terida
|
Živjo, punce! Mi smo se v soboto vrnili z morja in sem danes po enem tednu spet v službi. In to na tak prikladen dan, ko ni nikjer nobenega šefa in lahko v miru forum preberem In kaj vidim? Bravo marčevske nosečke! No, moram priznat, da sem za Zofy vedela še pred dopustom, ker sva se slučajno srečali pri varuški. In sem res tako vesela zanjo! Pa čestitke tudi Bella luni ter seveda maridaub in njenemu drobižku Juliji! Zofy, kako se počutiš? Jaz sem še vedno ok, malo težav sem imela le z živcem na desni nogi (ali nekaj takega). Ko sem se sklonila, da bi si oblekla hlače, me je nekaj tako "zapeklo", da sem kar javkala zraven. To je trajalo par dni, pa potem minilo. Mah, vedi ti kam mi tale mali pritiska... Podobno se mi je dogajalo tudi z Eriko. No, važno da ni prehudo. Sicer pa imam tokrat druge "težave" - na dopustu je bila hrana fantastična in sem šla spet ene 2 kg gor Ah, ja, se kar bojim kje bom pristala tokrat, že zdaj sem na + 6 kg, pa sem šele v 5. mesecu Še ena pravite, da se nekje skriva... No, takole ti povem, ti "lisička", ti nas kar pusti v nevednosti dokler ti paše! Samo potem, ko boš povedala bližnjim, povej tudi tu, da ne bomo rabile po FB ali po drugih forumih informacije iskat! Pa srečno! Lona, tebi pa čestitke za nazaj! Želim ti veliko lepega, predvsem pa to, da bo Taja od zdaj naprej zdrava kot riba - toliko si že dala skozi z njo, da je res dovolj! Ek, tebi pa veliko sreče za operacijo! Tako kot ostale sem prepričana, da bo potem še vse ok! Špela, ti se kar hvali, se imaš za kaj! Res je hiter tale tvoj zakladek. Prav žal mi je, da se ne bomo kmalu kaj srečale - bi ga prav rada videla v živo! Zobki... ah, to je pa naša boleča tema. Jaz ne vem več ali si domišljam ali kaj - Erika se slini kot nora, pa vse v usta baše, pa ne pusti umivat zob, pa... zob pa ni od nikjer (ima že 12 zob in zdaj čakamo na trojke). A ne samo to, da ni zob nikjer videt, še dlesni so lepe roza, niti malo zatečene ali rdeče - kot da zob ne bo dobila še eno leto. Joj, joj, to je res ena muka. Izpadanje las... Meni so nekaj mesecev po porodu začeli izpadati lasje kot nori. To je trajalo par mesecev, potem pa se je stanje normaliziralo (zdaj mi spet izpadajo normalno tako kot pred porodom). Mene osebno to ni kaj dosti motilo, ker imam las za prodajat, verjamem pa, da zna kakšno z manj gosto frizuro to prestrašit. Kayica, nič se ne boj - ustavilo se bo samo od sebe. Potem pa ti začnejo novi rast in trenutno mene za znoret motijo ravno ti novi lasje, ker jih je spet ogromno in mi štrčijo ven iz glave tako, da frizura nikoli ne zgleda urejena. Prav tečno je. Potenje... Imam kolegice, ki so imele težave s tem, meni se pa sploh nikoli ni zgodilo, da bi se kaj dosti potila. Žal tu ne morem pomagat. Upam, da sem pokomentirala vse... Zdaj pa še malo o našem dopustu. Bili smo v Rabacu in se imeli lepo kljub vremenu. Začetek tedna je bilo še ok, če je bila ploha, je trajala zelo malo časa in smo se lahko vsak dan kopali. Proti koncu tedna pa je začelo močno pihat in ni bilo prijetno na plaži. Mi "ta veliki" smo še šli kaj v vodo, Erike si pa zadnje dva dni nisem upala močit. Že tako se je na vetru prehladila, potem pa res nisem hotela kaj hujšega reskirat s tem, da bi bila mokra v takem vremenu... Malo mi je žal, samo kaj hočemo. Je bilo pa lepo, ker smo bili vsi štirje skozi skupaj (poleg nas treh še moja nečakinja Tesa). Erika se je na Teso tako navezala, da ju je bilo veselje gledat. Pa non-stop jo je klicala Tekaaaaaaa, Tekaaaaaaaaaaaaaaaa. Tak nežen glasek je od sebe dajala, ko je njo klicala, kot prej nikoli. Pa tudi nasploh je bila super pridna in fajn. Spet je postala jedec in pol in prav lepo jo je hranit, ker poje vse kar ji daš. Sploh je nora na zelenjavo in nam je s krožnikov pojedla ves grah! Pa 1000 stopnic smo imeli in čeprav je to kar zoprno, je bil plus to, da jih zdaj Erika obvlada in če niso previsoke, sama prehodi tudi 15 stopnic brez pomoči in ustavljanja. Pa govori tudi že kar veliko in oponaša vse živali za katere ji znamo povedat kako se oglašajo. V vodi pa smo jo imeli s Fredovim obročem in tudi brez (tako da jo je mož držal v vodi, kjer je on lahko stal) in v vsakem primeru je uživala. Čeprav ne prav dolgo - čez nekaj minut je imela dovolj in jo je bilo treba dat ven. Mislim, da predvsem zaradi čudnega vremena in ne ravno toplega morja. Spala je res dosti - cca. 10 ur čez noč in še 3 do 4 ure čez dan. Se vidi, da morje zmatra ta male. Pa sladoled je odkrila - do zdaj ga sploh ni marala. Mislim, da ji ni bilo všeč to, da je mrzel. Zdaj pa je vsa navdušena in če smo mi kupili kornete, je morala pri vsakem malo poskusit. Pa se je oblizovala že prej kot ga je dobila, ker je vedla da bo mnjami Cuker moj mali. Vsak večer so imeli mini disko za ta male in čeprav je bila za to Erika še malo premajhna (držali so se za roke v krogu in vsi so bili fejst večji), je plesala zraven njih in uživala 100/h. Je bila prava atrakcija. Pa na trenutke nima nič strahu - kar hodila je od enega do drugega starša, ki so sedeli na zidku in opazovali svoje otroke, in jih potrepljala po hrbtu in se jim smejala. So jo vsi samo gledali in se ji smejali nazaj. Ah... zdaj ko vam to pišem, bi šla kar nazaj Nič, dovolj flancanja z moje strani, še ve kaj povejte. Prav lepo vas je bilo brat za nazaj! Če se bom še česa spomnila, pa bom povedala Pa, pa
|