Špela100
|
O kako se lepo, ena po ena javljate Ja Aleži tudi jaz sem se že pripravila na to, da so fantki počasnejši od punčk, ker je bila moja hčerka super turbo, je shodila pri 9,5 mesecev, pri 18 mesecih govorila cele stavke in pri 2 letih rekla R, pri 18 mesecih je bila čez dan suha...ampak ta Maks ta pa jo skoraj šiša....še sami se čudimo...šteka čist vse, danes sem iskala lijček, da vodo nalijem v likalnik in sem sama pri sebi godrnjala, da kam sem ga vtaknila in mi ga je Maks prinesel, ga je zvlekel izpod postelje in mi ga dal...sem se čudila, da kako sploh ve kaj je lijček, ker ne vem če sem kdaj sploh mu to povedala in kako je on vedel kje je. Res je strašen. Ja in tudi mi gremo v Staro Novaljo...letos prvič. Lona76, čestitke, čestitke...33, mama mia, kdaj sem jaz imela 33 let... , jaz bi zdaj skakala do stropa, če bi jih imela samo toliko...res pa je, da ko sem jih dopolnila sem pa v depresijo padla in tako je tudi zdaj...čez 5 let bom pa rekla...joj ko bi jih imela 36... kaj čmo, jaz se moram kar večkrat opomnit, da je treba vsak trenutek uživat in da je škoda časa za slabo voljo... Lona cmoka za tvoj rd in tvoji so res zlati, so ti lepa presenečenja pripravili. Dinki hvala za lepe želje za dopust, upam, da bo vreme, sicer pa bomo z dobro voljo lepo preživeli al bo vreme al ne. Ja kljuko dosežemo tudi mi in kar lepo vrata odpiramo, bežimo na hodnik, odpiramo sestrici sobo in jo strašno jezimo, ker nima niti malo miru za msn njene besede....zdaj je pogruntala en patent, ko zaveže vezalko na kljuko in jo našpona do vrha vrat in jo tam nekam pritrdi, da se kljuka ful težje odpira in maks ne more odpreti vrat....joj....ja nam ni dolgčas zraven teh naših otrok, vsak dan 10 novih... Katiandi, jaka pa je tak cuker...ja sem tudi jaz razmišljala kako bom maksa imela v vodi, al naj ga tlačim v fredov obroč, al naj ga dam v šlauf, za rokavčke se mi zdi premajhen... kako ste druge imele svoje otroke v vodi?? Zobkov pa imamo mi, čakte da preštejem....11, pa dva lezeta ven. Vilma draga sem mislila nate, na tvoj dopust in to vreme....zdaj je zunaj tako mraz, se mi zdi, da je 15 stopinj....kaj bomo sredi julija zmrznili al kaj...... Pišeš, da ste spet imeli peripetije in vročine....joooooojjjjj.......upam, da ti bo Bohinj bolj naklonjen in da boste vsi zdravi. Baje bo drug teden 30 stopinj...no pa ostani zdrav pri takih temperaturnih amplitudah. Lepo si napisala Ek76 , ja tudi ti si dala kar nekaj skozi za tvoje otroke. IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka Špela, tvoj Masss je tudi super dečko, res kapo dol kaj že vse zna, pa razpiši se o njem, nč šparat, zato smo gorenci taglavni! ...doma imaš res malo srečo in ponos ... ja, tale PO zrak, voda ... nekaj mora biti na tem NČK ti me pa vedno spraviš v dobro voljo , hvala za pohvale...ja ne bom šparala, sam razpište se tudi ve, ker če ne bom preveč važna.... se hecam....ja doma mam res malo srečo, tudi ta je kot Vilmina prišla šele po treh letih in pol...o ponosu pa ne bi govorila, ker me bo razgnalo Maks je res turbo maks, zadnjič je tako klepetal v lekarni, mama penca...je videl od mustele šampon, ki ga ima doma in mi ga kazal...potem da bo on plačal...dal kartico, pa vse je zložil na pult...so se sam smejali vsi v lekarni in me spraševali, da kolk je star ko tako lepo govori, noben ne verjame, da ma jutri 16 mesecev. Najbolj je pa posrečen, ker še zdaj ne more pridt k sebi, ker je sestrica končala pouk in je zadnji dan šole prišla domov cela namalana od pene za lase, al za britje...kaj pa vem...je bil čist šokiran in zdaj ko ga vprašam, da kakšna je prišla sestrica domov samo govori... mazana- umazana lase- po laseh bazi- po obrazi mačka- po majčki pena učk- da gre pena v oči peče- da potem peče kopa lase- da si je morala umit lase... lače- po hlačah...vse kaže z rokami in dela take frise, na koncu reče še joooooojjjjj in teče po fotoaparat, ker sva jo slikala in morava slikce pogledat, kako je bila umazana, in zdaj vsakemu ki pride razlaga, kako je bila umazana in kaže slike in vedno znova ponavlja te besede v istem zaporedju in nič ne izpusti...se mu tako smejimo....kamor pride to razlaga.... No in zadnjič se mu je spet neki odprlo, ravno ko sem ga dala spat in je začel nakladati len-moja ( sestrica), ata moj...mama poša ( jaz pa da sem od poštarja...) je moj skor na rit padel, da kaj je zdaj to...jaz sem se pa smejala, ker midva imava vsak dan poštarja na vratih, ker morava kaj podpisat in ko pozvoni kriči ata, ata in ko rečem ni ata, reče poša, poša in mu greva odpret in potem kriči poštarju piša, piša.....( da podpisat) Sam to moraš videt, jaz ne morem to tako opisat in vseh teh njegovih izrazov na obrazu, ki jih zloži in kretenj z rokami in kako vsakega pozdravi z daaaannnn, ko greva pa čauuuuu..... Zadnjič smo naročili hrano na dom in se je vse sam zmenil, je odprl vrata, mama tic, am, am in kazal s prstki kot da šteje dinarčke..... Ja pri nas imamo komedije vsak dan....jaz pa uživam ob obeh mojih zakladih. Še en mesec in pol in gre Maks v vrtec , mi je prav žal...saj vem, da mora it...sam sem tako žalostna, že zdaj, sem se tako navadila v tem letu in pol, da ne vem kaj bom potem dopoldne delala...ja saj vem...delala, sam vseeno . Drugače bi bilo, če bi morala v službo, tako pa ko delam doma, si mislim, da so redki otroci, ki imajo to šanso, da so lahko z mami doma toliko časa in mi je kar hudo.... No zdaj pa me imate dovolj za 14 dni naprej, se javim ko pridem in vam raportiram nova znanja malega maksa... uživajte tudi ve in zvohajte ta 4. cmoka vsem
< Sporočilo je popravil Špela100 -- 11.7.2009 0:49:07 >
|