ji ga brišem med prehladi, je vsa živčna. Ravno zdaj je spet šmrkava. Izgleda, da je to še od morja, ko se je prehladila in ji je takrat par dni iz nosu teklo. Potem je bilo nekaj dni ok, zdaj pa kar naenkrat tisti zelen gost šmrkelj ven leze (se opravičujem za nagnustnost opisa user posted image )... Ah, bo že.

Aleži, ne boj se, Žigec se bo naučil plavat pa drugače. Sploh pri vas ni problem, ker ste na obali doma in so otroci lahko skozi v vodi. Joj, na momente sem vam Primorkam, ki ste dejansko pri morju, kar malo fouš user posted image Uživajte še te lepe dni, ker spet napovedujejo poslabšanje. Ravno za vikend user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1839
16.7.2009 8:21:23   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: Lona76

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  Pingvinčica, kolk ti je moralo biti pa tole šok ko si brala vse naše čestitke? user posted image user posted image user posted image

Ti, ti NČK si nas mal nafarbala user posted image

terida, tudi pri nas si Titek ne mara brisat noska, je zmeraj čist živčen samo da vidi robec v moji roki. Prav tako se ne mara brisat po obroku, takoj postane jezen.
user posted image  za Eriko, da je le rahel prehladek!
in držim pesti za Tajo, da bodo izvidi krvi BP user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 1840
16.7.2009 9:23:22   
aleži
Najprej,

pingvičica jojme, kako sem se nasmejala "nedoločen čas" 5 članauser posted image user posted image user posted image user posted image  slabe detektivke smo, se noče razkrit....potem sta ostali samo še urši2 (ali si se je kaj užalila ali ima gužvo, ker malo pokukaš pa nič ne napiše, da je ok)..Urši2 user posted image  samo napiši, da ste Ok pa bomo mirne in tamarav....

Terida user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Eriko.

Lona  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Taji,da bo vse v redu na kliniki in user posted image user posted image  da bosta šli v novo kliniko. Je bil res čas, da so jo naredili user posted image  in upam,da vam ne bo treba več hodit, ker vem kako je to zoprno.

San user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  tudi njemu za pihanje noska. Pomaga imeti starejše bratce včasih za dobre strani, za neumnosti pa raje ne!!! user posted image

Dinki po mojem je najbolje, da greste samo v Zoo in potem namakat noge v morje. Tam je zelo lepo, mivka in mivka...pa sončnik ne pozabite vzet s seboj. Res vam ne bo žal.
na viamichelin sem ti okvirno napisala koliko časa in kao prit...samo table bere pa boš našla..
http://www.viamichelin.com/viamichelin/int/dyn/controller/Itineraires?strStartLocid=31NDIxY2sxOGNORFl1TURVeE5UST1jTVRRdU5UQTFPRFU9&strDestLocid=34MTE1ODV6aWYwMDQxbzhoMTA1M3Jld3ljTkRRdU16WXhORGM9Y01UQXVOVEUxTXpFPWNORFF1TXpZek1nPT1jTVRBdU5URXpNalU9Y05EUXVNell4TkRjPWNNVEF1TlRFMU16RT0wYlZpYSBMaWduYW5vstrStartLocid=31NDIxY2sxOGNORFl1TURVeE5UST1jTVRRdU5UQTFPRFU9&strDestLocid=34MTE1ODV6aWYwMDQxbzhoMTA1M3Jld3ljTkRRdU16WXhORGM9Y01UQXVOVEUxTXpFPWNORFF1TXpZek1nPT1jTVRBdU5URXpNalU9Y05EUXVNell4TkRjPWNNVEF1TlRFMU16RT0wYlZpYSBMaWduYW5v&empriseW=315&empriseH=275&intItineraryType=1&caravaneHidden=false&vh=CAR&distance=km&strVehicle=0&devise=1.0|EUR&carbCost=1.3&isAvoidFrontiers=false&isFavoriseAutoroute=false&isAvoidPeage=false&isAvoidVignette=false&isAvoidLNR=false&autoConso=6.8&villeConso=6&routeConso=5.6&dtmDeparture=16%2F7%2F2009&indemnite=0&itineraryCarType=0&itineraryFuelType=0

lep sončen dan

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1841
16.7.2009 9:30:03   
aleži
se opravičujem za moj post, ga ne morem popravit, ker ni več "uredi"......od kar so nekaj popravljali in dopolnjevali se ne znajdem več user posted image

< Sporočilo je popravil aleži -- 16.7.2009 9:32:22 >

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 1842
16.7.2009 9:30:48   
aleži
še enkrat, brez linka od Dinkiuser posted image

Najprej,

pingvičica jojme, kako sem se nasmejala "nedoločen čas" 5 članauser posted image user posted image user posted image user posted image  slabe detektivke smo, se noče razkrit....potem sta ostali samo še urši2 (ali si se je kaj užalila ali ima gužvo, ker malo pokukaš pa nič ne napiše, da je ok)..Urši2 user posted image  samo napiši, da ste Ok pa bomo mirne in tamarav....

Terida user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Eriko.

Lona  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Taji,da bo vse v redu na kliniki in user posted image user posted image  da bosta šli v novo kliniko. Je bil res čas, da so jo naredili user posted image  in upam,da vam ne bo treba več hodit, ker vem kako je to zoprno.

San user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  tudi njemu za pihanje noska. Pomaga imeti starejše bratce včasih za dobre strani, za neumnosti pa raje ne!!! user posted image

Dinki po mojem je najbolje, da greste samo v Zoo in potem namakat noge v morje. Tam je zelo lepo, mivka in mivka...pa sončnik ne pozabite vzet s seboj. Res vam ne bo žal.
na viamichelin sem ti okvirno napisala koliko časa in kako prit...samo table beri pa boš našla.. 

lep sončen dan

< Sporočilo je popravil aleži -- 16.7.2009 9:31:57 >

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 1843
16.7.2009 14:00:25   
Naša črtica koraka
user posted image user posted image user posted image  ups, se opravičujem, sem ponesreči  ponosečila pingvinčico.  Ja, če ni bila pingvinčica, potem je bila pa kakšna druga, podobno zveneča žival, oz. nick. Madoniš, sem brljava! Sorčite še 1x!

TIGRASTI KOMARJI: user posted image , če ne gre s kemikalijami, a potem ostane le mož na moža?! Uf, se bomo naploskali na kempingu user posted image .  No, in zadnjič berem, da so na KRKU škorpjoni, user posted image ! Sicer ne gremo tja ... samo ... uf, sem kar cmok dobila.

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 1844
16.7.2009 15:22:09   
Pingvinčica
NČK - ni hudga sam najprej je bil pa res šok. Sem misla, da si me kje vidla, ko mam tak trebuh. Drugač pa nisi prva, ko mi je rekla, če sem noseča. user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1845
16.7.2009 19:41:29   
Naša črtica koraka

NČK - ni hudga sam najprej je bil pa res šok. Sem misla, da si me kje vidla, ko mam tak trebuh. Drugač pa nisi prva, ko mi je rekla, če sem noseča. user posted image user posted image user posted image

Draga Pingvinčica, ne tebe, niti tvojega trebuha še nisem v živo videla ... če pa se bova kdaj srečali, predlagam eno  primerjavo najinih vampkov in tista, ki bo v "večjem mesecu" časti pijačko user posted image . (Js že šparam user posted image ). Kaj praviš?

Neposredna povezava do sporočila: 1846
16.7.2009 19:44:31   
Naša črtica koraka
IZVIRNO SPOROČILO: san

aja, nčk, nič novega - še vedno kontrole za borelijo, pa pilomatriksom, pa mene neka vnetja matrajouser posted image , v glavnem nam ni dolgčas

user posted image user posted image user posted image naj vam na tem zdravstvenem področju čim prej dolgčas rata!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1847
16.7.2009 20:28:27   
Pingvinčica
Draga Pingvinčica, ne tebe, niti tvojega trebuha še nisem v živo videla ... če pa se bova kdaj srečali, predlagam eno  primerjavo najinih vampkov in tista, ki bo v "večjem mesecu" časti pijačko . (Js že šparam ). Kaj praviš?

Lej sploh ni panike, bi blo pa fajn it na eno pijačko - jaz častim.user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1848
16.7.2009 23:36:21   
Ursi2
Živjo, punce!!!!!!!
Evo mene po dolgem času!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image
Ma, sej ste imele prav, da ste me malo  pripravle do tega, da se vam malo oglasim.Pa ne, nič nisem zamerila. Sam noro je, ful se dogaja, skor nič nas ni doma, al smo na terenu, la je služba al pa smo okrog zdravnikov.

Za opravičilo ena
user posted image  da vas malo osveži!!!!!!!!

Najprej čestitke Zofy za nosečnost!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ful sem vesela in upam, da bo potekala nosečnost čim bolj neopazno!!!!!!!!!!

Pa vsem, ki ste rodile in ki ste noseče ful čestitke!!!!!!!!!!!!!

Sem vasmalo brala oz preletela, ampak mi je že veliko iz glave ušlo.

No, da vamovem, kaj se kaj pri nas dogaja!!!!!

Lukana je povsod polno, še posebej uživa, če lahko hodi po stopnicah. Ma, če bi imel kakega kandidata, ki bi ga vsaj malo pazil, bi bil gor cel dan. Hodi pa že sam lepo po stopnicah. Sploh ne pusti več, da bi ga držala za roko, sam stene ali ograje se drži in gre. Meni pa slabo zraven, ko ga včasih gledam! Drgač je vedno bolj na vse težke mašine. Takoj sliši motor in že obstoji in gleda proti cesti in čaka, kdaj se bo mimo peljal, prav tako takoj sliši letalo inpotem ga išče po celem nebu. Traktorji, tovornjaki, bagerji in take stvari so pa itak zakon. In seveda avto in vsi gumbi!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

No, sem pa vesela ene stvari. Čisto blizu hiše je ena železnica, kjer parkrat n adan vozijo vlaki, predvsem tovorni. In sedaj vozijo ene take velike betonske konstrukcije z enimi veeeelikimi tovornjaki in jih potem z žerjavom devajo dol, potem pa spet z žerjavom zlagajo te konstrukcije v vagone. In to je LUkanu tako zanimivo, da je sposoben tudi 30 minut pri miru sedet in gledat. Včasih ga zjutraj ne spravima z balkona, tako da imamo kar na balkonu zajtrk (med vikendi ali če sem doma). No, to je tudi edini čas, ko je pri miru. Drgač pa je skoz v miganju, ni sekunde ni pri miru. Pomoje bi še v spanju lavfal okrog.

Prav tako že zelo lepo sam je in velikokrat sploh ne pusti, da bi mu še pomagala. Seveda, če je prave volje. Kdaj pa mu prav paše, da ga še jz  hranim. No, po dolgem času pa le vem spt, kako je, če za kosilo kaj uspeš pojest!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Je pa tudi zelo priden in pomaga pripravit in pospravit mizo. Nese svoj krožnik, kak pribor, podstavek,....

Prav tako si zelo rad pripravi, kaj bo oblekel, pa pleničko, potem pa spleza na kavč.

Doma imamo po novem tudi tobogan in gre gor tako hitro, da sploh ne morem verjet.
Seveda bi bil najbolj vesel, če bi lahko kar naprej kosil. Kar naorej me posi, da bi dala ven kosilnico. Drgač pa zelo rad zabija žeblje. In hvala bogu se pazi. Morem potrkat. Ima eno desko, pa not žeblje, da jih zabija. In ko pridejo skoz, si obrne desko in jih ven zbije, ko skoz pogledajo in potem spet zabija. Po celi ulici se ga sliši, kk tolče.

Govori še ne, vse kar reče je tam, tja pa tule. Ampak skoz pa nekja čeblja, sam v svojem jeziku.

Veliko hodimo, vozek uporabljamo še sam za to, da pridemo čez ta najbolj prometne del, potem gre pa sam. Seveda traja in traja in traja,.... ampak itak je važno, da sploh hoče hodit.

Drgač je tudi pri nas velikokrat trma. In za nekaj, ko še sam ne ve, kaj bi rad.
Pa se ne zmenimo in ga ignoriramo ali zamotimo, pa je.

Drgač pa se še bolj rad crtlja in sem jz kr v nebesih. Pa lubčka ful rad deva,kar prej nikoli ni kaj posebej.

Pa še polno stvari, ampak da ne bom preveč se hvalila.

Drgač pa je kr mal noro. Ko sem vam govorila za moža in službo se je uresničilo, tako da je kr mal kriza. Predvsem s tem, da je občutek smotan. Fajn je, ker je doma, sam te pa potolče, da si na čakanju. Ampak je pa polno stavri, ki se doagjajo, tako da ga tako ni nikoli doma.

Na šihtu pri nas je noro. Neki časa je bil brat na dopustu, tako da sem bila sama za večino stvari, no pa internet mi je crknil in brat nima časa, da bi mi popravil, tako da niti v službi ne morem malo kaj napisat.

Je pa kr dela, pa kr parkrat se je zgodilo, da sem imela Lukija zraven, ker ni bilo varstva. In čeprav mi je ful fajn, da sma skupi, je pa velko bolj naporno. Bit z njim, se z njim ukvarjat in ga zabavat, pa še za šiht zraven delat.

No, šli smo v Graz naletališče po moževega brata, ki je prišel po enem letu za malo časa v Slovenijo. Je Luka samo gledal, kaka velika letala!!!!!!! Res se mu je dopadlo. In je kar vredu sprejel strica, ki ga je nazadnje videl lani avgusta, ko še ni vedel, kam ga naj da!!!!user posted image user posted image

No, velik smo pa tudi okol zdravnikov. Zadnjič smo bili naročeni pri urologu, da nas zdravnik, ki ga bo operiral pregleda in določi datum. Pa je imel Luka neki čez 38 vročino in sem pač mislila, da bi poklicala, da bi prestavila. Pa sem študirala, da bo spet trajalo vsaj en mesec, da pridemo na vrsto, se pa že kr mudi, ker ni fajn, da bi bil prevelik. In smo šli. Pa sem prosla,če bi ga lahko hitro vzeli, pa smo vseeno čakali več kot eno uro. In to od 12 naprej, ko gre ponavadi nekje med 12 in 13 spat. Je bil kr bogi. Pa pridemo k zdravniku in ugotovimo, da so nas k narobnemu naročili in da smo zastonj čakali.
Se je ful opravičeval. No, pa sem upala, da bi mi pa mogoče vsaj ušeska pogledal, če smo že tam. Pa mi je povedal, da on zdravi od spodaj navzgor in ne obratno!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

No, pa smo šli domov in imamo zdej 23.7 pregled. No, vmes je parkrat na desno nogo šepal. S tem, da jz sem ga videla 1x inmoj dragi 1x in nikoli več. No tašča pa je vsak dan rekla, da je ful šepal in je pol mojga, da more k zdravniku ga peljat. Pa sem rekla, da naj posname, ko bo, da bo lahko zdravnica vidla. No pa ga je potem peljal in ni zdravnica nič vidla, ga je pa vseeno k ortopedu poslala. Pa smo šli potem , ko smo imeli že kardiologa pregled in sem šla vprašala, za kdaj bi ga lahko naročli in je  vprašala, če ga imam zraven. Pa sta z možem čakala glih za EKG in je rekla, naj potem, kobomo konec pridemo in nas bo kar pregledal.

No, smo imeli eKG najprej in se je revček tako jokal, da je rabla skor 30 minut, da je nardila mu EKG. Res se je fuuuuuuuuul jokal, da je bil čisto gnilm rdeč, zabuhel. Potem pa mu je mogla še pritisk zmerit in je spet trajalo 10 min, preden je šlo. Do takrat, ko smo bli konec s tem, je bil že skor brez sape. Se me je potem držal ko cek in se je kr jokal, tako da so ga v vsa nadstropja slišali. Mi ga je končno uspleo za silo umirit, ga je potem kardiolog not poklical in tam se je spet začelo dretje in brcanje in vse mogoče. Tako da ni mogel kaj posebi slišat. Bomo pa imeli pr 3 letih še enkrat UZ srčka in potem 99% operacijo.

Ko smo prišli pa od kardiologa, so nas pa že k ortopedu klicali. Mali se je jokal tako, da sma se z zdravnikom komi sliašala. Sem ga mogla na tla dat, da bi hodil in ker se ni premaknil, sam jokal je, sem mogla it v sosednjo sobo, da me nebi videl in bi prišel za mano. Je pa revčeka totalni fras zagrabil, da me ni več. No, potem smo mogli pa še na rentgen in ker ni hotel ležat in se je sam po meni stegoval in hotu na mene splezat, sem mogla it pol ven. Se je pa spet tako jokal, da sem komi zdržala. No, v tem ko smo dobli slike in smo šli nazaj k ortopedu, mi je revček že zaspal na rokah. In je potem spal od 12.30 in do 16.
Ortoped pa je rekel, da ne vidi, da bi kaj bilo in da ga naj zdej opaujemo in imamo 22.7  pregled.

No, včeraj bi pa mogli imet dermatologa, ko pa smo prišli tja, je pa rekla, da se je zmotila, da naj danes  pridemo. Da je danes ena zdravnica, ki se res zavzame. Ok, mi ni problema, sam da ga bo vredu obravnavala. Ima pa na levi nogici ene 4 take fleke in pod levo lopatico. Včasih so taki rdeči, včasih pa taki suhi. Pa ritko ima ful rdečo, pa tako trdo suho kožo. No, pediatrinja je rekla, da sumi luskavico, še posebej, ker jo tudi jz imam. Je pa dermatologinja rekla, da ni in da tudikaka alergija ni, ker bi bilo več kje fleki in da je bolj zaradi vremena in nam je predpisala neke maže in olja,...
Imamo pa 23.7 kontrolo. Tako da bomo tiste dni kr spet okorg zdravnikov.

Drgač pa so nočiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ma, včasih sem srečna, če spim 2 uri na noč. No, danes je bila super noč. Se je enkrat okorg 3 mal zbudil, pa je zaspal, ko sem prišla k njemu, potem se je pa ob 5-ih zbudil in ni več hotel spat do nekje čez 6. In seveda je bil ob 7-ih že pokonci.

Ampak to je bila res super noč in se že dolgo ni zgodilo to. Drgač se je pa ponavadi nekje me 1 in 2 uro zbudil in se je jokal, metal, zvijal na rokah, da sem ga komi držala. In kar koli sem nardila, ko ni bilo vredu. No, potem sma pa na koncu zaspala na raztegnjenem kavču v njegovi sobi. Ampak je blo to spanje tako bolj. Jz sem spala sam na eno oko, ker me je bilo skoz strah, da bi kam dol padel, pa na vsake pol ure ali še manj se je ful v joku zbujal in sem ga mogla mirit, pa nosit, mu pet, ga trepljat po ritki,....
Tako da sem fajn spala pred 1,5 mesecem, ko je 2 noči prespal, ko sma se odstavila. No, po tistem pa je šlo še sam na vzdol. Sem bla včasih tako utrujena, da sem zraven njega zaspala, ko sem ga dajala spat. Se mi ni to še nikoli prej zgodilo.
PA velikokrat še imam kaj za službo nardit, ker pač mi prej ne uspe ali pa ker sem ga imela zraven vslužbo in mi tam ni uspelo, me je pa še zvečer čakalo.

No, dost jamranja.

Drgač se imamo fajn, poskušamo uživat vsak trenutek,  radi se potepamo, radi se imamo,...

No, noseči pa še na žalost nismo,user posted image user posted image tako da.............. Ampak vaja dela mojstra, pravijo. Pa itak je tudi delat otroke fajn!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitke vsem za vse napredke za vse dogodivščine!

Bi vas rada še kaj pokomentirala, pa mam še nekaj dela, pa ne vem, kk bo kaj noč. 

Lepo se imejte in vam obljubim, da se bom poboljšala in vas bom sped redno brala in se oglašala. Pa upam, da vam uspem še kdaj kako kavo postrečt!

Uživajte, punce!!!!!!!!!!

< Sporočilo je popravil Ursi2 -- 16.7.2009 23:43:05 >

Neposredna povezava do sporočila: 1849
17.7.2009 7:59:48   
Pingvinčica
No, noseči pa še na žalost nismo,user posted image user posted image tako da.............. Ampak vaja dela mojstra, pravijo. Pa itak je tudi delat otroke fajn!!!!!!!

Saj bo. Jaz sem tudi pred Nino že skor obupvala je skor en let trajal da nam je ratal. Pol sem pa mal odmisla in user posted image user posted image user posted image user posted image je ratal. Pri prvi nosečnosti sem zanosla pa takoj prvi mesec, ko sem misla ah saj kr takoj ziher ne bo.

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.